Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Fatiha Suresini Okumak

Rüyada Fatiha Suresini Okumak

Kayıtsız Üye
Rüyada Fatiha Suresini Okumak ne demektir Bir kişinin rüyasında fatiha suresini okumasının anlamını yazar mısınız ?


Cevap: Rüyada Fatiha Suresini Okumak

mumsema
Rüyada Fatiha Suresini Okumak

anlamı
Rüyada Fatiha-İŞerife’yi okuduğunu veya biri tarafından okunduğunu görenin işleri güç ise kolaylaşır. Rızkında genişlik, bolluk ve bereket olur. Rüya sahibi erkekse evlenir. Kadın ise çok çocuk doğurur. Duası kabul olunur, hasta veya sakat ise iyileşir; eğer ağır hasta ise ölüp acılarından kurtulur. Fatiha okumak, aşağıda isimleri zikredilen mübarek zatlara göre şu şekilde açıklanmıştır:

Okudunuz mu?  Rüyada ev yıkılması anlamı tabiri nedir?

Hazret-i Ebu Bekir’e (R.A.) göre: Dini, Cenab-ı Hakk tarafından muhafaza olunur. Hasta ve sakat ise eceli yaklaşmıştır. Hazret-i Ömer’e (R.A.) göre; Allah Teala hazretleri dua ve ibadetini kabul buyurur, korktuklarından emin olur. Kirmâni’ye göre; Allah (C.C.) Hazretleri tarafından ibadete muvaffak olur. Cafer-i Sadık’a (R.A.) göre; hacca gider, duası kabul edilir. İbn-i Sirin’e göre: Cenab-ı Hakk ona hayır kapılarını açar. Abdulgani Nablûsi’ye göre; duası hemen kabul olunur ve kendisi bol ve bereketli rızık sahibi ve uzun ömürlü olur. İbn-i Kesir’e göre; duası en kısa zamanda kabul olunmakla beraber, ferah, sevinç ve büyük fayda görür. Seyit Sülayman Hüsni’ye göre; güç olan işleri kolaylaşır, dünya ve ahirette mutlu olur, bol ve bereketli rızka kavuşur.

Okudunuz mu?  Rüyada Film görmek (İmam Nablusi)

NABLUSİ


rüyada fatiha okumak, rüyada namazda fatiha suresini okumak, rüyada namazda fatiha okumak

Bu kategoride yer alan Rüyada eşinin içki içtiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Fatiha Suresini Okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.