Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Felak suresi görmek ne demek, ne anlama geliyor?

Rüyada Felak suresi görmek ne demek, ne anlama geliyor?

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda sadece merabaligim oldugu bir komsu ablayi bana buyu yaparken gördüm aslinda ona baskasi vermis senden şüphelenmez sen yap diye bende onu yakalıyorum çok mahcup oluyor Elime avucumun içine buyuyu alip nas ve felak suresini okuyorum okudukca okuyorum bagira bagira sesim degisiyor sanki ustumde agirlik hissediyorum.iyi gelmedigini uc harfliler musallat oldugunu düşünüyorum.sonra oturma odamda tek basima otururken kapi acik kapatiyorum kapi sanki tekrar aciliyor camdan bakiyorum hava birden bire karariyor ben korkuyorum evin ici karanlik oluyo kapi aciliyor ve bir golgenin kapi acilip kostugunu gördüm buyu bozulmadi uc harfli musallat oldu diye inanilmaz bir korkuyla uyaniyorum lütfen yorumlayin çok merak ediyorum saygiyla…


Yorum: Rüyada Felak suresi görmek ne demek, ne anlama geliyor?

arifselim
Merhaba kardeşim. bu rüya hayırla yorumlanmaz. Başınıza gelecek olan bela ve sıkıntılara işaret eder. Size düşmanlık edenlerden sıkıntılara gireceğinize ve çok zahmetler çekeceğinize işaret eder. Eğer tedbir almazsanız uğursuzluklara müptela olmaya da tabir edilmiştir. Elbette biz gerçeği bilemeyiz hakikati ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek

Yorum: Rüyada Felak suresi görmek ne demek, ne anlama geliyor?

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum efendim. Ben rüyamda kim olduğunu bilmediğim bir peygamber gördüm. Ben ya da başka bir kiz onun peşinden gidiyordu. Sanki çok dalgın gibi sadece takip ediyordu. O zat bir ara kıza anne babasına karşılık olarak bir avuç (sanirim) antep fıstığı veriyordu. Kiz kabul etti fistiklari yerken de takibe devam etti ve fistiklar lezzetliydi. Bir süre sonra peygamber öldü. Kafatasini gördüm , etsiz çok büyüktü. Hatta omurgası kafanin içine kadar devam etmiş belirgindi ve bir yol gibi ortasi açıktı. O boslukta da bir adam duruyordu. Sonra kız düşündü: Ben çok dalgindim ve fistiklar çok güzeldi anne babami feda etmişim diye. Sonra bir ayet gördüm. Sesli okundu Arapça felak suresinden bir ayetti. Ama anlamı daha farklıydı: “Allah ve peygamberin yolundakiler baska seylerden daha tatlidir” gibi bir mana. Daha sonra da rüyamda benim fistik yedigimi ve bir arkadaşima ikram ettigimi gördüm. O da çok begeniyordu.Allah razı olsun hocam selametle.

Okudunuz mu?  Rüyada El Arabası görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Felak suresi görmek ne demek, ne anlama geliyor?

arifselim
Aleykum selam. Hayırlı, müjdeli ve güzel anlamları olan bir rüyadır. Bu rüya Allah’ın izniyle rahat ve huzurlu bir yaşam ile birlikte hak olan yola uymaya delalet eder. Hakka ve hak olan yola uymak için bundan bir ders çıkarılmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ,Ben dün gece bir rüya gördüm ve baya etkisinde kaldım rüyamda aynı evimizdeyiz aynı yatağımda yine aynı şekilde uyumaktayım babam bana bir kadın akrabamızın resmini telefonda gösteriyor ben doğrulup resme bakıyorum resim bir anda bana gülümsüyor çeşitli mimikler yapıyor ben bir anda irkilip telefonu babama veriyorum bir şey söylemiyorum ama tekrar yatıyorum küçük erkek kardeşim yanımda uzanıyor ve televizyon seyrediyor, ( uyumadan önce benim yanımda aynı pozisyonda yatıyordu yani rüya kendini tekrarlıyordu) etrafta bilemediğim ruhani varlıklar kardeşimin kılığına giriyor kardeşime dokunmak isterken onlara dokunuyorum yan odada babam namaz kılıyor ve arkasındaki koltukta teyzem kılığına girmiş biri var ve ben baba arkanda biri var diyorum babam orda kimse yok diyor kısacası ben tek görüyorum sonra annem galiba buna musallat oldu diyorlar rüyada kafayı yemek üzereyim…Sonra babam kılığına girip yanıma uzanıyor gerçek babam odada namaz kılarken babam kılığına girmiş biri yanımda gòrüyorum hemen felak ve nas surelerini daha sonra ihlas ve Allah’a salavat getiriyorum ben dua ettikçe kayboluyorlar bir ara kesiyorum dua etmeyi yine saçma görüntüler beliriyor yine dua ediyorum… Sonrada uyandım anlamını çok merak ediyorum hocam…

Okudunuz mu?  Rüyada eşiyle barışmayı istemek

arifselim
Merhaba. Cinlerin ve bu tür varlıkların görüldüğü bu rüyalardan genellikle bir mana çıkarılmaz. Eğer dualar okunarak bu varlıklar uzaklaştırılmışsa o zaman bunun yorumu, insanın çevresinde bulunan haram ve günahlara karşı dikkat etmesi manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda evimizde bulunuyorum ve etrafta cinlerin varlığını hissediyorum. Ayağımın üstünde küçük bir yanık oluşuyor ve bunu onlardan biliyorum. Sonra üç kere ard arda eüzü besmele çektim ve ardından felak ve nas surelerini okuyup bitirdim ve hemen uyandım. Bu rüyayı hacet namazı kılıp yattığım gün gördüm. Acaba rüyam hayırlı bir rüya mıdır?

Okudunuz mu?  Rüyada Et Yemeği görmek (İmam Nablusi)

Hocam rüyama bir ek yapmak istiyorum. 3 kere eüzü besmele çekip, felak ve nas oluduktan sonra ayağımdaki yanık düzeldi. Sonrasında uyandım.


arifselim
Merhaba. Bu rüyan hayırlı bir rüyadır. Hacet namazından sonra rüya görme şartı yoktur yani hacet namazı ile rüya görmek sünnette yoktur. Rüyanın manası ise, Allah’ın izniyle şerlerden ve şerli kimselerden korunmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ayşe tuba
S.a hocam rüyamda tayyip erdoğan ile referandum çalışması için kiliseye gitmişiz.Tayyip bey oradakilere çikolata dağıtıyorlar çikolatayı alıp yiyen evet diycez diyor ama ortamda üç harfliler varmış ve onlar hayır diye bağırıyorlar. Ben çok korkuyorum ihlas suresini okuyorum bir kackere ama korkum gecmiyor tayyip beyin onune geliyorum kendisi bana sürekli korkma diyor sonra ben felak suresini okuyorum ama hayir sesi gittikce yakinima geliyor ve o an bir sey patdiye kafamavurdu ve uyandım korkuyla
Ruyamı yorumlar mısınız
Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Film görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bir ihtimal gündemin etkisinden yani bilinçaltına yerleşen düşüncelerden dolayı görülmüş olabilir. Bir diğer yorumu ise çok hayırlıdır. Allah’ın izniyle bazı dileklerinin kabul görmesine ve devlet nezdinde işlerin varsa yoluna girmesi manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda uyuyorum heryer karanlık birden sıçrayıp kalktım 4 yasındakş oğlum sanki yeşil bir etek giymiş dış kapının önünde oturuyo. Sesleniyorum sonra dönüp yatağa baktığımda bir tanede de yatakta sonra heryerden çıkmaya başladı bunlar cin diye bağırıyorum eşimle çıkarmaya çalışıyoruz çıkmıyo kaldıramıyoruz ben bir yandan ayet-el kürsü okuyorum bir yandanda eşime cin süresini aç internetten diye bağırıyorum evini komple dağıtıyorlar heryerde bişeyler var telefonuma cin süresi yazıyorum onlara dinletip gitsinler diye şarjım azmış telefonumu sarjdan cıkarıyorlar ben sureyi acmayım diye sınra yatak odasına geliyorum eşim acmış sesli birsekilde dinliyor sonra tek tek kayboldular ama bu arada ben sürekli felak nas ayet-el kürsü okudum

Okudunuz mu?  Rüyada Elbise görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu şekilde görülen endişe ve korku içeren rüyaların özel bir yorumu yoktur. Bunlara şeytani rüyalar denir ve üzerinde hiç durmamak gerekir. Bir görüşe göre Allah’ın izniyle şer ve kötülüklerden Allah’ın izniyle korunmak anlamında tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben birkaç gün önce bir arkadaşımla kavga ettim.Kalbim çok kırıldı.Tabi benim de hatalarım oldu.Bir daha görüşmeme kararı aldık.Ben bu kararın gecesinde rüyamda felak suresini okuyordum.Bir defa değil hem de sürekli bir şekilde.Rüyamda rahatlıyor ve etrafımdaki kötülüklerden kurtuluyordum.Rüyamda kötülükleri siyah renk olarak görüyordum.Acaba tamamen bilinçaltımın bir ürünü mü yoksa bir anlamı var mı? Teşekkürler.


arifselim
Merhaba. Bu bir bilinç altı olma ihtimali olabilir ama genellikle sahih kabul edilir ve gerçeğe yakın bir şekilde yorumlanır. Allah’ın izniyle verdiğin kararların sana hayırlı olduğuna işaret eder. Hele de haram ilişkiler varsa bu o manaya işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Futbol Oynamak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
meraba gecen haftalarda bir ruyami anlatmak istiyorum. rüyamda gece uyanip banyoya giriyorum ve babamla tanimadigim bir kadinin beraber olduklarini goruyorum. daha sonra evden cikip bir yere gidiyorum yanima yasli bir adam oturuyor ve bu sikintidan seni kurtaricam diyor felak ve nas surelerini okumaya calisiyorum ama okuyamiyorum. daha sonra bir kadin oturuyor yanima babana cinler musallat olmuş diyor ama kadinin bir cin oldugunu biliyorum icten ice. balkon gibi bir yere cikiyorum kadinla ve eski ahsap bir biblo kiriyoruz. daha sonra aglayarak uyandim rüyamdan cidden çok etkisinde kaldim lütfen yorumlayabilirmisiniz?


arifselim
Merhaba. Bu rüya ilk olarak gerçek hayatta aile içerisinde bazı sırların ortaya çıkacağı anlamındadır. Daha sonra Allah’ın izniyle sıkıntılarından kurtulmaya ve ferahlamaya tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin aldattığını itiraf etmesi

Oktay
merhabalar hocam ben rüyam bir şeyin üstüme çıktığını gördüm ve Felak nas okudum sonra ona vurmaya çalışıyordum ve onu kovdum en sonunda en sonda ondan korunmak için Allahı zikir ediyordum bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun


arifselim
Merhaba. Bu kabus bir rüyadır ve bizim bildiğimize göre tabir edilmez. Rüyalar iki türlüdür. Rahmani ve şeytani rüyalardır. Bunlarda şeytani rüyalardan kabul edilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Oktay
Hocam selamun aleyküm ben rüyam da 2 katlı prefabrik olan evin altkatına girdim arkadaşım la içeri girer girmez sol tarafta bembeyaz bir ışık saçtı yüzüme odanın her yerini kapladı bu ışık ve o ışıktan bir ses geldi Ben sizin peygamberinizim dedi bunun anlamı nedir hocam Allah razı olsun..


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahih rüyalardan kabul edilir. Rüyada peygamber aleyhisselam olduğunu söylemesi o rüyanın doğru olduğuna alamet eder. Kendini Allah’ın rızasına daha çok yaklaştıracak salih amellerde bulunmaya ve peygamberin sünnetini yaşamak gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada fazla yaşayamayacağının söylenmesi

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam ben evli 3 cocuk annesi bir bayanim rüyamda eskiden yasadigim koydeki evimde kursun yemek masaları vardi masada kres bolumunun etkinlikleri vardı biz de yardim ediyorduk hocalara masanın etrafı Antep fıstığıyla kaplıydı çocuklar fıstıkları götürüyordu ben bakmaya gitim fıstıklar kumun içine dökülmüştü ben onları toplayıp masanın etrafına döküyordum tekrar gittiğimde kumun içide ağaç yeşermiş ağacın dalları hepsi fıstık doluydu ben kumda fıstık toplamaya çalışırken elim bir şeye deyince ben korkup kalktım yılan zannetim ama kediymiş yorumunuzu bekliyorum hakkınızı helal edin


arifselim
Aleykum selam. Eskiden kalan özlemlerin, çekilen zahmetlerin ağırlığı ve hayatın kendisini yıprattığı anlamındadır. Ayrıca rüya sahibinin eli açık, cömert ve sevilen biri olması manasındadır. Bunun dışında başka bir yorumu olduğunu bilmiyoruz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski kocayı görmek

july25
rüyamda bir odaya girdim 3 küçük kız kuran okuyordu felak süresi yanlarına oturdum kendimi çok bitkin hissediyordum bana fatihayı okumamı söyledi elimi tuttu bendeki halsizlik ona geçti yüzü karardı sonra yeşil renkli biri boğazıma sarıldı beni tehtit eder gibi konuştu ben fatiha okumaya başlayınca uyandım uyumadan önce nefsimin durumunu merak ederek uyumuştum


Tohat
Yatmadan önce ettiğiniz niyetin yansıması gibi bir tabire sahip olan bir rüyadır. Korktuğunuz veya emin olmak istediğiniz şeyden kurtulup huşu içinde imanınıza daha çok sarılarak hayatınızı sürdürmeye çalışacağınıza tabir edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


rüyada felak suresini okumak, rüyada felak suresi okumak , rüyada felak nas okumak

Bu kategoride yer alan Rüyada evlenmek istediğin kişiyi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Felak suresi görmek ne demek, ne anlama geliyor? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.