Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:16
missa06
Abone

Tam ilmihal Saadeti Ebediyye! hakkında – Ebubekir Sifil Tespitleri

Tam ilmihal Saadeti Ebediyye! hakkında – Ebubekir Sifil Tespitleri

Kayıtsız Üye
Tam ilmihal Saadeti Ebediyye! hakkında – Ebubekir Sifil Tespitleri Nelerdir?


Cevap: Tam ilmihal Saadeti Ebediyye! hakkında – Ebubekir Sifil Tespitleri

Kayıtsız Üye
Hocam, giderek yoğunlaşan bir ilgi merak hayranlık ile sayenizde hak yoldayım inşAllah, yolum uzun, çok uzun, günahım, pişmanlığım çok. Araştırıp öğrenme ve en önemlisi uygulamak derdindeyim, bilmediğim çok şey olduğunu, üstelik bildiğimi sandığımı farkettim, bu esere ulaştım ama yorumlarınızı görünce çok net olamadım, TAM İLMİHAL kitabı gibi hayata dair ipuçlarını alabileceğim en güvenilir kaynak nedir yardımcı olur musunuz? Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Boş konuşmamak için ne yapmalı

Cevap: Tam ilmihal Saadeti Ebediyye! hakkında – Ebubekir Sifil Tespitleri

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu konuda sana şu kitapları tavsiye edebilirim:

– El-İhtiyar temel Hanefi kitaplarındandır.
– Zuhayli’nin El-İhtiya kitabı
– Diyanetin İslam İlmihali kitabı
– Riyadussalihin hadis kitabı


Yorum: Tam ilmihal Saadeti Ebediyye! hakkında – Ebubekir Sifil Tespitleri

Kayıtsız Üye
… koyarak yazmışsın masonların yolunda gidiyorsun Yaw kardeşim diyanetin uyarılmasına rağmen yayınladığı büyük düâ kitabı 210.sayfa da orta kısımlarında aynen böyle diyor:Ey rabbiniz indirdiğiniz incile inandık ve peygamber olarak gönderdiğin isaya tabi olduk artık bizi şahitlerle beraber yaz hatta diyanetin 1 günde 15 dakika imsakla oynadığını ve Ali Erbaşın’da yazdığı kitaplarını bazıları Hıristiyanlıkta ayinler vb. Ve siyasetten mezun olan imamlardan 5 imamı karşına al 1 yahut 2 tanesi farklı söyler ve daha o kadar yazıyı yazıpta (SallAllahüteâlâ aleyyhi vesellem) yahut aleyhisselâ yazmaya üşeniyorsun ra sav Yaw kardeşim o kadar yazıyı yazıpta aleyhisselâm yazmaya üşenenlere ve daha az önce dediğim şeylerin bulunduğu böyle para insanlarına para hocalarına inanmayin ayrıca göz iyiye bakarsa kalp feyz alır harama bakarsa da kararır Se’âdet-i Ebediyye kitabını ve Mektûbât Tercümesi kitabını okuyunca kalbinize bir feyz gelir inanmıyorsanız internetten indirip okuyun ayrıca kulak neyi duyarsa o’da biraz etki eder kalbin feyz almasına örneğin güzel sohbetlerde bulunursa kalp feyz alır ama allah-ü Teala rızası için örneğin içindeki bilgi doğru ama para için yapıyor adam ama içindeki bilgi yanlış ama ihlaslı bir niyetle yapılırsa yine olmaz kalbin ilmihâl kitaplarından feyz alabilmesi için hem doğru bilgi hem de ihlaslı bir niyet lazım.

Okudunuz mu?  Arkadaşımın benden özür dilemesini nasıl sağlarım

tam ilmihal, tam ilmihal yazarı kimdir, Saadeti

Bu kategoride yer alan Köpeğim öldü gömerken gariplikler oluştu,köpekler öldüklerinde ruhları nereye gider? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tam ilmihal Saadeti Ebediyye! hakkında – Ebubekir Sifil Tespitleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.