Anasayfa
29 Ocak 2024, 22:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada diş kırılması dökülmesi

Rüyada diş kırılması dökülmesi

Kayıtsız Üye
Rüyada diş kırılması ve diş dökülmesi ne anlama gelir bilgi verir misiniz


Cevap: rüyada diş kırılması dökülmesi

Hanzala
Rüyada diş dökülmesi akranlardan daha fazla yaşamaya delalet eder. Dişlerin tamamının döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişlerinin dökülmesine dek uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır. Bütün dişlerinin döküldüğünü ve onları göremediğini gören kişinin aile fertleri kendisinden önce ölürler ya da hastalanırlar. Dişlerinden birisinin kaybolduğunu görmek, sülalesinden birisinin gurbete gitmesine delalet eder. Eğer o dişi bulursa bu kimse gurbetten döner. Bulamazsa dönmez.

Üst dişlerinin eline döküldüğünü görmek, kendisine gelecek mala delalet eder. Kucağına döküldüğünü görmek erkek çocuğa, yere döküldüğünü görmek ölüme delalet eder.

Alt dişlerinin döküldüğünü gören kişi, karın ağrısına, eleme, sıkıntıya ds kccİGrG msruz kalır.
Borcu olan kişinin dişlerinin döküldüğünü görmesi, borcunu ödemesine delalet eder. Bir tek dişini döküldüğünü görmek, sadece bir kimseye olan borcunu ödemeye veya borçlarını bir defada ödemeye delalet eder. Bütün dişleri dökülen kişinin ev halkının ve evdeki dostlarının tamamı helak olur. Bu rüya onların ölmeksizin uzun bir hastalığa maruz kalmalarına da delalet eder. Dişlerinin ağrısız olarak döküldüğünü görmek batıl işlere delalet eder. Dişlerin ağrılı bir şekilde dökülmesi evinden bir şeyin gitmesine delalet eder. Ön dişlerin ağrılı bir şekilde veya kan akarak veya etiyle birlikte düştüğünü görmek kişinin istediği işin iptaline ve bozulmasına delalet eder. Eğer ağrısız düşerse sahip olduğu şeyleri kaybeder.
Dişlerinin döküldüğünü ve onları eliyle aldığını gören kişinin çocukları ölür. Bazı tabirciler; dişlerin döküldüğünü gören kişinin bazı arkadaşlarına zarar erişir. demişlerdir. Ön orta kesici dişinin düştüğünü gören kişinin çocuğu, kardeşi ya da kız kardeşi olur.

Tek dişin tedavi dışında düşmesi ve onun el ile alınması hanımı hamile olan için çocuğa delalet eder. Değilse ilişkisini kestiği kardeşi ile ya da akrabalarından biri ile arayı düzeltmeye delalet eder. Bazı tabirciler; dişlerin dökülmesi kişiyi arzuladığı şeyi gerçekleştirmekten men eden şeye delalet eder. demişlerdir. Bazıları da borçların ödenmesine delalet eder demişlerdir.

Dökülen dişlerini elinde tuttuğunu gören kişi, hatalı bir söz söyler. Söylediğine pişman olur ve onu gizler. Bazende dişlerin dökülmesi, mücahede ehli için oruca devam etmenin lüzumuna delalettir. Dişlerinin düştüğünü ve yemek yemekte zorlandığını gören kişi fakirleşir. Dişlerinin ağrısız ve nedensiz avucuna döküldüğünü görmek, sayısınca gümüş paralara delalet eder. Dişlerinin boğazına düştüğünü ve onları tek tek çıkartıp yerine koyduğunu görmek, kuyudaki taşların düşmesine ve onları yerine yerleştirmesine delalet eder. Bazı tabirlerde şöyle denilmiştir: Dişlerinin döküldüğünü görmek ömürden yirmi dokuz sene veya otuz sene veya otuz gün kaldığına veya otuz dinar borçlanmaya eğer kuyu sahibi ise o kuyunun yıkılmasına veya şiddetli bir hastalığa yakalanmaya, malının tümünü harcayıp sonra yeniden mal kazanmaya delalet eder.


Dis dökülmesi

Gamzelim09090
Merhaba rüyami yorumlarsaniz sevinirim Rüyamda üst dissimin biri sallaniyor ve ben cekiyorum cektikten sonra digerleri dökülmeye basladi disler beyazdi ve çok ufak dislerde vardi.

Okudunuz mu?  Rüyada Dalga görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada diş kırılması dökülmesi

arifselim
Merhabalar. Rüyada diş sallanması ve dişlerin dökülmesi iki manada tabir edilir. Birincisi bu rüyayı gören kişinin sağlıklı ve dinç olacağına ve uzun ömre tabir edilir. İkincisi ise iş hayatı açısındandır. Bu açıdan çıkacak sorun ve yapılacak hatalara ve kendini bu açıdan yetersiz gördüğüne yorumlanmıştır. Bu sıkıntılı bir sürece girileceği manasında yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dişikedi görmek (İmam Nablusi)

rüyada diş kırılması, rüyada dişlerin kırılması, rüyada dis kirilmasi

Bu kategoride yer alan Rüyada dişlerin kırılması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada diş kırılması dökülmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.