Anasayfa
7 Mayıs 2021, 13:43
Sure Ayet
Yönetici

Bakara suresi zenginlik duası

Bakara suresi zenginlik duası

Kayıtsız Üye
Bakara suresi zenginlik duasına ihtiyacım var bana Bakara suresinde zenginlik duasını yayımlar mısınız ?


Cevap: bakara suresi zenginlik duası

Desert Rose
Allah’ın, Katından bahşettiği zenginlik bazı kimseleri saptırır ve ortak koşmalarına sebep olur. Mal mülkü yalnızca dünya hayatı için şiddetle arzulayan kişi, her ne kadar iman sahibi olduğunu iddia etse de gerçekte imani zafiyet içindedir. Allah dünyada istediklerini verebilir ancak onun ahiretteki durumu çok farklı olur.Doğrusunu Rabb’im bilir.

Okudunuz mu?  Nazar ayetleri hangileridir

Müminler ise Rabbimiz, bize dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik (ver) ve bizi ateşin azabından koru Bakara Suresi, 201) ayetindeki duayla Allah’tan servet ve zenginlik isterler. Ancak müminlerin bu istekleri nefsani tutkularını tatmin etme amacı taşımaz. Onlar serveti, Hz. Süleyman gibi Allah’a yakınlaşmak, dini anlatmada güçlü ve etkileyici olabilmek için isterler. O halde duamız Allah yolunda harcamak için kullanacağımız ve şükretmemize vesile olacak bir zenginlik olmalı.

Okudunuz mu?  Teheccüd namazında hangi sureler okunur ?

Rabb’imiz Sen, servetlerin geçici sahipleri elleri boş olarak yokluğa döndükten sonra da varlığı devam eden, servetlerin gerçek sahibisin. Canımız da, malımız da, paramız da Senin. Sen dilediğini zengin kılansın. Rızkımızı genişletip-yay ve Senin yolunda harcamayı nasip et. AMİN


servet duası, bakara suresi zenginlik duası, zenginlik duası

Bu kategoride yer alan Bakara suresi duası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bakara suresi zenginlik duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.