Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş Birini Görmek Ne demektir?

Rüyada ölmüş Birini Görmek Ne demektir?

Kayıtsız Üye
Rüyada ölmüş Birini Görmek Ne demektir? Bir kişi rüyada ölü birini görmek ne anlama gelmektedir ?

abim rüyada babannemi gormus.her kes bahcede oturub babannemi kabiristanliga ziyarete gidicektik .babannem de rüyada bende gidicem soyledi abim hayir dedi fakat babannemin uzuldugunu gordu ve sonra evet soyledi ve babannemde sevindi.ruyani cevaplandirirsaniz sevinirim.bu arada baba annemin bu gun ölumunun 52 ci gunu


Yorum: Rüyada ölmüş Birini Görmek Ne demektir?

arifselim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Babaanneyi görmenin en makbul olan yorumu gören kişi için bazı konularda duyduğu vicdan azabı anlamındadır. Eksik kalan ve pişman olduğu şeylerin varlığına delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada ölmüş Birini Görmek Ne demektir?

Kayıtsız Üye
Şuan 2 yaşında oğlum var üşüttü ateşli biraz ilacını verdikten sonra dalmışım.rüyamda Sivas yukarı tekke mezarlığının resmini görüyorum uyanıyorum ki tekkede yatan bir zat başuçumda oğlumun vücuduna dokunarak dua ediyor iyileşsin diye.diyorum bende rüyamda sizin mezarınızı gördüm çağırdım gelmişsiniz nolur kızımada dua edin ama konuşmuyor gözleriyle tamam diyor.çok tuhafa sanki gerçekti.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek

Yorum: Rüyada ölmüş Birini Görmek Ne demektir?

arifselim
Allah şifalar versin. Bu güzel ve hayırlı rüyalardan kabul edilir. En açık yorumu ise, duanın ve dileklerin kabulüne işarettir. Derdi, sıkıntısı olanın kurtulmasına veya hastası olanın şifa bulmasına tabir edilmiştir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben bu bir kaç defadır rüyamda rahmetli annemi ve askerde olan damadımı yan yana bişey konuşurken görüyorum benden bişey mi saklıyosunuz diye soruyorum ama hayır saklamıyoruz diyorlar bu seferde rüyamda yine annemle damadımı gördüm konuşurken bide abimi gördüm böyle suyun içinde oda onlarla konuşuyordu ama ben gelince susuyorlardı sizce bu ne anlama geliyor


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bu rüyan sevineceğin güzel haber almak olarak kabul edilir. Müjdeli bir habere, bir misafirin gelmesine veyahutta sevineceğin hayırlı gelişmelere tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ağabeyim iki hafta önce trafik kazasında vefat etti 8 yaşında bir kızı vardı ölümünden iki gün sonra oğlu doğdu. Ablam rüyasında işıl işıl parlarken görmüş üzerinde kıyafet olup olmadığını parlakligindan anlamamış sadece gülümsemiş ve gitmiş. Anneannem de rüyasında köyümüzde bahcede bostan (kavun) sularken görmüş bunlari nasıl yorumlarsiniz. Bir de sürekli onu düşürmem biz neden rüyamızda görmüyoruz.

Okudunuz mu?  Rüyada öğretmen olduğunu görmek

arifselim
Allah rahmet eylesin ve mekanı cennet olsun. Onu rüyanda görmek veya görmemek sizin elinizde olan bir şey değildir. Bu gördükleri rüyalar çok hayırlıdır ve güzeldir. İnşAllah onun durumunun iyi olmasına ümit edilir. Sizde sabırlı olun ve ona bol bol dua edin. Şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Chngr
Ağabeyimi yakın bir zamanda trafik kazasında kaybettik uzaktan bir yakinimiz rüyasında agabeyimi görmüş köyümüzde babamla(babam yasiyor) birlikte tek katlı geniş bir ev yaparlarken gormus. Dün gecede eşi rüyasında görmüş ayakucunda oturmuş eşinin eşi uyuyorken dürtmüş onu eşi helallik almaya mi geldin senin ekmeğini yedim hakkım sana helal olsun ama sana kirginim demiş ağabeyim hiç konuşmamış gitmiş.

Ağabeyimi yakın zamanda trafik kazasında kaybettik eşi rüyasında görmüş rüyasında eşi uyurken ağabeyim yanına oturup onu dürtmüş eşi uyanmış hakkımı helal etmemi istemeye geldin hakkım sana helal olsun senin ekmeğini yedik ama sana kirginim demiş ağabeyim hiç konuşmadan gitmiş. Uzaktan bir tanıdığımizda ruyasinda agabeyimi ve babamı gormus(babam yasiyor) köyümüzde ev yapıyorlarmış tek katlı geniş bir ev yapıyoruz demişler bu iki rüyayı yorumlarmısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada oyuncak görmek

arifselim
Allah rahmet eylesin. Yakın bir zamanda ölen kimselerin görülmesi çoğu zaman bilinçaltı rüyalar olarak kabul edilir ve tabir edilmez. Babanla birlikte görülen rüya inşaAllah onun iyi bir durumda olmasına ümit edilir. Diğer rüya ise eşinin ona bol bol dua etmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selaymun aleykum benim halam 6 sene önce vefat etti üc gün üst üste halami gördum benden bir şey mi istiyor acaba gördüğümde oyle bir sokakta beraber yüruyoruz onun öldügunu ben biliyorum ama ona söyleyemiyorum üzülmesin diye rüyanin anlami nedir acaba


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet etsin. Senden bir şey istediği anlamına gelmez ama senin ona bol bol dualarda bulunmana işaret olarak kabul edilir. Ayrıca imkanın varsa kabrini ziyaret et ve ruhuna olmak üzere fakirlere sadakalar dağıt. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedemin kendi adına Ruhun-a el Fatiha okuttuğunu görmek

Kayıtsız Üye
Annem rüyasında ölmüş babasını görüyor ve sohbet ediyorlar dedem gülüyor.Annem evdekilere öldüğünü söylemeyin o bilmiyor diyor.Sonra babası anneme siyah bir çanta veriyor içinde küçük beyaz bir peçete var.Ne anlama geliyor?


arifselim
Allah rahmet eylesin. Onu özlemesinden ve unutamamasından dolayı görmüş olması normaldir. Bir diğer yoruma göre ise eve bir misafirin gelmesine veya uzun zamandan beri görmediği birini göreceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


cvallkzs67
Selamlar rüyamda ölmüş bir şarkıcı gördüm yanımda oturuyordu ismini yazmamın tabire bir etkisi olurmu bilmiyorum ama ona ismiyle hitap edip eazy e sen ölmemiş miydin diye sordum oda hayır dedi herkesin kandırıldığını söyledi ve bir bilgisayar oyunu gösterdi oyundaki temel haraketlerin (yürüme koşma ateş etme gibi ) onun yürüyüşünden koşuşundan vs kopyalandığını söyledi bana sonra ölseydim böyle bir şey olabilirmiydi dedi aslında olabilir ama ben olamaz dedim rüyamda, biliyorum saçma bir rüya ancak merak ediyorum rüyam hayırlımıdır ?

Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Eğer bu kişi ile ilgili herhangi bir şey gündeminde olmuşsa bu rüya bilinçaltıdır denilebilir ve hiç bir özel yorumu olmaz. Bir diğer görüle göre ise rüya sahibinin uzun zamandan beri görmek istediği birini göreceğine, uzaktan bir misafiri geleceğine yada bir haber alacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini görmek ve ağlamak

Mhmt22
Hayırlı geceler hocam 17 gün oldu bu gece kardeşim öldü 22 yasında ilk defa bu persembe gecesi rüyamda gördüm bir masa etrafında bir kaç kişiye bişeyler anlatıyor üstünde yeşilin orta ayarında bir tişört var ben yaklaşıyorum nasıl diyor gülüyor ney diyorum sag omzunda bir hilal ya 4 ya da dane türbe yeşili renginde yıldız dövmesi var gülüyo unutuyorum zaten ruyayı sabah daha çok aklımdaydı


arifselim
Hayırlı günler. Allah rahmet eylesin. En makbul olan iki açıklaması vardır. Birincisi ona olan özleminden ve unutmadığından dolayıdır. İkinci yorumu ise inşaAllah iyi ve rahat bir durumda olmasına ümit edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mhmt22
Hocam hayırlı geceler ben ruyaMDA bir duvar gördüm duvarın bir tarafı Mekke imiş diğer tarafı ya amerika ya ingiltere arada duvar var ben Mekke olmayan tarafdayım nasıl geciken diye düşünürken Mekke tarafından biri kuranı kerim okuyo Ya Rabbi bu ne güzel bir ses diyorum o taraftan biri Bu Seslerin padişahı Davut nebinin sesi diyo o sırada benim oldugum taraftan bir deli geciyor boynunda bagrac bide satıyor ben ona bakarken bir bakıyorum ki kaybolmusum ama batı tarafında neresi tam hatırlamıyorum ama rüyamdaki ses uyandığınmda hala kuşaklarımdaydı Hayır olsun işAllah

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş annenin mezarını açmak

Tohat
Hayırlı geceler. Rüyanız her yönüyle hayırlıdır. Dünya ve ahiret nimetlerinden en iyi şekilde faydalanmaya tabir edildiği gibi kalp ve ruh huzurunu yakalamaya, ruhi sıkıntıların giderilmesine, merhamet ve şefkatin sembolü olarak kabul edilmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Eftelya
Selâmun aleyküm hocam. Kayın validemin gördüğü bir rüyayı yorumlatmak istiyorum size. Kayın validemin teyzesi vefat etmişti, mal varlığı da eşi ve çocuğu da kendinden önce vefat ettiği için kayın validem, kardeşleri ve anne tarafından olan kuzenlerine kalmıştı. Tabii tüm mallar henüz paylaşılamadığı için, bu vefat eden teyzenin evleri de boş duruyor, kimse ilgilenemiyor laf söz de olmasın diye. Kayın validemin rüyası da bununla ilgili hocam. Rüyasında kayın valideme ölmüş teyzesinden haber geliyor, "Evime baksın, kimse bir şey demez, ben onlarla konuştum." diye. Hayırlısıyla yorumlarsanız sevinirim hocam. Allah’a emanet olun. Hayırlı akşamlar.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini görmek için dua

Selâmun aleykûm hocam. Benim kayın validem bir rüya görmüş hocam. Kayınvalidemin vefat eden bir teyzesi var. Mal varlığı da eşi ve çocuğu da kendinden önce vefat ettiği için yeğenlerine yani kayınvalidem, kardeşleri ve anne tarafından olan kuzenlerine kalıyor. Fakat mallar henüz tam olarak paylaşılmadığı için bu ölen teyzenin evi tabii boş, kimse gidip ilgilenmiyor da laf söz olmasın diye. Kayınvalidemin rüyası da bu durumla ilgili. Rüyasında ölen teyzeden haber geliyormuş "Evime bakın, evle ilgilenin, diğerleri bir şey demez, ben onlarla konuştum." diye. Kayınvalidemin bu rüyasını hayırlısıyla yorumlarsanız çok sevinirim hocam. Allah’a emanet olun. Hayırlı akşamlar.


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Böyle rüyaları ancak genel bazı yorumlarla yorumlayabiliriz o kadar. Buda ona dua etmek, kabrini ziyaret etmek ve eğer bir vasiyeti olmuşsa bunu yerine getirmek manasında yorumlanabilir. Sizde böyle yapın ve Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü bebeğin dirildiğini görmek anlamı tabiri nedir?

egyptian
Selamun Aleyküm,

Rüyamda rahmetli hacı dedem ve babaannem arabayla yaşadığım şehre geliyor.
Dedemi görüyorum bir karede, ihramlı.
Sonra kullandıkları arabaya biniyorum, babaannem arabayı kullanıyor, dedem yanında oturuyor.
Çok mutlu ve dinç görünüyorlar, aralarında birşeyler konuşuyorlar, duymuyorum ama benim için geldiklerini anlıyorum.
Sadece arabanın arkasında kucağımda oğlumla oturuyor ve onları seyrediyorum.
Çok mutlu oluyorum ve yolumuza devam ediyoruz.

Tabir edebilirseniz çok memnun olurum.
Hayırlı günler.


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu rüya onlar açısından hayırlıdır. Senin açından ise sevinçli bir haber almaya veya uzakta olan ve çoktan görmediğin birini göreceğine tabir edilir. Ayrıca onlarla bol bol dua et ve ruhlarına sadakalar dağıtarak hediye et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mabel
Rüyamda yeni vefat etmiş babaannemi gördüm gayet sağlıklı gözüküyordu ama hiç konusmuyodu yanindada bir akrabamız vardı o akrabaya ben ona biseymi anlattın diye hesap soruyodum oda anlattım tabi nolcakmis diyodu bende babanneme bakıyorum hiç konusmadan öyle duruyordu ama gayet sağlıklı ve güzel giyimliydi

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş olan aile fertlerini görmek ne anlama gelir?

Tohat
iki tür tabiri mevcuttur. Ona duyduğun özlem genel görüş olarak kabul edilse de ona karşı duyduğun vicdani sorumluluk da bu rüyayı görmene vesile olmuştur. Onun için dualar ederek yad etmeye çalışmalısın. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
Rüyamda ölmüş olan dayımı onların evde gördüm. Evleri genelev olarak kullanılıyordu ve ben içeriden kız seçiyorum(Allah korusun affınıza sığınıyorum fakat açık yazmak durumunda kaldım tam anlaşılması için) tam odaya gidecekken rahmetli dayım kapıdan giriyor içkili bir şekilde benimle konuşmak istiyor bir şeyler anlatıyor sonra odasına götürüyoruz yatağına yatırdığımızda dedem dedem diye sayıklamaya başlıyor ben bu sırada çok üzülüp diğer odaya gitmekten vazgeçiyorum. Yorumu nedir? Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bulunduğun yerden ve sevdiklerinden bir süreliğine iş veya eğitim gibi hayatını ilgilendiren bir konu hakkında çalışmalarda bulunmak amacıyla uzak kalabileceğine delalet eder. Ayrıca mutlu olacağın bir müjde alman anlamına da gelmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda genç yaşta kanserden ölen bir kızı gördüm.Namaz kılmayı öğreniyordu ama öğreten kişi ilk oturuşta ettehiyyatu yerine başka bir dua okutuyordu bende müdahale edip yanlış duayı okuttuğunu söylüyordum ve ettahiyyatü salli barik dualarını okumasını öğretiyordum ama kendim okumaya başladığımda çok takılarak okuyordum

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunu sakallı görmek

Tohat
Hayırlı günler. Çevren de veya sende geçici ve önemli olmayan ufak bir sağlık sorunu görebilir ve bu soruna karşı olan duruşunuzun sağlam olması Allah’a olan inancınız, ondan geldiğini bilmenizden olacaktır. Bunun yanı sıra edeceğin dualar sayesinde, göstereceğin tevekkül ile en kısa süre her şey normale gireceği gibi huzur bulmanı sağlayacak çok güzel gelişmelerin de olacağına delalet etmektedir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


rüyada ölmüş birini görmek ve ağlamak, ölmüş birini rüyada görmek için dua, rüyada ölmüş birini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş kızını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş Birini Görmek Ne demektir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.