Anasayfa
7 Ağustos 2021, 14:28
kadin
Yönetici

Müslüman kadının giyim şekli nasıl olmalıdır?

Müslüman kadının giyim şekli nasıl olmalıdır?

Medine
Başörtülerimizi Rabbimin rızası için örtmüyor muyuz sonuçta kardeşim o halde Rabbimin rızasının olduğu şekilde örtmeliyiz di mi başörtümzün düzgün durmasına Rabbimin rızası değişilir mi? böyle tadlı dille söyleyin bir de bu hadisi okuyun ablanıza
“Ümmetimin son dönemlerinde öyle kadınlar çıkar ki onlar görünürde giyinmişlerdir, fakat (elbiselerinin inceliği, darlığı ve kısalığından) çıplak hükmündedirler. Onlar saçlarını toplayıp öyle şekil verirler ki başları deve hörgücüne benzer. Onlar cennete giremez ve cennetin kokusunu bile alamazlar.” Müslim, Libâs, 125.

Okudunuz mu?  Adetliyken cinsel ilişkide bulunmanın karı koca için keffareti nedir?

bir de buraya bak kardeş yardımcı olacaktır.
gerisi de ona kalmış artık.bizler akıl sahipleryiz sonuçta kendi yaptıklarımızdan kendimiz sorumluyuz.Rabbimin rızasını tercih edenlerden olsun ablanız da tüm ümmet-i Muhammed de.amin.
anlattıktan sonra bizlere düşen dua etmek…acizane benim fikrim bu kardeşim yardımcı olabilmişimdir umarım.sen de Allah’a emanet ol.

Okudunuz mu?  Erkeğin karısı üzerindeki hakkı (hadislerle)

Cevap: müslüman kadının giyim şekli nasıl olmalıdır?

suara
Allah razı olsun paylasimin için Rabbim bütün kardeslerimize bu bilinci nasib etsin insAllah ve o ortunun hakkini verebilmeyi


Yanıt: müslüman kadının giyim şekli nasıl olmalıdır?

kaser
Ümmetimin son dönemlerinde öyle kadınlar çıkar ki onlar görünürde giyinmişlerdir, fakat (elbiselerinin inceliği, darlığı ve kısalığından) çıplak hükmündedirler. Onlar saçlarını toplayıp öyle şekil verirler ki başları deve hörgücüne benzer. Onlar cennete giremez ve cennetin kokusunu bile alamazlar.” Müslim, Libâs, 125.
medine kardeşim gerçektende benim ablam böle yapıor. söylüyorum ama başörtümün düzgün durması için yapıorum dior ne yapmam gerek bir fikriniz varmı? yaratana emanetsiniz

Okudunuz mu?  Necip Fazıl'dan başörtüsü yorumu

Soru: müslüman kadının giyim şekli nasıl olmalıdır?

kaser
medine kardeş yardımların için ALLAH razı olsun ablama okudum faydası olacaktır


tunahan can
sağol kardeşim eline emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş


hayrun
ALLAH razı olsun çok güzel yazmışsınız bende mücadele ediyorum ama yapamıyorum dikkat çekici örtüler takıyorum içim rahat olmuyor huzursuz oluyorum takmaktan kendimi alamıyorum. nefsimle nasıl baş edeceğim onuda bilmiyorum dualarınızı ve önerilerinizi bekliyorum .


müslim libas 125, müslüman kadının giyimi, müslüman kadının giyim şekli nasıl olmalıdır

Bu kategoride yer alan Kadınların kıyafet şekli cilbab başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müslüman kadının giyim şekli nasıl olmalıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.