Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:04
missa07
Abone

Büyü yapıldığı nasıl anlaşılır

Büyü yapıldığı nasıl anlaşılır

Kayıtsız Üye
Hocam benim sevgilimle hiç bir sorunum yoktu 14 şubat sevgililer gününde evine geldim beni evina almadı aklına fikrine gelmeyecek küfürler hakaretler yapmaya başladı ölmem için bile dua etti ben neden böyle yapıyorsun ben sana ne yaptım bir hatam varsa söyle dememe rağmen devam etti mesajlarına telefona bile çıkmıyor karşıma çıkma seni öldürürüm diyor ben buna hiç bir anlam veremedim defalarca hatamı söyle benim suçum ne de böyle yapıyorsun dedikçe basıyor küfür ve hakaretleri bu kıza ne olmuş olabilir sizden cevap bekliyorum iyi günler

Okudunuz mu?  Allah'a söz verip yerine getirmemek

Yorum: Büyü yapıldığı nasıl anlaşılır

arifselim
Sevmek günah olmasa da bunu haramlara alet etmek ve evlilik gayesi dışında yaşayarak nefsinin kölesi olmak asla caiz değildir. Bu kimseye büyü yapılmış olmasına gerek yoktur ve bunu bilemeyiz. Asıl olan sen o kişiden uzaklaş ve Allah’tan hayırlısını dilemendir.

Okudunuz mu?  Şafi mezhebi Şii midir ?

Yorum: Büyü yapıldığı nasıl anlaşılır

Kayıtsız Üye
Eşimle her izinli günümde tartışıyoruz.iznim zehir oluyor sürekli ufak seylerden tartısmalar cıkıyor.konusmuyacam bu gun iznimi zehir etmiyecem diyorum ama yine olmuyor.

Bu kategoride yer alan Sinirden Kendimize Ve Duvara Vurmak Caiz Midir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyü yapıldığı nasıl anlaşılır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.