Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:09
sizden4
Abone

Cin tasallutu

Cin tasallutu

asker1
Sevgili kardeşlerim size bir gezeteden aldığım linki kopyalacam bir inceleyin..Bu 3 harfliler kimlere tasallut olurlar?

http://www.haber3.com/bu-evi-cinler-mi-yakiyor–haberi-1687003h.htm


Cevap: Cin tasallutu

AmeS
Baslik: Bu evi cinler mı yakıyor!

Haber şöyle

Halılar alev alıyor kıyafetler kül oluyor… Yaşanan bu olay 16 Eylül 2011’de vizyona giren Türk gerilim, gizem ve korku filmi olan Karadedeler olayını akıllarda getirdi.Siirt’te Torak ailesinin başına gelenlere duyan inanmıyor. Valiliği harekete geçiren olayda 4 kez ev değiştirmek zorunda kalan ailenin evindeki eşyalar cayır cayır yanıyor.Yaşanan korkunç olayı değerlendiren Müftü Faruk Arvas ise bu olayın içinde cinlerin olabileceğini söylüyor.Siirt’te yaşayan Toprak ailesinin oturduğu evdeki eşyaların 4 ayda yaklaşık 300 defa yandığı iddia edildi. Yaşananlar nedeniyle aile 4 kez ev değiştirmek zorunda kaldı. Kameralar önünde alev alan halı ve evin bir kısmı korkuya neden oldu. Siirt’in Evren Mahallesi’nde ikamet eden Toprak ailesinin yaşadığı ve görenleri adeta dehşete düşüren olay nedeniyle başta valilik olmak üzere,SiirtÜniversitesi ve İl Müftülüğü de harekete geçti. Evin sahibi Zeki Toprak, yaptığı açıklamada, ramazan ayının son 10 gününde evlerindeki eşyaların yanmaya başladığını belirtti. O günden sonra kullandıkları eşyaların sürekli yandığını anlatan Toprak, şunları söyledi:”Bu olay nedeniyle evimi Cizre’ye götürdüm. Eşyalarımız orada da yandı. Irak’tan hoca getirdim ancak bir yararı olmadı. Tekrar Siirt’e geri geldik. Burada başka bir eve taşındık. Orada da eşyalarımız yandı. Başka bir eve taşındık, orada da yandı. Bu güne kadar 4 ev değiştirdik. Artık kimse bize ev vermek istemiyor. Şimdi babamın evine sığındık. Buzdolabının içi yanıyor, eşyalarımız yanıyor. Bu güne kadar evimizde 300’den fazlayangınçıktı. Bunlardan dördünü itfaiyenin yardımıyla söndürdük. Bizim olduğumuz vakitte eşyalar yanmıyor. Ancak çıktığımız an eşyalar yanmaya başlıyor. Psikolojimiz bozuldu. Her gün dua ediyoruz.”SINIFTA EŞYALARI YANDIÖte yandan ailenin 5. sınıfta okuyan kızları Melek’in kullandığı eşyaların da sınıfta yandığı ileri sürüldü. Melek’in şimdiye kadar montu, kitapları ve oturduğu sıranın örtüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle tutuştu.Yaşananlar karşısında çok korktuğunu belirten Melek, ”Ben akşam montumu eve götürdüm. Sabah annem ‘Montun nerede?’ diye sordu. Aradım bulamadım. Okula geldim, arkadaşlarım bana ‘montun burada yanmış’ dedi. Okulda kitaplarımı masanın altına koyuyorum bir süre sonra yanarken buluyorum” dedi.Sınıf öğretmeni Erhan Yıldız da, sınıftaki olaylar nedeniyle öğrencilerin psikolojisinin bozulduğunu anlattı. Yaşananlara anlam veremediklerini kaydeden Yıldız, şöyle dedi:”Bu olay ilk meydana geldiğinde çocuklar sınıftayangınçıktığını söylediler. Sınıfta çocuklardan biri yaramazlık yapmıştır diye düşündüm. Olay ile ilgili sınıfta genel bir arama yaptık. Fakat sınıfta çocuklar üzerinde herhangi bir yakıcı madde bulunmadı. Daha önce evlerinde benzer şeyler olduğu söylenmişti ama hurafe gibi gelmişti, inanmamıştık. Melek’in velisini çağırdık, görüştük. Velisi evlerinde günde bu olayın 3-4 defa tekrarlandığını söyledi. Okulda da 4-5 defadıryangınçıkıyor.”

Bu kategoride yer alan Petrol Ofisinde Fiş Toplayarak Para Kazanmanın Hükmü Nedir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cin tasallutu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.