Anasayfa
19 Mart 2023, 7:12
sizden91
Abone

Sabah Namazına Kendi kendine Uyanıyorum

Sabah Namazına Kendi kendine Uyanıyorum

pars06
Selamun Aleykum. Benson üç-dört gündür sabah namazına kalkmam için alarmı kuruyorum.Alarmdan 1 dakika önce kendi kendime uyanıyorum.Hep aynı saatte oluyor.5.25 ile 5.30 arası.Bunun sebebi nedir


Cevap: Sabah Namazına Kendi kendine Uyanıyorum

karadamlalar
bünye bir sonra kendini alıştırıyor galiba. uyku ihtiyacınızı gerektiği kadar aldığınızın da bir göstergesi olabilir, Allahu alem.

Okudunuz mu?  Sevdiğimle evlenmek istiyorum ama...

Cevap: Sabah Namazına Kendi kendine Uyanıyorum

tekturk
Gece yatmadan , sabah namazına kalkmak için niyetlenirsen öyle olur ama öyle olmazsa saat calsa bile uyanmazsin yada kalkamazsin..


Her Gün Sabah Namazından 2 Dakika Önce Uyanıyorum

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben her gün ama gerçekten 1 aydır her gün eksiksiz sabah namazından 2 dakika önce uyanıyorum yataktayken 2 dakika sonra ezan okunmaya başlıyor ben o anki durumumdan ötürü kılamıyorum ezan biter bitmez saniyesinde uykuya dalıyorum. Bu olayın cinlerle bir alakası var mı korkmuyor da değilim.

Okudunuz mu?  Kaynanamın ahlaksızlığını eşime anlatmalı mıyım?

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar bazıları demiş ki bünye alışıyor ondan. Bu yorumunuza kesinlikle katılmıyorum. Neden mi ? ben ki uykusu ölü gibi olan yani hep geç yatarım 2 3 den aşağı uyumam sabah 8 9 da işe kalkacak olsam bile. Yani ben namaza başlamadan önce alarm kurardım hayatta duymazdım. 8 tane alarm kurup hepsini birden duymamışlığım arka oda da yatan kardeşimin uykudan uyandığı olmuştur. Ancak namaza başladığımdan beri üstümden gaflet kalktı sanki. gece 2 3 de yatıyorum ezan 5 40 da okunuyor. Bazen alarmla direk kalkıp kılıyorum ancak bazen alarmı yine duymuyorum veya kurmayı unutuyorum tam ezan okunurken birden kalkıyorum. Bakın bu mucizedir. Kesinlikle bünyenin alışma fikrine katılmıyorum.

Okudunuz mu?  Vesveseyi tekrar hatırlamamak için ne yapmalı?

sabah namazına kendiliğinden uyanmak, sabah ezanında kendiliğinden uyanmak, kendi kendine sabah namazına uyanmak

Bu kategoride yer alan Ferhat Ve Şirin hikayesi gerçekmi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah Namazına Kendi kendine Uyanıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.