Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:05
missa07
Abone

Nazar ve göz değmesi

Nazar ve göz değmesi

Kayıtsız Üye
Nazar deveyi kazana,insani mezara götürür
sözünden hareketle nazar ve göz degmesinden vefat eden bir insan ahirette kendisine nazar edenlerden hak iddia edebilir mi


Yorum: Nazar ve göz değmesi

arifselim
Nazar değmesi haktır yani vardır ve doğrudur. Nazar değmesinin anlamı; bir eşyaya veya bir insana haset ederek bakmak ve ona zarar vermek manasına gelir. Elbette karşı tarafa zarar vermek kastıyla bir insana bakıp nazar değdirmek, elbette kul hakkına girer ve Allah katında her hak sahibine mutlaka hakkı ödenecektir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Utanmak güzeldir ama kadınlarda olursa dahada güzeldir

nazar etmemek

Bu kategoride yer alan Renkli Eşarp Takmak Caiz Mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nazar ve göz değmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.