Anasayfa
6 Şubat 2023, 14:29
sizden9
Abone

Garip bir ses duymak

Garip bir ses duymak

pars06
Selamun Aleyküm.Ben 5 vakit namazımı da kılarım ama daha 10 dk önce içimden iki kere garip bir ses geldi.Bir nefes verme bağırma arası ama kendim istemedim.İlk önce korktum cin filan girmiş olabilirmi diye sizce nedir bu?Belki bgün okuldan dolayı cumayı kaçırdım bir uyarı filan mı?Lütfen yardım edin.

Okudunuz mu?  Üniversite de inkılap dersi görmek caiz mi

Cevap: Garip bir ses(Lütfen Bakın)

ELHAMDULİLLAH
Geğermiş olabilirmisiniz….. Gaarrrkkkk diye.


Cevap: Garip bir ses(Lütfen Bakın)

pars06
Hayır geğirme gibi değildi sanki içimde biri bağırmış gibi.


Cevap: Garip bir ses(Lütfen Bakın)

ELHAMDULİLLAH
Nasreddin hoca bir gün damdan düşer ve çevresinde bir çok insan, vah vah hocam, geçmiş olsun, neren ağrıyor, sana su getirelimmi…. Sana hekim getirelimmi…. Sana onu getirelimmi….. Sana bunu getirelimmi derken……

Okudunuz mu?  Allah her zaman affeder ve her zaman tövbeyi mükafatlandırır mı?

Hoca derki…. Bana damdan düşeni bulup getirin. Benim halimden o anlar.

İnsanın içinden öyle bağıran çağıran bir ses gelmez. Geğirme derseniz. Yemekle ve mideyle alakalı bir durum. Biraz sinir stres vesaire.

Bunun dışında bir neden arıyorsanız eğer, Zahiren çok zor. Batınen ise imkansız.

Okudunuz mu?  Selam verme ile ilgili boş duran kişiye selam verilmez imiş doğrumu?

Ancak daha önce içinden böyle garip bir ses gelen varsa eğer sitede yazanların arasında, doğrusu bizde merak ederiz. Ne sesidir bu diye.

Öyleya, hem içimizden gelecek, hemde duyulacak….


pars06
Yani aslında bende anlamadım.İlk geğirme sandım.Sonra bir daha oldu boğazımda bir şey hissettim bağırma ile nefes alma arası bir ses çıktı ağzımı kapadım yine duydum bir 5 saniye kadar.Cin filan girmemiştir baya tırstım dün.

Okudunuz mu?  İçinde olduğum bu durumdan kurtulmak istiyorum

silversoul
Allah’ın yazdığı olur. Allah’tan başka hiç birşeyden korkmayın. Cinni de insanı da yaratıp şekil veren Allah’tır. Her durumda Allah’a sığının hayırlısını isteyin.

Bu kategoride yer alan Ben vesvese ile uğraşırken küfre mi girdim ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Garip bir ses duymak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.