Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada uçurumdan düşmek ne anlama gelir

Rüyada uçurumdan düşmek ne anlama gelir

ire nur
Rüyada uçurumdan düşmek ne anlama gelir Bir kişinin rüyasında uçurumdan düşmesi ne anlama gelmektedir ?


Rüyada uçurumdan düştüğünü görmek

Muhasibi
Kötü ve acı haberler alabileceğinizi işaret eder. Uçuruma düştüğünü görmek, evliliğinizin kötüye gideceğine yorumlanır.En iyisini Allah cc bilir.


Rüyada akrabanın uçuruma düşmesi

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm, rüyada akrabasını uçuruma atmak ne anlama gelir? cevaplayan herkesten Allah razı olsun şimdiden. Biz kalabalık bir yerdeyiz akrabalarımız var ben uçurumun kenarındayken teyzemin oğlu geliyor, beni aşağıya sallıyor ve gülüyor sanki şeytan kılığındaydı iyice salladı salladı korkuttu beni. Sonra ben onu ters çevirip aşağıya attım kuzenlerimin hepsi de bana kızdı ama gerçek gibiydi. Kalktığımda ayaklarım titriyordu bu rüyanın yorumu nedir acaba çok merak ediyorum. Ve teyzemin oğlu askere gidecek bunla bir alakası olabilir mi

Okudunuz mu?  Rüyada üç yapraklı yonca Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada uçurumdan düşmek ne anlama gelir

arifselim
Aleykum selam. Bu şekilde görülmesi ancak baş gösterecek sorunlara ve tartışmalara işaret eder. Rüyada görülen kişilerle ilgilidir diyemeyiz ancak böyle bir rüya gören kimsenin çevresindeki kimselere sorunlar yaşayacağını ifade eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tombul ağır kız bebek görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba annem beni rüyada gördü eşimle birlikte araçta seyahat ederken araç uçurumdan yuvarlanıyor içinde ben eşim ve çocuğum vardık ben ve çocuğum araçla beraber uçurumdan yuvarlandık ve ceset parçalarımızı elle topluyorlarmış ama eşim uçurumun yukarısında duruyormuş muhtemelen oda ölmüştür .
annem çok etksinde kaldı üzüldü yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada tek ayağı üzerinde düşmeden dönmek

Tohat
Merhabalar. Rüya sahibi ile ilgilidir. Etrafındaki insanların rüya sahibini doğrudan etkileyecek davranışlarda bulunması rüya sahibini derinden etkilemekte ve üzmektedir. Hayatını etkileyen bu durumu engel olmak için yaptıkları ise olayı derinleştirmekte. Bu tür rüyaların ardından sadaka verilerek belaların def edileceği bilinmektedir. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada uçak kazası görmek

Yorumbekleyen
Rüyamda uçurumdan aşağı yolcu otobüsü düşüyor ve ters dönüyor. Üzerinden duman yükseliyor ama patlama olmadı. İçinden insanlar az az çıkıyor. Patlar diye yardım edemiyorum uzaktan ağlıyorum. Kurtulan biri gelip bana sarılıyor uzun uzun.

Ayrıca aynı rüyada engelli iki kişi görüyorum. Teki üniversite sınavına hazırlanan genç bir kız. Kolundan engeli var biraz. Evini terk etmiş ders çalışmak için. Kalacak yere ihtiyacı var bizden yardım istiyor. İş yerinden bir arkadaşım yanımda, o kızı kapıda bırakmamak için yardım etmeyi kabul ediyoruz. Bizde kalacak..

Okudunuz mu?  Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek

Diğeride tekerlekli sandalyede ayaklarından.engelli yaşlı bir teyze. O da yalnız kalmış. Bizden yardım istiyor. Bizim evde kalmayı teklif ediyor.. Ayaklarından engelli ve çok yaşlı olduğu için iş arkadaşım onu kabul etmiyor. Reddediyor ama teyze de ısrar ettikçe ben içten içe kabul etmeyi düşünüyorum ve acaba eve götürsem ona bakabilir miyim ? Diyorum. Sonra içimden kabul etmeye karar veriyorum sanırım ama ona henüz söylemedim.
Teyzeyi bir ara lavaboda klozette abdest bozarken görüyoruz (hiçbir yeri açık saçık değil) ve en son teyzenin kalkıp yürüdüğünü görüyorum. Yani ayaklarından ağır engelli gözüküyordu ama oysa ki ara sıra zorlanarak da olsa yürüyebiliyormuş. Onu görünce iyi diyorum evim en üst kat, kendi kendine çıkar taşımak durumunda da kalmam…

Okudunuz mu?  Rüyada tavuk görmek

Çok yazdım hakkınızı helal edin. Yorumlayacaklardan ALLAH çok razı olsun. Selametle.


Tohat
Hayırlı günler. Yaşayacağın hayırlı gelişmelerle birlikte hayatında bazı değişimlere tanık olup yaşama imkanına erişeceğine delalet eder. Özellikle iş hayatında önemli gelişmeler olabilir, stresli günler geçip güzel günler görebilirsin. Bunun yanı sıra işinde kazanç ve terfi alma, yükselmek gibi manalar da içermektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada tuvalette seccade görmek

uçurumdan düsmek, ucurumdan düşmek

Bu kategoride yer alan Rüyada tersten kuranı kerim okunduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada uçurumdan düşmek ne anlama gelir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.