Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Arkadaşım rüyasında evlendiğimi görmüş rüyaların anlamı nedir?

Arkadaşım rüyasında evlendiğimi görmüş rüyaların anlamı nedir?

bolu
Merhabalar benim bir arkadaşım sevgilimle benim düğünümü görmüş. Dedi ki bana o kadar güzel bir gelinlik vardı ki seninüzerinde ben hayran kaldım dedi sevgilinle evleniyordun dedi bizim biraz problemlerimiz var benim ailemden dolayı sevdiğim sünni diye beni vermiyorlar bende görmştüm rüyamda evlendiğimizi hatta ben sürpriz yapıyorum sevgilimin adının yazdığı bir hava fişek patlatıyordum sizce bunların anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyamda peygamber efendimizi gördüm fakat yüzünü göremedim neden :(

Cevap: Arkadaşım rüyasında evlendiğimi görmüş rüyaların anlamı nedir?

NuN
Arkadaşım rüyasında beni evlenirken görmüş
Rüyada Evlenmek

Rüyada evlenmek ile ilgili olarak çok çeşitli söylemler bulunmaktadır. Evlenmek genel anlamda yüce güç tarafından size gelecek olan yardımın göstergesidir. Bunu yanında evlenmek büyük borç dibine girmeye, üzüntüye, kötülüğe, bir üst mertebeye geçmek için birilerine ağız bükmeye delalet eder. Eğer kişi tanıdığı biri ile rüyada evlenirse bu kişi onun geçimine katkıda bulunacaktır. Eğer hiç tanımadığı biri ile evlendiğini görüyor ise bu kişinin ölümünün yaklaştığı veya evini başka bir yerden başka bir yere taşıyacağı manasına gelmektedir. Rüyada şahitler huzurunda evlenmek Allah u Teala’nın rızasını almak olarak yorumlanmaktadır. Evlenmek bazı rüya tabircilerine göre sanat ile uğraşmak manasına gelmektedir. Bu amaçla rüyasında evlenen kişi bir sanata ilgi duyacaktır.

Okudunuz mu?  Rüyada Birilerine çekirdek Vermek

arkadaşım rüyasında beni evlenirken görmüş, arkadaşım rüyasında benim evlendiğimi görmüş, arkadaşım beni rüyasında evlenirken görmüş

Bu kategoride yer alan Rüya (Uyku sırasında aynen uyanıkmış gibi çeşitli olayların yaşanması hafi, düş) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Arkadaşım rüyasında evlendiğimi görmüş rüyaların anlamı nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.