Anasayfa
4 Şubat 2023, 7:13
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş birini hasta görmek

Rüyada ölmüş birini hasta görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada ölmüş birini hasta görmek ne anlama gelir açıklar mısınız


Cevap: rüyada ölmüş birini hasta görmek

Yetim
Rüyada ölü görmek olayları çok derin konulardır ve bu rüyaların analizi sizin duygusal içeriğinize bağlıdır.

Rüyada ölmüş birini hasta olarak görmek, rüyayı görenin dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna işaret eder,


ölmüş insanın hasta olduğunu söylemesi

Kayıtsız Üye
Rüyayı bir yakınım annesi için gördü. Annesi telefonda birine çok hastayım demiş anlamı nedir? Teşekkürler


Cevap: Rüyada ölmüş birini hasta görmek

arifselim
Merhaba. Rüyada hastalık sağlıkla tabir edilir. Hastalık tam zıddı anlamına gelir. İnşaAllah bu rüya hayırlı bir rüyadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba.ölmüş.olan.babami.hasta ve.son.anlarini.yasarken.gordum..babasinin.koy evinde kardesleri.ona.bakiyordu ben.de ziyaretine gidiyordum sık.sık.cani.sıkilmason.diye.tv almak.istedim dedemin.evine.halamin.kizi.son.anlarini.yasiyor artik zaten.istanbila.doncez gerrk.yok.dedi:(


arifselim
Merhaba kardeşim. Allah rahmet eylesin. Bu rüya onu özlediğine ve unutmadığına işarettir. Baban için dua etmelisin, kabrini ziyaret etmelisin ve hayrına sadakalar vermelisin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kanserden ölmüş annemin yine kanserle savaştığını vücudunu sardigini ve Dr götürdüğümü gördüm. Lütfen yorumlar mısınız


arifselim
Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin. Bu rüya senin onu unutmadığın anlamındadır. Ona dua etmelisin ve kabrini ziyaret etmelisin. Eğer yapmanızı istediği bir şey varsa onu yerine getirin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 20 gün önce vefat eden babamı hasta yatarken gördüm baba ne istersin biseyler yemen lazım ne getirelim ne alalım diyoruz babam eğilip kulagıma simit diyo simit getiriyoruz ama ikiye bölünmüs babam yedi mi yemedi mi hatırlamıyorum hocam açıklar mısınız


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya babana bol bol dua etmenize ve bıraktığı bir vasiyeti, yapmanızı istediği bir şeyi varsa onu yerine getirmeniz gerektiğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam 3 hafta önce vefat eden babamı bir kaç kez uyurken gördüm ama konuşmadık sadece uyudugunu görüyorum neye yorumlanır acaba

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş akrabayı görmek

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Allah rahmet eylesin. Bu rüya baban için çokça hayırlı dualar etmene, ruhu için sadakalar ve hayırlar işlemene delalet eder. En açık işaret budur elbette en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babamın bundan seneler önce ölen teyzesini karşımda hasta bir şekilde dururken görüyorum babaannem ve annem onu hastaneye goturmemi söylüyor bana ne anlama geliyor lütfen cevaplar misiniz


arifselim
Rüyada teyze veya babanın teyzesini görmek, onu özlemek, düşünmek veya onu hatırlamak gibi manalara işaret eder. Ona ancak dua edebilir ve hayrına sadaka verebilirsiniz. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam rüyamda babam yüksek bir yerde tepe gibi oğlum diye bağırıyo ben iyi bir yerdeyim bir kaç haftaya anneni yanıma alcam diyo sonra ben sesleniyorum bağırıyorum baba diye cevap vermiyo arkasını dönüp gidiyo çok endişelendim annem için


arifselim
Merhabalar. Bu rüya hayırlıdır. Ölüm veya ölmek anlamında anlaşılmamalıdır. Güzel ve çok mutlu olacağın bir haber almaya, uzun süredir olmasını dilediğin bir işinin gerçekleşmesi anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Esim ruyasinda ölmüş halasini rüyada görmüş ona nuska yapildigini soylemis ama oyle bisey yok ne anlama geliyor


arifselim
Bu rüya eşin için genel olarak hayırlı ve uzun ömre alamettir. Tedbirli ve ihtiyatlı davranacağına ve bu sayede rahat edeceğine alamet eder. En doğrusunu da ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamin aleykum. Ben rüyamda yakin zamanda bir kaza sonucu rahmetli olan dayimi gördüm. Nenemle odaya girdigimde dayim yatakta hasta bir halde yatiyordu. Ben nasıl olur dayim öldu bize oyunmu oynadiniz diyorum. Sonra dayim yataktan kalkiyor hasta oldugu çok belli ve bana bakarak sinirli bir sekilde buraya gel diyor ben korkuyorum kendi kendime konusuyorum sen öldun diye. Yavas yavas korkarak yanina giderken uyandim.

Okudunuz mu?  Rüyada Önünün Kesilmesi

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu şekilde görülmesi genellikle vicdan azabı hissetmeye işarettir. Hasta olarak ve evde görülmesi evin içinde yaşanan ve devam eden bazı sorunların da olduğu manasında yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayirli sabahlar ben rüyamda iki gundur kayinbabami çok hasta goruyorum ne demek Allah razı olsun birde kocamı banyoda yıkadım o ne demek teşekkürler

Hocam iki gundur hasta olarak kayinbabami rüyamda goruyorum çok etkileniyorum ve esimi rüyamda yikadim teşekkürler


arifselim
Hayırlı günler. Hasta olarak görmek sağlıklı olmasına veya iyi bir durumda olmasına tabir edilir. Banyo yaptırmak ise yıkamak ise faydanın dokunmasına ve ona iyilikte bulunmana alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
hocam s.a ben ölmüş nenemi yüzü sapsarı yumurta akına benzer gibi bir şekilde gördüm bir hastanede sedyede yatmıştı ama hiç konuşmuyordu teyzemde yanında oturmuştu bu rüyanın bir anlamı varmıdır cevap yazarsanız sevinrim işAllah


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya kişinin anneannesine duyduğu özlemi dile getirir. Özellikle ölmüş kimselerin rüyada görülmesi onları tekrar görme isteğinin dışa vurumudur. Ona bol bol dua et Herşeyi hakkıyla sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada geçen sene kanserden ölen babamı gördüm . Cok hastaydı beyazlara sarılmış yatıyordu . Ben hemşireyim başında onunla ilgileniyordum . Acı çekiyor gibiydi 😒Acaba niye öyle gördüm yorumlar mısınız ?


arifselim
Allah babana rahmet eylesin Bu rüya senin onu unutmadığına ve özlediğine alamet eder. Aslında bu rüya ona dua etmek gerektiğine ve kabrini ziyaret etmeye tabir edilir. Eğer imkanın varsa onun ruhu için sadakalar ver.


Kayıtsız Üye
merhabalar 9 yil kadar önce olen kuzenimi gördüm hastanede yatiyordu sonrada ayni rüyada namaz kiliyordu normalde yuruyemezdi olmeden önce ayaktaydi namazı bitince aileden bikac kisi vardik hepimize sarildi guluyordu bizlere yorumlarsaniz sevinirim teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün bir şey vermesi

arifselim
Merhabalar. Allah rahmet eylesin. Bu rüya kuzenini unutmadığına ve özlediğine işarettir. Ayrıca rüyada görülen kimsenin durumunun hayırlı ve güzel olması manasında tabir edilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm 9 yaşında olan kardeşimi 1 buçuk sene kaybettim denizde boğuldu ve onu dün gece hastahanede gördüm hastaydı yada vefat ediyordu tam hatırlamıyorum ve ben ağlıyordum gözümde yaş yoktu?


arifselim
Aleykum selam. Başınız sağolsun Allah sabırlar versin. Bu şekilde kardeşini rüyasında görmek ancak onu çok özlediğine ve hala onu hiç unutmadığına işaret eder. Bunun dışında özel bir yorumu yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba Ben ölmuw ninemi rüyamda hasta ve beni özlediyini söylerken gördüm ve Ben ona cicek yorgan alib verdim rüyamda aldigim yorganlada üstunu kapattim lütfen söylermisiniz bun yuxunun anlamini


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bu rüya seninde onu özlediğine yorumlanır. Ayrıca ona dua etmeye, kabrini ziyaret etmeye de tabir edilir. Eğer imkan varsa onun ruhuna olmak üzere fakirlere bir miktar sadaka verebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda 2 ay önce vefat eden dedemi gördüm.Koyde dedemin evinde buyuk bir kalabalik goruyorum ve bir anda ambulans geliyor dedem fenalasmish,ambulansla hastaneye kaldiriyorlar.bunun anlami ne acaba?


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin. Dedeni bu şekilde görmenin ilk yorumu onu unutmadığının ve özlediğinin işaretidir. Ona dua etmeye ve kabrini ziyaret etmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada ölmüs babamin ateslendigini basinda bezler oldgunu we annemin de yninda bekledgni gördm
Sonra balik alinda yiyelim dedi aldik balik pisirdk tam yicez uyandim


arifselim
Allah rahmet eylesin. Böyle rüyalar özleme tabir edilir. Ayırca duaya ve yapılmasını istediği bir şey var ise o isteğini vasiyetini yerine getirmek gerektiğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneyi hasta görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba 1yil.once esimi kaybettim rüyamda yogum bakimda doktorlari.nemle.konusmak için yanima geldiler bana dediler ki esin felc kalacak istersen uyandirmayalim ama bakarim ben deraen hemen uyandiralim dediler bende hemen uyandirin dedim uyandi benle konustu rüyamda diyorum ki Allah bana boyle nasip etti cunku ben esimi trafik kazasinda 9 gun yogunbakimda kaldik sonra kaybettim hep.dua ettim felcte olsa yanimda olsun diye.gercek.hayatta degilde ruyama nasip etti.Allah birde en onemli nokta esimi konusuyordu ama beyin kanamisi gecirdigi için tam normal değil di bana cinsellik teklif etti hastane lütfen rica ediyorum yorumlarmisiniz


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin ve mekanını cennet eylesin. Bu rüyanın en açık yorumu eşini çok özlediğine ve etkisinden hala kurtulamadığına işaret eder. Allah’tan ona rahmet dile ve bol bol dua et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S. A hocam rüyada 5 yıl önce kanserden kaybettiğim babamı yatakta hasta zayıf gördüm. Annem de yanındaydı. Yakında ölür dedi. Babam yataktan ayağa kalktı benle merhabalaştı yani elimi sıktı benden helallik istedi. Bunun anlamı ne olabilir


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Rüyan babanı hala unutmadığına ve özlediğine işarettir. Onu hasta bir şekilde görmek ona dua etmeye ve kabrini ziyaret etmeye tabir edilir. Ona bol bol dua et ve ruhuna olmak üzere fakirlere sadakalar dağıt. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Silaakkok
Rüyamda ölmüş annemin bağırsak hastalığından öldüğünü duyuyorum ve içten bir acı ile çok ağlıyorum yorumlarsaniz çok sevinirim Allah’a emanet olun inşAllah


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya ona karşı duyduğun özlemin bir alametidir. Endişe duyulacak bir rüya değildir. Annene bol bol dua etmelisin. Eğer imkan varsa ruhuna olmak üzere sadakalar vermen güzel olur.


Kayıtsız Üye
Hocam babamı bir sene önce kaybettik annem rüyasinda babamı hastanedeyken görmüş ve durumunu sormak için benden hastanenin numarasını istiyomuş bende umursamiyomusum

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş sevgiliyi görmek

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyayı özel bir şekilde tabir edemeyiz çünkü etkisinde kalınan olaylar insanın rüyasına bir şekilde yansıması normaldir. Ona bol bol dua et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gmzysn
3 sene önce 19 yaşında ölen abimi gördüm rüyamda gerçekte evliyim ama rüyamda bekarım okulun mezuniyetinden dönerken dışarda abimin çevresinde bir kaç insan görüyorum koşup gidiyorum yanına abim yere çökmüş istivar ediyor bir kap vermişler içine baktığımda koca koca kurt var canı açıyor yerinden kalkamıyor ambulans arıyorum ama bana böyle durumda gelemeyiz istivar etmeye devam etsin diyorlar o sıra annem geliyor ama ne yapacağımızı bilmiyoruz biz düşünürken babam geliyor ve abimi bebek arabasına koyup istivar ettiği kabıda alıp sağlık ocağına gideceğimizi söylüyor tam giderken uyandım bunun anlamı nedir


arifselim
Rüyalarınız yorumlanıyor. Ama en az 24 saat sabretmeniz gerekir!

Allah rahmet eylesin. Bu rüyanın en açık ve en makbul olan açıklaması, ona bol bol dua etmeniz gerektiğine işarettir. Kabrini ziyaret edin ve ruhuna olmak üzere fakirlere de sadakalar verin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada rahmetli babamı gördüm ölmediğini hasta olduğunu bu yüzden uzaklara gittiğini şimdi iyileşip geri döndüğünü söylüyordu


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu tür rüyaları yorumlamaya bile gerek yoktur. Çünkü bu rüyalar ölen kişiyi özlemeye ve unutmadığına işaret eder. Ona dua etmeye ve ruhuna olmak üzere sadakalar vermeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb ben 15 gun oldu babam vefat etti babam. Felç gecirmisti vefat ettiginde çok hastaydi. Babami rüyamda hiç gormedim dedigim gun babami rüyamda gördüm ve babam yine rüyamda çok hastaydi felcli gibi ve halsizdi evimizde oturuyor ve bende gorur gormez sarilip ne oldu sana yine baba boyle diyip kucaklamaya calisiyor ve ayni zamanda çok uzuluyordum ve uyandim. Acaba ruyam ne anlama geliyor aciklarsaniz sevinirim iyi gunler.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş Birini Görmek Ne demektir?

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bu dönemlerde görülen rüyalar insanın yaşadığı olayın etkisinde kalmasından dolayı görülebilir ve özel bir yorumları olmaz. Ona bol bol dua edin ve kabrini de ziyaret edin bu yeterlidir inşaAllah. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar.ben rüyamda gecen ay vefat eden annemi goruyorum.3 ay hastanede yatmisti.rüyamdada sürekli hastanede oldugunu iyilesmis olduğunu ve çok sevindigimi goruyorum.ne anlama geliyor.


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya ancak anneyi özlemekten ve onu unutmamaktan dolayı görülebilir. Vefat eden anneyi görmek genellikle özlemi ve ona olan hasreti simgeler. Ona bol bol dua edin ve kabrini de ziyaret edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler diliyorum rüyamda 18 yıl önce ölen dedemi görüyorum ve aynı rüyada iki kez aynı şekilde ölmemiş bu dünyada ve hastalanıyor onu hastaneye götürmeye çalışıyoruz sedyeyle ama kendisi oldukça kilolu ve ağır sedyeyle zorlanıyoruz KESK’e ambulans çağırsak diyorum durumu çok kötüymüş ambulansı bekleyememişiz aynı gece tekrar aynı şekilde görüyorum ve derin bir üzüntü hissi rüyada öyle belirgin ki uyandığımda bile hissedebiliyorsun teşekkür ediyorum


arifselim
Hayırlı günler. Allah rahmet eylesin. Bu rüyanın kötü veya olumsuz bir manası yoktur. Ancak ona dua etmeye ve kabrini de ziyaret etmeye işaret olarak tabir edilir. Onların ruhuna zaman zaman hayırlar işlemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda geçen hafta bir hastalıktan kaybettim dedemi evdeki yatağında hasta ve şişmanlamış gördüm ve yanına hasta ziyaretine gelen tanımadığım bir adamı götürdüm ne anlama geliyor söyler misiniz.


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Özellikle de yakın bir dönemde vefat eden akrabaları ve dostları görmek ancak onların vefatlarının etkisinde kalmaktan dolayıdır. Ona hasta gibi görmüş olsa da kötü bir yorumu yoktur. Ona bol bol dua edin ve kabrini ziyaret edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinden hediye almak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm.İsmim Tuğba.Rüyamdan 2 sene önce ölen babamı gördüm.Hastanedeymiş odasına çıkıyorum.Fakat yoğun bakım gibi bir yerdeymiş camdan bakıyorum içeri babamın yüzü dönük.Nabız cihazında yaşıyor işareti oraya bakıyor.Gözleri yüzü biraz büyük ve baba baba diyorum.Ağlıyorum sesim tam çıkmıyor.Sonra kapı açılıyor odanın içeri giriyorum babam hasta yatağında kalkıp oturur vaziyete geçiyor ama hiçbirşey konuşmuyor.Ağlıyorum.Sadece dikkatimi çeken bir şey gözleri büyüktü.Sonra görüş saati bitiyor odadan ağlayarak çıkıyorum sesim çıkmıyor.Rüyamı yorumlar mısınız?


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Gördüğün bu rüyanın kötü bir anlamı yoktur ancak bu rüya babanı özlediğinin ve hala unutmadığının işaretidir. Ona bol bol dualarda bulun ve kabrini ziyaret edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arif Selim Bey inşAllah bizim için hayır içeren bir rüyadır. Rüyamda vefat eden eşimin çok ağır bir hastalığı olduğunu öğreniyorum.Hastanedeyiz ve insanlar ziyaretimize geliyor.Hatta çok zengin bir olduğunu ifade eden 2 yaşlıca karı koca da geliyor. Paket içerisinde bana bir hediye ceriyorlar fakat sonra açmamı söylüyorlar.Kendimi üzüntüden Yürümeye konuşmaya dahi derman bulamadığımı, eşime her türlü merhamet ve sevgi gösterisinde bulunup bir çare aradığımı gördüm. Her zaman rüyalarımda tepkisiz bir ifadeyle gördüğüm eşim son derece pozitif ve güler yüzlü idi.Onun o sakinliği muhlisliği beni çok etkiledi.Evet onu çok çok özlüyorum.mutlaka günlük yaşamdan da etkilenerek de rüyalar görüyorumdur ama o çaresizliği üzüntüyü hep birebir yaşıyorum gerçek gibi.Bugüne kadar hep eşimi aslında ölmediğini bir yanlışlık olup geri geldiğini ya da aslında yaşıyor olduğunu fakat çocuğumla bizi terk ettiğini görürdüm.her türlü de rüyalarım birer kabus halini alıyor.haftanın bir kaç günü mutlaka aynı konu başlığıyla bu rüyaları görürüm.Elimden geldiği kadar eşim için dua etmeye çalışıyorum.Allah hayırlara çıkarsın inşAllah.Siz nasıl yorumlarsınız?

Okudunuz mu?  Rüyada Ölmüş olan kocamı sağlam hastalığında kurtulmuş ve güler yüzlü görmek

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu tür rüyalar eğer sıklıkla görülüyorsa genellikle bilinçaltından dolayı ve etkisinde kaldığın olaylardan dolayı görülebilir. Bir diğer görüşe göre ise onu bu şekilde görmek rüya sahibi için yanlışlar ve hatalar işlemesine yorumlanır. Yinede bunlar sonuçta sadece birer rüyadır ve hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ayayay
Rüyamda dört gün önce vefat eden anneannem hastane dönüşü benim evime gelmiş uyuyor. Evde beyaz, yeşil karışık sarma dolma var. Çorba yok yoğurt salata yeriz diyorum. Anneannemin bizde olduğunu duyan annem de bize geliyor. Niye dolma yaptın diye bana hayıflanıyor.


arifselim
Allah rahmet eylesin. Özellikle de kısa süre önce vefat edeni görmek normaldir ve vefatının etkisinde kalmaktan dolayıdır. Bu rüyan ayrıca anneannene karşı olan özlemi ve hatırlamayı işaret eder. Ona dualarda bulunun bu yeterli olur inşaAllah. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada ölen kardeşimi hastanede berber yatakda gördüm ama o o kadar halsizdiki kolunu kaldıramayacak şekilde gittim doktoru çağırmaya kardeşimin durumu iyi değil diye geldiğimde yoktu yerinde doktor dedi bana sen rüya gordun herhalde bende aglamaya başladım aklımı kaciriyorum galiba diye uyandim sonra yorumlarmisinz


arifselim
Allah rahmet eylesin ve Allah sabırlar versin. Bu şekilde görülen rüyalar genellikle vefatın etkisinde kalmaktan dolayı görülür ve kötü bir anlamı yoktur. Ona bol bol dualarda bulunun ve sabırlı olun. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Guzelll
Hayirli geceler hocam ben rüyamda çok iyi biriyle evlenmistim olmus annem benim yanimda çok hasta ben onunla ilgileniyom o ara evlendigim eşim yanimizdan gecti ayrica kendime camasir almaya gitmisim bulz almaya calisiyordum Allah razı olsun

Hayirli geceler hocam ben rüyamda evlenmistim çok iyi biri dini bütün bir insanmis olmus annem benim yanimda çok hastaymis ona yardim ediyorum o arada yanimizdan iceri eşim gecti onun yanina gitmek istiyorum ama annem çok hasta diye onu birakmiyorum daha sonra kendime kiyafet almak için magazada bulz giyip cikariyorum simdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada ölü görmek mezara götürmek ne anlama gelir?

arifselim
Görmüş olduğun rüyanın tümü hayırlıdır. Böyle bir evlilik yapmak güç kazanmaya, anneni böyle görmek sağlıklı olmasına ve eğer hasta ise şifa bulmasına tabir edilir. Mağazaya girmek de aynı şekilde hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm ben eşimi 23 gün önce genç yaşta trafik kazasında kaybettim birbirimizi çok seviyorduk😭 rüyamda iki kez eşim bana kanser hastası olduğunu ve öleceğini söylüyor yani bir ölünün tekrar öleceğini söylemesi ne anlama geliyor yorumlarsanız çok sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Kötü veya olumsuz bir anlamı yoktur. Sadece eşinin vefatının etkisinde kaldığından dolayı görüyorsun. Ona dualarda bulun ve kabrini ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Missfirr
Merhaba hocam ben dört yıl önce sekiz aylık hamileyken kız bebeğe erken doğum yaptım ve zaten bebeğimin sağlık problemleri vardı.yaklaşık dört aya kadar hastanede kaldı ve öldü. Asıl sorum bu dün gece rüyamda bebeğimi benden kaçırılmış olduğunu görüyordum benle eşim deli gibi arıyoruz gittiğimiz bir caddeden yaklaşık elli tane polisi geçtikten sonra bir hastaneye giriyor ve bebeğiniz burda taburcu edebiliriz diyor . Ama bir personel o kadar uğraşmamıza rağmen taburcu işlemleri için bir imza atmıyordu. Sonra personel tam insafa gelip imzayı atarken uyandım . Ayrıca rüya gördüğüm kız bebek benim olmuş kızıma benzemiyor ve daha yeni doğmuş bir bebek gibiydi şimdiden teşekürler.


Tohat
Merhaba. Bu rüya hem senin hem de vefat eden çocuğun için hayırlara vesiledir. Çocuğun çok iyi bir yerde olduğu, huzur içinde yattığına ve senin ileride mutlu, parlak bir geleceğe sahip olacağına işaret eder. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
A.s ben rüyamda rahmetli eşimi hasta çekilde yatakta görüyordum öncesi haber veriyorlardı eşim geliyor diye bende aglıyordum eşimi yine gömeceklermi yanına gidiyordum sonra eşim hasta yataktaydı bende çok şükür bana yine geldinmi diyordum eşime Allah c.c bizi imtihan etti artık daha çok sevecez birbirimizi diyordum sonra bir tabak yemek dolusu veriliyordu eşime eşimde yiyiyordu mutlu şekilde tabirini öğrene bilirmiyim

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedemin kendi adına Ruhun-a el Fatiha okuttuğunu görmek

Tohat
Bu rüyayı görmenin iki türlü nedeni vardır. Vefat eden eşinin senden kendisine dua edilmesini istemesi, ikincisi de senin ibadetlerin konusunda daha titiz davranman gerektiği, ihmal ettiğin zekat, sadaka ve diğer aksattığın ibadetlerine sıkı sıkıya bağlanman gerektiği yönündedir. En doğrusunu bilen Allah’tır.


EsraS
Hayırlı günler vefat eden annemi rüyamda gördüm de hamileydi fotoğrafını çektim karnı burnundaydı lacivert giyinmişti sonrasında annemi çok hasta gördüm işte babam kardeşlerim ve ben hayat derdine düşmüştük ona bakmıyorduk sonra yanıma geldi sitem etti hiç bana bakmıyorsunuz dedi hasta bakıcı bulup baktırıyorduk sonra da o bakan kişiye para vercektik burda bitti


Tohat
Hayırlı günler. Allah rahmet eylesin inşAllah. Bir meseleden dolayı oluşabilecek bir sıkıntıya işaret eder. Yapacağın işlerle ilgili şansının istediğin gibi yaver gitmemesi nedeniyle üzülmene sebebiyet verebilir. Diğer açıdan anne hakkını ödemek zor olduğundan şu anda bile onu memnun etmek için hayır hasenatta bulunabilirsiniz. Dualar okumalı, adına sadaka vermeli, hatim hediyesinde bulunabilirsiniz. Allah doğrusunu bilendir tabi.


rüyada ölmüş birini hasta görmek, rüyada ölmüş birini hasta olarak görmek, rüyada ölen birini hasta görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş arkadaşını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş birini hasta görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.