Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İşaret Parmağı görmek ne demektir?

Rüyada İşaret Parmağı görmek ne demektir?

Kayıtsız Üye
Selamın aleykum Hocam. Rüyamda konuştum biri beraber bir taksinin içindeydik. Bana işaret parmağını bükerek gösteriyordu. Işaret parmağı az kizarikti. Sonra taksiden bindik. O yürümeye başladı, gri elbise takım vardı üzerinde ve iş çantası ellindeydi. Yanlızca çarşınin yolundan yürüyordu. Bana arkanı dönmedi, bakmadan yuruyordu. Yolda başka kisilerle de sohbet ediyordu. Bende ortada duruyordum valiz çantam elimdeydi ne yapsam diye. Gidecek yerim yoktu….

Okudunuz mu?  Rüyada ilişki görmek gusül gerekir mi

Yorum: Rüyada İşaret Parmağı görmek ne demektir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan hem atacağın her adıma dikkat ederek atman, hata yapmaman gerektiğine hem de ciddi bir yola başvuracak sevdiğinden gelecek güzel bir sürprize işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada iç çamaşırında kan görmek

rüyada işaret parmaktan kesikler görmek, rüyada birinin işaret parmağını tutmak, rüyada isaret parmak

Bu kategoride yer alan Rüyada İlkokul Öğretmeni Olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İşaret Parmağı görmek ne demektir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.