Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:43
sizden01
Abone

Elleri yüze sürmek

Elleri yüze sürmek

Ali1903
Ben namazda sünneti bitirdikten sonre ellerimi yüzüme sürmeden farza kalkıyorum bunda bir sakınca var mı ? Hata mı yapmış oluyorum acaba ?


Cevap: elleri yüze sürmek

karadamlalar
bir hata yoktur. sünnette namaz sonrasında Rasulullah(sav) ın yüzüne ellerini sürdüğüne dair bir delil yok ki zaten elleri duadan sonra normal zamanda yüze sürmenin meşru olup olmadığı da ihtilaflıdır.

Okudunuz mu?  Nimetullah Hoca Efendi hakkında ne dersiniz

Cevap: elleri yüze sürmek

Ali1903
Ben normalde namazı bitirip ellerimi açıp dua mı ettikten sonra fatiha okuyup ellerimi yüzüme sürerim.Ama namazda bazen sünneti bitirdikten sonra elleri yüze sürüp farza başlayanları gördümde ondan merak etmiştim teşekkür ederim.


duadan sonra elleri yuze surmek, spermi cilde surmek gunahmi

Bu kategoride yer alan Allah'a söz verdim tutamadım kefareti nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Elleri yüze sürmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.