Anasayfa
18 Nisan 2022, 7:49
sizden8
Abone

16 Yaşındayım Ve Büyük Bir Günah İşledim

16 Yaşındayım Ve Büyük Bir Günah İşledim

bykingsize06
Arkadaşlar ben 16 yaşındayım yani blu çağında bir gencim benim sorum şu şimdi ; arkadaşlar ben 8.sınıftan lise 2 ye kadar yhani yaklaşık bir 2,5 seneu cunup gezdim,namazada öyle gittim,oruçda öyle tuttum,çok büyük günahlar işledim benim ailem islama düşkün olduğu için bende mecburen onlarala gidiyordum her yere ve böyleikle günaha giriyordum ve günaha girdiğimide biliodum şimdi ben tövbe ediyorum yeri geliyor ‘Kuran-ı Kerim’ede el basıyorum ama sonra tövbemi bozuoyrum tutamıyorum kendimi blu çağında oldğum için acaba tekrardan içden gelerek tövbe etsem günahlarım silinir mi ? birde bir kaç arkadaşım bazen şap iç diyorlar o seni tutar diyolar bir doğrululğu var mı birde gusül abdesti alırken na mahrem yerlerimizin kılları uzun olsa olur mu ?

Okudunuz mu?  Gayrimüslimden çocuk sahibi olmak

Cevap: 16 Yaşındayım Ve Büyük Bir Günah İşledim

Seyyidbabar
ALLAH Tövbeni kabul eylesin tövbe ettiysen samimi birsekilde rabbim anadan doğma günahlarını bagıslar
bunu söyleyen yüce rabbim ve kuran … uzun olan bölgeleri kesmen daha iyi olur çünki islam dini temizlik
ve iman bir dindir … Şap Olayına gelince hiç ugrasma zaten rüya i kebir alemınde rahatlıyorsun ….

Okudunuz mu?  Günah olan şeyleri beğenmekle Küfre girmiş olur muyuz?

Seyyid Ahmet BABAR


Cevap: 16 Yaşındayım Ve Büyük Bir Günah İşledim

çelebiler
Okulunda ve çevrende senin yaşıtın olan dindar gençlerle arkadaşlık et.Çevrende bulunan cami,dernek,vakıf gibi kuruluşların İslami sohbetlerine git.Bir cemaatin içinde yaşıtın olan gençlerle arkadaşlık et.Bu gibi haramlardan ve tüm günahlardan korunmak ancak cemaatleşme sayesinde olur.

Okudunuz mu?  Karın/Göğüs üzerinde çıkan saçları almak günah veya haram mıdır?

Cevap: 16 Yaşındayım Ve Büyük Bir Günah İşledim

Seyyidbabar
ALLAH Razı olsun


DinimiSevdim
(S.A.)
Şimdi sen tevbeyi eksik etme ne kadar dayanamazsanda elbet bırakacaksın her zaman tevbe et.
Ve bende öyleydim. Dedim ALLAH’ım bana iman ver ve beni hidayete eriştir dedim.
Sonra Ramazanda asla yapmam dedim ve 1 ay zorladım kendimi. Oruç tuttum orucumu tutarken ve açarken hep dua ettim. Teravih namazında gece namazında ve kuran okuduktan sonra hep dua ettim. Ramazandan sonra namazda ağlamaya başladım elhamdülillah.
SubhanAllah sonra ALLAH bana bir takım işaretler rüyalar gösterdi sonra zikre başladım. Bir yerde okudum göz zinası diye nedir dedim baktım bakmak harammış ondan sonra yoldakilerede bakmadı sonra vesveseler geldi sadece 1 gün vesveseden dolayı baktım ESTAĞFİRULLAH. Şimdi ise ELHAMDÜLİLLAH ALLAH bana iman verdi. Sonra bir yerde kafamdan gelen ses bakacaksın ve zevkleneceksin bunlar geçicidir ancak iman geçici değildir onu cennettede kullanacaksın. İşte buda bana bir kanıt oldu. SuphanAllah.


çok günah işledim

Bu kategoride yer alan Tarikat ' a gitmesem olmazmı ? Tarikat'a girmek şartmıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

16 Yaşındayım Ve Büyük Bir Günah İşledim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.