Anasayfa
17 Temmuz 2023, 17:44
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yasin suresini ezbere okumak

Rüyada yasin suresini ezbere okumak

Kayıtsız Üye
Rüyada yasin suresini ezbere okumak ne demektir Bir kişinin rüyasında yasin suresinin ezberlemesi ne anlama gelmektedir


Cevap: rüyada yasin suresini ezbere okumak

rana
imam nablusiye göre:

YASİN: Rüyada Yâsîn Sûresi’ni veya ondan bir parçayı, ya da bir âyeti okuduğunu
veya üzerine okunduğunu görmek, kıyamet gününde Nebiler Sultanı ve onun ehl-i
beyti ile beraber bulunmaya ve haşredilmeye delâlet eder.
Yine o kişiye, Kur’ân-ı Kerim’i defalarca hatmetmiş gibi sevap verilir, bütün haceti
giderilir.
Denilmiştir ki: Rüyada Yâsin-i Şerifi okuyan dünya nimetlerine nail olur ve o nimetle
halk arasında rağbet görür ve sevilir. Kalbi temiz, imanı sağlam, şüphelerden uzak bir
kimse olmakla da nimetlendirilir. Çünkü Yâsîn Kur’ân’ın kalbidir.


Yorum: Rüyada yasin suresini ezbere okumak

Kayıtsız Üye
Rüyamda yaşını şerifi okuyorum ama 1. Sayfadan sonra diğer sayfalar yok arıyorum bulamıyorum sonra ezbere okuyorum vedriplehüm meseleneshebel garyeh buraya kadar ezber okuyorum gerisini bilmiyorum ve sayfaları bulmaya çalışıyorum


Yorum: Rüyada yasin suresini ezbere okumak

arifselim
Hayır, iyilik ve dileklerinin kabulü için gayret harcamak manasındadır. Yasini şerif ile kuranı kerimi okumak aynı manaya yorumlanır. Bu rüyan sabırla ve sebatla doğru yolda devam etmen gerektiğine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda. Bir bebek bana musallat oluyordu. Kötü olduğunu ondan kurtulmam gerektiğini biliyordum. Dövdüm işe yaramadı kovdum işe yaramadı ne yaptıysam gonderemedim. Ağlıyordum. Sonunda euzu besmele getirerek bebege doğru ezbere yasin suresini okumaya başladım. Ben normaldede sadece ilk sayfasını biliyordum. Ilk sayfasinin son ayetlerinde takılı kaldim ve elime bir yasin i serif kitabini aldim tekrar euzu besmele getirerek okumaya başladım. Bebek yine kalkti bana gelmeye devam etti bende ağlayarak geri kaçtım. Çok etkilendim bu rüyamdan rica etsem yorumlar misiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmenin yorumu nedir?

arifselim
Bu rüyadan endişe edecek bir durum yoktur. Tam aksine bu rüya Allah’ın izniyle kötülüklerden ve kötü kimselerin şerrinden korunmaya yorumlanır. Her ne kadar korkutsa bile bu hayırlı bir rüyadır. Şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir bayana yasin okuyorum fakat ses ağzımdan değil kalbimden çıkıyor, o kadar etkili, gür sesle ve makamla okuyorum ki( normalde böyle okuyamıyorum ) sanki içimde başka biri var. Kendime şaşırıp kalıyorum hatta etrafta benim duyduğum gibi mi dinliyo diye bakıyorum evet herkes mest olmuş..


arifselim
Bu rüyanın en açık yorumu da kalbinden gelen sağlam bir inanca ve Allah’a olan bağlılığa tabir edilir. Elbette bu hayırlı olarak yorumlansa da rüyayı gören kişi bundan kibirlenmemelidir. Sonuçta bu sadece bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımla yasin okuyordum hem ezbere hemde kuran dan okuyorduk kuran o kadar güzel di
Annem hac dan getirmiş parliyordu ve bizi dinleyen nur yüzlü bir kadın vardı okuyun diyordu ezan sesiyle uyandım ne anlama geliyor Allah razı olsun


arifselim
Rüyada yasin okumak ile kuranı kerimi okumak aynı anlamdadır. Gören kimse için sorunlarından kurtulmasına ve hasta ise Allah’ın izniyle şifa bulmasına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda aşık olduğum insana yasin suresinin son iki ayetini okuyordum. Ve birbirimize aşık bir şekilde bakıyorduk.bu arada benimkisi platonik bir durum..


arifselim
Bu hayırlı ve güzel bir rüya olup insanın sıkıntılarından kurtulmasına tabir edilir. Bu rüyanın o kimse ile ilgili olduğunu söyleyemeyiz çünkü insanın düşündüğü ve etkilendiği şeyleri rüyasında görmesi normal bir durumdur.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yasin’işerif süresinin ilk üç sayfasını ezberden güzel sesle okumak devamını okumak istiyorum ama unuttuğum için üçüncü sayfada bırakıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada yanlış anlaşılmak

arifselim
Rüyada yasin suresini okumak çok hayırlıdır. Allah’ın izniyle sorunlarını çözmesine ve işlerinin yoluna girmesine işarettir. Ne kadar düzgün ve ne kadar tam bir şekilde okunursa o derece rüya iyi olarak tabir edilir. Sende Allah’u tealadan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba ,buraya üye değilim soruma cevap arıyorum.rüyamda sabah namaz vaktinde kavlen min rabbir-rahim, Vemtazül yevme eyyühel mücrimun.diye okuyordum uyandım bu ne demek uyarımı ne olduğunu çözemedim..


arifselim
Merhaba. Her görülen rüyanın bir işareti vardır denilemez. Ama bu ayetleri okumak hayırlı ve güzeldir denilebilir. Özellikle de sorunların çözülmesine tabir edilmiştir. Bir ihtimal bilinçaltında kalan bazı şeylerin rüyaya bir yansıması da olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nursimay
Merhaba rüyamda elimde kuran okumaya niyetlendim bir topluluğun içinde.Yasin süresini okumaya başlıyorum ki bakıyorum Kuran sayfaları karışmış harfleri cikaramiyorum.Sonra bana cüz verin okuyamiyorum diyorum.Ama bulamıyorum
.Ben de Yasinin ilk sayfasını ezberden okuyorum.Sonra uyanıyorum manası nedir acaba ?Teşekkürler şimdiden

Merhaba rüyamda bir toplulukta yasin suresini okumak isterken kuran sayfaları karışıyor harfleri okuyamiyorum. Cuz istiyorum kimse vermiyor.Ben de surenin ilk sayfasını ezberden okuyorum.Sonra uyanıyorum manası nedir acaba? şžimdiden teşekkürler


arifselim
Merhaba. Böyle görmüş olsan da hayırlı rüyalardan kabul edilir. Uzun zamandır beklenilen bir isteğinin gerçekleşmesine işaret eder. Önünde engeller olsa da bunları Allah’ın izniyle aşılmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda bir Adam bana ne kadar yasin Okudun diye sordu
Bende 41 ve 70 kere okudum diye cevap verdim
Sonra gözümde 40 yasin belirdi
Uyandim da da su iki kelimeyle uyandim ya vedud ya mukatim


arifselim
Merhaba. Bu hayırlı bir rüyadır denilebilir. İbadet ve dualarını çoğaltmaya dair bir işaret olarak tabir edilir. Dua, zikir ve kuran ile meşgul olan kimselerde bu tür rüyaları görmesi mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yılan görmenin yorumu nedir?

Ennur
Rüyamda bana biri ne kadar yasin okudun dedi
Bende cevap olarak 41 ve 70 kere dedim
Bende Ona Sordum sen Nekadar okudun diye
Ama sustu söylemedi
Sonra bana SMS olarak 40 yasin yazdi
Bu ne anlama geliyor acaba


arifselim
Eğer sık sık yasin suresini okuyorsan bunun bir manası yorumu olmaz. Bir diğer yoruma göre ise, gören kimse için ibadet, dua, tesbih ve zikir gibi ibadelerini arttırmak anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kadınların olduğu bir toplulukta bir kadın besmeleyle Yasin’i Şerif’i okumaya başlıyor onunla birlikte bende okuyorum sonra bana bırakıyor ezbere okumaya devam ediyorum bu topluluk dışında duyması gereken erkek topluluğu da varmış sesim çok gür çıkmadığı için yarıda bırakmamı söylüyorlar ama hangi ayete kadar okudum bilmiyorum aynı rüyamda ikindi namazının farzını kılıyorum rica etsem yorumlarmısınız şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Hem yasini şerif hemde ikindi namazını kıldığını görmek hayırlıdır. Bu rüya kişinin farzları yerine getirdiğinin ve haramlardan kaçınarak günah işlemekten sakındığının göstergesidir. Allah’tan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda yasin i şerif ezbere okuyorum ama sonlara doğru unutuyorum ve bir arkadaşım hatırlatıyor onun sayesinde tamamliyorum bu ne anlama geliyor


arifselim
Aleykum selam. Yasin suresini okumak çok hayırlıdır. Allah’ın izniyle her türlü sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder. Ayrıca birisinden destek ve iyilik görmek manasına da gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
ben rüyamda önce bir evdeydim bir sürü çerez falan önüme getirilmişti ben o çerezlerden yedim ve balkona çıktım balkonumuzun karşısında bir evin damında oturmuş kadın gördüm elinde çok güzel tespihler vardı ondan tespihlerinden banada vermesini istedim oda bana sen bana vermediğin için vermiyorum dedi bende tamam dedim daha sonra başımı yukarıya kaldırdığımda karşı binamızdaki pencerede bir askerin oturduğunu ve bana baktığını gördüm sonra camiden sela sesi geldi ve bende Yasin Suresinin başlarını okumaya başladım bitiremeden uyandım yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Vahşet Görmek

arifselim
Bir dönemi atlattıktan sonra çok iyi mevkilere gelmeye, hedeflerine Allah’ın izniyle ulaşmaya ve büyük bir başarı kazanacağına tabir edilir. Ayrıca kişinin alacağı müjdeli haberlere ve karşısına çıkacak hayırlı kısmetlere yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam bismillahı rahmanirrahim. ben rüyamda bir harabe binanın içerisindeydim (beslediğim kedilerim var ve kedilere çok düşkün ve merhametliyim)orada kedilerim le iken bir anda kuşlar gördüm kuşlar çırpınıyor oradan oraya uçuşuyor lardı kaçmaya başladım ve binanın merdivenlerden hızla inerken peşimden birileri geliyordu korkuyor felak nas sürelerini hızla okuyordum lakin fayda etmiyordu bir anda yasin suresini okumaya başladım ve uyandım hamdolsun.şimdiden Allah razı olsun selamın aleyküm


arifselim
Aleykum selam. En sevdiklerinden bazılarından ümidinin kırılacağına ve üzüleceğine işaret eder. Zorlu ve sıkıntılı bir dönemden sonra Allah’ın izniyle ulaşılacak huzur ve rahatlığa tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bes alti kisiyiz ezbere yasin okumaya çalışıyoruz herkez susuyor ben devam ediyorum bana eslik ediyorlar ikinci sayfadanda biraz okuyorum sonra bana yardim geliyor devam ediyoruz bitirmeden uyanıyorum ruyami cevaplarsaniz sevinirim hayirli gunler


arifselim
Bu rüya gören kimse için özellikle hayırlı anlamdadır. Hedeflerine, isteklerine ve arzularına sabırla devam edeceğine , hem maddi açıdan hemde manevi açıdan güçlü olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yılan Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda tanımadığım bir kaç kişi var ve birde çok güzel bir kız bebek bir ewdeyz sözde kara basanlar var bnm de elimde çüz var ben kelimeye şahadet getiriyorum bana gelemiyorlar kuran okuyom ve Yasin’i Şerif okuyom bir iki ayet

Rüyam da bir kaç kişiyiz ama tanımadıklarım bide çok güzel kız b bebek var sözde karabasanlar varmış Bnde bana gelmesin die salavat ve kelimeye şahadet getiriyorum ve ellimde bir kaç tane cüz var ensen bebek le kendimi korumak için Yasin’i Şerif’ten ezbere bir kaç ayet okurum


arifselim
Gerçek hayatta da dualar etmeye, ibadete önem vermeye ve kuranı kerim okumaya alamet olarak yorumlanır. Bu anlattıklarını okuduğunu görmek çok hayırlı ve iyi olarak tabir edilir. Sende iyiliği ve hayrı dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


nisa17
rüyamda kardeşimle sohbet ederken bir deney yapıyorum ve kötü varlıkları kızdıracak bişeyler söylüyorum ve sonra ortamızda cismen görünmeyen ama hissedilen yuvarlak bir varlık şeytani bir çığlık atıyor ben de kardeşime bak şimdi yasin suresinin okuycam kaybolacak diyorum ve yasin suresini fehüm ğafilun kısmına kadar okuyorum ama rüyamda ilk 5 ayetini okudum kayboldu bak diyorum…gercekte de oraya kadar biliyorum zaten yasin suresini ve gercekte hiç fal,büyü,cin vs seylerden hiç anlamam ve uğraşmam ama dinime uygun yaşamaya çalışan biriyim ..down sendromlu bir kızım var 9 aylık onun genetik sonucunu aldıktan sonra biraz dualardan uzaklaşmıştım isyana yönelmiştim yine rüyamda yasin suresi okudum o rüyada da resim yapmak için beyaz bir kağıt arıyorum bir tane kağıt buluyorum arkasında arapça bişeyler yazıyor sonra elime alıp okuyorum innema emruhu…diye okuyorum aa burda yasin yazıyor ya diyorum..sonra internetten bakıyorum gercekten de yasin suresinde o ayet var ve sonra hatırladım kızımın test sonucu temiz gelsin diye bu ayeti okuyordum..bir mesaj mı var rüyalarımda sizce

Okudunuz mu?  Rüyada Vekil Görmek (imam nablusi)

arifselim
Allah şifalar versin ve bu imtihanınızda sizi muvaffak eylesin. Şifayı veren Allah’tır ve asla ümitsiz olmayın. Bu rüyanda hayırlı olup dualar etmeye ve duaların kabulüne işaret olarak yorumlanır. Ancak duaların ne şekilde veya ne zaman kabul olacağını ancak Allah bilir. Rüyalarında neye delalet ettiğini hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda yerde oturuyorum . Elimde beyaz mavili yasin kitabi var. Eu besmele cekip fatihayi okuyorum okurken yasini şerifi ariyorum. Ararken onuda ezbere okuyorum. Okurken ben yerdeyim kanepelerde acaba varlarmi diye düşunuyorum. Ben yerdeyim onlar yukarda kitap asagda kalir gunah olur diye düsunuyom ama kimse varmi onu gormuyom kitabda yasinin yerini ariyorum. Okurken uyaniyorum hatta uyanirken devam ettim


arifselim
Rüyayı gören kişinin hedeflerine hem maddi hemde manevi açıdan ulaşacağına işaret olarak kabul edilir. Allah’ın kendisine ihsan edeceği imkanlara ve bunları değerlendirerek kazançlı çıkmasına yorumlanır. Bu sonuçta bir rüyadır ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. rüyamda odada uyurken cinlerin beni korkuttuğunu eşyaları oynattığını hissediyordum. Ardından yasin suresini okuyorum ezbere tecvidli güzel bir şekilde.annemin yanına gidiyorum ve anlatıyorum o sırada uyuduğum odadan mutfağa 4 küçük kız çocuğu yürüyor ardından arkasından gidiyoruz annemle ve ikisi kayboluyor. birinin yüzünü de annem tutuyor ne oldu diyor. gözleri korkunç kızın. sonra bağırarak uyanıyorum.

bu rüyayı bir hoca vasıflı insan kendi üstümde musallat olabileceğini iddaa etti. yorumunuzu bekliyorum hocam.


arifselim
Aleykum selam. Kesinlikle musallat ile bir alakası yoktur. Asla öyle şeylere kanmayın ve hatta bu tür kabus rüyaları hem önemsemeyin ve herkese de anlatmayın. Tam tersi olarak kötü ve kötülüklerden Allah’ın izniyle korunmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Zina ederek orucu bozmak

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda yasin okumak için kuranı alıyorum ama kuranı açmadan önce başlıyorum yasini ezbere okumaya ve annem de yanımda yasini ezbere okurkan bir yandan da kuranı kerimi açıp yasini bulmaya çalışıyorum ama bakıyorun ki kuranın sayfaları boş bembeyaz rüyamı yorumlarsanız memnun olurum Allah razı olsun


arifselim
Böyle bir rüya bizim bildiğimize göre ancak kişinin durumuna ve yaşantısına bakarak tabir etmek uygun olur. Çünkü güzel bir rüya olsa da kuranın sayfalarının boş görülmesi bir eksikliğe, hataya veya günahlara işarete yorumlanır. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben Ruyamda fenalaşmiştim dengem bozulmiştu sanki deprem oluyormus gibiydj sonra bir teyze beni tutu yaşliydi ve bem beyaz saçlari vardi oladar guzeldiki sobra beni oturtu sonra ben otururken bir kadin geldi ve yasin suresinin birinci yaprağini gosterdi ben kadina saldirmaya calişmiştim sonra teyze beni otuturup saçimi okşamaya başladi ben gozlerimi kappadip Yasin suresini okumaya başlamistim sonra birden güler açmaya başladi iki kadinda gulumseyeme başladi ve bende çok mutlu olmuştum bunun anlami ne Yorumlarmisiniz


arifselim
Böyle bir rüya belki gören kişiye özel yorumlanırsa doğru bir yorum yapılabilir. Yoksa isabetli bir yorum yapmak oldukça zordur. Genel olarak duaların kabulüne yada özel bir dileği varsa onun gerçekleşmesine işarettir denilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir kız benimle dalga geçiyor bende onun yüzüne doğru yasini şerif ezber okuyorum ilk ayetinden kız vay diyor duanın yarısıda arkamdaki koridorun halısında arapça yazılı yasini şerifin gerisini okuyamayınca ordan bakmaya çalışıyorum ama sonra okumayı bırakıyorum ben yasini okurken kız tuvaletin kapısının önünde ben biraz daha gerideyim gerçek hayattada yasin suresinin bir sayfasını ezbere biliyordum ama zamanla unuttum bir kısmını lütfen yorumlarmısınız teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada yaralı birini görmek

arifselim
Rüyayı gören kişinin maneviyatının kuvvetli olması anlamında tabir edilir. Böyle rüyaları diğer açıdan kişinin maneviyatına önem vermesi gerektiğine ve kendine çeki düzen vermesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


04040404
rüyamda bir hocaya euzu besmeleyi ve yasini ezbere okuyordum sonra hica esime donup benim için ezberini calismasi gerektigini soyledi .bende bunun uzerine bulundugum yerde kimseyi tanimiyorum sizin tanidiginiz cemaat veya hoca varmi beni calistirabilicek oda bana bakip telefonla konusuyordu ve ona benim yanima gelmesini soyluyordu .ama ismi hatirlamiyorum 😮 herseyin hayirlisi rabbimden ..


Tohat
Her yönüyle güzel ve hayırlı bir rüyadır. Ömrünüzün uzun bol bereketli süreceği gibi uzun ömrünüzü Allah yolunda, imanlı ve peygamber sevgisiyle geçirerek yaşayacağınıza delalettir. Allah en iyisini bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda (Hayrolsun) yolda yürüyorum, Yasin-i şerif okuyorum, kitap yok, "Olsun oraya gidene kadar ezbere okuyayım" dedim, hem yürüdüm hem okudum, bir yandan da "Abdestli oldukça çalışırken bile Kur’an okunurmuş, hoca öyle demişti" diyorum, sonra sol yanımda bir kadın, 13 yaşımdayken gerçek hayatta beni uyaran ve anında kaybolan kadın bu kez rüyamda, başına renkli ipekli başörtü bağlamaya çalışıyor, bir baktım dudakları kıpırdıyor, meğer ben Yasin-i şerif okuyorum ya, o da bana eşlik ediyor, çok mutlu oldum. Öyle de uyandım. Anlamı nedir hocam, kefaret borcum vardı, 3 gün oruç tuttuğum sıra gördüm bu rüyayı, bir de annem vefat edeli 1 yıl oldu, 1 yıldır çalışmıyorum, zorda da kalmadım pek şükürler olsun ama bu rüyayı görmeden önce çok sıkıntıya girmiştim.

Okudunuz mu?  Rüyada zenci olmak

Tohat
Kuranın kalbi olan yasin-i şerifin hikmetli öneminden dolayı tabir de hayırlı bir şekilde yorulur. dünya ve ahiretinde dileklerinin gerçekleşeceğine, çok sevineceğin müjdeli bir habere, Allah’ın rızasını kazanmış olmaya, ısrarla bugüne kadar edilmiş duanın kabul olma ihtimaline işarettir. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Oğlumun sınıf anneleri tanışmak için evimize gelmişti. Evde 21 kişi vardı misafir olarak. Onlar gittikten sonra da keşke o kadar kişi toplanmisken evde kuran okusaydık dedim kendi kendime. O gece de rüyamda kuran okumayı bilmediğim halde ezbere hem yasin okuyordum hemde ağlıyordum. Yorumlar mısınız rica etsem


Tohat
Hayırlı bir rüyadır. Allah’ın senin dileklerini yerine getirmesine, tüm isteklerine nail olmaya, hayırlı uzun bir ömrün olmasına, her anlamda güçlü bir karakter olacağına dair işaret olan güzel bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm hocam.

Yazılanları okuyunca tüylerim ürperdi. çok güzel rüyalar bunlar. rabbim daima böyle rüyalar görmeyi nasip etsin inşAllah.

hocam benim de rüyam şöyle:

bir sıradayım. ama bu sıra dayak sırası. hata yapanları bir sıraya geçirmişler ve sırayla dövüyorlar. ama çok feci dövüyorlar. benden daha az hatalı olan kişileri bile öyle dövüyolar ki ben çok korkuyorum ve ezberden yasin okumaya başlıyorum. 8 ayeti okuduğum sırada sıra bana geliyor ve o anda "hadi geç git" diyorlar ve ben hiçbir şey olmamış gibi gidiyorum. halbuki benden daha az hatalı kişiler bile felaket dayak yiyordu.

birden uyandım ve ağlamaya başladım. çok etkisinde kaldım rüyanın. rabbim bu aciz,şaşkın kulunu yine korudun diye şükrettim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı rüyalardan biridir. Dünyanın geçiciliğinin farkında olarak yaşantını sürdürmene, İslamın şartlarına ayak uydurmaya, dünyadaki bir çok zevku safadan uzak durmaya çalışacağına ve kendine olduğu kadar insanlara da bu konuda uyarıcı olarak kendine görev adledeceğine, bu sayede hayırlı kısmetlere nail olup huzurlu olabileceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada yumurtanın içinden bebek çıkması

Kayıtsız Üye
selamun aleykum, rüyamda köy gibi açık bir yerde cenazeye gidiyoruz ailemle ama cenaze çok değişikti cenazeye gelenler çember oluşturup tabutu ortaya alıyor ve kuran okumaya başlıyoruz yasin süresini ben okumak istiyorum diye tutturuyorum. hoca da tamam sen oku diyor ve okumaya başlıyorum normalde de yasın süresini ezbere biliyorum fakat ayet başlarında karıştırabiliyorum hem bakarak hem ezberden okumaya başlıyorum ilk sayfadayım sayfanın yarısına geliyorum ve yasin suresi silinmeye başlıyor şaşırıp kalıyorum ama belli etmemeye çalışıp ezberden devam etmeye çalışıyorum fakat karıstırıyorum ve olayı izah edip başka kuran istiyorum devam ediyorum kuranıma ikinci sayfadayım ve yine aynı olayı yaşıyorum yarısından sonra tekrar siliniyor ve tekrar kuranımı değiştiriyorum ben okudukça diğer ayetler silinmeye başlıyor ve üzülerek okumayı başkasına devrediyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüya için kişi Allah’a havale ederek hayırlısını dilemesi en iyisidir. Neticede rüyaların bazıları ikaz niteliğinde olup kişi buna göre hareket etmesi için lütuf olarak görülebilir. Rüya sahibi ibadetlerine, Allah’ın rızasına ahiretini unutmadan hayatını geçirmesi konusunda dikkatli olmak gerektiğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada ezbere yasin okumak, rüyada yasin okumak, rüyada yasin suresini ezbere okumak

Bu kategoride yer alan Rüyada yabancı erkeğin eve girmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yasin suresini ezbere okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.