Anasayfa
28 Ağustos 2021, 9:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evin içinde ağaç görmek

Rüyada evin içinde ağaç görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada evin içinde ağaç görmek ne demek Bir kişinin evinin içinde ağaç görmesinin anlamı nedir açıklar mısınız ?


Cevap: rüyada evin içinde ağaç görmek

Hoca
Rüyada ağaç görmenin tabirleri

AĞAÇ

Ağaçlar, kadınlara ve ahlakları farklı çeşitli erkeklere delalet eder. Ağaç görmek, kavgaya da işarettir. Tanınmayan ağaçları görmek, endişe, şiddet ve bağırmaya yorulur.

Turunç, limon ve ağaç kavunu gibi hem meyvası yenen ve hem de koklanan ağaçları görmek dış ve içinin iyiliğine, ilimler beraber amelin ve sözle beraber fiilin bulunmasına işaret eder.

Yaprağını döken ağaçları görmek, zenginliğe, ezberciliğe, unutkanlığa, üzüntü ve sevince delalet eder. Yaprağını dökmeyen ağaçları görmek, uzun ömre, rızkın devamına, zenginliğe ve dinde sebat etmeye işaret eder.

Ağaçların üzerine yattığını gören kimsenin çocuğu çok olur. Ağaç üzerinde bulunduğunu gören kimse, çekindiği şeyden kurtulur.

Bir kimse rüyada bir ağaç ekse ve ağaç da filizlenmeye başlasa, o kimse bir aileye damat olmakla şerefe kavuşur. Çınar, selvi ve ılgın gibi meyvesiz büyük ağaçlar, sert şöhret sahibi, kendilerinde mal ve hayır olmayan adamlara delalet eder. Dikenli ağaç maksadı güç ve çetin bir adama işaret eder. Rüyada bir ağaç kestiğini gören kimse kayba uğrar.

Rüyada kendi bahçesine bir takım ağaçlar diktiğini gören kimsenin, bir takım çocuğu dünyaya gelir ki, onların ömürlerinin uzunluk ve kısalığı o ağaçların ömrü oranındadır. Tanınmayan ve bilinmeyen ağaçların hepsi erkeğe veya kadına yahut şüpheli kaçanca ya da eski ilimlere işaret eder. Halk ile beraber ağacın altında oturmak, rüya sahibinin kitap ve sünnete uyduğundan dolayı Allah’ü Teâlâ’nın ondan razı olmasına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada falcı görmek

Rüyada tuba ağacını örmek, onun gölgesinde duranın veya ona dayanan kimsenin gideceği yerin güzel olacağına delalet eder. Dağ ve derelerin ağaçları, nazik ibadetlere, umulmayan yerden gelecek rızka yorumlanır.

Ağaç üzerine çıktığını gören kimse, bir adamı bir şeyden alıkoyar. Ağaçtan aşağı indiğini veya düştüğünü görse, yapacağı herhangi bir işi bitiremez. Bir ağaçtan düşerek sakatlandığını gören, büyük bir adamın zulmüne uğrar. Eğer ağaç kırılıp yere düşerse, kendisine zulüm eden kimse ölür. Birçok ağaçlara sahip olduğunu gören, bir toplumun başına geçer.

Ağacın dalları kardeşlere ve akrabaya işarettir. Bir ağacın dallarının yeşillenip çoğaldığını görenin, ev halkı ve akrabaları çoğalır. Bir ağacın dallarının azalması da bunun aksiyle yorumlanır. Başkasının malı olan bir ağaçtan bir dal kestiğini gören ev halkından birini yanından uzaklaştırır. Bir ağacın bir dalının kuruduğunu görmek, akrabasından birinin ölümüne; eğer bu ağaç bir başkasının malı ise, onun akrabasından birinin vefatına; kendisine bir dal verildiğini görmek ise, evladının malından bir şey alıp yiyeceğine işaret eder.

Ağacın altından yaprak topladığını görmek, her ne şekilde olursa olsun, muradının olacağına işarettir. Ağaçtan meyve topladığını görmek evlada; türlü türlü meyveleri taşıyan birçok ağaçlara sahip olduğunu görmek, güzel bir hayata, ömrün uzunluğuna ve zafere işarettir. Bazan da ağaç görmek, dükkanlara, sofralara, hizmetçilere, hayvanata, lokanta, anbar ve mahzen olarak bilinen diğer yerlere işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Eldiven görmek (İmam Nablusi)

Rüyada bir ağaç ektiğini gören kimse, bir şerefe erer ve o ağacın kıymeti miktarınca kendisi de bir adama itimat eder. Ektiği tohumun filizlenmesinin yorumu da böyledir. Eğer ekilen tohum filizlenmezse, rüyay ı görene bir keder erişir.

Rüyada kayısı ağacından meyva topladığını gören kimse, zengin bir katınla evlenir. Elma ağacı hizmet sahibi adamdır. Şeftali ağacı, zengin, yiğit ve çok mal biriktiren bir adamdır. Armut ağacı, çoluk çocuğu ile iyi geçinen bir adamdır. Ilgın ağacı, fakirlere faydası ve zenginlere zararı olan münafık bir adamdır.

Kayısı ağacı, bütün insanlara faydalı bir adamdır. İncir ağacı, faydalı, sert ve malı çok bir adamdır. Keçiboynuzu ağacı faydası ve hayrı az bir adamdır. Limon ağacı, halka faydası çok bir adamdır. Bazı yorumcular limon ağacı, malı çok ve bütün hallerinde hay ırlı ve faydalı meşru bir kadındır derler.

AĞAÇ ÇANAK

Rüyada görülen ağaç çanak, elinden çok hay ır gelen bir kimse ile yorumlanır.

AĞAÇ ÇİÇEĞİ

Ağacın mevsiminde çiçek açtığını görmek hayır elde etmeye ve dileğine kavuşmaya yorumlanır. Rüyada ağaç çiçeklerinin toplanmış ve koparılmış olduğunu görmek hay ırlı ise de ağacın üstünde olduğu kadar iyi değildir. Ağaç çiçeklerinin beyazı kırmızıdan ve kırmızısı ise sarıdan daha hayırlıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada El Falı görmek (İmam Nablusi)

Vaktinde olmak ve solmuş bulunmamak şartiyle, ağaç çiçekleri görmek, genellikle iyiye yorumlanır.

AĞAÇ ÇİLEĞİ

İyi talih ve hastalıktan kurtulmaya işarettir.

AĞAÇ DALI

Rüyada ağaç dalı görmek, evlat sahibi olmakla yorumlanır. Dalın yapraklı olması hay ırlı evlada ve iyi işe işarettir. Ağaç dalları ile kendine bir gölgelik yapmak, hayatta evlatları için onları ileride mutlu edecek yatırımlar yaptığına delalet eder.

AĞAÇ KABUĞU

Rüyada ağaç kabuğu görmek, halen sahip olduğunuz bazışeylerin güvencede olacağına ve saygınlığınızın artmasına işarettir.

AĞAÇKAKAN

Rüyada ağaçkakan görmek, güzel ve neşeli günlere işarettir. Ancak bazı yorumcular bu rüyayı birisinin zevzekliği yüzünden bir zarara uğray acağınız şeklinde yorumlarlar.

AĞAÇ KAVUNU

Ağaç kavunu görmek, şerefli, soylu ve evlat sahibi bir kadına delalet eder. Bazen mümin ve Kur’an okuyan kimseye, ilme ve amele, yakınlık ve sevgiye delalet eder.

Rüyada ağaç kavunu yediğini görmek, aile mutluluğuna; ağaç kavununu bir yere bağlayıp astığını görmek, evlatlarından hayır göreceğine işaret eder.

AĞAÇ KURDU

Rüyada ağaç kurdu görmek, yakınlarınızla bir münakaşaya girmeye veya hakkınızda dedikodu yapıldığına fakat sizin buna önem vermediğinize işarettir.

Ağaç kurduğu aynı zamanda işlerinizin bozulması için aleyhinizde çalışan bazı kimselerin bulunduğuna da delalet eder. Düşmanlarınızın sizi sıkıntıya sokmak için durmadan çalıştıklarını duyarak üzüldüğünüze ve moralinizin bozulduğuna da yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ense görmek (İmam Nablusi)

AĞAÇ SAKIZI

Rüyada ağaç sakızı görmek, güç bir işi başarmaya işarettir.

Rüyada görülen her ağaç sakızı,o ağacın cevherinin nispet edildiği bir adamdan kavuşacağınız fazilet ve meziyete de işaret eder.

AĞAÇ TEKNE

Rüyada görülen ağaç kap dünyalığa ve yolculukla elde edilecek mala, tekne; vatanında elde edeceği dünyalığa, çanaklar ve taslar her nasıl olursa olsun, insanın geçimi için tedbir almaya delalet eder.

AĞAÇ YAPRAĞI

Rüyada ağaç yaprağı görmek, genellikle murat ve müjdedir. Ancak incir ağacının yaprağını görmek, üzüntüye delalet eder. Rüyada yazılı bir müshaf yaprağını gören kimse, rızka sahip olur.


Yorum: Rüyada evin içinde ağaç görmek

Kayıtsız Üye
Ruyuyada odamda tavana kadar yüksek büyük biryesıl yaprakli ağaç var bir duyun hazırlığı var oğlum gilde her taraf kırıstal lambalar pırıl pırıl heryer takıları çantaylan kaybetim


Yorum: Rüyada evin içinde ağaç görmek

arifselim
Bu rüya hayırlı olarak yorumlanır. Genellikle istekleri olan kimselerin bu isteklerine kavuşması anlamındadır. Bir sıkıntısı olan, bir şey murat eden, herhangi bir arzusu olan kişi bu rüyayı görürse istediği her şey gerçekleşir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevmediğim bir insanın evinde her yerin dağınık,pis toz toprak olduğunu gördüm. Eve çıkana kadar bina içi dallar budaklarla doluydu.. evin içine bir sürü misafir girmişti..kalabalıktı.


arifselim
Rüyada sevmediğin birisini bu şekilde görmek, rüyayı gören kişi için çok hayırlıdır. Başarı ve üstünlük elde edeceğine ve Allah’ın izniyle dileklerinin gerçekleşeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski arkadaşını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda salonumda camın önünde dalları olan yaprağı falan olmayan bir ağaç gördüm ama uzun bir ağaç değildi yerden çok dalları olan bir ağaçtı.kucağımda oğlum dalı tuttum ama elime geldi.ağacın altı buzdu odanın yarısına kadar.dışarısıda soğuktu.hayırdır inşAllah yorumlarmısınız


arifselim
Bu rüya özellikle de ev ve aile ile ilgili olarak yorumlanır. Ağacın yapraklarının olmaması maddi ve manevi sıkıntıların olmasına tabir edilir. Bu rüyayı aslında bir uyarı gibi kabul edebilir ve alınabilecek bir tedbir varsa alınabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ev kiralamısim ev o kadar büyükki sanki sokaktayım evin odalarindan birinde bir agaç vardı kardesime dönüp çam agacı var burda diyorum çok buyuk değil ama küçük de değil eski tul perdeler var koyu gri divan gibi birseyin ustundeler ama çok fazlalar.sonra balkondan bakıyorum evimiz sahildeymis kafe gibi insanların oturdugu yerler var denizin oldugu yer sis olmuş hava birden sis basiyor ama insanların ayaklarindan başlıyor ustlerine doğru sis ufleniyor sanki tuhaf bir rüyaydı.


arifselim
Rüya sahibinin bazı nedenlerden dolayı ya ev değiştireceğine yada mekanı tamamen değiştirmek istediğine yorumlanır. Ayrıca rüya sahibi için belirsizlik ve kararsızlık olarak tabir edilir. Karamsarlık, belirsizlik ve ne yapacağını bilememek manalarına da gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eşini tuvalette görmek

Kayıtsız üye
6 yaşındaki kızım bu rüyayı gören. Evimizin odasında 2 ağaç görmüş biri çilek diğeri ise mandalina ağacı ağaçlardan meyve koparıp yemiş. Bu ruyamizi yorumlayabilirmisiniz acaba


arifselim
Bu güzel bir rüya olup çilek ağacı aile içerisinde ağız tadına, esenliğe ve ferahlığa işaret eder. Mandalina ağacı ise, geleceğe yönelik güzel gelişmelere, bol ve bereket içerisinde yaşayarak sıkıntı çekmemeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evimin mutfak camından içeriye evinin önündeki ağacın dalları girmiş ve bütün mutfağımı kaplamıştı.Normalde ulu bir ağaçtır rüyamdada öyleydi ve üzerinde yemyeşil yapraklar üç renkte çiçekler vardı.Çamdan içeriye gitmiş ve beni çepeçevre dalları ile sarmıştı bende ona sarılıyordum ve sevgisini hissettim sımsıkı sarılıyordu o anda annem içeri girdi çığlık çığlık bağırmaya başladı seni alacak diyordu hayırdır inşAllah


arifselim
Bu rüya vereceğin kararlarda isabet ederek ileride mutlu olacağına işaret eder. Bekarlar için güzel bir evlilik yapacağına, eğitim görenler için ise eğitimlerini iyi bir şekilde tamamlayacaklarına alamet olarak tabir edilir. Sende hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda kocaman govdeli en az 5 insani belki 6 kişinin birlesmesiyle olusacak kadar büyük govdeli bir agacin salonun tam ortasından gectigi hayretle bu nasıl olur simdi anliyorum bu ev nasıl biyle ucuz bir fiyata satilik diyorum. Ev satılık oluyor ve fiyati da 54.000 ve ben bu eve bir bisikletle ansizin giiryorum en basta. Ve sonra kirasini soruyorum ev sahibide bana bu fiyati soyleyip ev gezdirirken ben bu agaca saskinlikla bakiyorum catisi yok o kisimda evin ve ben normal hayattta da kuslardan kuşların kanat sesinden korkan biriyim kuslar ucusuyor salonun içerisinde 2 tane kadar ve ben kafami egip bana degen kuslardan korkuyorum. Simdiden yorum için teşekkürler çok etkilenmistim sabah kalktığımda yorumlamanizi rica ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada eski eşinin anne babasını görmek

arifselim
Hayırlı ve güzel işler ile zorlukların bir arada olması anlamındadır. Aslında böyle bir rüya sahibinin durumuna bakılarak yorumlanmalıdır. Genel olarak istediklerini elde etmesine rağmen hayatında başka olumsuzluklar yaşamaya alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Iki ruyami yazacagim.birinde bütün erkek yakinlarim kuzenim.dayimve kardesim.denizde ortaboy bir gemide biyere gidicejlermiş ama boyunlarina kadar su var ben korkup agliyorum nasıl gidicejsiniz bogulursunuz diye sonra telfon geliyor biz vardik diyolar oh diyorum
Ertesi gunde rüyamda bir mahelledeyim deniz varmis ama deniz taşicakmis kaciyorum yukseklere .dalgalar vardi heryerde


arifselim
Her iki rüyanda gerçek hayatta var olan endişe ve korkularının olduğuna işaret eder. Bu korkuları yaşamak insanın herhangi bir şekilde rüyalarına yansıması da normaldir. Sende Allah’a sığın ve ondan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


41534153
Rüyamda evin önündeyim ölmüş halam ve babaannem yanımda bir uçak var gök yüzünde bir sağa bir sola gidiyor ben halama diyorum ki uçak düşecek sonra uçak etrafında dönmeye başlıyor bizim evin karşısındaki dağın üstünde sonra bizim solunuzda kalan dağın üstüne geçiyor ben halama bekle diyorum uçak düşmeye başlayınca eve gircez bizim eve gelerek düşüyor babaannem dişarıda ben halam evin kabinin yanında içten

Okudunuz mu?  Rüyada ettehiyyatü suresini görmek

sonra yanda birleşik amcamın evinden kocaman ağaç giriyor bizim evin kabısının ağızına kadar biz tabi halamla çıkıyoruz dışarı

sonra evin duvarında bizim hiç bir şey yok ama amcamın tarafına bakıyorum onunda cammı kırılmış beşon var evinin içinde sonra ben gene bizim evin oraya gidiyorum uçaktan biri gelip yardım istiyor benden ambulansı aramamı istiyor uçak düştüğünü söyle diyor ilkten telefon çekmiyor sonra arıyorum ama arkadaşlarım çıkıyor

sonra ulaşıyorum sonra birden kendimi iş yerinde görüyorum biraz üzgün bir kız arkadaşım var o bana neden üzgünsün diyor bana mı küstün yok değip sarılıyoruz birbirimize sonra birden o kız arkadaşımla bizim evin önündeyiz evi görüyor ağaç içinde ağacı cıkartçaksınız diyor üzülme üzülmüyorum ne üzülcem diyorum ama iç içe Yanyanasarılmış samimiyiz onunla rüyadaöyle bitiyor


arifselim
Rüya sahibi için hayal kırıklığı yaşamaya, kötü olaylar yaşamaya, yaptığı projelerin tutmayacağına ve hayatta meydana gelecek olan tersliklere işaret olarak tabir edilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
benim bir limon agacim var balkonumda küçük henuz onun buyudugunu gördüm dallari armis ve dallarinin uzerinde yapraklari vardi, ulu cinar gibi degildi ama suandaki haline gore buyuk ve yaprakli idi. balkonumdaydi yine. baska odada sanirim annem rahatsizmis onla kardeslerimle ilgilenirken bir taraftanda balkono gidiyorum ve gelip limonum buyumus diye heyecanla anlatiyorum. ikidebir gidip bakip heyecanlaniyorum.. ben bosandim bu arada bikac gundur aklimdan cikmiyor eski esim.. ama benden ayrildigina mutluymus.. baska kadinlarla gezip dolasiyormus.. bende onu dusunmiceme karar verdikten sonra bu ruyayi gördüm. yorumlarsaniz sevinirim. iyi gunler.

Okudunuz mu?  Rüyada eski ustayı görmek

arifselim
Senin açından çok hayırlıdır. Merhametli, duygusal, zalime karşı durabilen, sabırlı ve çekinmeden, düşünmeden ve pişman olmadan doğru olan şeyi yapma iradesine sahip olmak manasında tabir edilir. Yaşadığın durumla ilgili midir bunu bilemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda evimizin oturma odasındayken halı namazlığı yere serip namaza duruyorum, daha sonra gözlerimi kapatıp açtığımda bu namazlık yerden kalkmış oluyor ve dürülü bir şekilde yanı başımda perdelerin önünde duran iki ağacın birine dayanmış vaziyette duruyor, tekrar gözlerimi açıp kapadığımdaysa dürülü olan namazlık geniş ve yayvan bir kılıca dönüşmüş oluyor


Tohat
İki şekilde tabir edilir. İlki evli olanlar için hayırlı birlikte geçirilecek ömre bekarlar içinse hayırlı olabilecek kısmetlere delalet eder. İkinci tabirinde ise hac veya umre yapacağınıza delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
selamun aleykum.rüyamda evin içinde salondan mutfaga doğru gıderken o arada geniş bir alanda sarkmıs ağaç dalları ve dallarında yesil yapraklar gördüm .bunu yorumlayabilir misiniz? aynı rüyanın içinde de ayrı olarak kırmızı elma yediğimi gördüm ve yanımda da yakısıklı bir erkek vardı( sanki begenim vardı bu erkeğe) ve biraz kalabalıktı ortam. ??

Okudunuz mu?  Rüyada evi su basması ne anlama gelir

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatınızda bazı olumlu değişikliklerin gerçekleşeceğine ve köklerini şimdiden atarak geleceğe ışık dolu başarılara doğru yol alacağınıza böylece istemediğiniz ve yaşadığınız durumları geride bırakmış olacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arabada giderken bir sürü ev görüyorum ve evlerin üzerlerinde irili ufaklı bir sürü ağaç dikilmiş bakıyorum ve şaşırıyorum sonra bir evin üstüne çıkıyorum ve ağaçtan meyve almaya çalışıyorum ağacın sahibinden izin aldınız mi diyo biri ondan izin almaya götürüyor beni öyle bitiyor


Tohat
Hayattaki muradın her ne ise onun gerçekleşeceğine, kısmetin, şansın artacağına, bereketin çoğalacağına, mutlu dolu bir ömür geçirebileceğine delalet eder. Doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


rüyada evin içinde ağaç görmek, rüyada evde ağaç görmek, rüyada evin içinde agac gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Esmaül hüsna görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evin içinde ağaç görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.