Anasayfa
4 Nisan 2023, 18:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kurt görmek

Rüyada kurt görmek

Ya’sub
Selamun Aleyküm..Rüyamda ailecek yayladaydık. Her taraftan kurtlar çıkıyordu. Babam öldürdükçe çoğalıyorlardı. 2 hafta öncede buna benzer bir rüya görmüştüm. Bunun tabiri ne oluyor.


Cevap: Rüya da kurt görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada kurt görmek hiç görmediğiniz yeni yerler göreceğinize ve herhangi sebep sonucu yapacağınız bir seyahate ve vermiş olduğunuz sözleri tutarak sözünüzün eri olduğunuza ve bu nedenle ve vefakar bir dostunuzun olacağına büyük güç ve ilme delalet eder.


Ruya

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hayirdir inshAllah ben dun rüyamda otobusteydik okulla bir yere gidiyoduk karliydi ama heryer sonra bir yerde durduk söför bize el bombasi atti ama cubugünu cikarmadan yani patlamaz sonra bizden biri ögrenci el bombasini acti ve arkasina koydu kardesim falan hemen kara atladilar patlar diye ama küçük bir patlamaydi sanki torpil sonra bir baktik kurt surusu geliyodu hemen kardesimin elinden tutup kardan cikardim ve hemen herkese toplanin birlikte dedim ve biride iyi fikir adimi sleyerek hemen otobusun arka kapisindan giriyorken on kapi acikmis ve bir kurt hemen ustume geliyor hemen kapiyi kapatiyorum sonra bakiyorum heryer dagilmis ögrenciler kaybolmus bir baktim bir tanesi birine saldirmis bende hemen ona saldiriyom o ogrenci kaciyo kurtariyom sonra bir baktimki o kurtlar boyle hayvan insanlara donustu o vurdugum kurda yardima geldiler biri bana ok atiyodu sonra pes ettim ayagima goksume ok firlattilar sonra oradan kurtuldum sonra ben tek basima o otobusun yaninda bir ev vardi içindeydim bir baktim 2 nci kata annem geldi yaraliydi az ona kardesim nerde peki dedim o soguk suda yuzuyor şuan gelir kampta diye sonra kardesim kapiya gelsigi an bir kurt bacagindan isiriyodu hemen odun alip kurda vurdum kacti kardesimi iceri tasidim ve kapiyi iyicene tuttum sonra 2 kurt geldi kapiyi kardesime dedm kapiyi iyicene tut ve bana su bicagi ver ama baya kalin ve genis bir bicakti ve kapiyi ac dedim hemen kurtlara vuruyom birnin sirtinda odun ikiye yarar gibi vuruyodum ve karnina kadar 2 ye boluyodum sanki ama olmuyodu sonra alttan karnindan bicak sapliyodum 2 sine sonra olduler hemen yukari annemin yanina ciktik ona dedim anne babam nerde o bana gerilla kampinda bende ona dedim bizde gidelim orasi guvenli bana dedi baban gelmeden olmaz ve assagida kapidan sesler cikti kurtlar kapiya vuruyodu sertce orda uyandim.

Okudunuz mu?  Rüyada amenerrasulu görmek

DUYUDUGUMA GORE KURT ÖLDURMEK DINDEN CIKARIRMIS DOGRUMU ACABA KORKMAYA BASLADIM BEN COK SUKUR NAMAZIMI SALAVAT ZIKIR ORUC TUTUYORUM DINDEN NASIL CIKARIM YORUMLARSANIZ SEVINIRIM..


Cevap: Rüyada kurt görmek

arifselim
Rüyada kurt görmek dinden çıkarır diye kesinlikle bir şey yoktur. Kurtları bu şekilde görmek, destek gördüğünüz birisinin desteğini kaybetmeye işaret eder. Ayrıca bu rüya çalışma hayatınızda sizi çekemeyen kişilerin olduğuna ve bu kimselerin size zarar vermek için fırsat kolladığına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada el ele tutuşmak

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Bugün üçüncü gün ve 3 gündür değişik rüyalar görüyorum. Bugün 10 12 tane siyah beyaz ve kahverengi çok büyük kurtlar gördüm. Şehre inmislerdi. Ben hiç korkmadim. Kahverengi büyük bir Kurt koşarak yanıma geldi ve dizlerime yatti. Onu sevmem ister gibi başını bacaklarıma surttu. Bende başını oksadim. Sevdim onu. Ama sevdikce insana dönüştü. 30 35 yaşlarında daha önce hiç gormedigim sol yanağına beni olan esmer uzun boylu bir adama dönüştü.


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüya senin için olaylar karşısında doğru analiz yapmak konusunda zayıf kalındığını ve kişinin çoğu zaman olmayacak hayallerin ardından gitmesiyle para kaybına uğrayacağını bildirir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda kuzenlerimle balkonda oturuyorduk yolun kenarında oturan bir kurt bizi izliyordu ayağa kalktığımda birkaç tane daha gördüm evin etrafında bir kuzenimde sokakdaydı onu cağırdım cağırınca kurtlar bir hareketlendi diğerlerinide kaldırıp balkondan eve soktum hemen. Bunun manası nedir aceba ?


arifselim
Bir kaç kurdu bir arada görmek, aile içerisinde bir işin başına geçeceğine ve hayatında meydana gelecek olumlu gelişmelere alamet eden hayırlı bir rüyadır. Ayrıca kurt, gücü ve çoğu kere güçlü bir düşmanı simgeler. Allah’tan hayırlısını dileyin herşeyi hakkıyla bilen sade odur.


Erkam
Rüyamda karlı bir ormanlık yerde uzakça bir yerden siyah beyaz alalı bir kurt bana doğru koşuyor bende kaçmaya başlıyorum. Kurdun saldırmak istediği belli değil ama, rüyada acaba saldırmak istemiyor mu diye düşündüm.

Okudunuz mu?  Rüyada gelin arabası görmek

arifselim
Rüyada bu şekilde görülen kurt, asalet, güç ve iradeye işaret eder. Bu rüyanı tek bir şekilde açıklamak mümkün değildir. Yani bu rüyanın en doğru yorumu sana özel yapılması ile olabilir. Çevrende sevilen ve sayılan biri olmak manasında da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Temuçin
Selamün Aleyküm Hocam rüyamda;
Yanımda kurt vardı yürüyorduk böyle etraf karanlı hocam siyahımsı bir alandaydık hocam birde elimde tüfek vardı tüfek silah tam hatırlayamıyorum.Ateş etmiyordum kırıklık yoktu sadece silahı yukarıya doğru tutmuşum merminin çıktığı yeri yukarıya doğru dönüktü yürüyorduk öyle kurtla kurt ara sıra uluyordu biraz ürpertici biraz da güzel bir rüya gibi geldi bana bizde işin ehline uzmanına size sormak istedim.Teşekkür Ederim kafamdaki çoğu sorunu çözmeme yardımcı oluyorsunuz @arifselim Hocam Hayırlı Günler
Allah Razı Olsun.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tek bir manada tabir edilmeyen bir çok anlamı olabilen rüyalardandır. Genel bir görüşe göre bu rüya kişinin rakiplerine karşı üstünlük sağlamaya, güç, kuvvet ve irade sahibi olmaya işarettir denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda toplu bir ortamda yemek yiyordum.ve keyfim yerindeydi.bir kurt geldi ve yemegimizden bir parca aldi.O sirada babannemi gördüm.o beli bukulmus bir vaziyette bahcedeydi.Ona kurt gördüğümü ve kendisine zarar verebilecegini soyledim.sonra yine ayni toplu ortamda kofte yiyoruz.kurt geldi elimdeki yemege kafasiyla vurdu yemegim yere dustu.ve içinden bir tane kofteyi alarak gitti.

Okudunuz mu?  Rüyada Burnu Siyah Noktalı Görmek

Ruyamda toplu bir ortamda yemek yiyoruz.keyfim de gayet yerinde.Ancak biranda bir kurt beliriyor ve yemegimizden yemek istiyor veya yiyor tam hatirlamiyorum.Daha sonra bahceye gecip babannemi uyariyorum kurt sana zarar verir eve git diyorum.Babannem beli bukulmus çok zayiflamis bir haldeydi.Daha sonra ayni toplu ortama giriyorum.Kofte yiyoruz.masada eskiden tanidigim biri de var.Kurt yine kosarak geldi.yiyrcek oldugum kofteyr kafasiyla vurdu.ve koftr yere dustu.koftelerin içinden sadexe bir tanesinj alip kosarak gitti.


arifselim
Rüyada kurt görmek genellikle iyi ve hayırlıdır ancak en doğru yorum rüyanın içeriğine göredir. Bu rüyan çevrende bulunan ve senin kazancına engel olacak olan bir kimseye işaret eder. Bu kişinin güçlü, kuvvetli ve cesaretli olması anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda üç tane kurt benim peşime düştü.tek tek saldırıyorlardı.Onlardan kurtulduktan sonra buğday gördüm.Kaynanama bunları alacakmıyız dedim.Değirmenimiz yok ki napalım dedi.Bende o üç kurdun peşine düştüm.Onlar da benim peşimdeydi.


arifselim
Bu rüya sahibi için rekabete ve ciddi rakiplere yorumlanır. Her gören kimsenin durumuna farklı bir şekilde tabir edilmelidir. Genel olarak seni sürekli gözeten ve fırsat kollayan rakiplerinin olduğuna işaret eder. Sende hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evin arka bahçesinde siyah kurtların olduğunu gördüm bahçede hızlı bir şekilde sağa sola gittiğini gördüm evin camları açıktı içeri girmesin diye camları kapattım biri çıkıp biri geliyordu bahçeye 7 8 tane vardı sonra bir ara siyah kurt yavruları belirdi kapı önünde onlardan bir kaç tane almayı düşündüm ama alırken bana saldıracaklarından korkup almadım daha sonrasında elimde tüfek kurtları kovalamaya çıktığımı gördüm kurtlar ortada yoktu ama gittikleri yeri biliyormuşum gibi koşuyordum biri durdurup tüfeğin ruhsatını sordu evde kaldığını kurtları kovaladığımı söyledim silahı bırakıp eve gidip ruhsatını getirmemi istedi tüfeksiz eve gidemeyeceğimi evde kurtların olabileceğini saldırabileceğini söyledim sonrasında tüfeği verip kurtları kovalamayı bıraktım

Okudunuz mu?  Rüyada bıçaklandığını görmek

arifselim
Maalesef çok net bir şekilde tabir edemeyiz çünkü bir çok anlamı olabilen rüyalardandır. Genel olarak rüya sahibinin yanlış insanları hedef aldığına, hatalı seçimler yaptığına ve bir çok dostunu bu yüzden kaybedeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kendimi karanlık bir ormanda görüyorum.yanımda abim de var.sonra etrafımızda kırmızı gözler görüyorum.abi kurtlar diyorum.abim etrafimiz sarilmadan kaçıyor.ben kalıyorum.yavasca bana doğru geliyorlar.ben de elektrik direği görüyorum ve üzerine tırmanıyorum.telleri var inşAllah beni çarpmaz diyorum.kurtlar saldırır mı bilemiyorum.ne olur ne olmaz diyorum.


arifselim
Bu rüya sahibi için tedirginlik duyacağı bazı işlere girişmesi manasındadır. Önemli işlerde ve kararlarda yalnız bırakılacağına, risklere gireceğine ve bazı sıkıntılar yaşadığı için artık çevresindekilere güveninin azalacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizi Rüyada Çok Farklı Görmek

İsimsiz85
Selamın Aleyküm hocalarım. Dün gece rüyamda bir kurt gördüm. Çok heybetli bir hayvandı ve ilk etapta çok korkmasam da zamanla kurdun yüz hatları belirgin bir biçimde sertleşmeye başladı ve salgırganlaşmaya başladı hayvan. Dişlerini göstererek sinirli sinirli yaklaşmaya başladı. Rüyanın ilk başında ben tektim ama sonradan bir arkadaşım da belirdi rüyamın içinde ve kurt onu yakalamaya çalıştı bana da ona da zarar veremedi ama ben uykumdan korkuyla uyandım sabaha karşı. Anlamını çok merak ettim rüyama dahil olan arkadaşla bir alakası var mı acaba? Yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun diyeyim şimdiden.


Tohat
Ve aleyküm selam. Kurt, gücün ve başarının temsili olduğundan senin iş hayatındaki başarıların iyi noktaya gelmeni sağlarken üstünde olan kimselerin övgülerine mazhar olabileceğine delalet etmektedir. Elde etmiş olduğun başarılara aldanarak karakterine zarar verecek ve bunu etrafındakilere olumsuz şekilde yansıtarak kötülük görmelerine neden olmamaya özen göstermen gerektiğine delalet etmektedir. Bu rüyanın tabiri senin ile alakalıdır. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


byza00
Selamunaleykum, ben rüyamda ormanda olduğumu ve insanlardan kaçtığımı gördüm.
Ormanda bir çukurun içinde yaşayıp daha sonrasında ışık yakıp yemek yiyen kadınların yanına gidip onlardan yiyecek istediğimi gördüm.
Bu sırada hızlıca oradan ayrılırken her koşuşumda peşime ayrı fıkralardan kurt sürüsü takılıyordu ve ben durdukça benim kollarımı ayaklarımı ısırıyorlardı.
Bunun farkına son anda varıyordum ısırdıklarının.
Hiç durmadan koşuşumda karşıma çukurlar çıktı onların üzerlerinden atlayıp geçtim.
Ormanın ortasında ışık yakılmış ve babam vardı ona olayı anlatırken ağızları ve gözleri kehribahar sarısı olan kurt sürüsü bize pusu kurmuş şekilde saldırmaya hazırlanıyordu.
Yüzümü ısıracağı an uyandım.
Kendim rüya yorumu yapabilirdim fakat yanlış tabir etmekten korktum ve size güvendim.
Hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüya Tabiri Yorumcusu

Tohat
Ve aleyküm selam. Maddi ve manevi olarak zor günler geçirmene sebep olacak bazı durumlar ve olaylar yaşayabilirsin. Rüyan belki bu konuda dikkatli olman gerektiği hususunda tedbir olman için gösterilmiş olarak kabul edebileceğin bir uyarıdır. İşlerin aksayabilir, insanlara karşı olan güven duygusunun zedelenmesi ile onlardan bir süreliğine elini eteğini çekebilir, kendi kendine yeter bir döneme girebilirsin. Allah doğrusunu en iyi bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Hocam dün gece rüyamda karışık şeyler gördüm. İlk olarak gerçek hayatta ücretli öğretmenim. Ben matematik öğretmeniyim ancak okulda fen öğretmeni olmadığı için fen derslerine giriyorum. Müdür bey 3 senedir beni kendi okuluna istetiyor ama fen öğretmeni olarak. Bende bu sene gelmek istemediğimi artık kendi alanımda öğretmenlik yapmak istediğimi fen alanında zorlandığımı belirterek seneye bu okula gelmeyeceğimi söyleyerek dönemi bitirdim. Ancak bu konuşmada müdür beyin tavrından anladığım şu oldu seneye gene beni kendi okuluna fen hocası olarak ilçe milli eğitimden istetecek gibi geldi. Böyle olunca yani müdür bey öğretmeni isteyince milli eğitim sizi o okula o pozisyonda veriyor ama ben bunu istemiyorum. Bir yandan da kendi alanımda açıkta kalma korkum var. Dün rüyamda müdür bey beni okula fen öğretimi olarak istetmiş ve ben okula gidiyorum. Sonra okuldayken bu duruma çok sinirleniyorum ve başka okulları arıyorum matematik öğretmeni eksiğiniz var mı diye. Sonra milli eğitime gidiyorum matematik öğretmeni eksiği var mı başka okullarda diye onlarda bunu size söyleyemeyiz diyorlar sonra ben ısrar edince 2 okulda eksik olduğunu buna rağmen müdürümüz istediği için benim o okula fen öğretmeni olarak gittiğimi öğreniyorum. Bu sefer milli eğitimde bağırmaya ağlamaya başlıyorum. Bunun yanlış olduğunu en başta öğrencileri mağdur ettiklerini söylüyorum baya ağlıyorum. Sonra orada benimle muhatap olan kadın beni haklı buluyor ve beni başka bir okula matematik öğretmeni olarak veriyor. Ben çok mutlu oluyorum göz yaşlarımı falan siliyorum. Bunun hemen ardından şöyle bir şey gördüm. Benim takip ettiğim aylık bir dergi var hocam ve ben bu derginin editörünü kendime bir önder olarak benimsedim manevi olarak o yazarı çok seviyorum. Rüyamda da o yazarı ziyaret için Ankara’ya gitmişim (gerçekte derginin yeri İstanbul’da). Derginin binası karla kaplı ormanlık ğini bir yerde etrafta hiç bir şey yok ve her yer karla kaplı bu karların ortasında sadece bir ahşap kulübe var orası da derginin yeriymiş. Kulübeye gidiyorum ve sevdiğim yazarı ziyaret ediyorum. Kulübede birde 30 yaşlarında genç bir erkek var başka kimse yok. Ziyaretten sonra eve dönmek için yola çıkıyorum karlardan dolayı zorlana zorlana yürüyorum. Biraz ileride karları iterek bana gelen bir şey görüyorum uzanıp bakıyorum ki bir kurt. Kurt kul rengi ve vücudunda alt tüyleri de bembeyaz. Ben kurttan korkuyorum ve koşarak kulübeye geri gidiyorum. Bu gece orada kalıp kalamayacağımı soruyorum ama bir yandan da çok tedirginim çünkü sonuçta iki tane adamla aynı binada kalmak dinen uygun olmaz diye düşünüyorum. Sonra geceyi orada geçiriyorum ama çok rahat geçiriyorum çünkü o genç adam ve yazar bana fıkhı ölçülere uygun olarak davranıyor. Bunu gördüm yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada kulakta kurumuş kan ve iltihap görmenin yorumu nedir?

Tohat
Hayırlı günler. Gördüklerinin büyük bir kısmı anlatığı kadarıyla yaşadıkların, beklentilerin, hayallerin ve düşüncelerinin yansıması. Çok etkilenmiş olduğun bir durum veya kafana taktiğin bir durum olsa gerek ki benzet şeklini görmene neden olmuş. Bilinç altı rüyaların tabiri olmaz. Fakat rüyanın devamını açıklayabiliriz. Rüyanda gördüğün kar vakitsiz bir mevsimde yaptığından dolayı hoşnut olmayacağın bir olay yaşayabilirsin veya beklemediğin bir durum gözlemleyebilir andın için plansız olabilir. Kişi ve olaylara karşı güçlü durma gibi bir özelliğe sahip olmanın yanında sevdiklerinin desteğini almak, onlarla iş birliğinde olmak seni rahatlatan, işlenirse kolaylık olmasını sağlayan önemli bir etkendir senin için. Allah doğrusunu bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri ihlas suresi okumak

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda ormanlık alanda, tepeye doğru çıkarken yukarıda heybetli gri bir kurt görüyorum. Yanımdaki kişilerle korkuyla aşağıya doğru kaçmaya başlıyoruz. Ve kucağımda bir bebek, benimmiş. Tepeden baktığım büyük durgun bir nehir, kıyıdan iç kesimde küçük bir kara parçası kaçacağımız yer burası diye düşünüyorum. O kara parçasına çıkıyoruz nehir çaya dönüşmüş.Çayın ortasında sudan yüksekte birkaç katlı inşaat binasına sığınıyoruz. Tanıdık biri bize bir oda gösteriyor Kızımı anneme veriyorum oda yer yatağına yatırıp üstünü örterken bebek yeğenim oluyor. Hala çok korkuyoruz kurt gelecek diye. Sonra dışarı çıkıyorum ablam etrafında çoçuklar ve kucağında bebeğimle derede temiz suyun içinde eğlenirken bebeğim kucağından düşüp yüzmeye başlıyor bişey olacak korkuyla onu sudan çıkarıyorum. Gece olmuş binadan dışarı bakıyorum kurt var mı diye. Kaçışan inekler görüp yine korkmaya başlıyorum. Evli 10 yaşında bir kız annesiyim.

Okudunuz mu?  Rüyada kendi resmini görmek

Tohat
Hayırlı günler. Genel itibari ile bu rüya mal, başarı, ve kişinin gücüne kudretine delalet etmektedir. Bolluk ve berekete nail olmaya, başarılarından dolayı hem takdir görüp hem de ödüllenmeye, hak ettiğini almaya, gördüğün nimetler karşısında özgüveninin canlanmasına alamet eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


kurt grmek, rüyada evimin kapisinda kurtcuk gormek, kurt

Bu kategoride yer alan Boşanmak için istihareye yatmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kurt görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.