Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Fatiha Suresi Okumak Dinlemek Duymak

Rüyada Fatiha Suresi Okumak Dinlemek Duymak

Kayıtsız Üye
Rüyada Fatiha Suresi Okumak Dinlemek Duymak ne demektir anlamını yazar mısınız ?


Cevap: Rüyada Fatiha Suresi görmek ne demektir? |

rana
imam nablusiye göre:

1 Fatiha Suresi

Rüyada fatiha suresini okumak, hayırlı işlere kavuşmaya, duaların kabulüne, bazen de haccetmeye yorumlanır.
Rüyada Fatiha’yı ve ondan bir ayet okuduğunu, yahut kendi üzerine okunduğunu görmek, o kimseye Allahü Teala”ın şer kapılarını kapayıp, hayır kapılarını açacağına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada ezan duası yapmak ve okumak

Kız görmeden gelirken Fatiha suresi

bow38
Merhaba
Ben Ahmet kayseride oturuyorum ankaraya kız bakmaya gittik. Ne olumlu nede olumsuz bir yanıt alamadık. Dönüşte arabada tam uykuya dalacağım sırada uykuyla uyanıklık arasında tam 2 defa Fatiha suresini okuyarak uyandım. Fatiha suresini rüyada görmek iyiymiş.
ben Allah’tan ümidimi hiç yitirmeyen biriydim. Ama olma ihtimali en düşük her şeye çok büyük bir ümitle baktım ve çoğuda olmadı haliyle buda beni yordu. Son zamanlarda artık olacak şeylere bile olumsuz bakmaya başlamışken. Acaba bu rüyalar sabrımın karşılığını alacağıma müjde midir?

Okudunuz mu?  Rüyada Eğlenmek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Fatiha Suresi Okumak Dinlemek Duymak

arifselim
Merhaba. Allah’tan sadece hayırlısını dile ve bazı şeyleri Allah’a havale etmelisin. Bu rüyan hayırlıdır ve dileklerin kabulüne işaret eder. Ancak her ne görülürse görülsün bunlar sadece birer rüyadır ve manası kesindir denemez. Hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Film görmek (İmam Nablusi)

eymence
selamün aleyküm
ben bu sabah namazını kıldıktan sonra koltukta uyudum ve rüyamda namaz esnasındayım ve fatiha süresini okurken yarısında uyandım ve süreyi hiç bekletmeden isteksizce tamamladım tamamladıktan sonra anladım ki fatiha süresinin yarısını uykuda yarısını da uyanık okumuşum değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Forma görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Güzel ve hayırlı manalar içermektedir. Hakka hukuka riayet etmek, hak yememek, adalete önem vermek, her türlü nimet için Allah’a şükretmek ve olmayan için isyanda bulunmamak, Allah rızasını kazanmak için uğraşmak, yetinmek, razı gelmek manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada evin içinden su cıkması

rüyada fatiha suresini okumak, rüyada fatiha suresini dinlemek, rüyada fatiha suresi okumak

Bu kategoride yer alan Rüyada eve hırsızın girmeye çalıştığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Fatiha Suresi Okumak Dinlemek Duymak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.