Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:31
dinisorular
Yönetici

İnsanı Dinden Çıkaran Sebepler

İnsanı Dinden Çıkaran Sebepler

Sorularr
Merhaba ben bir çizgiroman okudum ve bu çizgi romanda tanrı olduğunu söyleyen kişiler ve yazarın kadiri mutlak olduğunu söylediği insanlar var bu kitabı okumuş olmam imanına zarar verir mi ve aynı konuda bilgisayar oyunlarında karakterimizin bir heykele tapıp yapmamasını seçtiriyor orda tapmasını seçersek dinden çıkarmıyız lütfen cevap yazarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  İmanı yenilemek

Yorum: İnsanı Dinden Çıkaran Sebepler

Kayıtsız Üye
Slm
dinden çıkmak için insanın düşünmeye başlaması gerekiyor. Insanı insan yapan aklın harekete geçmesiyle dinin ne olduğunu inanç ne demek olduğunu insanın kendisini nasıl bir hayal ortamında saplanmış olduğunu anlayabilir. Bu demek değilki din kötü ama bütün asıl bilgilerin insana ölümden sonra verildiği bir yerde herkesin sorularının cevabını bir başkasında aradığı sahibinin ise hicbir zaman sahiplenmediği bir kuruluş.
Inana hayırlı uğurlu olsun .
Inanılması için varsa zerre kadar sebep ozaman inanmayan . . . . . .

Bu kategoride yer alan Yetim Annesi Dul Kadın Olarak ölmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanı Dinden Çıkaran Sebepler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.