Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:34
missa1
Abone

Kadınlarda Rüyalanma ve Sarı Akıntı Hakkında

Kadınlarda Rüyalanma ve Sarı Akıntı Hakkında

Kayıtsız Üye
benim akıntım çoğu kez sarı renkte oluyo özellikle adetime yakınken.. şimdi ben rüyalandığımda hiç bişey anlamıyorum pamukta kullanıyorum iyice kafam karıştı ne yapmalıyım…

Benimde günlük gelen sarı akıntım oluyor uykudan kalktıgımda da oluyo çoğunlukla ne yapmam lazım sürekli de gusül almak yoruyor insanı her gün

Okudunuz mu?  Manevi ilim nedir?

Yorum: Kadınlarda Rüyalanma ve Sarı Akıntı Hakkında

arifselim
İnsanın cünüp olması için rüyasında cinsel içerikli şeyleri görmüş olması veya orgazm olduğunu hissetmiş olması gerekir. Yoksa sürekli bir şekilde bu tür akıntısı olan kimse için her gün gusül alması gerekmez. Boş yere takıntı yapmamalısın ve kesin bilgi ile hareket etmelisin.

Okudunuz mu?  Kabenin Hikmeti Nedir

kadınlarda rüyalanma, kadınların rüyalanması, kadınlarda sarı akıntı

Bu kategoride yer alan Tanıdığımız kişinin küfre girip girmediğini bilmezsek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadınlarda Rüyalanma ve Sarı Akıntı Hakkında Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.