Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:05
missa07
Abone

Cinlerin yapabilecekleri şeyler nelerdir?

Cinlerin yapabilecekleri şeyler nelerdir?

Kayıtsız Üye
benim size sorum benim başımdan geçen bir olayı anlatmak olacak..? insanın zihnin qözünün başka bir kişi tarafından görülmesi mümkün mü ?????? (((( çooook önemlii…)))) LÜTFEN… bu gerçekse o insanda başkalarının zihninden duyup onları görebilir mi bunu çok merak ediyorum… bunun gerçekten olduğuna ben inanıyorum çünkü başımdan geçen olaylar tamamiyle bunu gerçek kılıyo… en kısa zamanda sizden haber bekliyorum … GERÇEKTEN ÇOK ZOR DURUMDAYIM yardım ederseniz çok sevinir ve size dua ederim şimdiden tşk…..

Okudunuz mu?  Çubuk yöntemi hangi yönü gösterir

Yorum: Cinlerin yapabilecekleri şeyler nelerdir?

Omer Faruk
Cinlerin yapabilecekleri hiçbir şey yoktur. Lütfen CİN suresini okuyunuz. İslam’ın cin tasavvuru CİN suresinde anlatılmıştır. Eğer cinlerle böyle şeyler olabilseydi Rasulullah boşa savaş için hazırlık yapmaz, cinleri gönderir (o hem cinlerin hem insanların peygamberidir) gerekli istihbaratı yapar onları daha hareket etmeden imha ederdi. Oysa Rasulullah’ın askeri personelini farkeden Ebu Süfyanın müşrik kervanı yolunu değiştirdiğinde bile Rasulullah bundan haberdar olamamıştır. Ve Ebu Süfyanın kervanı kurtularak Mekke’ye varmıştı.

Okudunuz mu?  Veda hutbesinin tamamı

Lütfen böyle boş şeylerle vakit kaybetmeyiniz.


cinlerin yapabilecekleri, cinlerin korktuğu şeyler, INSANIN QORXDUGU SEYLER

Bu kategoride yer alan Sabah uyandığımda ayağımda kına vardı bu bilimsel olarak nasıl açıklanabilir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinlerin yapabilecekleri şeyler nelerdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.