Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada diş kırılması kopması düşmesi

Rüyada diş kırılması kopması düşmesi

Kayıtsız Üye
Rüyada diş kırılması kopması düşmesi ne demektir bir kişinin rüyasında dişinin kırılması kopması ve düşmesi ne anlama gelmektedir ?


Cevap: rüyada diş kırılması kopması düşmesi

Fetva Meclisi
Rüyada Diş Kopması Düşmesi Kırılması görmek ne demektir?
Rüyada diş Görmek nedir?
Rüyada Diş kırılması görmek ne dir?

Eğer Rüyanızda herhangi bir dişinizin düştüğünü ağzınızdan parça parça döküldüğünü görürseniz şans oyunlarında para kaybına uğrayacağınıza delalet eder.



Yorum: Rüyada diş kırılması kopması düşmesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda agzimdan çakıl taşlarıni avcuma alıyorum ve üst dişimden birinin koptuğunu görüyordum şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Demir Kürek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada diş kırılması kopması düşmesi

arifselim
Hem çakıl taşları hemde dişin kopması kişinin çekeceği zahmet ve sıkıntılara alamet eder. Bazende akrabalardan birisinden duyulacak üzücü bir haber olarak yorumlanır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bugece rüyamda uykudan uyanmisim ve dislerimi farkinda olmadan çok sıkmışım sag ust azi disimde agri hissediyorum, elimi disime goturuyorum çok zorlamadigim halde dişim dusuyor. Aynaya bakmaya gidiyorum . Sağ ön dislerimin disariya doğru açılandığını goruyorum. Uyurken dislerimi sıkmışım Fazlaca agri hissediyorum. Guya bir yerde ( pansiyon veya otel gibi) 5_6 kisi yasiyormusuz, onlarin içinde dis hekimi de varmis . Ona derdimi anlatayim istiyorum .onun kendi yogunlugu var ben de biraz cekiniyorum, yardim alamiyorum. dislerim çok ağrıyor kendimce dislerime dokunursam onlar da dusur diye endise ediyorum. Boylece uyandım.
Bu ruyayi tabir ederseniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada denizin dibinde altın bulmak

arifselim
Bu rüya daha çok psikolojik açıdan yorumlanır. Örneğin bu rüyayı gören kişinin sıkıntılarından veya dertlerinden kurtulamadığına ve yeterli destek alamadığına tabir edilir. Gerçek dost ve arkadaşlara ihtiyacı olduğunun bir işaretidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dişimin sallandığını yerinden çıktığını fakat onu tutan bir parça vardı dışı kendi elimle çektim ve çıkardığımi gördüm bu ne anlama gelmektedir

Okudunuz mu?  Rüyada domuz yavrusu görmek

arifselim
Bir çok farklı yorumları olan bir yorumdur. En makbul olan görüşe göre kişinin kendisinin çok önemli sorunlarını hiç kimseden bir destek ve yardım görmeden çözeceğine ve Allah’ın izniyle üstesinden geleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda üst sol taraftan 4.siradaki disimin sizlayarak catladigini sonra elimi attığımda ise dişlerimi parça parça çıkardım cikan dişlerim bembeyazdı bu nedir aceba hayır olsun inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada deniz görmek - İstihare rüyası

arifselim
Rüyayı gören kişinin hayatındaki çok önemli konularda kendisini yetersiz görmesi anlamındadır. Ayrıca rüyayı gören kişinin çok sağlıklı ve çok dinç olduğu için çok uzun süre yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda üst dişlerimden sol köpek dişim sallandı ve ben onu çekerek aldım ama kökü yerinde kaldı yani elimde düzgün kırılmış dişin üst kısmı kaldı. Rüyamda kökün kazılıp implant takılacağı ve elimdeki dişin oraya yerleştirilebileceği fikri geldi çünkü görüntü hoşuma gitmediği için hemen düzeltmenin yoluna baktım. Acaba ne anlama gelir?

Okudunuz mu?  Rüyada deniz görmek

arifselim
Esasen kötü bir yorumu yoktur. Çünkü bu rüya zor durumlara düşülse bile kimseden yardım görmeden kendi sorununun üstesinden geleceğine işaret olarak tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sağ üst çene köpek dişim koptu ve diğer dolgulu olan tüm dişlerim kırılarak parçalanmış bir şekilde ağzımdan çıkıyordu.Ben korku içinde ailemden yardım istiyordum ama bana yardım etmek istemiyorlardı.Korkarak uyandığım bir rüyaydı.Yorumlarsanız sevinirim .

Okudunuz mu?  Rüyada Delilik görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hoşunuza gitmeyecek bir haber alabilirsiniz. Bu akrabalardan birinin hasta olmasıyla alakalı bir durum olabilir. Üzüleceğiniz bu sıkıntılı durumda endişeli bekleyişler hakim olacaktır. Yine de en iyisini Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sol üst ön disimin hem uzamış hemde düşmüş olduğunu gördüm. Düşen dışı alıp yerine takmaya çalışıyorum fakat o disimin yerinden yeniden dış geliyormuş. Elimdeki o düşen dişin arkasına baktığımda sanki kalemle çizilmiş ayak resmi goruyorum. Sonra sağ üst disiminde düştüğünü görüyorum aynı şekilde onun yerinden de diş geliyormuş teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada diş düşmesi görmek

arifselim
Bu rüya iki zıt şekilde tabir edilir. Birincisi zarara uğramaya, üzülmeye ve huzurunun kaçmasına yorumlanır. İkincisi ise sağlığına ve temizliğine dikkat etmesinden dolayı rahat ve sağlıklı bir ömür sürmesine tabir edilir. Sende hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dindar adam görmek

rüyada diş düşmesi, rüyada diş kırılması, rüyada dişin düşmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada dolunay görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada diş kırılması kopması düşmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.