Anasayfa
19 Mart 2023, 7:45
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Allah ile konuşmak

Rüyada Allah ile konuşmak

Kayıtsız Üye
– Rüyada Allah ile konuşmak ne anlama gelir ne demek Tabiri nedir yorumlar mısınız Bir kişinin rüyada Allah c.c konuşması ne anlama gelmektir ?

– Merhabalar , ben rüyamda bir odada ve hep masa sandalyelerin olduğu kapı başında sabit durmuş birisi ve başka birisiyle masada oturmuş konuşuyorum, ve bana bir şey soruyor tam hatırlayamıyorum am, Bir sürenin türkçe meal ını soruyor bende o sıra düşünüyorum Allah c.c. yi övecek süre ayetleri okuyorum ama hayır diyordu. Ve en son benim ona , ben bilmem sen bilirsin çünkü sen Allahsın dediğimi hatırlıyorum.. bu rüyada hayır mı şer mi var ?


Rüyada Allah ile konuşmak

arifselim
– Bu şekilde sorduğunuz gibi bizde genel bir yorum ile açıklayabiliriz. Rüyada Allah ile konuştuğunu görmek çok hayırlı bir rüyadır. Bu rüyayı gören kimsenin Allah’ın nimetlerine ikramına nail olacağına ve huzurlu bir hayat yaşayacağına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

– Merhabalar kardeşim. Rüyada eğer Allah ile konuştuğunu gören kimse rüyası büyük bir hayırla yorumlanır. O kimse dünyada izzet ve şerefiyle yaşar. Allah’ın bir çok nimetine mazhar olur. Kurani kerim meali açısından bile olsa rüyanız yinede hayırlı bir rüyadır. En doğrusunu Allah bilir.


Rüyada ALLAH (c.c) ile konuşmak. önemli bir rüya! lütfen bakarmısınız?

sirona
1-

Arkadaşlar rüyamda Allah ile konuştuğumu gördüm.. kısaca rüyamdan bahsedeyim..

bi katil ben otururken eve giriyor ve benim boğazımı kesiör kaçıyor.. ben olurken annemle babam yanıma geliyor anne benim için bölbol dua edin diyorum.
ve yavaş yavaş nefesim kesilmeye kalbim yavaş atmaya başlıyor ve ölüyorum. (resmen ölümün ne olduğunu hissettim)


Cevap: Rüyada Allah ile konuşmak

Kayıtsız Üye
2 –
rüyamda yanımda ermiş bir zat vardı bulutların üzerinde diz çökmüş oturuyordu ışıl ışıl parlıyordu bende yanında diz çökmüş oturuyordum onun gözleri kapalıydı bir anda sesler gelmeye başladı Allahü teala bize buruklar veriyordu ikimizi dünyaya gönderip hayırlı işler yapmamızı istiyordu ben gözyaşlarımı tutamadım ağlamaya başladım daha sonrasını hatırlıyamıyorum uyandığımda çok etkilenmiştim yorumlarsanız çok sevinirim


arifselim
2 –
Selamün aleyküm kardeşim. En hayırlı rüyalardandır. Dünyada izzet ve şeref sahibi olmaya ve halk tarafından sevilmeye yorumlanır. Bu rüya ayrıca dünyanın tüm güzelliklerinden ve sayısız nimetlerinden gönül rahatlığıyla ve dilediğince faydalanmaya işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

burçealtuğ
1 –
ALLAH ile konuşmak…..benim tek arzum ahiret için. Onun arsının altında durup onunla sohbet etmek…..cennetde umrumda değil cehennemde…..azat eder affederse cennete girmek istemiyorum yanında olmak istiyorum. Kardeşim ne güzel rüya bu ALLAH hayırlara vesile eder inşAllah. Rüya yorumlamak çok meşakkatli bir ilim. Bunuda herkez yapamaz. Çok iyi alım olmak şart.

Büyük alimlerden biri(adını şu an hatırlamıyorum Abdülkadir Geylani olabilir ya da başka büyük zat )rüyasında Allah ı görür.yukarıda bir nur görür.Ben seni affettim gibi birşeyler söyler.O alım de sen şeytansın çekil der.Şeytan ortaya çıkar nerden anladın der.O alım de Allah mekandan münezzehtir.Halbuki sen yukarıda bir nur olarak konuştun der.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda oldum. Ve sorguya çekildim. Kafam eğik bir şekildeydim. Allahute ala bana sorular sordu. Ve yüreğimdeki merhametimden dolayı beni bağışladığını ve tekrar dirilteceğini söyledi. Yardımcı olur musunuz


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bazı rüyalar o kadar açık ve nettir ki tabir etmeye bile gerek yoktur. Bu rüyanızda böyledir. Allah’ın size verdiği nimetlerin kıymetini bilin ve salih ameller işlemeye devam edin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda Allahute ala ile konuştum. Ölmüştüm ve gittiğim yerde ayakta basım öne eğik bir şekilde sorguya çekiliyordum. Yaptıklarımı anlatmamı istedi yaradan. Anlattım. Ve bana ben zaten senin kalbinden geçenleri biliyorum. Dedi ama yaptığım karşılıksız iyilikler ve yüreğimdeki merhamet ve temizlik yüzünden beni bağışladığını ve tekrar dirilteceğini söyledi. Bu rüya ne demektir? Ben napmalıyım ? Yardımcı olur musunuz


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu tür rüyalar gün gibi açıktır yorumlamaya bile gerek yoktur. Bu rüya sizin için çok hayırlıdır. Allah’ın size verdiği hayat nimetinin kıymetini bilmeye ve salih ameller işlemeye bir işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda haşa Allah’ın elinden tutmuş öpüyordum ve şöyle diyordum. Ben bir hiçtim hayat verdin beni var ettin. Kendine muhattap edip şeref verdin. Kendine kul eyledin diyordum ağlayarak. Bu rüya hayır mıdır ser midir ??

Okudunuz mu?  Rüyada kız kardeşimin içine cin girmesi

arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya hayırlıdır. Hiç vakit kaybetmeden Allah’ın rızasını kazanmak için nasuh bir tövbe etmeye ve salih amel işlemeye işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm. Bundan birkaç gün önce bir rüya gördüm ve beni çok meşgul ediyor. Rüyam
Elimde bembeyaz bir oyuncak ayıcıkla geliyorum ve karşımdaki kişiye diyorum ki. “Allahın yanından geliyorum, bana hiç bir zaman çocuğum olmayacağını söyledi.” Üzülerek yatağa yatıyor ve ağlıyorum.


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüyadan endişe etmeyin inşaAllah çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. Genel anlamı olarak Allah’ın emirlerini yerine getirmeye ve yasakladıklarından kaçınmaya işaret. En doğrusunu Allah bilir.


smr
Merhaba,Rüyamda Allah a seni görmek ve konuşmak istiyorum diyorum.Allah ta bana beni görmek ve benimle konuşmak istiyorsan Kuran oku orada buluşur konuşuruz dedi.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bazı rüyaların anlamı açıktır bu rüyanında tabiri açık ve nettir. Yani kuran okumak demek Allah ile konuşmak gibidir. Çünkü kurani kerim Allah kelamıdır. Elbette kuran hem okunmalıdır hemde amel edilmelidir. Çünkü kuran bir hayat kitabıdır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Rüyamda Allah (c.c.)’i insan suretinde ve yanında bir insanla beraber görüyorum. Ama yüzlerine hiç bakmıyorum. Yanına gidip Allah (c.c.) in elini 3 kere öpüyorum. İlk öptükten sonra benim yüzümü öptü ve üçüncü kez öptükten sonra kulağıma ‘Dinleniyordun’ veya ‘Dinleniyorsun’dedi. Bunun anlamı nedir, Allah razı olsun şimdiden.


arifselim
Aleyküm selam. Rüyan her türlü isteğine kavuşmaya ve aynı zamanda sana bir uyarı manasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selâmün Aleyküm. Oruçluydum gece niyet ettim evlilik için 1 kişi vardı aklımda. Rüyamda Cenabi Allahın sesini duydum 3 kere “evlenme”dedi


arifselim
Aleyküm selam. Bu sonuçta bir rüyadır onunla amel etme mecburiyeti yoktur. Eğer için rahat etmişse ona göre amel edebilirsin yoksa uymak zorunda değilsin.


Kayıtsız Üye
Bugün bir rüya gördüm ben bu rüyayı görmeden önce Allahtan bir istekte bulunmuştum ve yattım rüyamda Allah beni yanına çağırdı ve bana isteklerini şöyle söz kabul etçem dedi ve bende söyledim bu ne anlama geliyor lütfen söyleyin

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde köpek görmek

arifselim
Bu rüyan dileklerinin kabul olmasına delalettir. Öyle olması ümit edilir. Hiç şüphesiz en doğrusunu biz değil ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda bembeyaz sanki her taraf bulut gibi bir yerdeyim ve Allahla konuştuğumu duydum ve uyandım dırek acaba anlamı nedir


arifselim
Merhabalar. Bu rüya duaların ve isteklerin kabul edilmesine işaret eden hayırlı bir rüyadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm verahmetullahi ve berekat.
Ben rüyamda bir evin bahçesindeyim. allah-u Teala kalbime konuşuyor. Epeyce borçları olan bir insanım. Rabbim kalbime konuşuyor ve yer göstererek buyuruyor ki; “Burada şu kadar altın var. Senindir”
Ancak etraf karanlık ve sadece olduğum yer aydınlık. Kerpiçden bir evin onu. Neresi olduğunu bilmiyorum. Bu rüyadan bu yana 5 yıl geçti. Bir haber yok.
Rüyamı yorumlayabilir misiniz?
Teşekkür ederim.


arifselim
Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim. Rüyan çok hayırlıdır ama bu altın bulmak manasında değildir. Bu sana sıkıntılarının geçmesi şeklinde yorumlanır. Tüm dertlerin bitmesine, borçların kolaylıkla ödenmesine, işlerin hafiflemesine, hastalıkların bitmesine ve gözyaşının kurumasına delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba dün rüyamda Allahın elçisini gördüm ağlıyordum bir anda geldi ve bana ağlama ben Allah’ın elçisiyim seni çok sevdim dedi ve elime beyaz bir şey verdi bu ne anlama geliyor?


arifselim
Merhaba kardeşim. Ben Allah’ın elçisiyim diyen kişi eğer sana onun Hz. Muhammed olduğu hissi gelerek görmüş isen bu çok hayırlı ve sahih bir rüyadır. Ağlamak tersi ile yorumlanır. Peygambere uymakla huzur ve mutlu olacağın manasına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Allah’la konuştum ama rabbim bana gözükmedi sadece beni dinledi ben sürekli ağlıyordum beni affet diyordum oda bana uzun saçlı kızları kıskandığımı güzel giyinen kızları sevdiğimi ama onlara bakmamı çok eski bir ayakkabı eski bir eşya gösterdi bana ama sesi gelmedi hiç sadece akıllı ol yoksa yanacan gibi Ateş uyardı

Okudunuz mu?  Rüyada siyah elbiseli kadın görmek

arifselim
Bu tür rüyaların sahih olup olmadığını ancak Allah bilir. Ancak manası doğru ve hakka uygun ise sende bundan bir ders çıkarmalısın ve daha çok ibadet ederek helal ve harama dikkat etmelisin. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar… Ailecek çok zor bir dönemden geçiyoruz. Geçen gece gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum; sokakta yürürken bir binanın 2 veya 3. katında bir çocuk iki elini yana açıp kusura bakma gibi bir şeyler söylüyor sanki tüm olanlar onun yüzündenmiş gibi sonra ben de iki elimi yana açıp senin hatan değil tarzı bir şeyler söyleyip ardından da “Allah böyle istedi. diyorum ve sonra ALLAH!!! diye bağırıyorum.

Yorumlar mısınız? Ayrıca bunu okuyan herkes dua ederse çok mutlu olurum dediğim gibi ailecek zor zamanlardan geçiyoruz dua edin bize dostlar. Allah razı olsun…


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Allah yardımcın olsun ve sıkıntılarını gidersin. Bu rüya yaşadıklarının etkisinden dolayı muhtemelen görmüş olabilirsin. Diğer yandan bu rüya feraha ermek anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda Allah cc çok istediğim bir şeyin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini soruyordum o da tam olarak bilmediğini ama gerçekleşmesinin zor olduğunu söyledi bende Allah bile bilmiyorsa eğer kimse bilemez diyerek çok üzülmüştüm ve niye gibi sorular sormuştum.


arifselim
Rüya yorumcuları genellikle bu rüyayı çok hayırlı olarak açıklamışlardır. Ancak bu rüyanın kesinlikle sahih olduğu anlamına ve manasının doğru olduğu anlamına da gelmez. Böylesi emin olunmayan rüyaları Allah’a havale etmek gerekir. En doğrusunu da bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Allah ın huzuruna çıkıyordum Allah gökyüzünde bir tahtta gibiydi ve Allah im bir çocuğum oldu adını kamil koymak istiyorum diyorum (kamil olup olmadığını tam hatırlamıyorum ama bir erkek ismiydi) Allah cc de bana kamil (ismi hatırlamıyorum ama erkekti ) koyma yalancı olur diyodu sonrada hemen ben bir şey demeden alın şu yalancıyı huzurumdan diyodu. Sabah uyandığımda çok etkilenmiştim 🙁


arifselim
Rüya tabircileri tarafından çok büyük hayırlar, bereketler, kazançlar ve mutluluklar elde etmeye tabir edilmiştir. Rüyanın ayrıntıları nedir bilmiyorum ancak hayırlı olduğu umulan güzel bir rüyadır. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu da bilen ancak Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede pasta görmek

Kayıtsız Üye
Selam bu Aralar çok sıkıntıdayım Ve akşam rüyamda Allah la konuştum Ve derdimi anlatım bir anda Allahım bütün dertlerim silmişti sanki yeni doğmuş bir bebektim


arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Böyle bir rüya aynen insanın içerisinde bulunduğu sıkıntılı bir dönemde görülmesi çok olumlu ve çok hayırlıdır. Çünkü bu rüya her türlü sıkıntısından kurtulmaya ve tabiri caizse kuş gibi hafiflemeye işarettir.


aysem1234
İyi günler. Rüyamda Allah ile konuştuğumu gördüm. Rüyamda bulutlu bir gökyüzünde birden bir güneş doğuyor ve bu Allah imiş ve benimle konuşuyor,diyalog halindeyiz fakat ne konuştuğumuzu hatırlayamıyorum. Ve bulunduğum yerin bir adım ilerisi cehennemdi. Çok ilginç bir rüyaydı,konuşmalarımızı hatırlamaya çalışıyorum ama hatırlayamıyorum.


arifselim
İyi günler kardeşim. Genellikle bu hayırla yorumlanır ve güzel işaretleri vardır. Dertlerin bitmesine, borçların kolaylıkla ödenmesine, işlerin hafiflemesine, hastalıkların bitmesine ve gözyaşının kurumasına delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyam da kıyamet yaklaşmış bunu hissediyorum biri bana Allah Teâlâ ya soru sormamı cevap alabileceğimi söylüyor bende kıyametle ilgili sorular soruyorum cevap olarak gökyüzünde Arapça olarak cevaplar aldım ve bana Zeyd ismini söylediğini hatırlıyorum rica etsem yorumlar mısınız


arifselim
Aleyküm selam. Allah rüyanı mübarek eylesin. Bu rüyan hayırlıdır ve sana bir ikaz şeklinde kabul edilebilir. Ayrıntıları yorumlamıyoruz ancak Allah ile bir şekilde konuştuğu gören kimsenin Allah’ın izniyle dilekleri kabul olur şeklinde yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben çocukken üzüldüğüm zaman gökyüzünün aralandığını gördüm bulutlar açılırken erkek sesine yakın ama insan sesi deyil birisi benimle konuşmaya başladı his olarak Allah benimle konusiyor diye bir sevinç doğdu içime bana üzülmememi korkmamamı beni sevdiğini söyledi uyandım zaten yeni yatmıştım yüzümde gülümsemele kalktım ve saatlerce suratımda kendiliğinden gülümseme vardı ne anlama geliyodur acaba


arifselim
Bu görülen en hayırlı ve en güzel rüyalardan bir rüyadır. Özetlemek gerekirse hayırlara, berekete, ferahlığa, huzura, sevince ve daha pek çok güzel anlamlara tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyamı yorumlatmak istiyorum..

Kayıtsız Üye
Rüyamda çok değişik bir yerdeydim önümde nur vardı bana iman ettin mi dedi evet dedim ona iman ettin buna iman ettin mi dedi bende iman ettim dedim sonra birinde bir anda konuşamadım bunu nasıl yorumlarsınız


arifselim
Böyle görülen rüyaları ancak hayırlıdır diyebiliriz. Çünkü böyle rüyalar ancak kişiye özel yanı kişinin durumu ve bir çok şartlarına bakılarak yorumlanırsa doğru yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda Allah c.c konuşuyorum ve peygamberimiz le de konuşuyorum Allah bana bazı yolları anlatıyor ve bana emirler veriyo bu ne demek?


arifselim
Bunlar sonuçta sadece bir rüyadır. Hayırlı ve güzel olabilir ve yorumlanabilir ama gerçek hayatta asıl insana önemli işlediği amelleridir. Bu tür rüyalar insana hayır, iyilik ve güzellikler anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ben rüyamda erkek arkadaşım ile birlikte bir camide ikindi namazı kılıyordum ve sonra Allah cc. Bizim evlendiğimizi söylüyordu üzerinden birkaç yıl geçmesine rağmen hala unutabilmiş değilim. Lütfen bu rüyamı yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Merhabalar. Bu rüya güzel, makbul ve hayırlı olarak tabir edilir. Dilek ve duaların olması ile, haram ve günahlardan sakınarak hayatını Allah’ın rızasına uygun bir şekilde geçirmeye çalışmak gerektiğine işaret edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece odur.


Dilekçe
Selamün aleyküm Benim annem 9 yasında Kurani hatmetmiş ve hep namaz kılan haramdan günahtan sakınan biri bir hafta önce rüyasında Allah.cc onunla konuştuğunu ve annemin boynuna ip attığını görmüş seni boğup göğe çekeceğim demiş tam boğmak üzereyken annemin komşusu annemin ayaklarından tutup gitmesini ve Allah Elinde sonunda seni boğacağım demiş ve annem şu an hiçbir şeyden tat alamaz durumda Bu Rüya ne manaya geliyor acaba


arifselim
Aleyküm selam. Her ne kadar etkilemiş olsa da bu rüya hayırlıdır. En açık görüşe göre bu rüya hayır, bereket, huzur, mutluluk ve bir çok iyiliklere tabir edilir. Böyle rüyalarda daima Allah’u tealadan hayırlısını dilemek en güzelidir. Unutmayın bu sonuçta sadece bir rüyadır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde anneyi görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda yatıyorum ölmek üzereyim o sırada rahmetli ablam elimin üstünde damar arıyor iğne yapmak için panzehir gibi o sırada oğlum yardımcı olmak için uyanıyor ağlıyor Allah’a dua ediyor bende Allah ı görüyorum gibi gülerek Rabbim sen güzelsin sen ne kadar güzelsin sürekli canım Allah him diyorum aynı anda gülüp sadece ben konuşuyorum ve kelimeyi Şahadet getiriyorum Rabbimin yüzünü görmedim ama görmüş gibi sürekli ne güzelsin diyordum öyle uyandım yorumlarsanız çok sevinirim teşekkür ederim. Hayırlı cumalar dilerim ?


arifselim
Hayırlı günler. Rüyayı gören kimse için hayırlara yorumlanır. Dualarda ve ibadetlerde bulunarak Allah’ın rızasına yaklaşmak manasında tabir edilir. Daima Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm bu gece yani Cuma gecesi rüyamda bir delikanlı beni babamdan istedi babam verdi ben itiraz ettim elinde kolye varmış benim ve kendinin baş harfları yazıyor onu reddettim işi bozdum tek başıma yürürken gökten bana bir kolye uzattılar kolyenin ucu karşımda çengel yerleri gökte Allah benimle konuştu bu sana hediyem gümüş ve çok değerli bir semboldu ama hatırlamıyorum


arifselim
Aleyküm selam. Rüyada genç bekar bir kızın istenmesi gerçeğe yakın bir şekilde yorumlanır ve gördüklerinin benzeri balina gelebilir denilmiştir. Rüyanın diğer kısmı da hayırlıdır ve Allah’ın izniyle umduklarına kavuşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm bir arkadaşım beni rüyasında Allah ile konuşurken görmüş. Arkadaşım ne duymuş ne de görmüş ama biliyormuş ben Allah ile konuşuyorum.bu ne anlama geldiğini açıklanmasının.


arifselim
Aleyküm selam. Çok güzel bir rüya olarak kabul edilir. Rüyada Allah ile konuşmak, dileklerinin, dualarının kabulüne ve Allah’ın izniyle hedeflerine de ulaşacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar.. ben yaklaşık bir aydır bir isteğim için dua ediyorum. bu sabah ben rüyamda Allah’ın bana seslenip “Dualarından vazgeçme” dediğini gördüm. Ve iki kişiyede yardım ediyordum. bunun tam olarak anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Gerçekleşen rüya ne zaman görülür

arifselim
Merhaba. Böyle rüyaların anlamını açıklamaya gerek yoktur çünkü manası çok açıktır. İnşaAllah hedeflerine ulaşmaya ve duaların kabulü anlamında işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir erkek arkadaşım üzerime yatmış ve yakınlaşıyorduk ben pantolonumdaki bez parçasını çekip attım. Ama o beni sevmiyormuş ben ilgi duyuyormuşum. Sonra ayrıldık o halden beni biri seviyormuş tam hatırlayamıyorum. Ve sonra evimin balkonuna geldim Allah’a konuşuyordum diyordum ki ben neden beni seven erkekleri sevemiyorum diyordum çaresizce. Bu ne manaya gelir nolur.


Tohat
Rüyada Allah ile konuşmuş olan içinizdeki niyetin duaya dönüşmesi gibi kabul edilir. Niyetleriniz gerçekte kabul edilecek ve muradınıza ereceksiniz. Hayırlı bir rüya kabul edilir fakat yine de en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda uçağa binip memmlekete gidecektim uçağa bindim neyse uçak dolu birden uçak kendilinden iyice yukarı doru çıkmaya başladı herkes çok korkuyordu asai doru baktım her taraf karanlık yeryüzü diye bise yok
sora yüce yaradanın sesini duydum aşağıda hiç bişey göremion diye demi evet rabbim korkarak cevap verıom
sora rab dediki bende hiç bir şey görmüyom yalnızca kalplerinde Işık olanlar hariç sadece kalplerinde ışık onları görürüm o korkuyla uyandım öylece


Tohat
Gördüğün rüya anlamı açık bir rüyadır. Sana verilen bir mesaj niteliği olan bu rüya salih ve hayırlara vesile olan bir rüyadır. İnşAllah Allah’ın sevilen kullarından biri olduğun ve buna layık olmak için elinden geleni yapacağını işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam rüyamda elimde kalem vardı baktım iki tane sonra elimde telefon birisi konuşuyor sonradan anlıyorum ki Allah(c.c)bana birşeyler söylüyor hatırlamıyorum ama ben gülümsüyorum içimden diyorum sana aşığım Allahım çok farklı bir rüyaydı uyandım ne bileyim Allaha, o şekil layık kullar mıyız bilemedim rüyamin etkisindeyim şimdi den teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Allah’ın çeşitli güzelliklerinden fayda bulmaya, nimetlerine ve bereketine nail olmaya, onun varlığına işaret eden her türlü rızkı görmeye ve hayat boyunca Allah’a yakın olmaya çalışacağına delalet eden en güzel rüyalardan biridir. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  İstiharede türk bayrağı görmek

Makaykaya
Sa hocam rüyamda Rabbim yada ilahi bir ses hissetme konusunda içimde Allah söylemesi ve ya yönlendirmesi gibi hissettim bana karşımda duran güzel bir bahçeye girmemi söyledi çitlerle örülü kapısı biri tarafından açıldı bende girdim sonra o kişiye sarılmak gibi sarıldık oranın yetkilisi gibiydi sonra sarı yada beyaz bir nur her yeri kapladı sonra bitti


Tohat
Ve aleyküm selam. Sana müjde verilmiş hayırlı bir rüya olabilir. Eğer ibadetlerine dikkat eden bitiysen bunun mükafatı etmiyorsan dünyadan daha güzel ve değer olan bir yerin olduğunun hatırlatmasıdır. İbadetlerine gereken özeni getirmen veya devam etmen tavsiyesidir. Allah hakkıyla bilendir.


Çivilengineer
Selamın Aleyküm , aranıza yeni katıldım .Önceden görüpte etkisinde kaldığım bir rüyayı yorumlarsanız çok memnun olurum.Üzüntü duyduğum bir konu vardı. Ağlayıp uykuya dalarken Allah’a dua ettim.Allahım lütfen bana yardım et , güzel bir rüya göster diye.Daha sonra uykuya daldım ve rüya gördüm.Rüyamda karanlık mağara gibi bir yerdeydim. Yanımda annem vardı. Biz ayakta duruyorduk ve orada Allahın sesini işittim.Görmedim ama sanki o ortamdaydı. Ve benim kulumu kim üzdü şeklinde kızıyordu . Uyandığımda çok etkilenmiştim. Yorumlarsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. İçini rahatlatan ve seni feraha çıkartacak bir rüyadır. Uzun duydukların olduğu gibi kalmayacağına, aydınlığa çıkacağına, içine su serper gibi huzur ve refah serpileceğine, kendini iyi hissedeceğin, dertlerinden arınmış hayırlı günlere erişeceğine ve sana haksızlık yapanların cezalarını görebileceklerine ilişkin bir rüyadır. Allah doğrusunu bilendir.


Tayfünyılmaz
Rüyamda kıyamet kopuyordu o sırada kaçarak bir yere saklandım Ve ALLAH karşıma çıktı ve bana “nereye kaçıyorsun ben seni her yerde görürüm benden saklanamazsın dedi. Bende” Allah’im beni affet günahlarımı bağışla ” dedim. Allah da şu cevabı verdi” her zaman aynı günahları işledin artık seni affetmeyecem” dedi bunu neye yormalıyım


Tohat
Hayırlı günler. Böyle bir rüya ancak bilinçaltı veya gördüğün gibi sürekli tekrar edilen günahlar varsa bu sende içten içe bir korku sebebi oluşturmuş olabilir. Bunu ancak kendini toparlama vesilesi olarak kabul edebilirsin. Tövbeye teşvik eden ve her ne olursa olsun tertemiz kılan asla geri çevirmeyen yüce yaratıcımız var. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kan görmek

Cccramazandgn
Rüyamda beni dik bir yokuş vardı yokuşta kırmızı çizgiler vardı ve beni yokuştan yukarı aşağıya kaydırdılar aşağıya varsığım da bir ses geldi ama kim olduğunu görmüyorum ibadet et ya kulum bu çizgiler senin günahları dur bana şehadet et ki seni affedeyim diyordu ben bildim halde bilmiyorum şehadet etmesini dedim ve biliyorsun dendi ve bende şehadet geirdim sonra birden uyandım ama yatakta kıpırdayamadım bile lütfen cevaplarmısınız..

Selamünaleyküm kardeşim ben rüyamda bir yokuş gördüm ve yokuşta kırmızı çizgiler vardı beni yokuştan aşağı kırmızı çizgilerin üzerinden aşağıya kaydırdılar ve aşağı ınince bir ses geldi ama kimdi göremedim
“EY KULUM BU ÇİZGİLER SENİN GÜNAHLARINDIR SEN BANA ŞEHADET ET Kİ BU GÜNAHLARINI AFFEDEYİM”
ve ben kelime-i şehadeti bildim halde bilmiyorum dedim ve
“BİLİYORSUN OKU ” dendi
Ve bende ben okuyayım eğer yanlış olursam siz doğrusunu söyleyin dedim okudum ve uyandım ama yatakta bir müddet kıpırdayamadım..
Allah aşkına nedir bu rüya etkisi altından çıkamıyorum


Tohat
Hayırlı günler. Rüya sahibinin yapacakları ile ilgili kararsızlığı söz konusu olduğuna ve bu da adım atması ile ilgili sorun yaşadığına aynı zamanda kişinin ahlakının güzelliğine, temiz kalbine ve vicdani dolayısıyla hakka hukuka riayet eden kimse olduğuna, Allah’ın rızasını gözetme konusunda daha dikkatli davranacağını ve tövbe istiğfarda bulunacağına delalet etmektedir. Böyle bir rüyayı uyarı olarak da kabuk edilebilir. Kişinin günahlarından arınması ve Allah’a sığınması için fırsat olarak görülebilir.
Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada Allah ile konuştuğunu görmek, rüyada Allahla konuşmak, rüyada Allah ile konuşmak

Bu kategoride yer alan Rüyada kesik bacak görmenin yorumu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Allah ile konuşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.