Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:05
missa07
Abone

Kızlar sünnet olur mu

Kızlar sünnet olur mu

Kayıtsız Üye
Kızların sünnet hikayesi nedir? Kızlar sünnet olur mu


Yorum: Kızlar sünnet olur mu

Omer Faruk
KAdınlar için de sünnet olduğu rivayetlerde vardır. Ancak ne erkeklerin sünneti ne de kadınların sünneti FARZ değildir. Erkekler de sünnet olmasa dini olarak hiçbir şeyi eksik yapmış olmazlar. Bu abartılmış bir sünnettir. Adeta müslüman toplumlarda FARZ gibi kabul edilmiştir.

Okudunuz mu?  İkindi namazında müezzinlik nasıl yapılır?

Rasulullah zaten önemsese kesin emrederdi. Bunu alimler de böyle anladığı için FARZ değil sünnet demişlerdir.

Vesselam..


kadın sünneti, sünnet hikayem, sunndt hikayesi

Bu kategoride yer alan Sabah uyandığımda ayağımda kına vardı bu bilimsel olarak nasıl açıklanabilir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kızlar sünnet olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.