Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş biriyle konuşmak

Rüyada ölmüş biriyle konuşmak

Kayıtsız Üye
Rüyada ölmüş biriyle konuşmak ne demektir Ölen bir kişi ile konuşmanın rüya tabiri nasıldır


Cevap: rüyada ölmüş biriyle konuşmak

Yetim
ölü bir kişiyle konuştuğunuzda bütün sıkıntılarınızın geçeceğine feraha ereceğinize delalettir. ayrıca ölü görüdüğüz gerçekte canlıysa ondan iyilik görürsünüz eğer gerçekte de ölüyse sizin dualarınıza ihtiyacı var demektir.


Rüyada ölmüş biriyle konuşmak

Kayıtsız Üye
Hocam hayırlı günler rüyamda vefat eden dedemle konuşuyorum yağmurlu bir gün hem çalışıyoruz hem konuşuyoruz vefat eden biriyle rüyada konuşmanın manası nedir yorumlarsanız sevinirim.


Yorum: Rüyada ölmüş biriyle konuşmak

arifselim
Hayırlı günler. Bir rüyayı tam bir şekilde yorumlayabilmek için gören kimsenin durumunu da göz önünde bulundurmak en doğrusu olur. Gene manada bu rüya gören kimse için uzun bir ömür anlamındadır. Ayrıca o ölmüş kişiye de dua edilmesine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Uzun zamandır rahmetli baba mi görmüyordum rüyamda beraberiz para hesapliyoruz bana diyor ki kızım önden gitmen lazım para biriktir diyordu bu ne demek acaba yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya hayırlıdır. Sana nasihat etmesi dünya için değil, ahiretin için hazırlıkta bulunmanı tavsiye etmesi anlamındadır. Bu şekilde bu rüyadan bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kaynanayı görmek

Kayıtsız Üye
Peki ahiret için hazırlık demiştiniz hocam neler yapayım yoksa 1 hafta diyordu rüyamda olecekmiyim nedir ne yapayım


ACİLSERVİS
Ölüm hazırlığı derken öleceksin anlamını çıkarmaz. Bu dini vazifelerdir. Namazdır, oruçtur bunların borçlarıdır vs.. Hazırlık bunlara denir. Her insan ergenliğe girdikten sonra ölene kadar hazır olmalıdır. Yani dini vecibelerini yerine getirmelidir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum geçen sene vefat eden babannem rüyamda komada beyazlar içinde yatiyordu ona bakmaya gidiyorum ve bir anda konuşmaya basladi yavrum senin kalbin çok temiz dedi.etrafımda onun konuştuğunu görenler çok şaşırdı.


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. İlk olarak bu rüya insanın bir konuda çektiği vicdan azabına işaret eder. Diğer anlamı da babaannene bol bol dua etmen gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yengemin babası gildeyim valizini karıştırırım içinde altın para arıyım valizin içinde küçük yolluklar gördüm birde babası ölmüş babası vardı benimle konuştu valizin burda ne atıyor dedi burda kaldırıyom yerine koyom dedim kahvaltı yapmış onları kaldırdım zeytin bal tereyağı vardı

Okudunuz mu?  Rüyada ölü bebeğin dirildiğini görmek anlamı tabiri nedir?

arifselim
Bu çok hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin iş, sosyal veya aile hayatında çok sevindirici gelişmeler olacağına ve işlerinin yoluna gireceğine tabir edilir. Ayrıca bu rüya, girilen işlerden büyük bir kazanç ve bereketle çıkacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 5 yıl önce vefat eden anneannemi gördüm.Ben cennete gitmek istiyorum sende gel dedi bana ağladı, ben de önce sen git bizde geleceğiz hem orda peygamber efendimiz seni bekliyor dedim güldü.Bunun bir anlamı var mıdır?


arifselim
Bunun anlamı hayır ve güzelliktir. Anneanneni çok özlediğin ve onu unutmadığın anlamında kabul edilir. Onu böyle görmek ise hayırlıdır. Ona bol bol dua et ve kabrini de ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam rüyamda şuan ölmüş çocukluğumda tanıdığım mahhalenin abilerinden diyim birini gördüm gerçek hayatta selam verdik ama çok samimi değildik rüyada çok samimi bir sohbetimiz oldu kardeşiyle beraber vefat ettiler kardeşine sohbet esnasında Fatiha okuduk


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Böyle bir rüyanın çok özel bir yorumu yoktur. Bazı yorumculara göre ise bir haber almaya veya bir misafirin gelmesine işaret olarak tabir edilmiştir. Ancak Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinin evlenmek istemesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda Vefat eden dedemi gördüm. biz kardeşlerimle evde otururken kapıdan iyi giyimli olarak dedem geliyor hepimiz çok seviniyoruz. diyoruz ki dedem uzun zamandır neredeydi.Oda da iki yatak serili oluyor birine yatırıyoruz hasret gideriyoruz fenalasiyor ağzından köpük geliyor vefat etti zannediyoruz kendine geliyor.Ben kucağıma alıp diğer yatağa götürüyorum fark ediyorum ki dedem çok hafif.Sonra sarılıp ikimiz ağlıyoruz bana diyor ki tırnaklarim uzadı keser misin tabi keserim diyorum normalde tırnaklarını hep ben keserdim .Sarıl bana diyor doyasıya sarılıyorum rüyanın anlamını çok merak ediyorum cook gerçekçi idi sabah 08.00 den sonra gördüm


arifselim
Allah rahmet eylesin. Güzel bir rüyadır ancak vefat etmiş olan dedeyi böyle görmek, ancak onu çok özlediğinin ve hala unutmadığının bir işareti olarak kabul edilebilir. Ayrıca ona dualarda bulunun ve ruhuna olmak üzere hayırlar işleyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız uye
Rüyamda yıllar önce ölmüş bir akrabamın evinde oluyorum…orada birkaç kişi yufka ekmek açıyor bu ekmekler iki ayrı saçta pişiriliyor.. bende birtanesine oturuyorum ekmek pişirmek için….ölen akrabam bana diyorki o saçta pişen biraz yanıyor onları ayrı yere istifleyin diyor….bende ekmekleri ayrı yerlere koyuyorum….bir-kac yığın istiflenmiş kuru yufka ekmek oluyor odada.
..bu rüyanın anlamı nedir acaba???cvp verirmisiniz ….saygilar

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş ablayı görmek

arifselim
Rüya sahibinin maddi ve iş hayatı açısından çok sıkıntılı ve zor gördüğü şeylerin üstesinden geleceğine, korktuğu şeylerden de güvende olacağına ve hedeflerine Allah’ın izniyle ulaşacağına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Abim rüyasında, vefat eden bir kuzenimin kendisiyle konuştuğunu görmüş. İki defa görmüş. Bir rüyasında abim, kuzenime "orası nasıl" diye sormuş ahireti kastederek. Kuzenim de "çok güzel Allah herkesi affediyor herkes çok mutlu oluyor" gibi cevap vermiş. Bazı rüyalar gördündüğü gibi çıkar diyorlar bu da öyle midir? Yani ilahi bir mesaj mıdır?

İkinci rüyasında yine kuzenimin öldüğünü, ama aslında ölmediğini, insanlara ölmüş numarası yaptığını görmüş.

Son olarak yine aynı kuzenim vefat etmeden 2-3 gün önce ablasının rüyasına girip artık dünyada kalmayacağına dair bir şeyler söylemiş ve yine babasının rüyasına girip sabah namazına kaldırmış. Tüm bu rüyaların yorumu nedir acaba? Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş Birini Görmek Ne demektir?

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Vefat etmeden önce gördüğü rüyası gerçek olarak ortaya çıkmıştır bunu tabir edemeyiz. Diğer görülen her iki rüyada hayırlıdır ve inşaAllah o kişinin ahirette çok iyi durumda olduğu ümit edilir ve bu şekilde tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ağlayarak uyuduğum çok üzgün bir gecenin sonunda rüyamda bu güne kadar hiç görmediğim dedemi gördüm.Çok kalabalık bir toplulukla bize geliyordu.Hepsi normal hayattan sıradan insanlardi.Benimle konuşuyordu.Normalde bana uzak olan bir durum için umut veriyordu bana.Eşimin izin vermeyeceğini söyledigimde onunla konuşucam diyordu.Güleryüzlüydü.Anlamı nedir acaba?

Rüyamda ölmüş dedemle konuşuyordum.Normal hayatta umutsuz olduğum bir konuda bana umut veriyordu. Güleryüzlüydü.Dedemi önceden hiç rüyamda görmemiştim.Benimle konuşmadan önce eve bir grup normal insanlarla geldi.Rüyayi gördüğüm gece çok üzgündüm


Tohat
Şu anda var olan sıkıntılarınızdan sizi feragat ettirecek ve huzurlu olmanızı sağlayacak yeni bir döneme girecek ve rahat edeceksiniz. İşte, eşte, özel hayatta inşAllah mutlu olacağınız gelişmeler olacaktır. En iyisini elbetteki Allah daha iyi bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.
1-Ben rüyamda olmus amcamı gördüm. Normalde hiç rüyalarıma girmezdi.
2-Bu rüyamda da bahsettiğim amcamın eşi yengemi gördüm. O da vefat etti. Ve rüyamda onu bembeyaz kıyafetler içinde görmüştüm. Normalde tesettürlü ama rüyamda başı açıktı. Onu bir tek ben görüyor ben duyuyordum. Ve bana kızgın kızgın bakıp o şekilde konuşuyordu ne söylediğini hatırlamıyorum. Anlamlari nedir? Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kızını görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Her ikisini görmenin yorumunu ancak onlara dualarda bulunmanla tabir edebiliriz. Bundan başka özel bir yorum yapamayız. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda başka bir şehre taşınacaktık, babam istiyordu annem istemiyordu kavga ediyorlardı, 2 yıl önce vefat eden ağabeyim de başka bir şehre gideceğini söyleyip evden ayrıldı kış ayıydı üstünde tişört vardı, üşürsün dedim ben üşümem dedi, taşınacağımız evde bir kasvet vardı.. iyi bir rüya mı kötü mü bilemedim


arifselim
Aile içerisindeki sorunların ve tartışmaların bir işaretidir. Eğer sorunsuz bir taşınma olduğu görülürse bu mutluluğa yorumlanır. Ama bu şekilde görmek aradaki sorunların ve huzursuzluğun bir işareti olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyada ölmüs babaannemi gördüm sen ölmüstün diye sordum evet dedi ben bir kere yasadim ölümü çok zordu dedi . anlat dedim neler oldu nefesim kesildi kalbim durdu dedi Allah yardımcısi olsun herkesin dedi . kötü bir olaydan bahsetti tam hatirlamiyorum ama bir kaç insanla beraber benim de ismimi verdi . teşekkür ederim yorumlarsaniz .

Okudunuz mu?  Rüyada ölen bir kimseyi diri diri mezara gömmek ne anlama gelir ?

arifselim
Allah rahmet eylesin. Öncelikle bu rüya o kişiye dua edilmesi gerektiğine delalet eder. Daha sonra ise ölümden bir ders ve ibret alınmasına tabir edilir. Ona dualarda bulun ve imkan oldukça kabrini ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hakannn07
Selamün aleyküm hocam rüyamda vefat etmiş annneannemi gördüm.Ama rüyamda diğer odada annemde vardı ama o göremiyordu anneannemi. Anneannnem bana sen cennete gidemezsin dedi bende neden böyle dediğini sordun.Oda bana seni izledim böyle böyle yaptığını gördüm bundan dedi.Bende ona yaptığım iyilikleri söyledim kısaca. Sizce anneannem cennet konusunda neden böyle dedi bana.Bu rüyanın anlamı nedir ? Sağ olun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüyanın doğruluğu yoktur. Yani anneannenin söyledikleri sadece bir rüyadan ibarettir. vefat etmiş olanlar ahiret hakkında mesaj vermezler. Varsa yanlışların ve hataların uzak durmalı ve düzeltmelisin. Bu rüyayı toparlanman ve sirkelenmen için işaret olarak görebilirsin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün bir şey istemesi

Kayıtsız Üye
Benim çok yakınımın anneannesi rüyama girdi.Yakınım her zora düştüğünde anneannesi onun rüyasına girince tüm sorunlarının çözüldüğünü söyler. Ve anneannesi yıllar önce öldü ben onu ne resimlerde ne gerçek hayata bir kez bile görmedim.Rüyamdaki kişiyi anlatığımda anneannesi olduğunu söyledi yakınım.Daha önce de yakınımın rüyasına girip beni sormuş nasılım diye.Neyse rüyamda odamda oturdu ve bana dilediğim şeyin bu sene olmayacağını ama seneye en iyi şekilde olacağını söyledi.Yakınım bişeyler sordu anneannesine benim isteğim hakkında ,anneannesi inşAllah inşAllah diyip güldü.Ve rüyayı dinen çok önemli bir günde gördüm.Rüyamı yorumlar mısınız?


arifselim
Bunlar adı üstünde sadece birer rüyadır. Bazı rüyalar gerçek çıkabileceği gibi hiç bir anlamı da olmayabilir. Bu gördüğün rüya ise gerçekleşmesi mümkündür ama yinede kesin anlamlar çıkarılamaz. En doğrusu ise rüyalara çok takılmamak gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


humeyra
selamünaleyküm ben geçenlerde rüyamda midyattaydım bir camiinin avlusundaydım tarihi bir mekandı sonra bir türbenin önüne gittim ve dua ettim sonra baktım türbenin yanında bir ölü kadın uzanmış kadın ölüydü ben gidip o ölü kadına kaderimle ilgili bişeyler soruyordum ona dedimki ben ne kazanıcam o da başta tıp dedi sonra mühendislik dedi sonra ona yaklaştım ve dedimki ben kiminle nasıl biriyle evlenecem dedim dediki belli değil sonra kızdı ben bunu nerden bilebilirim ben bunu bilemem dedi kadın ölüydü ama konuşuyordu bu arada ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ve ve sevdiğim bir erkekte yok hayatımda yorumlarsanız çok mutlu olurum teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada otobüse binmek

selamaleyküm ben geçenlerde rüyamda tarihi bir mekandaydım sanırım midyattı ve bir camiinin avlusundaydım bir türbenin önüne geldim ve dua ettim sonra bir baktım türbenin yanında türbenin içindeki kişimiydi onu bilmiyorum bir ölü kadın uzanmış ve ben ona kaderim ile ilgili bişeyler soruyorum diyorumki ben hangi bölümü kazanıcam o da tıp daha sonra mühendislik dedi sonra ona yaklaştım ve dedimki peki ben kiminle nasıl biriyle evlenecem o da önce belli değil dedi daha sonra bunu ben nerden bileyim ben bunu bilemem diye kızdı kadın uzanmıştı ve ölü biriydi ama konuşuyordu bu arada ben şu anda üniversite sınavına hazırlanıyorum ve hiçbişekilde konuştum sevdiğim bir erkek yok hayatımda sizce rüyamın manası nedir evlenecğim kişiyi Allah kaderimde yazmamış mıdır yani bunu Allahtan başka kimse bilemez ama bellidir Allah yazmıştır öyle değilmi yorumlarsanız çok mutlu olurum çünkü rüyam sürekli aklımda kazanacğım bölümle ilgili iki üç şey söyledi bu kafamı çok karıştırıyor

Okudunuz mu?  Rüyada Ölü yıkamak görmek tabiri dini islami yorumu

Tohat
Ve aleyküm selam. Gündemini mesgul eden durumlarla alakalı rüyalar görmen bilinç altı olabileceğini de göz önünde tutulması ve üzerinde pek durulmaması daha efdal kabul edilir. Yine de böyle bir rüya tabir edildiğinde kişinin uzun ömrüne ve aklı meşgul eden durumları ortadan kaldıracak hayırlı gelişmelerin olacağına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada ölmüş biriyle konuşmak, rüyada ölen biriyle konuşmak, rüyada ölüyle konuşmak

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş dedesini canlı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş biriyle konuşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.