Anasayfa
20 Kasım 2023, 14:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada besmele çekmek ve süre okumak anlamı tabiri

Rüyada besmele çekmek ve süre okumak anlamı tabiri

Kayıtsız Üye
Rüyamdaçok çok yüksek bir duvarın üzerine oturmuşum aşağısı uçurum yanımda bana saldıran siyah giyimli çoluk çoçuk ce buyuk insanlar var ama yüzleri kapalı onların Müslüman olmadıklarını düşünüyorum onların şeytan olduğu içimden geçiyor ve besmele çekip dualar okuyorum en son ayetleri kursiyer okumaya başlıyorum yanımda birden peygamber efendimiz başında beyaz sarık uzun beyaz bir elbise yaşlı ama dimdik beyaz yüzlü beyaz uzun sakallı beraber ayakta duruyoruz hiç konuşmadan o saldıranları dualar okuyarak hepsini aşağı düşürüyor yok ediyorum orası cehennemimiş yani rüyamda peygamber efendimiz bana yardıma geliyor. Yorumunuzu bekliyorum .şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada bir İnsanı cin suretinde görmenin yorumu nedir?

Cevap: rüyada besmele çekmek ve süre okumak anlamı tabiri

arifselim
Güzel ve hayırlı bir rüyadır. Esasen rüyayı gören kişi anlamını bilir yani hisseder. Sana güzel bir uyarı ve hatırlatmadır. Günahlara, nefsine, şeytana ve kötü insanlara karşı kendini korumanın yolu peygamber aleyhisselamın izinden gitmekle mümkündür. Bu şekilde bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Bıçak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada besmele çekmek ve süre okumak anlamı tabiri

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda evimde cin olduğunu gördüm ve cin ile kağıt yardımı ile iletişime geçtim.bana ismini yazdı ve 94 yıldan beri bu evde olduğunu söyledi.daha sonra gece uyurken ben sürekli geldi ve battaniye mi üzerimden çekti bu olay defalarca tekrarlandı.besmele çektim bazen konuşmak istedim ama sesim çok kısık çıkıyordu ve söylediğim anlaşılmıyordu.(bir cisim. Olarak görmedim sadece burada var olduğunu hissettim).

Okudunuz mu?  Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek

Yorum: Rüyada besmele çekmek ve süre okumak anlamı tabiri

arifselim
Bu rüyada hissettiğin şeyler tamamen birer kabustur ve şeytani rüyalardır. Seni etkilemesi ve korkutmuş olması normaldir ancak bundan endişe edecek hiç bir şey yoktur. Rüyalarını Allah’a havale ederek hayırlısını dilemen yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Beyaz Araba Görmek Ne Anlama Gelir?

ylzckmk
İyi günler hocam rüyamda bir yere giderken bir yerden gecmem gerekiyor birden bir bakıyorum kocaman bir yılan çok büyük havada o kadar büyüktü ki içimden dedim ihlas suresini okursam bana bişey yapamaz Allah beni korur ve ordan geçtim yılanın yanından bana bişey yapamadi

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının evinde ağaç görmek

Tohat
Hayırlı günler. Yılan görmek hayırlı bir rüya olarak kabul edilmez fakat bir ikaz ve uyarı olarak alınması gerektiğini işaret ettiğinden önlem alman için bir fırsat olarak kabul edilir. Tehlike ve kötü insanlara karşı daha dikkatli olman gerektiğini ve bu konuda Allah’tan medet umduğunu göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada binanın üzerine yıkılması

rüyada besmele çekmek, rüyada euzü besmele çekmek, rüyada seytana euzu besmele cekmek

Bu kategoride yer alan Rüyada bir kız çocuğunun sesini duymak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada besmele çekmek ve süre okumak anlamı tabiri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.