Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada nasr suresi görmek

Rüyada nasr suresi görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada nasr suresi görmek ne demek Kişinin rüyasında nasr suresini görmesi ne anlama gelmektedir ?

Rüyamda rahmetli babamı gördüm.O zamanlar hiç din ile alakam yoktu.Rahmetli babamında yoktu.Elinde üst tarafı arapça olan alt tarafı türkçe yazıla olan bir kağıt vardı.Türkçe olarak ”NASR” yazıyordu.Ben o gün uyandığımda çok önemsemedim.Birkaç gün sonra aklıma takıldı nedir bu Nasr? Karşıma Nas Suresi Çıktı.Pek anlamlı gelmedi.Heralde ben Nasr diye fazladan ”R” harfini gördüm dedim.Daha sonra ki günlerde ”NASR” diye bir sure oldugunu öğrendim anlamını okudum çok anlamlı geldi.Bu rüyam hakkında yorumu olan var mı?

Okudunuz mu?  Rüyada Mercimek Görmek (imam nablusi)

Nasr : Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın ismiyle.
1- Allah’ın yardımı ve fetih geldiğinde,
2- insanları bölük, bölük Allah’ın dinine girerlerken gördüğünde.
3- Artık Rabbini hamd ile tesbih et ve bağışlamasını dile! Muhakkak ki, O, çok bağışlayandır.


Yorum: Rüyada nasr suresi görmek

arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya ancak genel bir mana ile yorumlanabilir. Bu rüyayı gören kişinin kurtuluş yollarına ulaşacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına ve Allah’ın izniyle iyiliklere yönelmesine delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan İstiharede mavi ve yeşil çiçek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada nasr suresi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.