Anasayfa
26 Ağustos 2023, 11:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Allah diye bağırmak

Rüyada Allah diye bağırmak

Kayıtsız Üye
Rüyada Allah diye bağırmak ne anlama gelir Bir kişinin rüyada Allah c.c diye bağırması ne anlama gelmektedir rüya tabirini yapar mısınız ?


Cevap: rüyada Allah diye bağırmak

Vamık
rüyada Allah demek

Rüyada Allahın Zikirini Görmek konusu

Rüyada Cenab-ı Hakk’ı zikrettiğini görmek, korku ve şiddetten emin olmaya, hayır ve rahmet kapılarının açılmasına, hastalıktan şifaya, güç işlerin kolaylaşmasına delâlet eder.
¦ Rüyada, Rabb-i Kerim’ini çok zikrettiğini görmek, çok çok hayra ve sürura delâlet eder ve rütbenin yükselmesine de işarettir.
¦ Rüyada Lâ ilahe illAllah diyerek zikrettiğini görmek, çok çabuk gelecek nimete, feraha ve rahmete delâlet eder.
¦ Rüyada Kelime-i Tevhid’i zikretmek, son nefeste iman ile gitmeye de alâmettir.
¦ Bir kimsenin rüyada Lâ havle vela kuvvete okunduğunu görmesi, husûl-i mal ve nimete ve Allahu Teâlâ’nın hıfz ve emanında olmaya delâlet eder.
¦ İbn-i Kesir (rh.a.) demiştir ki: Rüyada lâ havle okuduğunu görmek, çok hayıra ve define bulmaya delâlet eder.
¦ Çünkü, bu kelime cennet hazinelerindendir.
¦ Rüyada Allah ism-i seriliyle zikrettiğini veya zikrolunduğunu görmek, din ve itikadın sağlamlığına, dünya ve ahirette aziz ve muhterem olmaya, cennet ve rıdvan ile müjdelenmeye delâlet eder.

Rüyada Allah’ı zikrettiğini gören kimse her işinde başarılı olur, düşmanın şerrinden emin olur, duaları kabul edilir, çevresi arasında itiban ve şerefi artar, sıkıntılarından, kederlerinden kurtulur.

Rüyada Allah (C.C) Hazretlerini anarak zikreden kimseleri görmek veya bizzat anmak, içlerinde her zaman ve her hususta basari kazanacagina, dualarının kabul edilecegine ve herkes tarafindan itibar görecegine delalet eder.


Cevap: rüyada Allah diye bağırmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda birşeyden korkuyorum ve ya Allah diyorum defalarca ve uyandığımda hala ya Allah diyerek uyanıyorum


Cevap: rüyada Allah diye bağırmak

arifselim
Rüyada Allah demek korktuklarından emin olmaya, sıkıntılarından kurtulmaya, hastalığı varsa şifa bulmaya yorumlanır. Genel manada dua ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eden çok hayırlı bir rüyadır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızıl saçlı bir kadın var deprem oluyor üst üste deprem durduktan sonra Allahım diyor sonra bişey oldu, üstümüz mü değişti başka zamana mı gittik anlamadım bidaha Allahım dedi eski halimize geldik güldü sürekli Allahım demeye başladı sonra uyandım; dikkatimi çeken kızıl saçlı olmasıydı ve Allahım demesiydi. Bunun anlamı nedir?


arifselim
Selamun aleykum. Kızıl saçlı kadın görmek, gören kimse için hayırlıdır. Dikkat çekmeye ve çevresinde bulunanlar tarafından sevilip sayılmaya yorumlanır. Allah denmesi ve diğer gördükleriniz de hakkınızda salih ameller işlemek için birer uyarı şekilde ta bir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Sabah ezanına yakın görülen rüya

Kayıtsız Üye
MERHABA rüyamda bilmedigim görmediğim bir şey bana dokunuyor ve korkutuyor Allah de diyor Allah Allah diye bagırıyorum çok korkuyorum rüyada ne anlama geliyor acaba


arifselim
Merhaba. Bu rüya görülen en güzel rüyalardan bir tanesidir. Bu rüyayı görenin korkuları Allah’ın izniyle geçer. Dünyevi sıkıntıları varsa feraha erer. Sağlık problemleri olan bir kişi bu rüyayı görse sağlığına kavuşur ve istediklerine ulaşır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben rüyamda önce birşeylerden korkuyorum daha sonra euzü besmele çekiyorum ve YA ALLAH diyerek uyandım yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyanın tabiri aynı gördüğün gibidir. Dünyada var olan korkularından kurtulmaya ve sıkıntılarının bitmesine işaret eder. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda deprem oluyor çok şiddetli bir deprem bende annemin kolundan tutmusumAllah Allah diye bağırıyorum ev yıkıldı saniyorum ama geri hersey eski haline dönüyor sizce ne olabilir


arifselim
Bu rüyanız hayatınızda yapılacak olan güzel yeniliklere işaret eder. Zor bir dönemden sonra ulaşılacak ferahlığa da tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Dergah in bahçesinde hocalarim la birlikteyiz aniden deprem oluyo içeride çocuğum kalıo kapıya kosuyorum kapının önünde kendimi yere atıp Allah Allah die bagiriyorum


arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya, vicdan, merhamet ve yardım severliğe işarettir. Ayrıca hayatınızda meydana gelecek olan değişikliklere tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Yabancı bir evdeyim kadınlar yaşlı bir kadından medet umut ediyor şifa diliyorlar. Bende buna kızıyorum tepki gösteriyorum vedalasirken herkes eteğine egiliyordu bende sordum neden e biliyorsunuz. Bana dedikleri göz yasimizi alıyor mutluluk veriyor ben güldüm ben egilmedim çıkarken bebek vardı kucagimda onun kulağına Allah diye üç kez seslendim. Sonra kadın başka biriyle sokakta benimle karşılaştı benden kaçmaya başladı ben peşinden gittim ve her gidişinde küçüldü bir bocege dönüştü sonra ben uyandım. Elhamdulilah


arifselim
MaşaAllah bu rüya hayırlıdır. Haram ve şüphelerden kaçınmaya, inancı sağlam olmaya ve her yönü ile hayırlara delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


sucan123
Rüyamda sürekli bir adam beni rahtzis ediodu bana korku veriodu bende elimi kaldirip ya Allah diyerek Vurmaya basladim adam her vurusumda kücülüyodu.


arifselim
Rüyan senin için kötülüklere ve sana zarar vermek isteyenlere zafer bulmana işarettir. Bazende bu insanın isteklerinin kabulüne delalettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kötü bir adama Allah diye bağır diyordum adam Allah diye bağırıyordu hiç bir şey olmuyordu ondan sonra ben var gücümle ve içimi delip geçen bir hasretle ALLAH diye bağırıyordum. O anda o güvensizlik içinde olduğum ortamdan çıkıp kendi evimde oluyordum. Yanımda da ateist bir arkadaşım vardı?

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Yuşa türbesini görmek

arifselim
Bu sana Allah’a yakınlaşmana bir davettir ve çok güzel bir işarettir. Rüyada Allah demek ve bağırmak isteklerinin kabulüne de tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba beni uzun zamandır seven birisi var onun rüyada öldüğünü görüyorum birazda benim yüzümden oluyor onu sürekli sabah akşam arıyorum deniz kenarlarında. Çünkü boğulmuş etraf ise yağmur havasındave gündüz kadın ile bir erkeğe onu sormak için gidiyorum ama bana Hayır sorma diyorlar daha sorumu bile bilmeden çocuklara soruyorum cevap vermiyorlar en sonunda kuma oturup deli gibi ağlayarak Allah diye bağırıyorum sizce nedendir?


arifselim
Bu rüya iki şekilde yorumlanır. Sevgilisinden ayrıldığını ve ağladığını görürse eğer ve gerçekten de sevgilisinden ayrıysa o kişi sevgilisine kavuşacak demektir. Rüyanın aksine tabir, sevinçli olaylar yaşamak ve kötü günleri unutmak olarak yapılır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben o çocuğu sevmiyorum sadece o beni seviyor bunuda belirtmek istedim bu yinede rüyanın yorumunu değiştir mi?

Merhaba ben çocuğu sevmiyorum o uzun zamandır beni seviyor ben sadece pişmanlık yaşıyorum rüyada bu rüyanın seyrini değiştirir mi? Bu arada din bakımından sorunlarım var acaba ilgisi olablir mi bu rüya ile?


arifselim
Merhaba kardeşim. Bir rüya anlatılırken kendisi hakkında kısa izahlarda bulunulursa daha doğru tabir edebiliriz.
Eğer ki senin sevmediğin biri ise bu bilinçaltına yerleşen düşüncelerden kaynaklanmış olabilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba belki bu başlıkla alakası yok ama size bir kaç tane soru sormuştum güzel cevaplar verdiniz sitedeki diğer kişilere göre bu yüzden bu rüyayı size sormak istedim benim din bakımından çok sorunum var ve kimse beni anlamıyor takmıyor kendi kendimi yiyip bitiriyorum dün rüyamda ise bir yerde otururken birden ayağımda acı hissediyorum bağırmaya başlıyorum sonra gözüm kenarda siyah sarı karışımı bir arıya takılıyor ne çok büyük ne çok küçük arı beni sokmuş ve can çekişiyor ayağıma bakıyorum ve kanamaya başlıyor yanımdan yakınlarım geçiyor bağırıyorum arı soktu baksaniza diye ama kimse umursamıyor sizce sebebi ne olabilir? Birde bu rüyadan 1 gün önce arı görüp korkmustum sizce ilgisi olablir mi ?


arifselim
Merhaba kardeşim. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu gördüğün rüya tamda içerisinde bulunduğun duruma işarettir. Yani rüyayı gören kişinin, iş hayatında gerçekleştireceği işler sayende büyük başarılar elde edeceğine işaret eder. İçerisinde olduğun sorunların geçmesine tabir edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kan Akacak Derecede Vurmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba peki bu arının türü rüyanın seyrini degistirir mi ? Yani mesela eşsek arısı falansa çünkü rüyada canım o kadar acıyoki artik eşsek arisi diyorum ama arı sarı siyah normal boyutta. Teşekkürler


arifselim
Ne arısı olmasının önemi yoktur kardeşim. Senin rüyanın tabiri bu şekildedir. Allah’tan hayırlısını dile ve ona havala et. Herşeyin en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda balkondayım ve biseye oturmuş dönmeye başlıyorum yukarıya bakıyorum bir sürü renkli yıldız ama daha çok kırmızı beyaz var benimle birlikte bakanlarda var ama farklı yerdeyiz sonra ben aşağı iniyorum sokakta uzaylı tipli 2 kişi görüyorum sokak karanlık sanırım bir tane lamba yanıyor o uzaylı tipli şeylerin yanlarında martı var o martılarda onlar gibi bakıyorum bunlar ne böyle diye sonra tekrar yukarı çıkıyorum ve tekrar dönüp renkli yıldızlara bakmaya başlıyorum daha sonra bir odanin ışığı yanıyor gelen kardeşim onla beraber o martılar tuhaf görünümlü şeyler gidiyor balkonda uzuyo gibi oluyo daha bakamıyorum sizce bu saçma bir rüya mı ? Ben etkilendim de biraz..

Hatta bence onlar uzaylıydı ama çok yaşanmış gibiydiler boyunları büküktü martılarda çökmüştü gözleri aynı onlar gibiydi 2 martı 2 de uzaylı gibi şeyler vardı


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyan genellikle güzel bir rüyadır. Bu rüya, hepsi bir birine benzeyen günler yaşamaktan ve her gün aynı kişileri görüp aynı işi yapmaktan çok sıkılmış, büyük bir değişiklik ihtiyacı hissediyordur diye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda mutfaktayım ve babamla kahvaltı yapıyoruz babam bana pişmiş yumurta sarısı uzatıyor bende ilk çekiniyorum babamla pek baba kız ilişkimiz yok genelde birbirimize soğuğuz ama anlaşıyoruz yinede saolsun beni bu güne kadar her istediğimi almıştır maddi yönden her neyse babam bana yumurtayı uzatınca çekiniyorum birden yemiyorum sonra masaya düşüyor ya da tezgaha tam hatırlamıyorum ama yinede onu ordan alıp ağzıma atıyorum. Sizce bu rüyanın anlami nedir ?


arifselim
Merhaba. Hayatında çok yeni ve çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder. Ayrıca iş hayatında atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Katibe
Az önce yarı uyku yarı uyanık halde bir kararti görüyorum ve ya Allah Bismillah diye bağırıyor um ve uyanıyorum.yorumunu yaparsanız sevinirim.


arifselim
Bir rüyayı tabir edebilmek için rüya olup olmadığını kesinlikle bilmen gerekir. Yarı uyku yarı uyanık halde görülen rüya mıdır hayal midir belli olmadığı için yorumlanmaz kardeşim.

Okudunuz mu?  Sevgili için istihare yapmak

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda köy evi gibi bir yerdeyiz ve köy çantaları var bir sapı olan onu alıyorum ve silah görüyorum eski bir silah turuncu renkte neyse hani ilkinde ateş etmeden önce yukarı tarafi kendilerine doğru çekerler ya öyle çekiyorum sonra bir korku sarıyor içimi annem geliyor napıyosun bırak onu çabuk diyor hemen çantaya atiyorum sonra bağırıyorum silah sesi patlayacak diye ama patlamıyor sonra silahı alıyorum banyoya gidiyorum ve içini açıyorum içinden yanılmıyorsam temiz su akıyor sizce bu rüyanın anlamı nedir


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya hayırlıdır ve iyi kısmetlere işaret eder. Ayrıca sıkıntılarından, dertlerinden, sağlık sorunlarından, borçlarından, endişe ve kuruntularından kurtulmaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada veya uyanık halimde tamhatırlamıyorum ikidefa içten ALLAH DEDİM ve üçüncü seferinde çok içten herşeyimle ALLAH haykırdım ve ince tiz bir ses duydum aknım başımdan gitti bayıldım gerisini hatırlamıyorum


arifselim
Rüyada Allah demek çok hayırlıdır. Bu rüyayı gören kişi korktuklarından emin olur. Eğer hasta ise şifa bulur ve sıkıntıları varsa geçeceği manasında tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda cismini görmediğim bir el boğazıma çöküyor ve türkçe rabbin kim diye soruyor ben çok zor bir şekilde rabbim Allah diye söylediğimi hatırlıyorum ve daha sonra hemen uyandım acaba ne anlama gelir


arifselim
El güç ve kudret anlamındadır. Bu rüya hayırlı olmakla birlikte gören kimse için bir uyarıdır. Tövbe ve istiğfar etmeye, günahlarından pişman olarak halini ıslah etmeye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda etrafımda ki insanlara ‘Allah vardır ve birdir’ diye bağırıyordum. Çok içten bağırıyordum ve işaret parmağımıda kaldırıyodum galiba. Sadece bu kadarını hatırlıyorum.


arifselim
Bu şekilde bir rüya görmek bir çok hayırlara alamet eder. Bu rüyayı gören korktuğundan emin olur, düşmanlarına galip gelir, dünya ve ahiret hayatı iyi olur manasındadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
merhaba.. Rüyamda okuldayım kuran hocam var normalde kendisi kadın ilk gördüğümde normal sonra okuldan gidecekmis ağlamaya başlıyor gizli gizli ben hemen yanına gidiyorum göz yaşlarini siliyorum hocam ağlamayın diye öyle yapınca ilk biraz kızıyor hayır canım ne ağlaması falan diyor normalde beyaz tenli bir kadın ama rüyada daha koyulaşmiş teni neyse sonra bizim sinif için diyor kızları sevmiyorum ya da onlar beni sevmiyorlar diyor orayı tam hatirlayamadım ama sizi seviyorum diyor sonra elinde büyük bir defter oluyor herkesin ismi var bana yıldız atıyor ve yanıma sahabe diyor(bende kız öğrenciyim bu arada) sonra rüya değişiyor yine ayni siniftayiz ama bu sefer sınıf daha boğucu ve hocamin başı açık ona bakıyorum şaşırıyorum sonra bacaklarıma çok kötü bir ağrı çòküyor ve hoca bana tip tip bakıyor sizce bu rüyanın bir anlamı var mıdır?

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri: Gökyüzünde ALLAH yazısı görmesi ne anlama gelir?

arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Eş, dost ve arkadaşlarınla geçirceğin güzel ve mutlu bir döneme tabir edilir. Ayrıca bu rüya başarısız sonuçlar alınacak bir işe girileceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde hatasından dönmek anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kanserden olen kiz kardesimi görüyorum onu öpüp kokluyorum onun onun öleceğini bildiğim için Allahim bu ne büyük aci diye bağırıyorum


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyanın en açık anlamı ablanı çok özlediğine tabir edilir. Ona bol bol dua etmeli, kabrini ziyaret etmeli ve imkanın varsa ruhu için sadakalar vermelisin. Herşeyi hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba.. Ben 18 yaşımda açık bir kızım. Rüyamda evdeyim evimiz iki katlı alt kattayım önce yatağıma her zaman serili olan beyaz pikeyi açıyorum ve üzerinde kan izleri var kirlenmişte neyse sonra onu onu kapatıyorum ve yukarı çıkıyorum o an elime gelin çiçeği geliyor pembe küçük bir çiçek ona bakiyorum sonra odama giriyorum sanki evlencem gibi bir hazirlik içerisindeyim neyse sonra odaya giriyorum evin tüm ışıkları yanık odam da yanık ama odama girdiğimde perdemi ve camımı açık görüyorum dişarisi ise karanlık gece olmuş odada da 1 yasında ya var ya yok kuzenim var kız hemen ona kapa kapa diyorum kapatıyor sonra üst iç çamasirimi takıyorum beyaz renkte ama o üzerimde bir an atlet gibi oluyor sonra uzerime bişi giyiniyorum siyah o da tam üzerime oturmuyor kötü duruyor. Sizce bunun anlami nedir?


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Genel olarak peşinden koştuğun bir iş konusunda sana fayda vermeyeceğine ve kendini çok yıpratmana tabir edilir. Bazende bu gereksiz işlerle meşgul olmak anlamındadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda mutfaktayım annemle tartısiyoruz sonra ben çok sinirleniyorum sürahiyi alıyorum koltuğa döküyorum o ara kafamdan asagida dökülmüş oluyor her yerim islanıyor sonra annem birseyler söylüyor bagirarak üzerime çıkıyor koltuktaki suları temizlemek için sonra ben yüzümü sağa dönüyorum ve sürekli öksürmeye başlıyorum sizce bu rüyanın anlami nedir


arifselim
Merhaba. Bu rüya sahibi için bazı sıkıntılar yaşayacağına ve çok sabırlı olması gerektiğine işaret eder. Allah’ın izniyle bunların geçeceğine ve rahata ereceğine tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada böcek görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda eski eşime ağlayarak , Sende Allah korkusu yokum söylüyorum, kavga ediyoruz , masasında içki var !


arifselim
Bu rüya bazı düzeninin bozulmasına ve rüya sahibinin bazı maddi zorluklar ve sıkıntılar yaşamasına delalet eder. Bu tür rüyaları görenler bunları Allah’a havale ederek Allah’tan hayırlısını dilemeleri en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda sabah üstü hava gri bende uyanıyorum yataktayım yatağımın üstüne bir yer açılmış oraya bakıyorum ve igreniyorum sinek yuvası olmuş küçük küçük dolu sinekler sonra yanımda sınıf ark. 3 kiz beliriyor çok yakin değiliz onlara yukarıyı gösteriyorum bakıyorlar önce ne var ki diyorlar sonra ben biraz daha dikkatli baktirinca sanırım 1 tanesi ay evet diyor ama sanki onlar baktıkça biraz azaldıklarini hissediyorum sizce rüyanın anlamı nedir


arifselim
Merhaba. Sineklerin görülmesi bulaşıcı hastalık olarak yorumlanır. Kimi rüya tabilerine rüyada sinek görmek, diliyle kötülük yapan, başka türlü zarar vermeyi başaramayan hasımlar ya da rakipler olarak tabir edilmiştir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sanırım edebiyat hocamla karşı karşıyayım elinde kahve var zorla falınıza bakacağım diyorum istemiyor zorla biraz eğilip bakıyorum ve falda karanfil görüyorum normalde de hiç anlamam öyle şeylerden sizce anlamı nedir?

Rüyamda sanırım edebiyat hocamla karşı karşıyayım hocam da erkek elinde kahve var zorla falınıza bakacağım diyorum istemiyor zorla biraz eğilip bakıyorum ve falda karanfil görüyorum normalde de hiç anlamam öyle şeylerden sizce anlamı nedir?


arifselim
İyi, yardım sever, anlayışlı ve çok hoşgörülü biri olmasına rağmen hakketmediği bazı sözleri işitmesine ve arkasında bazı dedikodular dolaşmasına işarettir. Allah’tan hayırlısını dileyin herşeyi hakkıyla bilen de sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleykü.rüyamda üst katta babamların evinde tıkırtılar duyup yataktan kalkıyorum.hırsız olduğunu tahmin ettiğim iki adam görüyorum ve gizlendiğim yerden ALLAH diyerek bağırarak üzerlerine koşarken uyandım.tabir ederseniz sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya iş veya maddi açıdan sıkıntılar yaşayacağına ve zor bir dönemden geçmeye işaret eder. Allah’ın izniyle bunlar geçici olacak ve huzura kavuşmak manasına gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda bembeyaz kocaman bir yerdeyim salon gibi ve yerde kocaman bir yat gemi var yat gibi hatta ben bu geminin üstüne çıkacagima altına giriyorum sonra niye böyle yaptim diyorum ve gemi ileri geri gidip sallanmaya başlıyor ve birden bana çarpıyor sürükleniyorum altında sonra kulağıma hastneye kaldırdılar diyorlar benim için sizce bunun anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüya ile ilgili hadisi şerifler

arifselim
Merhaba kardeşim. Aslında elinde büyük imkan ve fırsatların olduğunu ama bunları gerektiği gibi kullanmadığın için kaybetmen manasındadır. Elbette bu rüyayı hayırlı bir ikaz olarak kabul etmek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda inşaat gibi bir yerdeyim ve bebek yatakları yapıyorlar ama ranza tipli ve 3 katlı sonra bir küçücuk bir oda gibi bir yerlere koyuyolar onlari ve ben onların en üstüne çıkıyorum ve inmeye korkuyorum çünkü merdiven yok olsada yarida kesilmis ve asagi baktıkça mesafe sanki uzuyor sizce bu rüyanın anlamı nedir?


arifselim
Merhaba. Bu rüyayı gören kişinin garanti olacak gelire, rızka, makama ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder. Her açıdan hayırla, kazançla ve bereketle tabir edilen güzel bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben 18 yaşımda bir genç kızım rüyamda çok sevdiğim bir hocam var erkek dil anlatim hocamız çok iyi birisi neyse ben hole geliyorum mutfağa bakıyorum onü annem ve babamın pikesiyle kapanmış ve. karanlık yani sandalyenin üstüne pikelerini yigmislar neyse sonra oturma odasina gidiyorum hocamı görüyorum diyor televizyonu kapatsana kapatiyorum ışığıda kapatsana diyor normalde hiç böyle değildir bide bu hocam konuştukca babama dönüşüyor normalde babamla aram yoktur banada soguk davranir sizce bu rüyanın anlamı nedir


arifselim
Merhaba. Bu hayırlı bir rüyadır. Anne baba ve bir büyüğünden yardım almaya alamet eder. Bir çok tabirde ise bu ayrıca ilim öğrenmeye ve ilim sahibi kimselerden de istifade etmek anlamında tabir edilir. Elbette gerçek manasını ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba beni seven bir çocuk var ve ben onu istemiyorum baya kavgalar ettik iki üc gün önce bana demedigini bırakmadı edepsiz. Rüyamda ise beni arıyor bende açıyorum konuşmaya başlıyor o arada önümde kadayıf var ama telleri eksik 4 5 tel var üstünde telefonda ise bagiriyorum o arada ne arıyorsun diye sonra bende bu sefer kadayifin yanındaki fındıklari alıp o kadayifin tel yerlerini kapatmaya başlıyorum fındıkla kaplıyorum hem tepsisini hemde kadayifin yarısını sizce bu rüyanın anlamı nedir?


arifselim
Merhaba. Bu rüyanın en açık yorumu senin bu dönemde yaşadığın çok fazla olumsuz duygu yoğunluğundan dolayı görülmüş olabilir. İnsanın böyle durumları yaşadığı dönemlerde gördüğü benzer rüyaların özel bir yorumu olmaz.


Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda oturma odasındayım ve oturuyorum birden yanımda bardak kırılıyor ve yere düşüyor ayy diye bağırıyorum kırıldı annem diyor dur ben temizlerim sizce bu rüyanın anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada suyun içinde ölüler görmek

ve sanırım kırılan bardak çay bardagiydi


arifselim
Merhaba, çay bardağı çoğunlukla hayırlı bir evlilik anlamındadır. Bazende bu rüyayı gören kişinin, moralini bozacak ve kendisini sıkıntıya sokacak bir durum ile karşı karşıya kalacağına alamet eder. Elbette hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm kardeşim kafanda ki sorular için Nouman Ali Khan’ın videolarına bakabilirsin. Örneğin orda kafa kaştıran sorular 4 videosu kadınlara vurmakla ilgili. Aslında Kur’an bize ne emrettiği anlatıyor. Sırf bu bile Allah’ın hüküm verenlerin en hayırlısı olduğunu bize gösteriyor. Kadın erkek ilişkileri ile ilgili de birçok videosu var. Kafanizda ki sorulara inşaAllah cevap bulursunuz. Ama unutmayın gerçek İslami insanlara ve insanların verdiği hükümlere bakarak anlayamayiz. Çünkü insanlar kusurludur, yanlış anlayabilirler yanlış yapabilirler. Ancak Kur’an ve peygamberimizin sallallhü aleyhi ve sellem yaşayışına bakarak anlayabiliriz İslâm’ın güzelliklerini. Allah yardımcınız olsun.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. İslamın gerçek gzelliklerini ve insana hayat veren yönlerini ancak kurandan ve peygamber aleyhisselamın sünnetinden alabiliriz. Özellikle de günümüzde fitne ve fesatların çok olduğu zamanda bizim tek kurtuluşumuz kuran ve sünnettir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben genç bir kızım rüyamı biraz anlatmaya utaniyorum ama rüyamda tuvaletteyim tuvaletimi yapıyorum ya da yapacagım emin değilim sonra birden korku geliyor ayağa kalkıyorum nasıl kalktigimi anlamissinizdır neyse (cinler geldi sanıyorum) hemen çığlık atıyorum anne diyorum tuvaletede bakıyorum (oturaklı tuvalet ) sanki biraz kirlenmiş neyse bağırdım diye annemde sanırım kızıyor niye bağırıyorsun diye bu rüyanın anlamı nedir? Bu arada ben onlardan korkuyorum beni rahatsız ediyorlar üstüme geliyorlar psikolojik bir rüya olabilir mi?


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu rüya her ne kadar seni korkutmuş gibi olsa da esasen hayırlı bir rüyadır. Seni engelleyen bazı durumlar olsa da önemli işler başaracağına tabir edilir. Bunları fazla düşünme ve önemseme. Allah’ın izniyle insana hiç bir zararı yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda evdeyim ama sanki ev değişmiş evin sadece oturma odası bölümünü görüyorum koltuklar falan ayni beyaz odada loş ışıklar yanıyor eskisinden daha güzel ama ben eski odada gibi hissediyorum sonra yeni bir oda eklenmiş gidip bakıyorum aydınlık bir oda ve boş ama belki bir tane masa olabilir sanki biraz şaşırıyorum da sizce bu rüyanın anlamı nedir ?

Kapının ordan odaya bakıyorum ama tam.girmiyorum galiba 2 3 kere tekrarlayorum bunu. bir yerlere gidip gelerek


arifselim
Merhaba. Bu tür rüyaların önemli bir yorumu yoktur. Bunlar güzel rüyalardır ve genellikle insanın bilinçaltına yerleşen bazı etkileşimlerden dolayı görülmüş olabilir. Allah’ten her zaman hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede türk bayrağı görmek

MK.
merhaba
rüyamda 3 harfliler beni korkutuyor görmediğim tuhaf bir şey iğrenc bir sesle göğüsüme vurup beni savuruyor. Var gücümle YA ALLAH YA MUHAMMED diye bağırıyorum. Okuduğum dualardan çok Ya Muhammed diye haykırmam beni kurtarıyor. Sürünerek anneme kaçıyorum ama sürekli Ya Muhammed diyorum. Nefes nefese uyandım. Çok etkilendim.

Merhaba,
Rüyamda 3 harflilerin saldırısına uğruyordum. Yatağımda basımı koyduğum yerde görünmeyen bir cisim iğrenç korkunç sanki bu dünyaya ait değil gibi tanımlanamaz sesler çıkararak bağırarak gögüsümden vurup savurdu beni. Dua okumama rağmen kurtulamıyorum. Sonra YA ALLAH YA MUHAMMED diye bağırıyorum rahatlıyorum. Süreki işe yaradığını görünce Ya Muhammed diye haykırıyorum. Sürünerek annemin yanına gitmeye çalışıyorum annemin lavobada olduğunu görüyorum nefes nefese uyandım. Yorumlarsanız çok sevinirim


arifselim
Merhaba. Bu gördüğün rüyan sadece bir kabustur. Elbette korkmuş yada çok etkilenmiş olabilirsin ama yinede bunun senin üzerinde Allah’ın izniyle hiç bir etkisi yada zararı yoktur. Uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsi oku ve uyu. Allah’ın izniyle rahat edeceksin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kocamla yatakta uyuyoruz sonra birden eşim tlf la biriyle konuşuyor tekrar yanıma gelip uyumaya başlıyor. Anlam veremediğim garip sesler çıkarıyor içine cin girmiş ve acayip şeyler söylüyor bana ve kara basan gibi ağırlığını hissediyorum dualarla kalmak istiyorum ama olmuyor dua edemiyorum sonra Allah Allah diye bagirip haykırıyorum ve kendi bagirma sesime uyandım anda yine Allah dedim


arifselim
Bu şekilde görülen rüyalara kabus veya şeytani rüyalar denir. Her ne kadar ürkütücü olsa bile kişiye bir zararı olmaz. Bu tür rüyaları hiç kimseye anlatmamak ve önemsememek en doğrusu olur. Allah’a havale ederek hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gökyüzü0000
Rüyamda yatağımda yatıp deprem oluyordu korktum la havle ve la kuvvete illahil billahil aliyyil azim demek isterken bir türlü diyemedim unuttum dua aklıma gelmedi sadece la havle diyebildim. evi dolaşmaya başladım eski bir oda benim evin odası değildi gece lambası açıktı lambanın düğmesine bastım ama elektrikler yoktu.alaca karanlık bir odaydı.daha sonra Allah’ın isimlerinden ya Cabbar ya semi hem görsel olarak hem de okudum.Bir diğer rüyam iş yerinden arkdaşlarla iş için sivası olmayan eski bir ev görünümlü iş yerine bir evrak vermeyi gidiyoruz alacakaranlık sokaktan geçip 3 tane kağıt vardı ama ne yazıldığını bilmiyorum.arkadaşa ben veririm diyorum 1 tanesini koridor gibi yerden geçip kapıyı çaldığımda bir adam çıkıyor ve evrakı şu kişi bekliyor diyorum.sonra çıkıyorum.arkadaş yanlış evrakları vermişiz ben vereyim diyor ben dışarda bekliyorum yer sarsıldı yine korkuyorum sokakta yolda rabbim deyip secde ediyorum gökyüzüne bakıyorum tekrar la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim demek isterken unutup la havle diyorum.zor günler geçirirken ben bu rüyaları üst üste 2 gece gördüm.neye işaret olabilir. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşla mesajlaştığını görmek

Tohat
Hayata geçirmek istediklerin, hayallerin konusunda ufak da olsa sekteye uğrayacak ve hayal kırıklığı yaşayacak durumlarla karşılaşabilirsin. hukuk ile ilgili bir süreç geçirme ve bununla ilgili belgelerle uğraşabileceğini gösteren bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam hakkıyla bilen tek Allahtır ama rüyaların anlamı olduğunu düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim. Siyah atlı at arabası bir erkek sürüyordu kişiyi tanımıyorum dört nala koşarak ve afedersiniz büyük abdestini yaparak gidiyordu.yolda at pislikleri görüyorum ve koşarken de hala yapıyordu.ama aklımda kabız bir at diye düşünce büründü çünkü zorlanıyordu.böyle bir rüya ilk defa gördüm sabah namazından sonra. Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Güçlü, kudretli, eli kolu uzun birinin sana yapacağı yardım ve destekten sonra maddi ve manevi olarak istediğine erişebilecek kazancın artacak ve rahat olabileceğin bir dönem yaşayabileceksin. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


cebe3485
Merhaba gece yatsıyı kıldıktan sonra uyudum.Rüyamda yüzünü hatırlamadığım birisi beni tedavi ediyordu.Sol yanımı kendine çekti iç organlarıma dair birşeyler söyledi tedavi etti.Ben tedavi olurken ya daimu ya Allah diye okuyordum.Sonra kuyruk sokumumu aynı şekilde tedavi ediyordu.Ben yine ya daimu ya Allah diye okuyordum.o şekilde dua ederken sabah namazı saatinde uyandım.kuyruk sokumunda yanma hissi vardı.Ne anlama geliyor bilgi verirseniz memnun olurum.


Tohat
Merhaba. Maddi manevi olarak hayatının düzelmesi ile birlikte sıkıntı ve üzüntülerin son bulacağına delalet eden rüyanın genel olarak parasal konulardaki rahatlamana işaret etmektedir. Ömür boyu daha mutlu, daha huzurlu, ruh ve bedenen sağlıklı biri olarak ömür geçireceğini göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


rüyada Allah diye bağırmak, rüyada Allah demek, rüyada Allah Allah diye bağırmak

Bu kategoride yer alan Rüyada kardeş ve anneyle cinsel ilişkiye girmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Allah diye bağırmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.