Anasayfa
3 Mart 2023, 13:12
Sure Ayet
Yönetici

İhlas suresi hatmi nedir?

İhlas suresi hatmi nedir?

Kayıtsız Üye
İhlas suresi hatmi nasıl yapılır? İhlas suresi hatmi hakkında eğitici bilgilere ihtiyacım var bu konu ile ilgili bilgi verir misiniz


Cevap: İhlas suresi hatmi nedir?

arifselim
İhlası suresi il ilgili pek çok hadisi şerif vardır. En kısa ve fazileti en büyük surelerdendir. Bol bol okunabilecek bir suredir ama ihlas hatmi diye bir şey yoktur öyle bir rivayet yoktur.

Okudunuz mu?  Ayetel kürsi ingilizce

Cevap: İhlas suresi hatmi nedir?

Kayıtsız Üye
On iki bin ihlas okuyorum vekil olarak birini tayin etmemi gerkyo ve hatim duası ne zaman okunacak


Cevap: İhlas suresi hatmi nedir?

arifselim
Allah kabul eylesin. Bu ihlası şerifelerin duasını yapmak için kimseyi vekil etmeye gerek yoktur. Sizde dilediğiniz gibi dua ederek bitirebilirsiniz.

Okudunuz mu?  Anne Baba ile ilgili ayetler

Faysalesen
Ben ramazan serif ayında 13 bin ihlas suresi okudum nasıl teslim edeceğim ve ne zaman teslim edilir


arifselim
Allah kabul etsin. Bu ihlası şerifeleri bitirdikten sonra dilediğin kimselerin ruhlarına bağışlayabilirsin.


Kayıtsız Üye
– – Okudugumuz ihlas suresini Nihat Hatipoglunu vekil tayin edip bagislasak kabul olur mu? Ya da biz nasıl bagislayabiliriz?detayli bilgi vermenizi rica ederiz.

Okudunuz mu?  Kur'an da hükmü kaldırılmış ayetler hangileridir ?

– – 12 ihlas okudum hatim oldu mu ve bu hatim herhangi birine verebilir miyiz

– – 12bi ihlas hatmi yaptim nasl duasını yaparim?


arifselim
– Okuduğun sure veya tesbihatların dualarını kendiniz etmeniz daha doğru ve yerinde olur. Ama dilediğiniz kimseleri dua için vekil tayin edebilirsiniz. Buda caiz olur.

Okudunuz mu?  Tebbet suresi iniş sebebi

– 12 bin veya 13 bin olma şartı yoktur. Bu 1000 adet olabilir veya daha fazla da olabilir. Dilediğin müslümanlara hediye edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Değerli Arkadaşlar,
Bizim çocukluğumuzda ülkemiz malesef sosyalist düşüncedeki kişilerin hakimiyetindeydi. Bizlere büyüklerimizin öğrettiği, (islama ısındırmak için), üç İhlas Suresi bir Fatiha suresi , Kuran-ı Kerimi Hatmetmiş sevabı verilmesiydi. Ben özellikle 14 yıldır sürekli İhlas Hatmi yapıyorum. Önce Salavatı Şerifleri sonrasında Ettahıyatüyü okuyup dua ediyorum sonrasında 1.000 İhlas suresini super turbo hızlı okuma modda okuyorum, sonrasında dua ediyorum , tekrar Salavatlar ve Ettahıyatü ile bitiriyorum. Bu şekilde dışımdan bin İhlas, içimdende 7.000 okuyorum. Çünki hepsini dışımızdan okumaya kalkarsak bir hafta sonra ses tellerimiz zarar görüyor. Bu manada 1.000 tanesini, çok kısık sesle dışımızdan, 7.000 tanesini içimizden okursak ve bunu alışkanlık haline getirebilsek çok büyük bir İbadet yapmış oluruz diye düşünüyorum.Ayrıca günde 5.000 okuyanlar için, bedenimizin Ahirette Tertemiz yaratılabileceği Müjdesinide duydum. Ne olur kalplerimizi İhlas Suresi sevgisi ve Hatmi ile dolduralım.
Hayırlı Forumlar

Okudunuz mu?  İhlas-ı şerif suresi okunuşu

Kayıtsız Üye
Allah size akıl fikir versin Neden aracıya ihtiyaç duyuyorsunuz ALLAH size çok yakın


Kayıtsız Üye
Yumuşak davranış,yumuşak hareket, yumuşak ses Allah’u tealanın dolayısıyla da insanların çok hoşuna gider kardeşim


ihlas hatmi nasıl yapılır, 12 bin ihlas hatmi nasıl yapılır, ihlas hatmi

Bu kategoride yer alan Yeni doğan bebeklerin kulağına ezan okuması hakkında bilgi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İhlas suresi hatmi nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.