Anasayfa
21 Şubat 2022, 11:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş babayı görmek

Rüyada ölmüş babayı görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda ölmüş babamı gördüm ölmüş babamı görmenin tabiri ne olabilir açıklar mısınız

Rüyamda ölmus olan babamı kabrinde ölü buldum sarildim optum o ise beni eliyle itti bunu yorumlarsaniz sevinirm


Rahmetli babamı çok sık ve aynı rüyada görmeye başadım

sivaslı76
S.a. Burası rüya yorum yeri değil biliyorum . Ama çok sıkıntıdayım. Ara ara ve bu sıralar çok sıklıkta rüyamda rahmetli babamı görüyorum benle iş yerimiz vardı hep o işle ilgili ya bana kızıyor sinirleniyor yada hep ters bakıyor (babam rahmetli olmadan önce benim borçlarım yüzünden bana dargındı ama küs değildik borç benimdi ona bu borçla ilgili hiçbir şekilde laf getirmedim ama oda üzülüyordu sonra rahatsızlığı vardı rahmetli oldu ). Ne yapmam lazım dini anlamı nedir inanın çok huzursuzum ben babamı kırmadım üzmedim bir dediğini iki etmedim ama borcum vardı bu yüzden bana biraz kızgındı…lütfen ne yapmam bu rüyanın anlamı ne olabilir .


Cevap: Rahmetli babamı çok sık ve aynı rüyada görmeye başadım

@hmet
Borcunu öde ve baban adına imkan varsa sadaka ver, onu ziyaret et ve bol bol dua et.


Cevap: Rüyada ölmüş babayı görmek

arifselim
Rüyada ölmüş olan babayı görmek başarı ile tabir edilir. Dünyevi açıdan kazanılacak başarılara işarettir. Bazende bu rüya babanın vasiyetini yerine getirmek gerektiğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yakın zamanda kaybettiğim babamı gördüm babam çok iyi saz çalardı bir adam ben saz çalarken sana kim öğretti diyor bende banam diyorum ve babam yani başımda oturuyor ben ağlıyorum oda gel diyor ve gülümsüyor bende boynuna sarılıp hıçkırarak ağlıyorum ve sımsıkı sarılıyorum sonra teyzemlere diyorum ki fotoğraf imizi çek onlar babami görmüyor ama


arifselim
Bu tür rüyalar genellikle onu çok özlemeye ve kabrini ziyaret ederek ona hayırlı dualar etmeye işaret eder. Babanızın kabrini ziyaret edin ve onun ruhu için hayır dualarda bulunun. Allah rahmet eylesin.


Kayıtsız Üye
Babam vefat etti. Rüyamda abime birlikte babamı yikadigimizi gördü. Hanı ölü yıkanır ya biz babamı öyle yikamisiz. Yıkarken babama birkaç soru sordum ve cevapladı.


arifselim
Bu rüyanız sizin için eksik yanlarınızın olduğuna tabir edilir. Ayrıca hiç ummadığı ve beklemediği bir kimseden hayır görecek ve yardım alacaktır manasına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


gokhan3510
İlk rüyamda kuzenimle arabaya biniyoduk babamla annem el sallıyodu

ikinci rüyamda bir evin catısında babamı goruyodum bir ışık içinde ona sarılmaya giderken tam beni durdurup arkamı donmemi soyledi arkamı dondugumde bir insan vardı onu bana emanet etti bunlar ne anlama gelir


arifselim
Allah bana rahmet eylesin. Bu gördüğün rüyalar hayırlıdır. Bu rüyalar senin babanı çok özlediğine ve unutmadığına yorumlanır. Ayrıca babana dua etmeye, kabrini ziyaret etmeye ve imkanın da varsa ruhu için sadakalar vermeye alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


esmerinci
Bir yıl önce ölen babamı rüyamda gördüm onu hasretle kucaklayıp öpüyordum. O da bundan çok mutlu görünüyordu. Sonra kahvaltuya çağrıldık. O arada babam ağabeylerime hastaneden imzalanıp alınması gereken evrakları alıp almadıklarını sordu.Yanlız yapmaları gereken bu işi ben onlara söylemeyi bir şekilde atlamışım. Babam o halde bu işin haftaya p.tesi gününe kaldığını söyledi.
Bu ne anlama geliyor?
saygılar

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün geldiğini görmek

Kayıtsız Üye
Bir komşumuz üç hafta önce vefat eden babamı rüyasında görmüş önce babamın isminin yazılı olduğu bir paket görmüş daha sonra kedilerin paketi açtığını ve içinde 8 tane beyaz kalıp sabun gördüğünü soyledi daha sonra geniş bir evde olduğunu zilin çaldığını ve gelenin babam olduğunu gördüğünü söyledi bu rüyayı yorumlayabilirmisiniz…


arifselim
Allah babana rahmet eylesin. Vefat eden kişinin eve geldiğini görmek genellikle eve bir misafirin gelmesi olarak yorumlanır. Ayrıca senin için babana bol bol dua etmen gerektiğine ve kabrini ziyaret etmene alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya ilk olarak babanı çok özlediğine ve unutmadığına işaret eder. İkinci olarak ise eğer bıraktığı bir vasiyet veya özel bir isteği varsa onu mutlaka yerine getirmelisin. Ona dua et ve kabrini ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm. 6 yıl önce babam vefat etti. Sık sık mezarını ziyaret ediyorum. Geçen cumartesi ölüm yıldönümüydü. Pazar günü yine ziyaretine gittim abim ve annem ile birlikte. Mezarının üzerine çiçek diktik, suladık.
Pazartesi günü sabah namazını kıldıktan sonra babamı rüyamda gördüm. Balkondan bakıyorum babam evimizin bahçesindeki ceviz ağacının dibine hortumu uzatmış suluyor. Ama o kadar çok su akıtmış ki bahçe deniz gibi olmuş. Kızıyorum bu kadar suyu niye akıttın yazık günah değilmi diye. Balkona geliyor, bakıyorum ki kendisi de sırılsıklam. Çabuk çıkar üstündekileri diyorum. Ceketini çıkarıyor pantolonu gömleği de ıslak. Çok telaşlanıyorum sanki onları çıkarmazsa üstünden hemen ölecekmiş gibi bir his var. Rüyamı yorumlar mısınız.
Ayrıca ara ara babamı rüyamda görüyorum. Her rüyamın ortak özelliği babam ölmüş ama çok kısa bir süreliğine geri gelmiş tekrar ölecek olması. Bunun bir anlamı var mı?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalar hayırlı ve güzel rüyalardır. Babanın bahçeyi sulaması ve ortalığın sular içinde kalması rahmet, bereket ve geride bıraktığı iyi şeylere veya hayırlı evlatlara yorumlanır. Baban için duaya devam edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum. Babam kanserdi, çok ağır haldeydi , uzun süre acılar çekti ve tam 14 gün önce vefat etdi. Rüyamda babamın o hasta halini gördüm. Bana baban ölecek dediler. Amcamın evine girdiğimde babam kanepede üstü açık yatıyordu. Cinsiyyet orqanını gördüm. Benimle hep konuştuğu gibi güzelce konuştu ve sıcak giymemi söyledi. Azerbaycandan yazıyorum,bir yalnışım varsa aff ola.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Allah rahmet etsin ve mekanı cennet olsun. Bu rüya olayın etkisinden dolayı görülebilir. Olumsuz bir anlamı da yoktur. Babana bol bol dua et ve ruhuna olmak üzere fakirlere sadakalar dağıt.


Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm. Ben rüyamda 5 ay önce ölmüş olan babamı balkonda yerde oturuyor olarak gördüm ve balkon binanın giriş katında olan eğreti yani sonrada yapılmış uyduruk bir balkon. rüyamda babamla balokonda yerde oturoyoruz ve konuşuyoruz ve konuşurken babam balkonu sallıyor yatırıyor ve düzeltiyor. böyle garip bir rüya. rica etsem yorumunu nedir anlatabilirmisiniz.. teşekkür ederim..


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Balkonu bu şekilde görmen, uzaklık ve özleme işaret eder. Yani senin babana olan özlemine, unutmadığına ve ayrıca ona bol bol dua etmen gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada öğretmen olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada ölmüş babamı yeniden defnediyorduk ama vücudu ikiye ayrılmıştı ayakları ayrıldı vücudundan üst kısmını amcam almıştı alt kısmını onun eşi almıştı.alt kısmı battaniyeye sarılıydı

Rüyamda ölmüş babamı gördüm . Babamı yemeden defnediyorduk fakat babamın bedeni ikiye ayrılmıştı.kafasıyla üst kısmı bir ayakları ayrıydı. Üst kısmını amcamda alt kısmı ise amcamın eşindeydi.alt kısmı battaniyeye sarılıydı.babamı öyle yeniden devrettik. Ne anlama geliyor yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Allah rahmet eylesin. Rüyayı gören kimse için üzüntü ve huzursuzluklar yaşamak anlamında kabul edilir. Babanız için bol bol dua edin ve kabrini de ziyaret edin. Ruhuna da olmak üzere sadakalar dağıtın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


sevgisena
Hayırlı günler.Babam 9yıl önce öldü. Rüyamda babam bana çok büyük çok odalı ev tutmuş. evin 2 odasında eski sahibinin giysi,yastık vb var.Babam bana "birini bul bunları atsın" diyor.bunlardan başka evde babamın 3odası var.Sırayla,ilkinde yerde beyaz çarşaflı büyük yatak,2.de divan gibi beyaz yatak, 3.de eski kütüphane gibi yeşil yatak var. Benim odamda daha yeni eşyalar var.


arifselim
Hayırlı günler. Allah rahmet eylesin. Rüya sahibinin rahat edeceğine, bekarsa evleneceğine, bolluğa berekete kavuşacağına ve eline geçecek olan bir çok imkanlara kavuşacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocam,ben 2 ay önce eski evimizin önünde cenaze namazı kılındığını görmüştüm kalabalıktı tabutu almış götürüyorlardı ,o zaman kuzenim vefat etmişti o yüzden gördüm zannediyordum,Ama 3 hafta önce kendi babam vefat meğerse o cenaze babamın cenazesiymiş,rüyalar bazen aynısı çıkıyormuş,Hocam dün rüyamda babamı gördüm yine yoğun bakımdaymış durumu iyi değilmiş ölecekmiş ,rüyam be anlama geliyor acaba babamı çok görüyorum ama çoğu rüyayı hatırlayamıyorum ama ölüm ile ilgili hep rüyalar görüyorum ,biraz beni aydınlatırsanız sevinirim
—————
Sağolun hocam ağzınıza sağlık babam 3 hafta önce vefat etti,vefat etmeden önce rüyamda cenaze namazı görmüştüm gerçekte kuzenim vefat edince etkisinde kaldım zannetmiştim,meğerse o gördüğüm rüya gerçek çıktı babamı kaybettim,şimdi çok rüya görüyorum ama çoğunu net hatırlayamıyorum,en sonki işte yazdığım gibi yoğun bakımda görmüştüm ,sağolun yorumunuz için hayırlı akşamlar


arifselim
Aleykum selam. Çok nadir rüyalar aynen çıkabilir. Eğer baban hala yaşıyorsa bu onun için uzun ve sağlıklı bir ömre işarettir denilebilir. Eğer vefat etmişse bu onu özlemeye ve kabrini ziyaret etmek gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı Cumalar hocam,babam 1 ay önce vefat etti,dün rüyamda gördüm bir odaya girdim babam ezbere süre ve ayetlere okuyor o kadar güzel okuyorki babamı şaşkınlıkla izliyorum ,baba senin sesin ne kadar güzelmiş ne güzel okuyorsun diyorum,sonra yanına gidiyorum hiç konuşmuyor okumaya devam ediyor,hatta kuran açmayı düşündüm hangi ayet diye sonra sayfayı bulamam diye vaz geçiyorum,sonra tam karşısına geçip oturuyorum babam da bana eli ile yanındaki sandalyeyi işaret ediyor sanırım yanına oturmamı istiyor ,sonra sağa selam veriyor bende eşlik ediyorum,hatta bakıyorum kafamı sağa doğrumu çevirdim diye babama bakıyorum,böyle hocam inşAllah babam için hayırlı bir rüyadır,şimdiden ağzınıza yüreğinize sağlık iyi günler


arifselim
Hayırlı günler. Allah rahmet eylesin. Evet çok hayırlı ve çok güzel bir rüyadır. Baban için hayırlara, iyilik içinde bulunmaya ve güzel bir son ile karşılaşmaya yorumlanır. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve ancak biz Allah’tan hayırlısını dileriz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kişi ile konuşmak ve beraber çalışmak

Kayıtsız Üye
rüyamda ölen babamı gördüm.Hiç ölmemiş gibi benim evime geldi bende nasıl geri geldi diye düşündüm ama önce sormadim sonra onu mutlu etmek için para vereyim diye para aldim elime sayarken nüfus cuzdani gecti elime ölü oldugu için isim falan yerleri boştu hemen yanina gidip sen nasıl geldin dedim.Anlatmak istemedi birinin canını yakmıs tekrar gelmek için bende keske yapmasaydin dedim.Çok kafama takildı yorumlar mısınız?


arifselim
Allah rahmet eylesin. Eğer babanın bir vasiyet veya isteği olmuşsa onu yerine getirmelisin. Bundan başka bir yorumu olduğunu bilmiyoruz. Ona dualarda bulun ve kabrini de ziyaret etmelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Babam öldügünden beri sürekli düşünüyorum .. babamı ve onu sürekli rüyamda goruyorum bazen konusuyor biseler diyor bazen hiç konusmuyor… benim ruyalarım genelde cıkar icime dogar ayan olur .

Babam vefat etmeden bir hafta önce onu rüyamda gördüm ikimiz arabadaydik ve babam arabayi kullaniyordu öndeydi en arkada ben vardim sadece ben ikimiz beraber yolculuk yapiyorduk… ve sonraki gun ciglik atan aglasan kadın sesleri duydum gercek gibiydi o seslerle uyandm ve babami merak edip hastaneyi aradim babam tam sayilmazsa da iyiydi..

sonraki gun rüyamda canım çok karpuz istiyordu teyzemin evindeydim teyzem yemek hazirliyordu ve karpuzlar dogramisti tabakta ona cabuk getir dayanamiyorum sofrayi kurmani bekliyemem demistim.. bu ruyalarmdan sonraki hafta hastaneye gittm babama kendi ellerimle karpuz kesip verdim teyzemden acele karpuzu istemem babamin hemen ölmesi anlamina geliyor olabilir ve babam ölmeden bir gun önce cuma gunu karpuzu getirip yedirdim sonraki gun sekaratta girdi.. yine yanindaydim can cekistgnde yanindaydim ta ki babami yogun bakima alana dek ama vAllahi hiç anlamiyord bilmiyordumki babam ölüyor sekaratta oldugunu anlamiyordum ssdece bosluga bakiyor tepkisz ve benimle konusmuyordu sürekli gozyasi döküyordu. Bnde peceteyle gozyaslarini siliyordum😞😢 canimi yakiyordu

bugün de rüya gördüm ve etkilendim hani benim sehid olan arkadaşim zehra vardi ya onu onceden sürekli özlüyordum halende oyleki özlüyordum onceden sürekli Allah’a dua ederdim onu rüyamda gorebilmek için goremezdim bir defa olsun dua etmeme ragmen onu goremedim uhkty..hemde onu çok sevmeme ragmen biliyormusun bugün ruyama geldi ve ben çok sevindim mutlu oldum hem o hem babam vardi babam oturuyordu sanki pasta pogaca yapiyordu zehra yanima gelmisti beni görmeye carsafliydi sadece yuzu acikti ona diyordum bekle su poacalar hazır olsun alalim gideriz babam hazirliyordu posete koudum birazini bize birazini babama veriyordum sonra babami düşünüyorum babam hasta onu nasıl birakrm diye dusundum birakmak zorundaym seni baba zaten senin yaninda kaldm hep ama zehramla hiç birlikte olamadim bir kez onunla gideym onunla olaym diyordum ama gorsen birbirimize nasıl sariliyorduk kavusuyorduk subhanAllah rüyamda onunla görüstügüme çok mutluydum zehra sürekli guluyordu sanki beni alip götürmeye gelmisti ..

bu rüyadan sonra babamin arabasini gördüm erkek kardesmde vardi ona benle gel diyordum benle gelmiyordu ben araba sürmeyi bilmiuorum korkuyorum demistim gelmedi korkarak arabaya bindim ve babamin arabasini sürmeye basladim ve rüyamda korkuyordum bir yere carpacam diye babam ölmeden bir hafta oncede babam arabayi kullaniyordu ben arkasinda oturuyordum simdi babam öldü gitti babam yok . Ve arabasini tek ben kullaniyordum çok etkilendim….

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün bir şey istemesi

Ve yine babam vefat etmeden önce burda bir baci beni ruyasinda görmüş sultan baci berika onu taniyor çok olgun imanli bir baci beni ruyasinda pudra pembesi elbise giydigimi ve çok guzellesmistin dedi bana beni sadece oyle görmüş kapidan iceri giriyordun dedi bana ve ben pudra pembesini çok severim,

Ve ben yeni hamile kaldgm zamanlarda rüyamda gormustum ki tum musluman bacilar bana geliyordu evime hasta ziyareti gibiydi ya ameliyattan ciktimstm yada dogum yapmstm Allahu alem bacilar toplanmisti evimde sonra bu birden yasa dönüyordu o bacıların içinde berika vardi ve berika çok agliyordu😞 bu rüyada beni etkilemisti


arifselim
Allah rahmet eylesin. Babanın vefatından önce gördüğün rüyalar onun rahatsız olmasından ve senin bundan dolayı olan üzüntünden dolayıdır. Çünkü insan duygusal ve düşüncelerden dolayı yoğun olduğundan benzeri rüyaları çok görmesi normaldir. Arkadaşınla olan kısımda böyledir. Bütün bu rüyaların hayırlıdır. Hem vefat etmiş olanlar için hemde gören kimse için hayırlıdır. Ayrıca şunu da unutmamak gerekir ki rüyalar adı üstünde rüyalardır ve kesin manalar çıkarılamaz. Onlara bol bol dua etmek, kabirlerini ziyaret etmek ve ruhlarına olmak üzere sadakalar vermek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bilmiyorum ama gördügüm rüyalar beni çok etkiledi.ve sürekli ust uste görmüs oldugum rüyalar artik ölecegimi düsünüyorm su an hamileyim dogumuma en 1 bucuk ay falan var ve çok endiseleniyorum bana bisey olacak diye bu gördüğüm ruyalarn etkisiyle öyle düsünuyorum..napacagimi bilmiyorm ve endiseyle tedirginlikle korkuyla dogumumu bekliyorum .bunlar benim hislerim mi yoksa vesvesemi onuda bilmiyorum … korku ve umidi yasiyorum artik..ve yine rüyamda babama banyo yaptirdigimi onu yıkadgmi görmüstüm . Baska bir rüya da da camasır seriyordum babam oturmus izliyordu beni bana benim pantolonlarmida ser diyordu bende camasirlarn içinde pantolonunu ariyordum sermek için..bunuda aciklarsanz sevinirm


Tohat
Hamilelikte vesveselerin meydana gelmesi çok normal bir durumdur. Bunun için sürekli tebdil-i mekan yapın, kuranı kerim okuyup dinleyin ve salatlar çekmeye çalışın. Rüyanıza gelince tabiri olumludur. Güzel gelişmeler yaşayacak, başarılı ve mutlu anlara şahit olacaksınız inşAllah.


Kayıtsız Üye
Oncelikle selâmün aleyküm ben bir rüya gördüm ve rüyamda vefat eden babam bana öbür dunyadan bir adam yollayarak evleneceğim kişinin ismini yollamisti ve ben bu kisiyi gerçek hayatta sadece bir kez gördüm ve kendisinde tanimam görüntüsü dışında bunun sonucunda çevremdeki kişiler istiareye yatmami istediler ve bende istiareye yatarak gerçekten bu kişi benim Kederimde ki kişi mi diye uyudum ve rüyamda bir gece vakti beyaz ışık altında elimde yeşil ve beyaz çizgili bir yatak ile gülümseyerek yürüyordum daha sonra uyandım fakat gördügüm rüyayı nasıl yorumlamam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Evlilikle ilgili kararlarda istihareye yatmak doğru bir karardır. Gördüğünüz rüyanın ve rüyada gördüğünüz kişinin sizin için hayırlı olduğu görünüyor. Gördüğünüz renkler tam olarak olumluya işaret olduğundan hayırlı olduğunu söyleyebiliriz.


Kayıtsız Üye
Hocam selamun aleyküm annemin rüyasını anlatacağım size.
Annem rüyasında vefat eden babamı görmüş. Babam demiş ki burcuların evinin önünden geçtim, evden çok davul sesi geliyordu. Ona söyleyeyim de biraz sessiz olsunlar demis.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü görmek mezara götürmek ne anlama gelir?

Hocam ben yeni evliyim ve babam ben evlenmeden 2 sene evvel vefat etti.
Ne anlatmaya calısıyor anlayamadım.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya annen için elinin bol olmasını istemesi, vermesi gereken kişiye vermesini ve deden içinde hayırlar yapması ve sadakalar dağıtmasına işaret olarak tabir edilir. Ona bol bol dualarda bulunun ve ruhuna olmak üzere hayırlar işleyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ve yine burda annemin görmüş oldugu iki rüyadan daha bahsetmek istiyorum babamdan yillar önce dedem vefat etmisti . Babam vefat edeli 3 ay oldu. Annem dedemi ruyasnda görmüş dedem bembeyaz giyinmis evine geliyor annemde orda odada oturuyormus dedim tum ısıklari yakmis lambalarin hepsini ve namaz kilmis odada daha sonra odadan cikarken kapiyi aralikli birakmis ciktigi kapi bembeyaz ısıkla doluymus dedemin evine gelip lambalari yakmasi ve kapiyi
Aralikli birakmasi o kadar etrafta ısık aydinlik olmasi ne anlama geliyor..ikinci rüya annem evde degilmis bizim evde beyaz giyimli iki adam taninmayan ellerinde bos buyuk kovalarla evden çıktığını görmüş annem o sirada eve dönüyormus eve gelmis adamlar cikmis . Kiz kardesm evdeyms adamlar galiba yemk getirmis kazan dolusu yemek varms avlumuzdasulu patates yemegiymis annem sasirmis yemegin çok olmasina sonra yine tabak dolusu bulgur pilavi görmüş yani baya yemekgormus o adamlar ciktiktan sonra bu ruyanin yorumu nedr. Aciklarmsnz


arifselim
Allah rahmet eylesin. Birinci görülen rüyası ancak hayırlı ve güzel bir rüyadır demekten başka özel bir şekilde tabir edemeyiz. Ona bol bol dua edin ve kabrini ziyaret edin. Diğer rüyası ise, eve bolluk ve bereketin girmesine ve maddi sıkıntıların geçmesine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Annem dun ruyasinda babaannemi görmüs annem ben ve kiz kardeslerim evin avlusunda uyuyormusuz babaannem yukardan kendi evinin penceresinden ustumuze su serpiyormus su döküyormus . Ben suyu gorunce sudan kaciyormusum su
Bana gelmiyormus su dan kactigm için.ve bu babaannem bizi annemi hiç sevmez babami hep bizden ayirmaya calisti bizden nefret eder taki babam vefat etti halende bizimle ugrasiyor bize zarar vermeye calisiyor her turlu . Bende hamileyim benim sudan kacmam suyun bana degememesi ne anlama geliyor bu ruyanin yorumu nedir acaba?


arifselim
Sıkıntılar ve sorunlarla karşılaşmanıza işaret eder. Su hayırlı olabilir ama bu şekilde görmen iyi değildir. Beklenmedik ve hiç hesapta olmayan üzücü durumlarla karşı karşıya kalmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam,Babamın vefatı 3 ayı geçti,ben rüyamda mezarlğa babamı ziyatete gidiyorum. ,(babamın mezarının kenarını tahtalarla çevirdik ki topraklar dağılmasın diye) bakıyorumki tahtalar eğilmiş bir kısım toprağın içine çökmüş, diğer tarafa geçiyorum babamın üstü açık kefenide yok üzeri bembeyaz sadece vücudunu görüyorum sonra annem geliyor yağmur yağacak baban ıslanmasın üşür üzerini örtelim diyor,altına naylon seriyoruz annem baş kısmından bende ayak ucundan tutup babamı kaldırıp serdiğimiz naylonun üzerine koyuyoruz o arada iyi babam tüm vücudu ayrılmamış diyorum sadece tek eli kopmuş ve tek orasında kan görüyorum,sonra annemle üzerinede naylon örtüyoruz sonra toprak örtüp kapatıyoruz,inşAllah hayırlıdır hocam rüya görmeye çok korkuyorum çünkü gördüğüm her rüya çıkıyor uyumaya korkuyorum bazen

Okudunuz mu?  Rüyada ölü kadın görmek tabiri anlamı nedir?

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Büyük ihtimalle vefatının etkisinde kaldığından dolayı görmüş olabilirsin. Bir diğer açıklaması ise babanın ruhunu sevindirecek iyilikler ve hayırları işlemen gerektiğine tabir edilir. Ona bol bol dualarda bulunun. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


lymitshn
Merhaba bu rüyanın bilinç altı olduğunu düsünüyorum çunku dun bu konu hakkında biriyle konustum fakat genede anlatmak istiyorum 2 ay önce babam vefat etti rüyamda ise çok hastaydım hastanedeydim hastane koridoruna çıktım ve babamı gördüm sağ kolu dirseğinden kırıktı düzgündü ama kemik gözüküyordu kafasınada sargı vardı bana bakıp gülümsüyordu bende gerçek değilsin diyordum ordaki insanlara şurada birini görüyormusunuz dedim insanlar hayr diyordu babam hala bana bakıp gülümsüyordu ben korkup kaçmaya basladım ve bana araba carpıyordu ve parçalanıp ölüyordum sonra uyandım. bir yorum yapabilirmisiniz


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bu rüya dediğin gibi büyük ihtimalle bilinçaltıdır. Diğer bir görüşe göre ise sevineceğin bir haber alarak mutlu olacağın gelişmelere yorumlanır. Babana bol bol dua et ve kabrini ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Salamun alaikom yine ben ruyamı anlatacagım.iki gun önce rüyamda yine ölen babamı gördüm , ben bir evin teras katindaydm geceymis karanlik etraf ve ben telefonla bir arkadaşimla konusuyormusum kapinin kenarinda oturuyormusum babamda kapinin arkasina gecmis gizli gizli beni dinlemeye calisiyormus bana kapının arasindan bakiyormus babam benle arkadaşimn konusmalarini duyabiliyormus ne dedigimizi uzaktayms arkadsm sehirdısın da arkadaşm elbise satiyor ben elbise soruyormusum arkadsm fiyatini falan soyluyor babam kapinin ardindan cikip bana sesleniyor al o elbiseyi al al diyor ben parasini verecegim sen al diyor fiyatini dahi soyluyor 120 tl mi al diyor sonra bnde arkadaşima tamam gonder diyormusum..

size soyle diyeyim ben babamin vefatindan sonra ölümden çok etkilendigim için begendigim herhangi bir şey dahi olsa alamiyorum korkuyorm almaya ne geregi var ölsem israf olacak gidecek Allah hesabini sorar diye düşünüyorm . Yani hamileym ve dogumuma baya az kaldi dogumdan korktugum için ne kendime ne de bebege bir şey bile alamiyorum dogumuma bir ay kaldi.. bu ruyanin yorumu nedir? Ve babam o rüyamda yine bisey diyordu sehir dsna gitmesi gerekmis gitme baba burda kal iyiyken sen diyordum ankaraya gitmem gerek orda iyi olurum diyordu oraya gitmesinin kesin gerektigini soyluyordu ben istemiyordm bu da sasirtti beni


arifselim
Aleykum selam. Tekrar Allah rahmet eylesin. Gördüğün tüm rüyaların hayırlıdır ancak vefatın etkisinde kaldığın ve bundan dolayı gördüğün çok açık anlaşılıyor. Ölen bir kimse ile ölünmez. Hayat zorda olsa devam ediyor ve devam etmek zorunda. Ölüm haktır ve gelecektir ama bu bizi hayatımız helal çerçevede ve güzellikleri ile yaşamayı haram kılmaz. Hem kendine hemde bebeğine iyi bakmalısın ve gerekli her türlü hazırlığı yapmalısın. Biz müminler denge üzerinde olmak zorundayız. Hem dünyamızı hemde ahiretimizi Allah’ın rızasına göre uygun yaşamalıyız. Allah’a emanet ol.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda sanki uyanıktım başka evde uyurken eve gittiğimi gördüm anneme o ev çok sıcaktı dedim annem bahçeyi suluyordu suyla oynadım o kadar ferah temizdi ki sonra içerde otururken tanıdığım işyerimden kızın sesini duydum sonra arkasında çok net babamın girdiğini gördüm baba baba diye seslendim görmedi üstü başı bişe giydiği şeylerdi annem banyo daydı anneme seslendim babam gelmiş diye duymadı içeri girdim ayna bugulanmış annemi göremedim korktum uyanmak istedim nefes alamadım uyanamadım küften yorumlarmısınjz

Okudunuz mu?  Rüyada ölümden korkmak

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Hayırlı bir rüyadır ve korkman nefes alamaman tam tersi ile yorumlanır. Sıkıntılarının geçmesine, işlerinin yoluna girmesine ve huzurlu bir döneme gireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Yine annem rüya görmüş . Rüyasında kırmızı soğanlar ve patates topluyormus.ardindan yufka ekmegi yapiyormus ama kimse akrabalar yardımcı olmuyormus tek basina yapiyormus ekmegi. Sonra etrafnda küçük cocuklar ona yardımcı oluyorlarms ekmegi yapmasi için. Ve yine bir suru ekmek görmüş beyaz ekmek dizili cokfazla ve bu ruyalari gördüğünde küçük bir cocugun ustune tır geldigini görmüş birax karsk sanki rüyalar çok merak ettm ama.


Tohat
Hayırlı bereketli bir ömür anlamına gelir. Eline aldığı işten bereket alacağı ve kazanç sağlayacağı bu da ona büyük bir mutluluk ve ferahlık getireceği şeklinde tabir edilir. Allah doğrusunu bilendir.


dini
Rüyamın etkisinde kaldım
Öncelikle selamün aleyküm;Hemen rüyamı anlatmak istiyorum. Rüyamda vefat eden babamı gördüm.
(5 ay önce babamı kaybettim,) geçen hafta rüyamda dini bir sorguda olduğunu belirten bir rüya gördüm.
Gece ise rüyamda babam bana 5 bin lira borç istiyordu. Bende o kadar yok diyordum.
Hayırlara vesile olsun.. Yüzünde endişe vardı. Ne yapmamız gerekiyor? Çok huzursuz oldum


Tohat
Ve aleyküm selam. Allah rahmet etsin size de çokça sabır versin inşAllah. Her iki rüyanızda aynı anlama gelebilecek tabirlere sahiptirler. Babanızın sizden dualar beklediğini ve ona karşı evlatlık vazifenizi yerine getirmenizle ilgilidir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Tgbtgb
Ruyamda babamin mezarligindayim.. supurgeyi aliyorum her tarafi supuruyorum… etrafta kurbanliklar kanlar var.. kurbanliklar ayaklarini bacaklariyla tum kesilmis etrafta oylece duruyordu ama bir suru kurbanlik. Babam ve babannemin mezari ayni mezarlikta(arada 500m var). Ruhuyla alakali bir skintilari oldugunu soyluyordu.. sonrasinda babami canli gibi gördüm bir kalabaliktayiz bir arkadaşim babama çok buyuk bir altin kolye takiyor.. birde kendi evimde ugur bocegi surungen hayvan ve bocekler goruyorum tiksiniyorum.. guya temizlik yapilcakmis ilac skmislar ama her yer bocekti..


Tohat
Gireceğiniz işlerde, yapmak istedikleriniz konusunda şan ve şeref sahibi olarak nam salacağınıza, hayalini bile kurmadığınız başarılar ve kazanımlar ile herkesi şaşırtacağınıza, Dini vecibeleri yerine getirerek kopmamaya özen gösterip önünüze bunu dikkate alarak ilerleyeceğinize delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda vefat eden babamı gördüm çok kalabalık bir yerde bana bir araba yaklaşıyor içinden bir kız çocuğu iniyor bana doğru koşarken düşüyor ben çocuğu kaldırıyorum babamda arabadan inerek çocuğun elini tutuyor sonra banada gel gidelim diyor ben onunla gitmiyorum. Sonra nefes almakta çok zorlandığımı hissediyorum boğulacak gib oluyorum ardından rahatlıyorum.


Tohat
Rüyan iş hayatınla veya yapmak istediklerin konusunda çabalarının karşılığını en iyi şekilde alacağına, emeğinin boşa çıkmayarak alnının akıyla halledebileceğine delalettir. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş Birini Görmek Ne demektir?

İsimsiz85
Selamun aleyküm hocalarım. Geçen hafta rüyamda ölen babamı gördüm rüya çok aklımda değil ama babamı kötü görmedim sarıldım öptüm ve çok sevindim gördüğüme. Dün gece yine babamı gördüm ölmeden önce rahatsızlığından dolayı çok kilo vermiş, yüzü çökmüştü rüyamda kilo almış yüzü dolmuştu hiç konuşmadı benimle yüzü gülüyordu sadece. Birlikte bir organizsyona katılacakmışız ben hazırlanıyordum o esnada annem yanıma geldi biraz konuştuk rüyam sona erdi. Kendisini iki kere üstüste görünce hayır amaçlı minik bir bağış da yaptım sizden de anlamını rica edecektim. Allah razı olsun. İyi çalışmalar.


Tohat
Ve aleyküm selam. Öncelikle mekanı cennet olsun. Allah sabır ihsan etsin. Görmüş olduğun ilk rüyan babana duyduğun özlem ile tabir edilir. İkinci rüyanın ise iki türlü tabiri söz konusudur. Bir hastanın iyileşmesi ve sağlık sorunlarının son bulmasına ya da babanın durumunun yerinde ve huzurda olduğunu gösterir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda vefat eden babamı gördüm. Biri gelip bana babamın vefat ettiğini söylüyor bende babamı göreceğim diye diretiyorum. Bana tamam mezarlığa git diyorlar ama sırtımda çok ağır bir çanta var yürüyemiyorum. Tanıdığım biri geliyor yükümü alıyor ben koşarak gidiyorum ama bu sefer yoluma köpekler çıkıyor onları babamı görmeme engel olamayacaksınız diyerk taşlıyrm ve mezarlığa gidiyorum. Mezarlıkta babamın başında beyaz önlüklü adamlar var babamın organlarını çıkaryrlarmş. Bana gel dediler ben babamı öpüyorum bana saçlarını ve sırtınıda babana sür diyorlar ben dediklerini yapyrm.Allah rızası için yorumlar mısınız.


Tohat
Ve aleyküm selam. Allah rahmet eylesin. Vefat eden babanın ahiretteki konumunun güzel olmasına, huzur içinde yattığına işaret eden alimler olduğu gibi hayır duası almak ve dualar edilerek ziyaretinde bulunulmak istendiğini açıklayan alimler de bulunmaktadır. Babana bol bol okuyarak yad etmeye çalışmalısın. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam rüyamı yorumlarsanız çok ama çok sevinirim.Bu rüyayı babamı defnettiğimiz günün gecesinde gördüm.Rüyamda babam kalabalık bir yerde büyük köşeli bir sedirde yanında bir sürü insan vardı daha genç haliyle kafasında kasketi ve gri günlük elbiseleriyle oturuyordu. Sonra babam kollarını açtı ablam gitti ona sıkı sıkı sarıldı sonra kardeşim gitti ona da yarım yamalak sarıldı sonra ben sarılmak için kalkmaya yeltendim bana sarılmadı niye sarılmadı diye çok üzüldüm benim üzerimde de namaz kıyafetlerim vardı vakit namazı kılacağım ama çok üzgünüm kılamıycam deyip namaz elbisemi de çıkarıyorum sonra babamın bulunduğu yerde tavana bir bakıyorum her yere asılmış poşetler içinde bir sürü ekmek görüyorum ne kadar çok ekmek var diyorum.Bu rüyamı kimse yorumlamadı acaba babam benden razı mı değildi ona hayatımda hiç saygısızlık yapmadım ama bilmediğim bir şey mi vardı bilmiyorum yorumlarsanız çok mutlu olurum.Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Babanın senden razı olmadığı şeklinde düşünmemek gerekir ki rüyanın tabiri de bu anlamda değildir. Tabir hayatının iş konusunda başarılarla dolu bir seyirde ilerleyeceği ve güçlü bir duruş sergileyeceğin şeklindedir. Allah rahmet eylesin inşAllah. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


İsimsiz85
Selamun Aleyküm hocalarım,

Tüm site kullanıcılarının ve siteyi hazırlayanlarının ramazanı mübarek olsun. Rabbim kabul olunan dualarda birleştirsin inşAllah.

Hocam benim 2 adet rüyam var. 2 yıl önce babamı kaybettim kendisi ölmeden önce çok rahatsızdı alzhaimer hastasıydı ve son dönemleri yaklaşırken bastonla yürür haldeydi. Gece rüyamda onu o dönemlerindeki halinde gördüm. Köyde küçük bir evimiz var, babam köyü çok ama çok severdi, rüyamda annem , babam ve ben köye gitmişiz babam üst katta uyuyor annem de alt katta iş yapıyordu ben de merdiven başında alt kattayım anneme sesleniyorum "anne babam aşağı inmeye çalışırsa düşer"diyorum babamla konuşuyorum "baba inme tamam mı bak düşersin" diyorum. İnmem filan diyordu hatırladığım kadarıyla. O esnada gözüme küçücük evimizin büyüdüğü çarpıyor annem halamdan antika bir koltuk takımı, büfe ve kitaplık almış üst kata koymuş hem kızıyorum anneme halamdan bu eşyaları aldığı için hem de eşyaların güzelliğine hayran kalıyorum bunun yanında birim eve bu kadar eşya nasıl sığdı ev resmen büyümüş diye düşünüyorum. Rüyam bu şekildeydi hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş akrabayı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Amin Allah razı olsun. Babandan sana kalan düşünce ve kişilik özelliklerini korumaya ve buna göre hareket etmeye çalıştığına işaret ettiği gibi geniş görüşlü ve açık sözlü bir mizaca sahip olduğundan bu özelliğine yeniliğin peşine düşebilirsin. Hayatını değiştirecek kararlar alabilir çalışıyorsan iş hayatında yeni atılımlar ile büyük başarılar ve maddi kazançlar sağlayabilirsin. Doğrusunu e iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba bir kaç öncesinde evlilik kararımdan döndüm ve vefat eden babamın bana hayatta olup doğru mu yanlış mı bir karar için hep bir işaret bekledim bayram sabahı rüyamda vefat eden babamı gördüm çeyizlerimin bir kısmını ikinci elden satıcakmışım babam gelip kızım bunlara kaç para verdi biliyonuz mu diye ağlamaya başladı rüyamda bende omzuna baba daha var üzülme yenilerini alırız dedim ama ağlaması bana çok dokundu nasıl tabir edebiliriz bu rüyayı ..


Tohat
Merhaba.
Bu durumun etkisi altında kalmış olabilirsin. Senin için hayırlı olmadığını düşündüğün bir konuyu sonuçlandırmışsan üzerinde düşünmen gerekmez. Kafa yormam bu şekilde rüyalarını etkiler. Babam içinse dua ederek adına sadaka verebilir ona hibe edebilirsin. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda vefat etmiş babamı gördüm gel dedi bana gittim nereye baba dedim del dedi gittim bende yerde bir ölü inek vardı onu götüreceğiz dedi arka tarafta aslanlar kaplanlar çakallar köpekler vardı baba dedim sen ineği götür ben şunları kovalayayım dedim babam ineğin yanına gitti yere yığıldı zir nefes alıyordu baba babam diye yanına koştum kaldırdım babamı babam ineği götürürken ben aslanları kovaladım korku içinde uyandım rüya anlamını bilen var mı


Tohat
Hayırlı günler. Eğer rüyayı gören bir bayansa bu kendisi için bir evlilik kısmetinin doğacağı veya evliliği ile ilgili güzel bir haber, olay yaşayacağı anlamına gelir. Rüyayı gören bir erkekse mal, mülk, iş hayatı, ile ilgili adım atacağı bir projeye işarettir. Olacak duruma karşı etrafta iyi ve kötü insanların olabileceği ve bunları ayırt edilerek ona göre davranılması gerektiği ile ilgilidir. Allah en iyisini bilendir.


Laz61
Hocam rüyamda vefat etmiş babamın yaşadığını gördüm babam sen ölmemişsin neden bize söylemedin diyorum çok seviniyorum babam yatakta uzanıyor ellerini öpüyorum babamın annem çok sevinecek diyorum içimden de çok şükür babam yaşıyor mirası bölmeye gerek yok diyorum babam kendi böler diyorum anemin evine gidiyoruz anemin evi biraz dağınık gibi diyorum kardeşimin oğlunu sevmeye çalışıyorum sonra bu rüyanın peşine kocamı gördüm kocam bir yerde kardeşleriyle yatıyor ileri gidiyorum gine kocam 2 aynı ayrı yerde yatıyor kaldırıyorum kocamı kalk diyorum sen öbür yerde de uyuyorsun gel bakalım diyorum eşimi heyecanla uyandırıp öbür yattığı yere getiriyorum orada yok ruhun muydu yani diyorum iki yerde uyuyordun gördüm diyorum sonra gine bir rüya birinin iki çocuklar var böyle çok değişik bir yer altı deniz mi tam hatırlayamıyorum çocuklar düşecek gibi oluyorlar ben tutuyorum öyle deniz gibi ama güzel bir yerden yürüyorduk rüyalarımın anlamı nedir hocam

Okudunuz mu?  Rüyada Öğrenmek/Öğrenmeye Çalışmak

Tohat
Hayırlı günler. Allah babana rahmetiyle muamele etsin. Kabul edilen görüşe göre babanın yad edilmeye ve dualarınıza ihtiyacı olduğuna bir başka görüşe göre ise miras paylaşımı yapılarak bundan pay sahibi olabileceğine delalet etmektedir. Eşinin çift olarak görmen ise senin güzel bir ahlaka sahip olduğuna ve bu özelliğini atacağın adımlarda göstererek başarılı işler gerçekleştireceğine ve aile içinde huzur ve mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.
Son bahsettiğin rüyanın tabiri ise güzel ve hayırlı işlerde bulunarak insanların da sana karşı güzel davranışlarda bulunmasını sağlamak anlamında olduğu gibi güzel olaylar yaşamaya da delalettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


freedoom16
Hocam Merhaba ,

Babam 7 ay önce vefaat etti. Dönem dönem rüyamda görüyordum. Ama bu sefer biraz farklı idi sizden ricam bana yardımcı olmanız. Babamla babamların evinin yakınında yolda karşılaşıyoruz. Sarılıyoruz kokluyorum onu öldüğü biliyorum konuşuyoruz bir birimize tebessüm ediyoruz eve doğru yürümeye başlıyoruz eve epey yaklaşıyoruz. bir anda duruyor babam gitmem lazım diyor ben ağlamaya başlıyorum babamda ağlıyor. bağra çağra değil ama için için ağlıyorum babamın göz yaşlarınıda görüyorum.Sonra uyandım.


Tohat
Hayırlı günler kardeşim. Allah babanıza rahmetiyle muamele etsin inşAllah. Yapacakların, başarıların, atacağın adımların babanın gururunu okşayacak ve senden memnun olup iftihar edecek davranışlar olabilceğine, ona duyduğun özlemin büyüklüğüne ve içini dökerek dert yanmaya ihtiyaç duyduğuna delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Mekkede iken gördüğüm rüyam rahmetli babama araba çarpmıştı yol kenarına almışlardı ama yanında 2tane adam arapça konuşuyorlardı ben anlamıyordum onları gülüyorlardı kendi aralarında babamın parasını çalmışlardı hırsızlardı ama polis yakalamıştı anında ben tam yanına vardığımda babam vefat etti.bende konuşamadım diye nasıl ağlıyordum oysaki onunla konuşmak hasret gidermek istemiştim sanki. Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler.


Tohat
Hayırlı günler. Allah rahmet eylesin kalanlara da bol sabır versin. Rüyanın tabiri geçmişte yaşanmış olan bir hadisenin unutulmasına izin vermeyerek düşünerek veya konuşarak sürekli hatırda tutulduğuna ve bu durumun can sıkmaya başladığına, faydası olmayan hatıraları akla getirmemeye karar vererek hatalarını düzeltecek ve düşünce olarak kendini arındırmaya çalışacağına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada ölmüş babayı görmek, rüyada anne baba görmek, Rüyada ölmus babanin hortumla ortaligi sulamasi

Bu kategoride yer alan Rüyada ölü etinin parçalanmasının tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş babayı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.