Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:28
sizden06
Abone

Kuran-ı kerim nasıl okunur

Kuran-ı kerim nasıl okunur

İsmailAbi
Arkadaşlar Selamun Aleyküm ben Kuran-ı Kerim okuyorum fakat nağmeli okumamda sorun varmıdır sesim güzel, hüzünlü bir şekilde nağmeli okuyorum.Yaptığım doğrumu? Yapmamalımıyım? Bilgilendirerseniz çok yardımcı olmuş olursunuz.Allah razı olsun.


Cevap: Kuran-ı kerim nasıl okunur

ELHAMDULİLLAH
Kur’an-ı Kerim’i İnşaAllah Kıraatı ile birlikte okuyabiliyorsanız, İnşaAllah devam ediniz.

Okudunuz mu?  Şeyh'den tevbe almak doğru bir işmi ?

Birde manasını, mealinide beraberinde tefekkür edipte, okuyabiliyorsanız….. Çok daha verimli ve hayr’lı olur İnşaAllah hakkınızda.

Sesim güzel diye okuyorsanız eğer, sesinizin güzelliğine itibaren, sizi dinleyen bir müslümanda bulursanız yanınızda ve NEFS’inizede bu hususda payeler çıkartmamayı başarıpta, Rab’binizin kelamını güzelliklerle bezemek ise amacınız…..

Okudunuz mu?  Resim çekmek, müzik dinlemek & YouTube

İnşaAllah çok daha güzel olur.

Bu kategoride yer alan Yeni yıl kutlamak günahmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuran-ı kerim nasıl okunur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.