Anasayfa
7 Ocak 2024, 14:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada işaret parmağı görmek

Rüyada işaret parmağı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada işaret parmağı görmek ne demektir rüyamda işaret parmağımı gördüm bu ne anlama gelmektedir ?


Cevap: rüyada işaret parmağı görmek

Hanzala
rüyada işaret parmağı görmek :

PARMAK: Rüyada parmak görmek, zevce, evlat, ana, baba, mal, hayvan, mülk ve
sanata delâlet eder. Çünkü, zevce, evlat, ana-baba insanın en yakınlarıdır. Parmak
da vücudun en çok ihtiyaç duyulan azalarından birisidir.
Cafer-i Sâdık (r.â.) demiştir ki: Rüyada parmak görmek, altı şekilde tâbir olunur:
a) Evlat,
b) Kardeş,​
c) Hademe,
d) Dost ve ahbab,
e) Kuvvet,
f) Beş vakit namaz.
Ibn-i Sîrîn (rh.a.) demiştir ki:
– Bir kinmsenin rüyada sağ elinin parmaklarının sol elindeki
parmaklardan uzun olduğunu görmesi, güzel amele, hayır ve iyilik etmeye;
parmakları kısa ve pazusu uzun olduğunu görmek, cömertliğe, şecaat ve kuvvete
delâlet eder.
Yine Ibn-i Sîrîn hazretleri buyuruyorlar ki:
– Rüyada sağ elin parmaklarını görmek, beş vakit namaza delâlet eder. Şöyle ki: Baş
parmak sabah namazı, şehadet parmağı öğle namazı, orta parmak ikindi namazı,
hatem parmağı akşam namazı ve küçük parmak yatsı namazıdır.
Bir kimsenin rüyada parmaklarını kına ile bezenmiş görmesi, çok tesbihatta ve çok
zikirde bulunmasına delâlet eder. Rüyada bir kadının parmaklarını kına ile
boyaladığını görmesi, kocasının ona yapacağı iyilik ve hayra delâlet eder.
Bir adamın rüyada parmaklarını birbirine geçirdiğini görmesi, akrabalığa ve alışverişte
ortaklığa ve uyuşmaya alâmettir.
Rüyada parmaklarını yaladığını görmek, dört vech ile tâbir olunur:
a) Rızık,
b) Mal,
c) Menfaat,
d) Hayır.
Bir kimse rüyada parmaklarının aralarını hilallediğini görse, bu rüya, sünnet-i
seniyyeye ve ahlâk-ı hamîdeye ittibaya, temizliğe ve evlatlarını evlendirmeye delâlet
eder.
Rüyada hasta bir adamın parmaklarının ucunu ısırdığını görmesi, onun ömrünün
tamam olduğuna delâlet eder.
Nablusî (rh.a.) demiştir ki: Parmak, sanat ve iş cihetinden dünyaca insanın muayyen
senesi; iyilikle emretmek ve kötülükten men etmek cihetinden ahirette de muayyen
senesidir.
Rüyada eline kına koyduğunu ve fakat kınanın tutmadığını gören kadın, kocası
tarafından sevilmez.
Cabirü’l-Mağribî demiştir ki: Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek, yola
gitmektir. Şehadet parmağının kesildiğini görmek, namaza niyyettir. Orta parmağının
kesildiğini görmek ise, devlet reisinin ölümüne delâlet eder. Rüyada yüzük
parmağının kesilmesini görmek, eldeki malın zayi olacağına işarettir. Küçük parmağın
kesilmesi de, torunun ölümüne alâmettir.
Bir kimsenin rüyada parmaklarını birbirine çattığını görmesi, fakr ü zarurete, sıkıntı ve
müşkülâta düşmeye delâlet eder. Rüyada parmaklarını birbirine bitiştirdiğini görmek,
salâha, namazlar] edaya, bir kavle göre de kardeş çocuklarının toplanmasına delâlet
eder.
PARMAK ÇIBANI: Kişinin rüyada parmağında çıban çıktığını görmesi, söz
aktarmaya, kin ve düşmanlığa karı koca arasını ayırmaya işarettir.


Yorum: Rüyada baskasinin serce parmaginin olmadigini gormek

basakahmet
Selamun aleykum hocam rüyamda kuzenimin serce parmaginin olmadigini gördüm ona ne oldugunu sordugumda calisirken makinaya kaptirdigini soledi. Bu ruyanin anlami nedir? Aciklarsaniz sevinirim. Simdiden ALLAH razı olsun sizden.

Okudunuz mu?  Rüyada İnfilak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada işaret parmağı görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Aslında en doğru yorum kişinin durumuna bakılarak yapılacak olan yorumdur. Bu gördüğün şekilde genel bir mana ile rüya, parmağı eksik olan kişinin maddi bir eksikliğine veya maddi bir zarar etmesine yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm hocam..ben rüyamda isaret parmagimin kirildigini gördm ne anlama geliyor..??


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya insana çok ciddi bir ikazdır. İbadetlerine gereken önemi göstermemek ve zaman zaman haram para kazanmak demektir. Aynı bu şeyler olmasa da benzeri eksik ve hatalardan kaçınılması gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda sağ elimin işaret parmağında mandalina kadar büyüklüğünde bir yara gibi bir şey gördüm ve onu tutup kopardım lakin sonrasında parmağımın yarısının o yara ile koptuğunu gördüm sonra sargı bezi ile sardık rüyam bu kadar kalktığımda rüyamı hatırladım işaret parmağım ağrımaya başladı bende korkmaya başladım lütfen yorumlarınızı bekliyorum


arifselim
Bu rüya dikkat edilmesi gereken işlerine veya alacağı kararlarına tabir edilir. Bu rüya gören kimse için bir uyarı olarak kabul edilebilir ve atacağı adımlarını dikkatlice atabilir. Çünkü bu hatalarından dolayı insanın üzüleceği şeylere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda köydeki evdeyiz orasi 2 katli bir ev icten merdivenli.2 tane terorist oluyor ikisininde elleri bagli bir kadin bir erkek bunlar. Erkek olan tanidigim sevdigim bir arkadaşim. Digerini hatirlayamiyorum. Erkek olan kuvet tarzi ama köydeki hali taştan kuvetin içinde oturuyor su da çok,çamurlu. Diger odada da annem annanem dedem yatiyor sanki evde terorist yokmus gibi davraniyorlar. Kapinin önünde de nöbet tutan 2 asker var. Birisi suriyede asker olan sevgilim. Teroristler birbirine yardim ederek kacmaya calisiyorlar ama her seferinde ben engel oluyorum. Kucuk süslü bir şişe var bunlarda onu alıp kadın olan terörostin kafasını vura vura kırıyorum. Odaya tekrar goturuyorum bunlari ikisini de hareket etmemeleri için bagliyorum. Bu arada disariya babam komyonetle gelmis oluyor .araba ise sokaga döşenen taşlarla agzina kadar dolu hatta taşmış yerlerde de var o taslardan. Kadın teroristte minyatür bir bicak oluyor. Ben almaya calisiyorum aliyorum da ama isaret parmaklarim yaralaniyir sol çok sağ az. Kan çıkıyor bu yaralardan ama çok az. Babam ve disaridaki askerlerin haberi yok teroristlerden. Annemgil hala umursamaz yatiyorlar. Artik dayanamiyorum pencereden askerlere gosteriyorum teroristleri . Asker olan sevgilim bir numara soyluyor uc rakamli onu ara almaya gelirler diyor. Ariyorum adam isteksiz konusuyir 2 saate anca geliriz diyor. Odaya girdigimde teroristler bir anda yok oluyor. Koltugun altina saklanmis kadin. Onu surukleyerek pencereden atiyorum. Almaya gelenlere kaçmaya. Çalısirken düstü derim diyorum.ama diğer teroristi goremiyorum galiba. Bu sırada uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada iki tane ay görmek

arifselim
Bu rüya ilk olarak bilinçaltına yerleşen düşüncelerinin rüyana bir yansıması olarak yorumlanır. Diğer yorumu ise bazı başarıları elde etmek için kendini zorlamaya, sıkıntılara grmeye ve hatta çevrendeki sahte dostların sıkıntılarına maruz kalmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba rüyamda sol elimin işaret parmagindaki tırnagım bir bütün olarak çıktı. Tertemiz bembeyaz bir tırnaktı ve hiç canım acımadı. Nedir acaba…


arifselim
Merhaba. Rüyada tırnağın çıkması yada düşmesi çok hayırlı rüyalardandır. Bu rüya, bir düşmanı veya çekemeyen birisini alt etmeye ve şerrinden kurtulmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda soldaki elimin işaret parmağında bir yaranın kabuğunu kopardım küçük bir yaraydı ancak kabuğun altından derin bir delik çıktı ve içinden irin sanırım irinin içinden kurt gibi birşeyde çıktı o kısmı tam hatırlayamıyorum akan irin değdiği yeri yara yapmaya başladı bende diğer elimle yaranın ağzına baskı yapıp birleşmesini sağladım bir süre tutup bıraktığımda yaranın kapandığını gördüm diğer açılan yaralarda kapanmış sadece irinin izleri kalmıştı ne anlama geldiği hakkında bir yorumunuz olur mu acaba çok sevinirim


arifselim
Bu güzel anlamı olan bir rüyadır. Bu rüya sonunda rahatlık ve huzur olan bazı sorunlar anlamındadır. Gerçek hayatta sana sıkıntı veren kimselerden kurtulacağına ve Allah’ın izniyle rahata ereceğine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


serkan2017
sa rüyamda tanıdık ıkı kısının ısaret parmaklarının uclarından yada ısaret parmaklarının yarısının iş kazası sebebıyle kopmus oldugunu yok oldugnu gördüm.


arifselim
Aleykum selam. Gerçek hayatta dikkat etmen gereken bazı insanlara veya atılacağın işlerde dikkatli olman gerektiğine işaret eder. İşaret parmağı insana dikkatli adım atması için bir uyarı şeklinde yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selemun Aleykum Rüyamda sevdiğim adamin parmaginin koptugunu ve sargili olduğunu gördüm o çok üzgündü hangi parmak olduğunu tam hatırlamıyorum ama işaret parmagiydi sanirim yorumlar misiniz şimdiden teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Her bir parmağın kesilmesinin ayrı bir yorumu vardır. İşaret parmağının kesildiğini görmek ise kişinin inancına bağlı olduğuna, Allah’ın emirleri dışına çıkan bir dünya görüşünü benimsemeyeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada iki başlı köpek görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda şahadet parmağımdan beş tane uzun kıl çıktığını gördüm acaba bu neye işarettir..


arifselim
Bu rüya tabir edilmesi için çok kısadır. Ama gene olarak gören kimseye, sağlığı, huzuru ve mutluluğu için dikkat etmesi gereken bazı şeylere işaret olarak yorumlayabiliriz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Iyi aksamlar.Bende rüyamda kiz yegenime tirnaklarima torpu yaptiriyordum.ellerime baktığımda isatet parmagimin tirnagi yariya kadar yoktu.ama aci falanda yotu.yorumlarsaniz sevinirim.


arifselim
İyi günler kardeşim. Bu rüya anlamı güzel kabul edilen rüyalardandır. İş ve aile hayatında çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğru olanıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar;
Eşimi 1 sene önce kaybettim. uzun bir süredir rüyamda görmüyodum. fakat eşim geliyor beyazlar içinde bana parmaklarını gösteriyor ve işaret parmağı yoktu. bana ne demek istiyor. hocam beni aydınlatırsanız sevinirim.


arifselim
Merhabalar Allah rahmet eylesin. İşaret parmağı önemli işlere ve aile büyüğü gibi manalara işarettir. Eğer bıraktığı bir vasiyeti varsa yerine getirin. Ona bol bol dua edin ve ruhuna olmak üzere fakirlere sadaka verin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda anneannem in sebze doğrar iken sol elimin işaret Parmağı ile yine SOL elimin yüzük parmagının tırnaklarımın yarısını alacak şekilde yanlışlıkla kestiğini gördüm. Fakat hiç acı duymadım ve kopan uçların hiç kanamadıgını sadece kesilen yerlerde küçücük kırmızı nokta vardı ve kopan Uçları diktirmek için buzlu bir kutuya koyduk ve hastane aramaya başladık hocam. Bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Bu rüyan iki manaya işaret eder. Birincisi dini inançlarına sıkı sıkı bağlı kalmaya ve dininin gereklerini yerine getirmeye işarettir. Diğer yorumu ise, maddi sıkıntılarla karşı karşıya kalmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben rüyamda genç kızların okuduğu bir mukabeledeydim. okuyan kişinin başına sağ elimi koyup gözlerimi kapattığımı gördüm. şehadet parmağım kendiliğinden havaya kalkıyordu. Sonra tekrar aynı şeyi başkası okurken de yaşıyorum. Sonrada kendim okuyorum ve yine parmağım ayni şekilde havaya kalkıyor. kafamı kaldırıp dinleyenlerin arasına bakıyorum. En önde yaşlı sarıklı sakallı bir adam bana gülümsüyor. ve mukabele bittiğinde gelip gözlerimden öpüyor. Bu-nun anlamını çok merak ettim. Teşekkür ederim şimdiden


arifselim
Merhaba. Bu rüya atılacak olan adımlarına dikkat etmen gerektiğine, düşmesi muhtemel olan bir hataya, önünde olan ve çok dikkat etmen gereken yanlış ve hatalara alamet eder. Bu rüya hayırlı bir ikaz gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İpek Elbise görmek (İmam Nablusi)

Busra
Selamünaleyküm hocan ben rüyamda bir havuza gidiyordum sonra orda mikrop kaptım sanırım sag elimin işaret parmaginda dumanlar cikmaya başladı ve 2 tane çizgi seklinde baya derin yaralar oluştu icerisinden irine benziyen ama irin deil beyaz köpük gibi bir akıntı çıkıyordu akıntı şeklinde deil yaralar dan beyaz beyaz köpükler çıkıyordu ben bayanım bu ne anlama geliyor bilgilendirirseniz çok mutlu olurum


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en makbul olan yorumu, gören kimse için karşılaşacağı sıkıntılı ve üzüntü verici şeylere işaret eder. Parmağında veya vücudunun herhangi bir yerinde görmek de ayna mana anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sağ el işaret parmagimda iç kısmında önce üç kıl çıkmış gördüm,yolmak istedim üç yeşil buğday filizi gibi bitki gördüm sonra uyandım,yorumlarsanız sevinirim,selâmlar


arifselim
Yeni başlayacağı bir işe veya bir ilişkiye çok dikkat etmesi gerektiği anlamındadır. Buğday filizi çok hayırlı ve bereketli şeyleri ifade ederken, işaret parmağında görmek ise dikkatli olmayı ifade eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sağ elimin işaret parmağı normalden daha farklı idi. Daha kalın ve şişmiş haldeydi iki elimi yan yana getirip karşılaştırıyorum ve bu durumu farkedip şaşırıyorum.


arifselim
Böyle bir rüya gören kişinin hayatındaki iyi ve güzel olan şeylerin artması anlamındadır. Ayrıca bu rüya, namaza başlamaya, ibadetlerde titizlik göstermeye yorulur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleykum hocam. Rüyamda isaret parmagim kanamaya bașladi sonra yanimda tanimadim bir hoca bana dokunarak kuran okumaya basladi sonra bana bir degisik bir şey oldu vucudum sanki mayisti sonra isret parmagima baktim isaret parmagimda kuran yazili bir kagit yanmaya basladi bendd hemen euzu besmele cekerek uyandim acaba ne mesaji vermeye calisiyo hocam


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı tabir edemeyiz. Bizim anladığımız kadarıyla bu karmaşık ve net bir rüya değildir. Her görülen rüyanın yorumu yoktur ve Her rüya tabir edilir diye bir kaide de yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda sol isaret parmagimin koptugunu gördüm.kopmus olan parmagimi elimde tutuyorum ve bunun nasıl oldugunu anlamaya calisiyorum.kopan parmagimi dokunarak onun hiç kopmamis gibi canli hissediyorum.kopan yere baktığımda parmagimin kopmus ama kanama olmadigini goruyorum.bi sure kopmus parmagi dokunarak hissetmeye calisiyorum.acaba nasıl yerine dikebilirim diye dusunurken kopmus yerden parmagin tekrar çıktığını goruyorum.ama kopmus parmak bana sanki gene benim canli parmagim gibi his veriyor.bunu neye isarettir hocam…

Okudunuz mu?  Rüyada İğde Ağacı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada işaret parmağının kesilmesi iyi olmasa da tekrar yeniden çıkması iyi ve hayırlıdır. Dikkat edilmesi gereken bir işin bozulmasına ama tekrar düzelmesine işaret olarak yorumlanır. Bu anlamlı ve güzel bir rüya olarak kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba . Rüyamda işaret parmagımın tırnagını. Üstünde bir kabulk vardı dişimle kazıdım tırnagımdan parmak izimin oldugu yere kadar kasırga çıkarken görünen oyuk gibi bişey vardı dibi kapalıydı ama içi görünüyordu. Bu neye dalalettir?


arifselim
Merhaba. Bu tabir edemeyeceğimiz bir rüyadır. Çok açık ve çok berrak olmayan rüyaları tabir etmek doğru değildir. Esasen her görülen rüyanın da zaten bir yorumu olmaz. Hatta böyle rüyaları önemsememek ve hiç anlatmamak daha doğru olur. Rüyalara takılmak asla doğru değildir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm hocam. Az önce uykudan kalktım. Rüya olarak sadece sağ elimin işaret parmağımın bir vidaya sürtünerek küçük bir çizik oluştuğunu ve kanadığını gördüm. Hemen peşine uyandım ve şuan uyandığımda rüyamda gördüğüm kanama ve çizik aynı parmağımda. Bunun tabiri nedir acaba?


arifselim
Aleykum selam. Görülen rüyaların çoğu insanı adeta gerçekmiş gibi hissettirebilir. Çünkü insan rüyaları ruhu ile görür ve içinden hisseder. Bu rüyan senin için dikkat etmen gereken önemli işlerin manasında tabir edilir. Bunun dışında özel bir şekilde yorum yapamayız. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocam rüyamda işaret parmağımın yarısını kaza ile kesiyorum sonra kesilen parçanın hala canlı olduğunu görüyordum ve yapıştırma için doktora koşuyordum ama parmağımda açık kırmızı kan akıyordu. Yorumunuzu bekliyorum


arifselim
Aleykum selam. Çok önemli ve çok emek verdiğin bir iş konusunda sıkıntılar yaşamaya veya o işi tamamen kaybederek sorunlar yaşanmasına işaret eder. Daha isabetli yorum ise ancak kişinin durumuna bakılarak yapılması gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
s.a
rüyamda sol isaret parmagimi goruyorum. kanama irin vs. yok. ama sadece sol iaret parmagim. parmagimin ucundan yesil renkte solucan cikartiyor kafasini sonra ben sokucani cimbizla cekip aliyorum. arkasindam bir tane daha geliyor onu da cimbizla cekip aliyorum. sonra bir tane daha geliyor, onu tutamadan parmagima geri giriyor. hepsi yesil renkte. tabiri nedir hocam. sabah namazından önce goruyorum ruyayi.


arifselim
Aleykum selam. Senin için çok önemli bazı konularda sorunlarından kurtulmaya çalıştığına ama çok uğraş vermene rağmen bu sorunlardan kurtulamadığına tabir edilir. Bu solucanlar insanı rahatsız eden kişiler manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ikram edilen yemeği yememek

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda halamın jilet istettiğini daha sonra eline alarak vücudunda küçük yaralar açtığını gördüm halam yapma lütfen diye bağırmaya başladım ben dayanamıyorum artık dedi şehadet parmağını kesmeye başladı ve parmak tamamen kesilerek yere düştü acı içinde bağırmaya başladı halam parmağı elime aldım ama balık gibi hareket ediyor muhafaza etmeye çalışıyorum dışarıda annemler oturuyor onların yanına giderek gösteriyorum ilgilenmiyorlar hastaneye gidelim nolursunuz diye ağlayarak yalvarıyorum kimse ilgilenmiyor ve parmak önümde cansız Bi şekilde dururken uyandım


arifselim
Rüyada şehadet parmağını kesmek iyi olarak yorumlanmaz. Parmağı kesilen kişi için şansızlıktır denilmiştir. Maddi açıdan sıkıntılara gireceğine çok zorlanacağına ve bundan dolayı sürekli imkanlardan kısarak çözüm arayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb, bekar bir bayanim, rüyamba sag elimin isaret parmagina kocaman gôsterisli yesil tasli bir yüzük taktigimi ve bir yere doğru hizla ilerledigimi gôrdûm. Yüzük daha çok erkeklerin kullandigi hasmetli yüzüklere benziyordu. Yorumlarsaniz sevinirim.


arifselim
Merhaba. Rüya sahibine hayırlara vesile olacak şeylere kavuşacağına işaret eder. Bekar kimse için nasip ve kısmetinin yerinde ve güzel olacağına, yeni başlangıçlar ve mutluluk verici olaylar anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam selamun aleyküm. Dün rüyamda bütün parmaklarımı bırılerının bır makınaya sıkıştırdıklarını gördüm. Hepsı koptu veya parçalandı kan kaybından ölecegım derken bısey olmadı. Hatta acı bıle cekmedım. Sadece sol ısqret parmağımın olmadığını gördüm. Hatta nasıl zıkır cekecegım dıye düşünürken zıkrın sağ ısaretle cekıldıgını hatırlayınca sevındım. Daha sonra sol ısaret parmağımın sadece kısaldıgını ama düzgün bır sekılde yerınde olduğunu gördüm. Sızce ne anlama gelıyor olabılır. Bırde evlilik noktasında 2 ınsan arasında cıddı olma anlamında kararsız kalıyorum bunla alakalı da olabılır mı


arifselim
Aleykum selam. Bu evlilik kararıyla ilgili midir bilemeyiz ama çok önemli bir karar eşiğinde olmanın işaretidir diyebilir. Rüya sahibi için maddi açıdan eksilmeye ve durumunu düzeltmek için bazı fedakarlıklar yapmak zorunda kalınacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam selamın aleykum kesilip kapanan bir küçük yara vardı rüyamda o yara daha büyüyüp yine açılmış gibi birşeydi annem babam felan vardı orda annem den babamdan yara bandı istiyordum sonrasında rüya bitiyordu (rüyayı görmeden önceki gece küçük tuvaletimi arka bahçedeki incir agacının atına yapmışım incir agacı oldugunu gördügümde eve gidip uyumuştum uyumadan önce ALLAH a dua etmiştim inşAllah çarpılmamışımdır diye utanarak yazıyorum )


arifselim
Aleykum selam. Rüyada yara açılmasının yorumunun bir çok yorumu vardır ki en doğrusu kişiye özel yorumlanmasıdır yoksa yanlış yorumlanabilir. Diğer bölümleri ise, seni rahatlatacak ve bolluğa kavuşturacak dönemin gelmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada illüminati sembolleri görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba,benim bugün işaret parmağimda ağrı vardı rüyamda,sonra sıkmaya başlıyorum kahverengi ve yeşilimsi bir irin patlıyor çokça,şaşırıyorum..nedir acaba hocam..teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin önündeki engellerin kalkmasına ve içinde bulunan sıkıntı ve dertlerinden kurtulmasına yorumlanır. Bu maddi, manevi veya sağlık sorunu gibi bir durumdan kurtulması olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum… Rüyamda salonda ki masanın üzerinde çok güzel kristal bir şekerlik görüyorum. Onu temizlemek istiyorum. Sonra nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde aniden sol elimin işaret ve orta parmağı kesiliyor. Hiç kan akmadı. Parmağım sargılıydı. Önce çok üzülüyordum ve ağlıyordum. Sonra aklıma üzülmemem gerektiği başka parmaklarımın da olduğu, parmak eksikliğinin hayatımda bir zorluk ve sıkıntı verecek bir eksiklik olmadığını düşünüp hamd edip seviniyordum. Rüyamı tabir edersiniz inşAllah.


Tohat
Ve aleyküm selam. Tüm parmak kesilmelerinin farklı tabiri vardır. Orta parmağın kesilmesi hoşunuza gitmeyecek bir durumun gerçekleşeceğini gösterirken işaret parmağı ise bu hoş olmayan durum karşısında yine de tevekkül edip Allah’a sığınıp doğruluktan sapmayacağınızı gösterir. Allah en hayırlısını gerçekleştirsin.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm bu gece rüyamda içinde bulunduğum vakfın bir konferansında mikrofona birinin gelmesi istendi ben çıktım bir konuşma yapıp sol elimin işaret parmağını kaldırarak tekbirler getirdik bir yandan da bir ezgi çalıyordu bir tarafta büyük Türk bayrağı karşımdaki ekranda benim konuşma yaptığım andaki görüntüm ve arka planda Rabia işareti vardı büyük bir kalabalık alkışlıyordu rüyamın tabirini yaparsanız çok mutlu olurum Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Kendini bilen ne istediğini bilen yürüdüğü yolun hak olduğunu ve bundan kopmamak için elinden geleni yaparak Allah’ın davasına sıkı sıkı sarılıp imanını koruyan biri olacağınıza delalettir. En doğrusunu tabiki Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam, ben üniversite sınavına hazırlanıyorum. Rüyamda işaret parmağımın kesildiğini ve daha da fazla yaranın açıldığını gördüm ve aileme dikiş atılması gerektiğini söyledim. Bu ne anlama gelir acaba çok merak ediyorum.


Tohat
Merhaba. Allah yolunda ve Allah’ın emir yasaklarına uyacak şekilde bir hayat tercihinde bulunarak yaşantını sürdüreceğine, imanına önem verip korumak ve geliştirmek amacıyla daha fazla çaba sarf edeceğine delalet eder. En iyisini bir tek Allah bilebilir elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben rüyamda sag isaret parmagimin tamamen de olmasa koptugunu gördüm sonra derinin tutan kisminj ben kopardım. Babama yalvardim hastaneye gidelim diye bantla gecer dedi manasj nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada iki gün ard arda zeytin görmek

Tohat
İmanına bağlı bir kimse olduğunuza ve olmaya devam edeceğiniz şeklinde yorulur. Allah’ın yolundan ayrılmamaya özen gösterip ibadetlerinize sıkı sıkıya bağlı kalacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


HüLYa
Selamünaleyküm hocam rüyamda eski zalim eşim şu anda hapiste amcamı bıçakladıgi için onu görüyorum sol işaret parmağını taşın üzerine koyup balyozla vura vura kiriyodu sonra sağ elini koyup baltayla bileğinden kopardı kolundan iki kemik sallaniyodu ama hiç kan akmiyodu yüzü sivilce içinde idi yanıma yaklaşıyor benimle konuşmak için ben konuşmak istemiyorum nedir acaba


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin başkalarının sorun ve meseleleri ile uğraşacağına, kendi sorunları dışında başka konularla da meşgul olmak zorunda kalacağına işaret olarak yorumlanır. Bazende bu tür durumlarda görülen bu rüyalar bilinçaltı olma ihtimalide vardır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


KrcKrc
Selamın aleyküm hocam
Rüyamda sol elimde işaret parmağımın tırnağımdan başlayıp sonuna kadar ikiye yarıldığını gördüm fakat kendi kendine kaynar tutar o diyip hiç elimi oynatmadığımı ve dikkatlice baktığımda aradaki boşluğu da görüyorum hiç kan yok
Ve çok gerçekti uyandığımda bile elimi oynatamadım

Rüyamda sol elimin işaret parmağımın tırnağımdan başlayım parmağımın sonuna kadar ikiye yarılmış olduğunu gördüm kendi kendine kaynar diye baş parmağımı işaret parmağımın altına tutup elimi hiç oynatmadım dikkatlice baktığında aradaki boşluğu görebiliyordum
Çok etkisinde kaldım sabah uyandığımda elimi hiç oynatamadım


arifselim
Aleykum selam. Özellikle manevi açıdan değerlendirilir. İbadetlerini ve namazlarını ihmal etmek ve zaman zaman haramlara bulaşmak olarak tabir edilir. Bu açıdan kendine bir ders çıkarabilir ve Allah’tan hayırlısını dileyebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Serap kaymaz
Selam hocam dün gece rüyamda elimde bii kaplumbağa bıraktığımda işaret parmaklarım galiba bii kaplumbağa hareketleri yaptığı aklıma geliyor acı yok ama bıraktığımda işaret parmaklarım öyle hareketler yapıyorlar ki sanki kaplumbağa hareketleri durduramıyorum sürekli hareket ediyorlar yanımda annem birazdan geçer deyip duruyor gibi sözler söylüyor uyandığımda işaret parmaklarımı hissetmekte zorlandım ve de çok etkilendim hocam


arifselim
Aleykum selam. Çok farklı anlamları olabilen bir rüyadır bu yüzden kişiye özel yorumlanması isabetli olabilir. Bu rüya genel olarak içinde bulunduğu maddi veya manevi sıkıntıların içinden çıkacağına işaret olarak yorumlanır. Yinede hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sevgilim dün gece rüyasında gördüğü rüyayı anlattı.şöyle görmüş:Annemler şehir dışında bizde ile araba çalıyoruz sonra senden bir şey çalıyorlar ve benim sana Bişey ettiğim bişeymiş ve sen de o yoksa ben yaşamam diyorsun işaret parmağını kesiyorsun kesmeden önce de hayat sdninle güzeldi hakkını helal et aşkım benim diyorsun ve parmağını kesiyorsun biz hastane de olduğumuz için aşkım benim hemen sana yardım ettiriyorum sizce bunun manası nedir benim işaret parmağımı kestiğimi görmesi

Okudunuz mu?  Rüyada İnad Etmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Rüyada görülen kişinin dini emir ve buyruklarını yerine getireceğine, hak yolda ilerlemeye özen göstereceğine, dünyadan ziyade ağırlıklı olarak ahiretine bağlı olarak yaşantısını sürdüreceğine delalettir. Doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Ayse.nur
Selamünaleyküm hocam rüyada 3 harfliler bana karışıyorlardı beni uyandırıyorlardı tehdit edip öldüreceklerini söylüyorlardı. Bana yemin ettiriyorlardı kimseye hiç bir şey söylemeyeceksin diye
Anneni uyandırmayacaksın
Annen uyanırsan annene bir şey söylersen seni öldürürüm diyorlardı. Sonra rüyada Felak süresini okudum bana kızıyorlardı. Beni hırpaladılar Felak süresini okuduktan sonra şehadet parmağımı kaldırıyorum bana sen kime güveniyorsun diyorlardı bende Allah’a güveniyorum diyordum. Allah’ını ismini zikretmek işaret parmağımı kaldırdım sonra parmağım büküldü. Sol elimin işaret parmağı kendiliğinden kalktı annemi uyandırdım annemi uyandırınca direk uyandım.


Tohat
Yalan yanlış kişilerle muhatap olmak zorunda kalacağına ve bunların sana zarar vermesi sonucunda üzülmene, bundan dolayı sıkıntı çekmene işarettir. Sıkıntıya düşmene rağmen doğru olan ve hak olan yoldan ayrılmamaya doğru olanı yapmaya özen göstermene delalettir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Sağ işaret parmağımda , dolama desem değil sanki bir solucan , parmağı sarmış bir kısmı sanki derinin içine işlenmiş durumdaydı. Bundan kurtulmam için gecenin bir yarısı parmağıma uyuşması için iğne yapıp , tuhaf bir kulübede yaşayan bir köpeğin yanına gidip , işaret parmağımı hayvanın ağzına doğru uzatıyorum ve hayvan bu işin prof u. . Parmağı yalayarak biraz kemirerek tertemiz yapıyor parmağımı. Yorumlarsanız sevinirim. Allah’a emanet olun


Tohat
Merhabalar. Üzülmene sebep olan bazı durumlar yaşayabilir ve bunları kendine sıkıntı edebilirsin. Fakat yakın görüp dost bildiğin kimseler sayesinde çözüm bularak üstesinden rahatlıkla gelebilecek rahata erebileceksin. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm bugün rüyamda yanılmıyorsam birkaç tane arkadaşım vardı. (Arkadaşım olmaya bilirler tam emin değilim.) Şuan da tam hatırlamıyorum ama top gibi bir şeyi yakalamaya çalışırken sağ elimin işaret parmağının yamulduğunu gördüm ve hafif gülerek yanımdakilere parmağım kırıldı dedim. Parmağımın kırıldığını anlamıştım. Daha sonra bir baktım parmağım tekrar eski halini almış. Sonra bir anda yanımdakiler hadi üç harfli çağıralım dedi. Ben hayır olmaz dedim dinlemediler ve böyle 3 tane bir şey belirdi. Renklerini hatırlamıyorum ama altta iki tane yuvarlak gibi bir şey vardı üstte de kare gibi bir şey vardı. Kare hareket falan ediyordu. Yanlış hatırlamıyorsam karenin içinden bir kare daha çıktı. Sonra dedilerki şimdi senin parmağını kırman lazım. Hayır falan dedim sonra birden uyandım. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada iki kişiyi sevişirken görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Yaşayacağın bir olay sonucunda acı hissedeceğine, bu olay yapacağın hatalar sonucunda gerçekleşebileceğinden dikkatli adımlar atmana, doğru kararlar vermeye özen göstermene, kılı kırk yarar gibi davranman gerektiğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a hocam benim annem beş ya önce vefat etti akciğer hastasıydı rüyamda annemin mezari boş bir arazide tekti ablam eliyle mezari kazıyordu ki yerini degistirsin bende koştum dedim bakayim annemin yuzu ayni mi diye kefeni acildi vücuduna yüzüne hiç bir sey olmamisti çok iyi durumdaydi ablam ile kardesim annemin kollarınin altina girdiler bende karşısındayım sahedet parmağini kaldirmisti uyandim sonra acaba bir yerimi gosteriyordu yoksa anlamdim gitti bir yorum yaparsaniz Allah razisi için 🙏🙏🙏


Tohat
Ve aleyküm selam. Annin uğraştığı bir işi senin devam etme olasılığına, veya yürüdüğü yolu kendine rehber edinerek senin de aynı yolda ilerleyeceğine anneni örnek alacağına delalet etmektedir. Allah rahmet eylesin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.


Elif0
Selamın aleyküm hocam. Rüyamda babam elinde tuhaf bir çubuktan tahta bir alet ile bana işlevlerini gösteriyordu. Oyuncakti ama Meğerse katlayinca elektrikle şok veren aletler gibi elektrik veriyormuş.babam o elektirikli seyi açınca 8 aylik erkek yeğenimin sağ işaret parmağının ucu çakmak gibi yanmaya başladı. Bebeğin annesine ablama buz getir diye bağırmaya başladım.(Gerçek hayatta Yeğenim ben onu sevince sakinleşir o beni seven bir bebek) Yeğenimi kucagima aldım ve ona şarkılar söyledim benim küçük melegimin canı acımaz ki diye. Dua etmeye başladım. Evdeki herkes pek endişeli değildi. Yeğenim ise parmağı yanmasına rağmen üzgün üzgün baktı gözleri doldu ama hiç ağlamadi. çok uykusuz olmama rağmen içim çok yanarak uyandım kalbim acıdı. Allah hayır etsin. hocam Bu rüyanın anlamı nedir. yeğenim ameliyat olacak bir yaşına gelince. Bu rüya bana ithafen mi yoksa yeğenime mi onu da anlayamadim bana bilgi ve düşüncelerinizi aciklar misiniz


Tohat
Ve aleyküm selam. Öncelikle Allah şifasını nasip etsin. Bazı kişilerin senin üzerinde etkili olma ihtimaline ve senin bu durumun farkına varmanl birlikte aranıza sınır koyabilir, insanlarla ilgili güven meselesini tekrar göz önüne alarak düşünebilirsin. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada işaret parmağı görmek, rüyada işaret parmağı, rüyada işaret parmağının kesilmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada iç çamaşırında kan görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada işaret parmağı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.