Anasayfa
25 Nisan 2022, 19:51
missa1
Abone

Salih amel çeşitleri

Salih amel çeşitleri

Kayıtsız Üye
bana 100. tane salih amel söyle


Cevap: Salih amel çeşitleri

Galus
Kur’an’da, Allah’ın indirdiği dine uygun her türlü tutum, yararlı, ıslah edici, düzeltici, içinde dirlik düzenlik barındıran davranışlara, doğru davranış (salih amel) denir. Salih amel Allah’ın rızasına, kişinin ve toplumun menfaatine uygun olan her güzel iş, söz ve davranıştır. Resim 4.3 : Aile içerisinde sevgi-saygı ve anne babaya itaat, doğru bir davranış ve salih bir ameldir.

Okudunuz mu?  Camide mevlit okutmak istiyorum, mümkün mü ?

bu cümlelerden yola çıkılarak salih amelleri çoğaltabiliriz.

Yalan söylememek takva, doğru söylemek salih ameldir. İbadet etmemeyi büyük bir suç görmek takva, ibadet etmek ise salih ameldir.


Cevap: Salih amel çeşitleri

Kayıtsız Üye
100 salih amel lazım


salih amel çeşitleri, salih amel örnekleri 100 tane, amel cesitleri

Bu kategoride yer alan Pes oynamak caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Salih amel çeşitleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.