Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yasin suresi görmek

Rüyada yasin suresi görmek

AllahYolu
Rüyada yasin görmedim fakat şöyle bir konuşma geçti;

"Eğer O’nunla konuşmak istiyorsan Yasin oku, kıyafetinde temiz olmalı halin vaktin yerinde gibi olmalı güzel kokmalısın" diye bir konuşma geçti sadece dinledim cevap vermedim.

Birde onun ardından bir sınıfta bir şey arıyordum masa altı vardır oralara bakıyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada Zambak Görmek (imam nablusi)

bunlardan önce ise bir kadın gelinlikler içinde bir kadını kapıda öldürüyor ve üstüne anında gelinlik giyiyor değiştirdiğini göremeyecek kadar hızlı sonra hızlıca arabaya geliyorken peruk takıyor hızlıca ama saçıyla aynı bir peruk takıyor. Bu arada 2 kadın vardı ikiside aynı şekilde geliyor. Ve silah sesleri farklı yerden geldiğini zannediyorlar böyle bir duyum alıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada yaşayan birini ölü görmek

Diğer rüyamda bir yaşlı kadın var bana sürekli yanaşıyor afedersiniz cinsel ilişkiye girmek istiyor yaklaşıyor öpmeye çalışıyor ama sürekli suratımı ondan çekiyorum ve istemez bir tavırda itiyorum.

Bunu araştırdım fakat birde buradan dinlemek duymak istedim Allah rızası için yardım edin.

Okudunuz mu?  Rüyada zevk almak gusul

Yorum: Rüyada yasin suresi görmek

arifselim
O derken kimi kastediyorsun yazmamışsın anlaşılmıyor. Bu şekilde bir izah ile tabir etmemiz mümkün değil maalesef. Bir kadının gelinlikler içinde bir kadını öldürmesi ise iyi değildir ve işitilecek olan üzücü haber anlamındadır. Bir kadının cinsel ilişki istemesinden kaçınmak ise günahtan sakınmak gerektiğine işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Vahşihayvan Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada yasin suresi görmek

AllahYolu
Şöyle düşündüm O derken bende bilmiyorum fakat kendi fikrimle yola çıktığımda aklıma Rabbim geldi hani Kur’anın kalbi Yasindir diye söylüyor ya Peygamberimiz Hz Muhammed (S.a.v) düşündüm Kur’an da Allah’ın sözleri yazıyor ise O diye kast ettiği Allah (c.c) olabilir dedim. Ne kadar doğru bilemedim.

Okudunuz mu?  Rüyada yüzü kararmış birini görmek

Yorum: Rüyada yasin suresi görmek

arifselim
Ayrıntılı bir yorum yapamam buna ancak hayırlıdır ve güzeldir. Böyle rüyaları Allah’a havale etmek ve ondan hayırlısını dilemek yeterlidir. Çok fazla takılmak doğru değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada yasin suresini dinlemek

Bu kategoride yer alan Rüyada yakalamaca oynamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yasin suresi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.