Anasayfa
18 Temmuz 2022, 16:38
temizlik
Yönetici

Eşler birlikte çıplak olarak banyo yapabilirler mi?

Eşler birlikte çıplak olarak banyo yapabilirler mi?

Fetva Meclisi
Eşler birlikte çıplak olarak banyo yapabilirler mi?

Eşler arasında avret konusunda bir sınırlama olmadığı için bir arada banyo yapmalarında sakınca bulunmamaktadır. Zira Hz. Peygamber (s.a.s.)’in eşleriyle birlikte yıkandığı bilinmektedir (Buhârî, Gusül, 2).

Okudunuz mu?  Hamama Girmenin Sünnetleri

Cevap: Eşler birlikte çıplak olarak banyo yapabilirler mi?

EHLİMAN
Eşlerin birlikte çıplak olarak banyo yapmalarında bir sıkıntı olmasa bile gusül abdesti alırken eşlerin yan yana olmaları doğru olmaz.Avret yerlerinin kapalı olması ve kıbleye karşı dönmeden gusül almak gerekir.


Yorum: Eşler birlikte çıplak olarak banyo yapabilirler mi?

Kayıtsız Üye
Iyi günler benim eşim şehir dışında 6 ay gelemiyecek ve benden kendi avret fotoğraflarımı istiyor göndersem günahı nedir.

Okudunuz mu?  Gusülden önce namaz abdesti alınır mı

Yorum: Eşler birlikte çıplak olarak banyo yapabilirler mi?

mum
Kocanıza dilediğiniz resimleri verin ama netten ve telefondan asla yollamayın, çünkü gönderdiğiniz programlarda kopyası kalıyor bilginize


Kayıtsız Üye
gusül abdestınin suyu ne kadar temiz olmali ve gusül abdesti ben boyle aliyorum avrat yerlerimi yikayip besmele cekim niyeet ettim Allah rizasi için gusül abdesti almaya unce yikanim sonra agzima 3 defa suyu calkalayim sonra burnuma ayni sekilde sonra birda suyu ustume dukuyorum en son namaz abdesti alip cikiyorum doğru mudur

Okudunuz mu?  Hemoroid basur hastalığından dolayı gelen kan nasıl temizlenir, abdest nasıl alınmalıdır?

ACİLSERVİS
Gusül abdest alan dört şeyi bilmeli farz ile sünnetin anlamını ve guslün farzları ile guslün sünnetleri nelerdir bilmek zorundadır. Öğren ki namaz abdestinin de en sonda alınmadığını öğren. Çok şey kazanırsın. Guslün geçerlidir.


eşler birlikte banyo yapıp gusül abdesti alabilirler mi, eşler beraber banyo yapabilirmi, eşler birlikte banyo yapabilirmi

Bu kategoride yer alan Hanefide affedilen necasetler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşler birlikte çıplak olarak banyo yapabilirler mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.