Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:05
missa7
Abone

Damlaya damlaya göl olur ile ilgili hikayeler

Damlaya damlaya göl olur ile ilgili hikayeler

yaşarcan
damlaya damlaya göl olur ile ilgili hikayeler


Cevap: damlaya damlaya göl olur ile ilgili hikayeler

Muhasibi
Her çok azdan olur. Küçük ve önemsiz şeyler birikerek büyük şeyleri meydana getirirler. Bunun için küçüktür, azdır, önemsizdir deyip hiçbir şey hor görülmemelidir; bunların önemi bilinmeli, çarçur edilmemelidir.

Okudunuz mu?  Yeni doğan bebek duası

Damlaya Damlaya göl olur Atasözü ile ilgili Cümleler:

Ey Oğul boşuna dememişler damlaya damlaya göl olur diye….

-"Küçük çabalar, büyük problemlerin çözümüne yardımcı olabilirler" anlamında bir Atasözü.
-"Ne kadar küçük miktarlar olursa olsun, bu miktarlar gittikçe çoğalabilirler." anlamında bir Atasözü.

Okudunuz mu?  Cinler evimize ve kardeşime musallat oldu nasıl kurtulabiliriz ev değiştirdiğimiz halde yeni evdede varlar?

Damlaya Damlaya göl olur Atasözü ile ilgili Kompozisyon Örneği:

KONU: "DAMLAYA DAMLAYA GöL OLUR, DAMLACIKTAN SEL OLUR."
Açıklama Yapmak İçin İzlenecek Yol:
Açıklamamızın amacı, tasarrufun insana büyük faydalar sağlayacağıdır. Buna göre, şöyle bir düşünce düzeni kurabilirsiniz:
1 – Tasarrufun tanımı;
2 – Tasarrufun insana sağlayacağı faydalar;
3 – Konuyla ilgili örnekler;
4 – Sonuç.
Kompozisyon Örneği:
"Tasarruf, maddenin değerini bilme; onu yerinde ve zamanına göre kullanabilme, bir tedbir vasıtası olarak değerlendirebilme demektir. Hayatta maddi bunalımlara düşmemek için tasarrufa ihtiyaç vardır. Herkes gelirinin bir kısmını zorunlu yerlere harcadıktan sonra, geri kalan bölümünü, gelecekte düşebileceği kötü durumlar veya birtakım ideallerinin gerçekleşmesi için biriktirmelidir.

Okudunuz mu?  Cuma Hutbesi Arapça ve Türkçe Okunuşları

Tasarruf, meyvesini zamanla verir. Bugünden azar azar, karınca kararınca biriktirdiğimiz paralar bir gün bizi şaşırtan, bazı maddi arzularımızı gerçekleştirecek kadar büyük bir yekûn oluşturur. Tasarruf yapan herkes, sonunda böyle mutluluk verici bir sonuca kavuşur. Böylece, insanın isteklerine kavuşabilmesinin bir bakıma elinde olduğu anlaşılır. Tasarruf yapan kimseler tedbirli kimselerdir; önceden hazırlıklı oldukları için güç duruma düşmezler. Bir köşede birikmiş paraları, her zaman onların yardımcısı, desteği ve huzur kaynağıdır.

Okudunuz mu?  Şeyban er Rai Kimdir?

İnsanoğlu tasarrufa çocuklukta alışmalıdır. Kendi ihtiyaçlarını tasarruflarıyla almaya çalışan çocuklar, en güzel alışkanlıklardan birini elde etmiş olurlar. Tasarruf varlığın garantisidir."

alıntı


damlaya damlaya göl olur ile ilgili hikaye, damlaya damlaya göl olur hikayesi, damlaya damlaya göl olur ailgili hikayeler

Bu kategoride yer alan Hz. Alinin bebek sahibi olmak için okuduğu dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Damlaya damlaya göl olur ile ilgili hikayeler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.