Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ezan sesi duymak ne anlama gelir?

Rüyada ezan sesi duymak ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Rüyada ezan sesi duymak ne anlama gelir Bir kişinin rüyasında ezan okunması ne demektir ?


Cevap: rüyada ezan sesi dinlemek

Hanzala
rüyada ezan sesi dinlemek

Rüyada ezan sesini duymak başarılı , sağlıklı ve mutlu olmaktır.Aynı zamanda hac ayında görülen bir rüya ise hacca gideceğinizin habercisidir.Bir dağın tepesinde ezan okuduğunuzu görmek pek saygı değer biri olacağınıza ,birisi hakkında doğruyu söylemeye işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada eski kocayı görmek

Ezan/şehit

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
Rüyamda sabah ezanı okunuyordu ama çok yakındı sanki kulağıma okunuyor gibiydi ve ezan bittikten sonra ismim söylenip azarlar şekilde (haşa) Allah’a şirk mi koşuyorsun dedi hoca onu duyduktan sonra irkildim tövbe estağfurullah demeye başladın rüyamda çok korkuttu beni anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Erkeğin Doğum Yaptığını Görmek

Aynı rüyadan hemen sonra ise rüyada silah arkadaşlarımla çatışmaya giriyoruz fakat düşman bizden sayıca çok fazla oluyor sonradan geri çekilmek zorunda kalıyoruz bu sırada 1 arkadaşım şehit düşüyor 1 arkadaşım da esir oluyor ben bunları görüyorum fakat çok kalabalık oldukları için bir şey yapamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada evli olduğunu görmek

İkisini de yorumlar mısınız hocam çok merak ettim. Allah razı olsun.


Yorum: Rüyada ezan sesi duymak ne anlama gelir?

Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanın tabiri şu şekildedir. Senin ahlakına yönelik olan bu rüyanın yumuşak huylu, ahlakı güzel, nazik, görgü ve terbiyeden iyi anlayan ve bunu davranışlarına yansıtan bir kimse olduğuna ayrıca eksik yanlarını ve dine yönelik olan noksanlıklarının farkına varıp düzeltmen gerektiğine işarettir.
İkinci rüyanın tabirinde ise çevrende veya yakınlarına arasında yaşayacağın ufak tefek sorunlara işaret ettiği gibi insanların nezdindeki prestijine, saygın ve sevilen bir kimse olduğuna da delalettir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ettehiyyâtü Suresini

rüyada ezan sesi duymak, rüyada silah sesi duymak, ezan sesi duymak ne anlama gelir

Bu kategoride yer alan Rüyada Eşini Ve Kızını Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ezan sesi duymak ne anlama gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.