Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:27
sizden8
Abone

Gusül abdesti almak zor geliyor

Gusül abdesti almak zor geliyor

semihgürel
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR. Ben cünüp olduğumda gusül abdesti almak zor geliyor. BANYODA UZUN KALIYORUM LÜTFEN BENİ RAHATLATICI ŞEYLER SÖYLER MİSİNİZ? Ayrıca gusülde burnumdaki katı pislikleri temizleyince burnumda kaygan, sıvı bir mukus tabakası oluyor, o gusle engel midir ? Yoksa sadece kuru pisliği çıkarmak yeterli mi ?

Okudunuz mu?  İstemeden yalan söylemek

Cevap: GusÜl abdestİ almak zor gelİyor

İsmailAbi
Aleyküm selam kardeşim.Cünup olduğunda gusül abdest alman şart.3 kere burnuna su ver ben en azından öyle yapıyorum katı pislikler bırakmamaya çalışıyorum lakin fazla bilgim yok o konuda.Zor geliyor diye gusül abdest almamak diye bir şey.Alacaksın.

Okudunuz mu?  Vakitsiz (gaipten) ezan sesi duyan var mı?

gusul almaj zor geldi, gusul almak zor feliyor, abdest almak zor geliyor

Bu kategoride yer alan Sigara içmek helal mi haram mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti almak zor geliyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.