Anasayfa
1 Eylül 2023, 18:59
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada diş düşmesi ne demektir?

Rüyada diş düşmesi ne demektir?

Kayıtsız Üye
Rüyada diş düşmesi ne anlama gelmektedir bu rüyayı yorumlar mısınız Bir kişinin rüyada düşmesi ne anlama gelmektedir bilgi verir misiniz ?


Cevap: rüyada diş düşmesi ne demektir?

Hoca
Rüyada Dişlerin Düşmesi görmek (İmam Nablusi)

DİŞLERİN DÜŞMESİ

Rüyada bir kimsenin dişlerinin düşmesi akranlarından daha fazla ömrünün olmasına yorumlanır. Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü ve onların eteğinde veya kucağında düştüğünü gören kimsenin dişlerinin hepsi düşünceye kadar ömrü olur. Ve onun aile ve hane halkı çoğalır.

Bir kimse üst dişlerinin eline düştüğünü görse, eline mal geçer. Kucağına düştüğünü görse, erkek evladı olur. Yere düştüğünü görse musibettir. Alt dişlerinin düştüğünü gören kimseye, keder ve üzüntü isabet eder.

Borçlu olan bir şahsın rüyada dişleri düşse, o kimse borcunu öder. Dişlerinden birkaç dişinin düştüğünü gören kimse, alacaklarının birkaçının borcunu öder.

Bazı yorumcular, dişlerinin düştüğünü görmek, bazı dostlarına zarar gelmesine işaret eder derler.

Ön dişinin eline düştüğünü ve bunu bir kez parçasına sarıp muhafaza ettiğini gören kimse çocuğundan yahut erkek veya kızkardeşinden istifade eder.

Bütün dişlerinin düştüğünü ve elinde veya yanında durduğunu görse, o kimsenin nesli çoğalır.

Hiçbir müdahale yapmadan bir dişinin düştüğünü ve eline aldığını yahut bir bez parçasına sararak muhafaza ettiğini gören kimsenin yanında hamile kadın varsa bir çocuğu olur. Eğer hamile kadın yoksa bozuştuğu erkek kardeşiyle veya bir yakınıyla barışır.

Dişlerinin düştüğünü ve yemek yemediğini gören kimse, fakirleşir. Bir şahsın acısız ve müdahalesiz dişlerinin avucu içine düştüğünü görmesi, o dişlerin sayısınca eline mal geçmesine yorulur.


Cevap: rüyada diş düşmesi ne demektir?

tanersan07
Benimm rüyamda dilimi dislerimin hangisine deyerse yerinden cikiyor ama sonrasini hatirlamiyorum bu ruyayi iki gece gördüm saniyorum . Ve selam


arifselim
Rüyada dişlerin dökülmesi genellikle hayra yorulmaz. Bu tür rüyalar çoğunlukla akrabalardan bazılarından kötü haber alınacağına yorumlanır. Ama gören kimse için uzun ömre ve çocuk sahibi olmaya yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
Üst iki ön dişim hiç acı çekmeden bir anda düşüyordu sağ taraftaki biraz lekeliydi.ilk o düşüyordu sonra soldaki. Ama bir süre sonra arka tarafta daha güzelleri vardı. Ne anlama geliyor ?


arifselim
Rüyada üst dişler baba tarafından akrabalara yorumlanır. Bu akrabalardan gelebilecek olan olumsuz habere işaret eder. Gören kimse içinse berekete ve uzun ömre işarettir. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda alt çenemde ön dişimin sallandığını ve elime düştüğünü gördüm o arada ve onu alıp yanımda bulunan amcama ve kızlarına gösterip yakınıyorum niye düştü diye o arada üst çenemde yine diğer ön dişimin sallandığını fark ediyorum bu sefer bu dişimi düşecek diye üzülüyorum ama düştüğünü görmeden uyandım


arifselim
Rüyada görülen dişler yakın ve akrabalara yorumlanır. Rüyanın olumlu veya olumsuz olması şeklinde rüya açıklanır. Üst dişler baba tarafına ve alt dişler ise anne tarafındaki akrabalara yorumlanır. Alt dişlerin düşmesi anne tarafında olan akrabalardan alınacak olumsuz haberlere yorumlanır.


Kayıtsız Üye
1- Düşlerimin sallandigini farkettim dokundugumda dişim elimde kaldı eşime gösterdim dislerim dökülüyor diye köpek disiydi

2- Ben rüyada azi dislerimden birtanesini dokundugum an elime dustu (rüyada nisanlanacakken) …

3- Rüyamda üst ön dişimi elimle kopardım bu ne anlama geliyor?


arifselim
Rüyada dişler akraba ve yakınların durumuna işaret eder. Rüya iyi görülürse iyiye ve kötü görülürse de olumsuz şekilde yorumlanır. Üst dişler baba tarafına ve alt dişler ise anne tarafından olan akrabalara işaret eder. Dişlerin dökülmesi çoğunlukla akrabalardan alınacak olumsuz haberlere yorumlanmıştır. Alt ve üst dişleri bu şekilde tabir etmek gerekir.


Kayıtsız Üye
1- ben rüyamda ust sag tarafdan dislerim dusdu ama ne olacak bilemedim

2-Rüyamda üst sağ disim düştü takma olduğunu farkedip geri taktim nedir yorumu

3- Üs dislerimi kendi ellerinde cekiyodum bide dişlerin renkliydi


arifselim
Üst dişlerin döküldüğünü görmek baba tarafından olan akrabalardan alınacak kötü haberlere işaret eder. Ancak gören kimse için kendi şahsında olumsuz manada değildir. Rüyada kendi dişini çekmek ise gören kimse için yanlış kararlar vereceğine ve hatalar yapacağına yorumlanmıştır.

Okudunuz mu?  Rüyada denizin dibinde altın bulmak

Kayıtsız Üye
1-Ben rüyada disimin dustugunu gördüm ve erteai sabah annemin hamileimis şuan sekiz aylik ve karnindakide bir erkekevlat

2-Ön üst ve alt iki disim düşmüş gördüm ne anlama geliyor


arifselim
Rüyada dişlerin düşmesi iki manaya yorumlanır. Doğacak olan evlatlara veya akrabalardan bazılarının vefatına veya başlarına gelecek olan kötü durumlara yorumlanmıştır. Gören kimse içinse hayırlı ve uzun ömre işaret eder.


Kayıtsız Üye
Bende rüyamda elimle sag ust disimi ittigimi sonrada elime dusup iki parcaya bolundugunu gördüm.
Hayırlıdır inş


arifselim
Rüyanızda kendi dişinizi çekmeniz hayra işaret eder. Kendi işlerinizi kendiniz halledebileceğinize, bazı durumlarda ise yakınlarınızdan size yardım etmeyenlere kırgın olduğunuza işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda yürürken birden bire hiç acı çekmeden sağ üst dişim önüme düşüyordu ve kanamaya başladı


arifselim
Rüyanız sizin için hayırlı ama baba tarafından olan kimseler için alınacak olumsuz haberlere yorumlanmıştır. Doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben dun bir rüyada alt ve ust dislerimin dokulup kaypoldugunu gördüm bu ne anlamina gelir simdiden teşekkürler


arifselim
Rüyada görülen üst dişlerin dökülmesi baba tarafından akrabalara ve alt dişlerin dökülmesi ise anne tarafından olan akrabalara yorumlanır. Dişlerin dökülmesi ise o kimselerden alınacak vefat haberine veya olumsuz bazı haberlere yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda üst çene ön dişlerimin solunda dişimin elime düştüğünü bu dişinde altın diş olduğunu gördüm…tabiri nedir ?


arifselim
Rüyada altın dişi olduğunu görmek hayırlıdır ve mutluluğun habercisidir. Özellikle bu rüya kadınlar için hayra yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
selam…rüyamda alt dislerimin tek tek agrisiz sekilde agzima dustugunu gördüm agzimdan yere atiyordum hepsini avucuma alip agliyordum..sonra ust dislerimdende bir kaci dustu qaliba..altdan dusen dislerimin yerinde 3 tane siyah curuk gibi dis ucu gördüm ucken seklinde ..yorumlarsaniz mutlu olurum …


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Dişlerin dökülmesi olumlu bir rüya olarak yorumlanmaz. İleride gelecek olan zor ve sıkıntılı bir döneme işarettir. Sabırlı olmaya ve Allah’a tevekkül etmeye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Üst Ön disim düştü ve koku sivriydi tek parça hiç acı çekmedim durup dururken dudtu acaba anlamı nedirl


arifselim
Selamun aleykum. Eğer düşen diş çürükse bu çok hayırlıdır ama çürük olmadığı halde diş düşmüşse bu hayırla tabir edilmez. Hayal kırıklıklarına ve üzüntülere işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


m123
Ruyamda ust kopek disimi cikardigimi gördüm eline mal gecer diyo ben 10 yasimda oldugum için mal gecemezki??


arifselim
Merhaba. Yaşın küçük olduğu için bu rüyan psikolojik olabilir veya ileri ki hayatında eline geçecek bir mal ve berekete işaret olabilir. Her rüyanın tabiri kesin bir şekilde olacaktır diye bir kaide de yoktur.


Kayıtsız Üye
Benim rüyamda ust dislerim dusuyordu 3 tane ydi elime aldım yanımda biri vardı hatırlamıyorum diyodum ki 2si büyük 1i küçük.. sonrasını hatırlamıyorum bu nedir sizce?


arifselim
Selamun aleykum. Dişlerin düşmesi, akrabalar arasında meydana gelecek olan üzücü bazı haberler almaya yorumlanır. Bazende iş hayatında yaşanacak olumsuzluklara ama bunları kısa sürede atlatmaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Liva
Rüyamda bana göre sağ alt yan iki dişimin düşüp avucuma aldığımı ve yanındakınınde sallandıgını gördüm ağrı çok az denilebilecek kadar vardı cunkı çenem bıyere çarpıyodu ve hemen yerinden çıktı gercekten ne anlama geldiğini çok merak ediyorum


arifselim
Merhaba. Rüyada diş dökülmesi yakınlardan birisini hastalanmasına veya onlardan gelecek olan üzücü bir habere tabir edilir. Bazen de bu rüya bazı hastalıkların başlangıcı olarak yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


aylin
Rüyamda dişîmin düştüğünü gördüm sonra kalktim dişime baktim duşmemìş


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyada diş düşmesi hayırlı olarak tabir edilmez. Genelde insanın karşılaşacağı zorlukları haber verir. Ancak en doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Düğün görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüya da annem alt disinin 3 tanesinin düştüğünü görmüş bu ne anlama geliyor? Daha önce de disın düştüğünü ve kan olduğunu belirtmişti ve trafik kazası geçirmiştik şuan da da gördüğü bu rüya sebebi ile Gideceğimiz yeri iptal ettirmek istediğini söyledi en doğrusunu yüce Allah bilir Rabbim Hayır eylesin.


arifselim
Selamun aleykum. Rüyada dişlerin düşmesi hayırla yorumlanmaz. Genelde üzüntüye ve sıkıntılara işaret eder. Ancak geçirdiğiniz trafik kazasına işaret olduğunu kesin söyleyemezsiniz. Kaderin önüne ertelemekle de geçilmez. Tedbirler alınır ve Allah’a tevekkül edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Mrb ben dun ruyaamda sol alt azi disimin elime dustugunu ve cikan disiminde kokunde civi gibi bir şey oldugunu gördüm daha sonra sag ust yandaki disim de sallanmaya basladi bir yandanda ev temizlikle ugrasiyordum yanimda da birileri vardi galiba ailemdi tm hatirlamiyorum acaba neye yorumlanir hayrolur insAllah


arifselim
Merhaba. Diş düşmesi genellikle olumlu tabir edilmez. Diş sallanmasının anlamı da pek farklı değildir. İş hayatında yaşanacak parasal ve işin yönetimi konusundaki sorunlardan ötürü çok kötü bir durum ile karşılaşılacağına tabir edilir. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda ust kopek disin yanindakidegil obur disimin elime aliyodum kendiliginden cikiyodu sonra disime bakiyodum disim delik delik neye isaret acaba


arifselim
Düşen dişinde deliklerin olması senin için hayırla alamet eder. Tüm der, sıkıntı, borç ve hastalıkların geçmesine ve huzurlu olmaya işaret eder. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
ruyamada on dislerimin hepsi kabuk atiyodu onlarin yerine daha sekilli küçük dislerim oldu tam dusen.ama sonrasinda yine yeri doluyodu dislerimin


arifselim
Selamünaleyküm arkadaşım Bu yapmış olduğun rüya hayırlı Rüyadır. Bu görmüş olduğunuz rüyan sosyal hayatında yeni başarılara ve yeni başlangıçlara tabir edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda düşlerimin iki tanesi düştüğünü gördüm elime aldim bir tanesi çürük diğeri saglamdi sonra yanimda ablam vardi ona uzattım ama düşen dişlerini diliyorum yepyeni yeni dilerim vardi sonra titreyerek uyandım baktım rüyadır anlamı nedir acaba


arifselim
Bu rüyanız ilk önce sorunlar ve zorluklardan sonra Allah’ın izniyle bunları atlatmaya ve hayırlı kapıların açılmasına tabir edilir. Bazen kişinin durumuna göre evlat olarak da yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda sag alt kopek disimin birden acsiz cikmis ama agzimda sert bir şey oldugunu fark edip cikartiyorum agzimdan sonra babama disim cikmis diyorum ama bakiyorumki yerinde bir daha dis var yani cikan dis onunde bir daha dis varmis cikan dis arkada kaliyor sonra kendi kendime cikti ama yerine disim varmis diyorum kan yoktu yorumlarmisiniz hayirdir ins


arifselim
Rüyan Hayırlıdır kardeşim. Zahmet ve sıkıntılardan kurtulmak manasına gelir. Tam sıkıntıya düştüğün dönemde bir yerden gelen desteğe tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Cok tes ederim çok sikintili gunler yasiyorum esimle bu ruyayi gordim ustelik bu ruyayi gördüğümun aksaminda siddet gördüm esimden artik çok korkuyorum rüya gormek istemiyorum cikiyor ruyam


arifselim
Hayırlı olması için dua etmelisin. Bu peygamber aleyhisselamın bir tavsiyesidir. Allah sana sıkıntılarından kurtulmak nasip eylesin.


ESMA KISA
Rüyamda iki üst dişim acımadan düştü. Ve eline mal geçer diyorlar.ama ben 8 yaşındayım.yani elime mal geçer mi

rüyamda üsten iki dişim çıkmıştı. bu ne demek


arifselim
Eğer düşen diş çürük ise o zaman hayırlı manaya tabir edilir. Yaşın küçük olması durumu değiştirmez belki bu ileride gerçekleşir. Bazende bu rüya baba tarafındaki akrabalardan işitilecek üzücü haberlere işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


İlayda
Rüyamda tam hatirlayamıyorum ama bir dişimin düştügunu gördüm ya alt yada ust disimin di ama dediğim gibi hatirlayamıyorum orayı .Dişim düsünce üzülmedim ama oleyy dişim düstü dedim ..sizce ?

Okudunuz mu?  Rüyada Dilenci görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyan hayırlıdır. İnşaAllah bazı sıkıntılardan kurtulmak demektir. Bazende baba tarafından bir akrabanın hastalanmasına delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda önce azi disim düşüyor. Sonra on disim düşüyor ve çok üzülüyorum


arifselim
Rüyan üzüntüye ve üzücü olaylara işaret eder. Tabiki bu şekilde görülen rüyalar hayırlı birer ikazdır ve atılacak adımları dikkatle atmaya delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


bombaci
Ruyamda birbomba patliyor ve patlamanin sesindenveya basincindan olsa gerek daha önce yaptirdigim kaplama disim ve yanindan bir dis cikiyor ve agzimda kaliyor onlari elime alip dosciye gidiyorum disci sadece birinin yenisini yerine takiyor.


arifselim
Bu tür rüyalar bazı üzücü haberler almak manasında tabir edilir. Özellikle baba tarafından olan kimselerden alınacak üzücü haberler olarak yorumlanır. Yinede Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda ilk önce kendi dislerim salandigini goruyorum sonra alt disten ortadaki dis dusuyor ve anneme gosteriyorum ve babama ardindan alt buyuk dis cikiyor diyerleri sallaniyor ve disci doktoruna soruyorum doktor takma takilacak diyor bu nedemektir


arifselim
Merhaba kardeşim. Dişlerin veya dişin dökülmesinin önemli anlamı olur. Dişin döküldükten sonra altından başka dişin çıkması çok hayırlıdır. Girilen zor bir dönemden kurtulmaya ve rahata ulaşmaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba;

Rüyamda önümde bir çocuk vardı çocuğun üst on dişlerinden biri çıktı ve yere düştü ben eğilip yerden alırken annesi çocuğunu çekip götürüyordu ne anlama gelir acaba ?


arifselim
Merhaba. Bu çocuğun kim olduğunu yazsaydın daha doğru bir mana verebilirdik. Dişin çıkmasının çok farklı manaları olan rüyalardır. Bu rüya genellikle üzüntüye dertlere işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Geçen gece rüyamda dişlerimin diş taşlarımdan temizlendiği ve o esnada ağzımdan 2 diş düştüğünü gördüm ve sonrasında ohh be dünya varmış sanki ağzımdan bir avuç taş gitmiş gibi hafifledim diyerek çevremdeki insanlara karşı gülümsüyorum bu aralar maddi manevi sıkıntılarımız var acaba bunların etkisinde olduğum için mi bir rüya gördüm normalde rüyada diş görmenin hayırlı olmadığını bildiğim için görmüş olduğum bu rüya beni çok kaygılandırdı lütfen yardımcı olurmuşsunuz


arifselim
Rüyada dölüne dişin tabiri görüldüğü durumu göre tabir edilir. Çürük olan ve rahatsızlık veren dişin dökülmesi ise çok hayırlıdır. Bu rüya tüm sıkıntılarının, dertlerinin, üzüntülerinin ve borçlarının biteceğine delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kendi dişlerimden dört tane düştüğünü gördüm . Dişlerim bembeyaz ve çok temizdi oldugundanda Baya büyüktü sabaha karsi gördüm. Ne anlama geliyor lütfen yorumlarmisiniz tesekkürler


arifselim
Selamun aleykum. Rüyan sağlığına dikkat etmeye ve çok sağlıkla olmaya işarettir. Bazende hastalıklardan kurtulmak anlamındadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dişlerimin alt kısmından önce bir tane düşüyordu sonra arka taraftan iki tane daha düşüyordu. Ben çok üzülüyordum


arifselim
Bu rüya olumlu manada yorumlanmaz. Üzgün kötü ve çok tatsız günler geçireceğine, içine kapanacağına ama Allah’ın izniyle bunların geçeceğine işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda alt damagimin içinde fazladan dişler çıkmıştı. Bir sürü dis hatta alt on dislerimi itiriyordu. Sonra baktığımda fazla dislerimin olduğunu farkettim ve elimde çekmeye başladım hiç acimadı. Elime alıp doktora gidecekken uyandım. .


arifselim
Dişlerin bu şekilde çıkması sıkıntı yaşamaya, zorluk içinde kalmaya, borçlanmaya, sorunların ağırlığının altında kalıp ezilmeye işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda dişlerime elimle dokundugumda hemen duşüyor ama sadece 3 dişim düşmedi bu ne demek


arifselim
Bu tür rüyalar bazı üzücü ve sıkıntılı dönemlere veya bu tür olaylar yaşamaya delalet eder. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek en doğru olanıdır. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda alt on dislerimin 4 u dusuyor elime aliorum acisiz ve kanamadan dusuyor..dis ruyalarindan hep korkmusumdur ki ne zaman boyle bir rüya gorsem yakinlarimdan birini kaybediyorum. Bu rüya beni iyce paronaya etti Allah bilir tabi ama yinede çok korkuyorum eşim bir kaç gun once. Buyuk bir kaza gecirdi cocuklarimda arabadaydi rabbime sukurler olsun iyiler de bu rüya neyin nesi hayirdir insAllah yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Dar Elbise görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Dişlerin dökülmesinin bir çok tabiri olur. Üst dişler baba tarafındaki akrabalara, alt dişler ise anne tarafındaki akrabalara yorumlanır. Bazen üzücü haberler almak anlamında yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dileyin ve Allah’a tevekkül edin. En doğrusunu bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda üst soldan iki üst sağdan 1 tane dişimin sallandığını farkediyorum ve elimle çektiğimde bir anda çıkıveriyor korkuya kapılıyorum 1 tanesinin üzerimde kurt gibi küçük bir şey geziyor bir peçete içine sarıyorum ancak aldığım peçetelikte pek temiz değil temiz olanı bulmaya çalışıyorum sarıyorum

Merhaba benim ust soldan iki tane disim dustu ama hiç kanamadi bide rüyamda boyle dustugunde elime alip bir yere koydum çok buyuklerdi.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya iş ve maddi hayatta sorunların yaşanacağına ve bunun aile hayatına etki edeceğine tabir edilir. Diş sallanması iş sorunları anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Dün gece rüyamda alt azı dislerimin dustugunu ve avucuma alıp sımsıkı tuttuğumu gördüm kimseye vermek istemiyodum diyordum bu hz aminenin dişleri…dusen disimin yerine dilimi surdugum zaman yumusacikti..


arifselim
Bu rüya iki şekilde yorumlanır. Birincisi rüya sahibinin üzgün, kötü ve çok tatsız günler geçireceğine alamet eder. Bir diğer anlamı ise hayırlıdır ve sağlık bir hayat sahibi olacak anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda alt sağ arka 2 dişimi elimle müdahale ederek düşürdüm ne anlama gelir?


arifselim
Bu rüya uzun süredir aynı yaptığın bazı şeyleri değiştirerek mutlu olmaya, yeniliklere ve hayatın istenilen şekilde renkleneceğine işaret edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda evdeyken. Üst dislerimin sallandigini fark ediyorum. Sonra elimle oynarken cikiyo ve geri takiyorum sonra yanimda abim oluyo ona soluyorum dislerim dokuluyo diye sonra gostermek için üst dislerimi avcumun içine koyup gosteriyorum bu ne anlama geliyor


arifselim
Bu rüya genellikle meydana aniden gelen sevinçli olaylara yorumlanır. Ayrıca umutla beklediği ve uzun süredir gelişme olmayan bir dileğine kavuşur ve büyük mutluluk yaşar. Elbette en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda alt ön dişlerimden bir tanesinin yok olduğunu görüyorum ve onu yuttum korkusuyla çok üzülüyorum eşimde beni dişçiye götürüyor sonra uyandım zaten 😟


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin bazı alanlarda kendini yetersiz görmesi ve kendine güvenememesine işaret eder. Bu durum iş hayatı ve özel hayatı ile ilgili olabilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İyi günler. Ben rüyamda bir anda üstteki iki ön dişimin düştüğünü gördüm ve dişleri elimde sakladım. Bunun üzerine, tanıdığım bir doktor bana hiç söylemeden , aniden sol alttan iki ön dişimi çekti. Kan yoktu fakat dişler çürük imiş . Hiç acı hissetmedim. Yorumunuz için teşekkürler.


arifselim
İyi günler kardeşim. Bu rüya aile içerisinde meydana gelebilecek küçük çaptaki sorunlara işarettir. Çok büyük olmasa da bazı sorunlar yaşanması manasındadır. Kan olmaması ve çürük dişin çekilmesi ise başkasına yardımcı olmak açısından yorumlanan hayırlı bir işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arka sol 20lik sanirsam elime dusuyordu o dişim gercek hayatta kırık kanal tedavisi olucak ama rüyamda beyaz inci gibi sağlam düşüyordu elime üzülüyordum sağlam düştü diye.

Ruyamda ust arka dislerimden 3u kendiliginden dustu ama sadece 1i elimdeydi diğer 2si tekrar yerindeydi


arifselim
Dişin düşmesi sağlıkla ve temizliğe önem vermekle tabir edilir. Ayrıca dengeli ve sağlıklı beslenmeye dikkat edilmesinden ve spor yapılmasından ötürü çok sağlıklı olunduğuna ve çok uzun yıllar rahat ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dinden çıkmak ve rüyada namazı yanlış yöne kılmak

Kayıtsız Üye
Ben rüyamı tamamıyla hatırlamıyorum genelde hatırlamam da ama tek fark ettiğim alttaki on iki dişimin yani başındaki köpek dişlerde arasında olan dişlerimin ikiside sallanıyor birini dilimle dokundum ağzımdan elime düştü bu kadarını hatırlıyorum


arifselim
Bu rüya kişinin ailevi sorunlarına bir işarettir. Rüyayı gören kişinin aile bireyleri arasında yaşanan tartışmalar ve kavgalardan ötürü üzücü günler yaşanacağına yorumlanır. Tartışmalar ve anlaşmazlıklar olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda sag yukari 3 tane azi disim oynuyor ve evde akrabalarimla cerez yerken ve ben o dislerimi elimle cikariyorum daha sonrada ikincisi gun o disleri alip disarda bir kenara bırakıyorum dislerden ayrildiktak 2 dakika sonra geri gelip o disleri tekar elime aliyorum ama dislerin yaninda sanki iki tane okulda kullandigimiz tebesirlerden de oluyor nohut kadar ne anlama gelir bir açıklama yapabilirmisiniz


arifselim
Bu rüyan hayırlı yorumlanır. Rüya sahibinin zararını karşılaması ve borçlarından kurtulması için kendisine hayırlı kapıların açılacağı, işlerinin bu doğrultuda ilerleyeceğine tabir edilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Merkul
Ben rüyamda en ön dişlerinin yan kısımlardaki iki dişin düştüğünü gördüm yani köpek dişi ve diğeri sonrasında ağzımda küçük küçük Demir parçaları vardı onları elimle tamamen temizledim rüyamda kendi kendime doldu heralde diyodum o Demir parçaları için


arifselim
Bu rüya gören kimse için üzgün, sorunlu ve sıkıntılı günlerin geleceğine bir işaret olarak kabul edilir. Ancak bu rüya bir ikaz olarak kabul edilerek tedbirli olmaya, adımlarını atarken hesap ederek atması gerektiğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir odadaydım uyumus yeni uyanmışım akrabalarm fln var onlardan biri yerden bir diş alıp dişin düşmüs diyor bende benim dişimmi yani diyorm evet baksana yüzün hep kan içinde yastıkta kan içinde senin disin diyor elimi yüzüme götüruyorm kan yüzümde kurumus yastıga bakıyorm yastk kan içinde sonra dilimi dislerimde gezdiriyordm hangi disim diye sag alt dislerimden biri oldugunu anlıyorm


arifselim
Bu şekilde dişinin düştüğünü görmek, maddi ve manevi anlamda sıkıntılı bir döneme girmek manasında yorumlanır. Böyle bir rüyayı kendine bir uyarı olarak kabul edebilirsin. Tedbirli davranmaya ve adımlarını dikkatli bir şekilde atmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam benim rüyam ilgincti ve birkac ay önce gördüğüm rüyayla bağlantiliydi.Bundan 7 ay önce rüyamda alt ön dişimin sallanip elime düştüğünü gördükten hemen sonra benim için çok önemli gördüğüm bir mülakattan elenip işe girememiştim. Birkaç gün önce yine aynı sınava girdim ve şu an sonuç bekliyorum ve bu sefer rüyamda yine alt ön dişimin sallanip elime düştüğünü gördüm ve aynada kendime bakinca alt öndeki 2 dişimin yerinde olmadiğini gördüm yani 7 ay önceki rüyamin sanki 2.versiyonu gibiydi.Hocam bu rüyayi hayra yorabilir miyiz yine sonuç hüsran mi olur benim için? Cevabiniz için teşekkürler.


arifselim
Hiç bir rüyanın garantisi yoktur ve her rüya çıkacak diyede bir şey yoktur. Dişin sallandığını ve düştüğünü görmek üzücü bir haber alınması anlamındadır. Ama her rüyada olduğu gibi Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam rüyamda üst ön dişlerimden birini dilimle sallayarak çıkarıyorum yerinden ve elime alıyorum hiç acı çekmeden ve bu rüyayı ilk görüşüm değil nedir manası yaşım 18 sınava hazırlanıyorum


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya gören kimse için maddi, iş ve ailevi açıdan yaşanacak sorunlara işaret eder. Bu olaylardan dolayı kişinin üzülmesine ve bunlardan etkilenmesine alamettir. Ancak bu rüyadır ve her zaman Allah’u tealadan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda dilimle üst ön dislerimi surttugumde hepsi sağlanıyordu kuzenime gösterdim dokunduğu gibi yere düştü ve düşen dişi göremedik yerden ben ise hüngür hüngür agliyodum daha sonra kuzenim ağzımı açmamı söyleyip sağ tarafında bana gibi bisey vardı orayı sıklaştırdı biraz saglamlasti disim bu ne demektir???

Okudunuz mu?  Rüyada Dergah görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüyanın en açık tabiri aile veya akrabalar arasında tartışmaların ve sorunların yaşanacağına alamet eder. Birinden destek görmeye ve sorunların yada sıkıntıların azaltılacağına tabir eidlir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda ust orta disim dusmustu ve o kadar agladmki hickira hickira agldim gozumden yaslar geliyidu neyseki sonra disimi sakladm kaybolmasn diye sonra disimi birlestirmisim


arifselim
Bu şekilde görülen rüya genellikle maddi manevi zarar ve ziyana uğramaya, para, mal ve güç kaybetmeye tabir edilir. Hıçkırarak ağlama da aynı şekilde olumlu değildir. Bu rüyayı bir uyarı olarak kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda disimiñ düştüğünü gördüm ve bu erkeģin elindeydi rüyada gördüğüm erkek aklı dengesi bozuktu bana dışını veriyordu bnde koltuk agliyorsun bana bisy yapacak diye sonra abimler geldi kokudan aldım dışı elime acaba ne anlama geliyor bu rüya


arifselim
Rüyada diş düşmesi ise tanımadığın bir akli dengesi bozuk olan birisini görmek beklenmedik ve hayret verici olayların yaşanması manasındadır. Daha sonra Allah’ın izniyle güvende olmaya ve feraha kavuşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sanırım alt ön dişlerimden ortadalardaki bir dişim düştü çirkin görünüyor diye üzülmüştüm tam hatirlamiyorum acaba diş dustugunu görmek ölüme mi isaret eder yardımcı olursaniz sevinirim


arifselim
Rüyada dişin düşmesi ölüme işaret etmez. Alt dişlerden birinin düştüğünü görmek genellikle anne tarafından akrabalardan gelecek olan üzücü haber anlamındadır. Bazende bu rüya sahibinin üzüntülü günler geçirmesi manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bütün dislerim dökülüyordu. Alt ve üst ten 2 şer parca halinde toplam 4 bütün parça olarak elime aliyordum. Once agzim şişti bir kaç dakka konuşamadım sonra normale döndü.


arifselim
Bu şekilde dişlerin düşmesi, eş dost ve çevreden işitilecek olan üzücü haberlere ve olaylara alamet eder. Sonra normale dönmesi ise bu sürecin sonu ferah olacağına alamet eder. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyin hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Slm, Ben hamileyim ve rüyamda hemen her gun on dislerimin dustugunu goruyorum ya da sadece az bir sey dis kalkiyor.


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin içinde bulunduğu bazı zor durumlara işaret eder. Bazende bu rüya tedbirli davranmak gerektiğine ve Allah’a tevekkül edilmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Yakın bir arkadaşım rüyasında benim üst ön dişimin düştüğünü görmüş. Ertesi gün bende rüyamda alt köpek dişimin düştüğünü gördüm ve yanımda o yakın arkadaşım vardı. Elime kanlar boşalıyordu. Acaba pskolojik olarak mı gördüm o rüyayı yorumlayabilirseniz sevinirim iyi çalışmalar.


arifselim
Merhaba. Senin gördüğün rüya psikolojik olarak görmüş olabilirsin. Arkadaşının bunu görmesi ise genellikle karşılaşılacak bazı sorun ve sıkıntılar anlamında tabir edilir. Allah’a havale et ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mehmets
Rüyamda yukardaki orta iki dişim düşüyordu ama şöyle, ilk başta sağ tarafta ki ni kanarken gördüm sallanıyordu bu ne diye dokununca elimde kaldı kanıyodu orası. daha sonra tüm damağıma bir titreme geldi bir basınç oluştu ve ötekini de resmen fırlattı ağzım. orta yukarı dişlerim elimde ağzım kanlı ben şok olmuştum dilimle boşluğu geziniyodum . O sırada herkes bana yenisi çıkar korkma , falanca nın dişi 3 kere düştü tekrar çıktı filancanın 5 kere yenisi çıktı diye telkin veriyolardı. Bende gerçekten çıkarmı diye sorarken ağzımda gerçekten de yeni iki dişin çıkmaya başladığını gördüm. Çok mutlu oldum dilimle gezdiriyordum o sırada uyanmışım. 8 saat oldu hala o gergin hissin etkisinden çıkamadım. Ne anlama geliyor acaba lütfen söyleyin. Hayırlı akşamlar..


arifselim
Bu rüya yaşadığın tatsız ve üzücü şeylerin geçeceğine, isteklerine kavuşacağına ve Allah’ın izniyle rahata ulaşacağına tabir edilir. Çıkan bu dişlerin yerine diş çıkması çok hayırlı olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz kenarı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bütün dişlerim düşüyordu ağzımdan çıkarıp annemlere gösteriyordum annem de aralarindan çok güzel iyi bir diş çıkarıp bana gösteriyorlardi bak ne güzel bir diş diyorlardi sonra yemek yemeye çalışıyordum ama ağzımdan sadece ortadaki dişler kalmıştı aşağı yukarı olarak .yandakilerin hepsi düşmüştü yoktu


arifselim
Rüyada bütün dişlerin döküldüğünü görmek, genellikle gören kişinin ileriye dönük planlarında kendisini yetersiz görmesi anlamındadır. Bu rüyayı bir ders olarak kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


kemalp33
Selamun aleyküm. Bugün rüyamda kadın erkek karışık bir cemaatle namaz kılıyorduk fakat imam bir kadındı ve cemaatin önünde değil de farklı bir yerde duruyordu imamın yüzü bize dönüktü ve nerdeyse kimse namazı doğru kılamadı ben hariç yorumlarsanız sevinirim teşekkür ederim yaş 20 erkeğim hocam


arifselim
Aleykum selam. Helal ve meşru olmayan işlere, hata ve yanlışlara tabir edilir. Kişinin yakın ve çevresinde hatalara düşmemek için adımlarını dikkatlice atması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arkadaslar benim dislerim dusuyordubust tarafda daha coktu arkalardan alt dislerimdeyse siyah kitlrler vardi dislerimin nereye dustuyunu bilmedim onrari topladim dizim uzerine koydum sonra bazilari yere dustu onlari topladim yanimda dis doktoru vardi bizim tanisdi kendisi o bana merak etme yapariz dedi sonrada okuldan ciktim bunlarin hepsi okulda okdu bu arada sonrada annemin arabasina bindim bir tunel gibi bir yere girdik oraya girmek yasakmis sonra ordaki isciler bizim ordan cikmamizi istedi kictim sonra kendimi evde buldum annemse yorgun sanki isciler onu dovmus gibiydi sordugumda sana bir sey yaptilarmi diye hayir iyiyim dedi topladigim dislerde yoktu tunelden sonra ben anlamadim noldugunu anneme tam dislerim dokuldu diyecekken uyandim lütfen bir sey yazin korkuyorum aslinda


arifselim
Bu aslında tek bir şekilde yorumlanması çok zor olan bir rüyadır. Genel bir şekilde bu şöyle yorumlanabilir. İş, eğitim ve benzeri önemli konularda kişinin kendisini yetersiz yani öz güveni eksik olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bütün dişerim dökülüyordu ağız dolusu dişlerimi avucuma aldım o kadar çok dişim var dı ki 2 avucumla tutuyordum ama ağrısız ve kan yoktu ne anlama gelir


arifselim
Bu şekilde dişlerin döküldüğünü görmek hayırlıdır. Bu rüya gören kişi için borçlarından kurtulmasına, hayırlı kapıların açılacağına ve kurtuluşa ermek için ettiği duaların kabul olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ramazan ayı ortalarında rüyamda hz. Muhammed sav. Gördüm savaş anında idik ve beni yanına çagırıp elindeki kılıncını bana verip beni koru demisti. O andada nefes nefese uyandım su içip orucumu bozmak zorunda kaldım cunku cidden nefessiz kalmıştım Sakalları beyaz idi ve parmağında da gumusten yuzuk vardı. Yorumlarsanız sevinirim. İyi günler.


arifselim
Orucunu bozmak için kesinlikle geçerli bir mazeret değildir. Ancak kendini bir tehlike altında hissetmişsen caiz olur. Rüya ise sana güzel bir işarettir. Onun yolunda olmak ve sünnetine sıkı sıkı sarılmak için sana bir ikaz gibidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam ben yemek yerken birden bire dişimin de yemek ile beraber düştüğünü gördüm ve dişim normalde gümüş değil ama rüyada yarısı gümüştü dişimi çignedigimi farkettim cıkardım bunu nasıl yorumlarınız artı olarak rüyadan bir gün önce bıraktım dişim gercek düştü


arifselim
Eğer gerçek hayatta diş ile ilgili olan yaşadığın ve etkilendiğin bir durum varsa bu rüya bilinçaltı olarak yorumlanır. Genel bir manada ise, diş düşürmek genel olarak ailede ve akrabalar arasındaki yaşanacak kayıplara işaret eder. Bu kayıp, huzur ve ayrılık da olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sol alt damağımdan üç tane dişim fırçalarken lavaboya düşüyordu. Elime alip bakıyordum ve hepsi çürümüş birinde kocaman oyuk vardı.
Yorum için şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada derinin yüzüldüğünü görmek

arifselim
Bu rüyanın en güzel yorumu, çok sevineceğin güzel günlerin geleceğine alamet eder. Sana ayak bağı ve dert olan sorunlarından kurtulacağına, seni başarıya ve mutluluğa götürecek yolların önünün açılmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm
Rüyamda Üstte sol azı dişimin yanındaki dişim yiğenimle çarpışıp düşüyor
Ve yiğeniminda dişi düşüyor
Yiğenim dişi yanlışlıkla yutuyor ben dişimi kaldırıyorum


arifselim
Aleykum selam. Hem senin hemde yeğenin için aynı olarak yorumlanır. Dişin böyle düşmesi demek üzüntülerin yaşanmasına ve üzücü haberlerin alınmasına tabir edilmiştir. Her ne şekilde yorumu olursa olsun yinede Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ön üst ve sağ dişimin ikiye catladiktan sonra agrisiz kanamadan deri üstünde sallanir haldeydi bende elimle çektim ve hiç ağırmadı kanamadi ne anlamagelir


arifselim
Böyle bir rüya sorunların ve anlaşmazlıkların çok olduğu bir döneme girildiğine işaret eder. Bu anlaşmazlıklar genellikle aile içinde olabilir. Bu rüyalardan bir ders alınabilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
benim rüyamda alt çenemde ki sağ ön dişimin sallandıgını ve düşeceğini biliyordum annemle kuzenime gösteriyordum o sırada evde çok kalabalıktı misafirlerimiz vardı. yarim saat sonra dişim kendiliğinden düştü ve ben ağlamaya başladım annemin yanına gidip ona sarılarak ağladım disim düştüğü için.


arifselim
Bu rüya genellikle aile içerisinde yaşanan tartışmalar ve kavgalardan ötürü kötü ve üzücü günler yaşanacağına ve bundan dolayı etkileneceğine tabir edilir. Yinede Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Aybuke
Rüyamda üst 3 dişimin sallandığını ve elimle sallayıp çıkardığımı gördüm ve çıktıktan sonra dış etlerimin olduğu yer siyah siyahtı.


arifselim
Farklı yorumları olsa da en açık yorumu aile bireyleri arasında yaşanan sorunlardan ötürü büyük sorunlar yaşanacağına ayrıca rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine de yorumlanmıştır. Allah’tan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada odada yatak da uyuyorum ve vefat etmiş dedem ve yanında ak sakallı iki yaşlı vardı dişlerim birbirine değerek gıcırdayarak alt dişlerimden biri düştü uyandım elime aldım kan doluydu dışarı balkona çıktım annem koşarak telaşlı bir şekilde yanıma geldi ağlıyorum ama sesim çıkmıyor dişim kayboldu birden uyandım

Rüyada uyuyorum ve vefat etmiş dedem ve yanında ak sakallı iki yaşlı vardı dişlerim birbirine değerek gıcırdayarak şiddetli bir ağrı çekerek alt dişlerimden biri düştü elime aldım dışarı balkona çıktım annem koşarak telaşlı bir şekilde yanıma geldi ağlıyorum ama sesim çıkmıyor ve dişim kayboldu.


arifselim
Genellikle bu rüyalar olumlu manalarda yorumlanmaz. Bu rüya çeşitli sıkıntılara, sorunlara ve üzücü haberleri almaya işaret eder. Dişin düşmesinin genel bir manası öyledir. Allah’u tealadan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
– Ben rüyamda uykudan uyanıyorum ve aynaya baktığımda da disime dokunuyorum köpek dişim avcuma düşüyor.. sonra tkrar sallandigini farkediyorum ve aynaya baktığımda diğer köpek dişim de elime düşüyor ve dişin arkasindan yoğurt çıkıyor.
Bu ne anlama geliyor

– Selam aleyküm .
Rüyamda bir kadın bana bir yumruk vurarak üsten azı dişimi ağzıma geliyor bir bakıyorum dişime
Bembeyaz..ama çok üzülüyorum ön dişim düştü diye saklıyorum .acaba ..


arifselim
– Dişin bu şekilde sallanması ve düşmesi iyi değildir. Rüyayı gören kişinin alacağı üzücü bir haber anlamındadır. Genellikle de akrabalardan gelecek bir habere tabir edilir.

– Aleykum selam. Bu tersine çok hayırlıdır. Rüyanda sana yumruk vurulması ve dişini bembeyaz görmen sağlıklı olmaya ve uzun bir ömre tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba.. Rüyamda evdeyim aynaya bakıyorum ve üst ön dişlerimin ikisinin tuhaf olduğunu farkediyorum. Dokunuyorum ikisine de birisi etten ayrılıyor gibi oluyor bırakıyorum. Sonrasında tekrar dokunuyorum kanamadan elime geliyor. Kökü yok söz de ama kökünden çıkmış gibi, şekli ise kök kısmı kırık gibi yamuk çizgi şeklinde. Sonra kız kardeşim yanıma geliyor bak dişim çıktı diyorum tekrar yerine takmaya çalışıyorum olmuyor. Bırakıyorum bende uğraşmayı, keşke hiç dokunmasaydım böyle olmazdı gibisine geçiyor içimden. Çıkmış dişime ve aynaya dişlerime bakaraktan uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada doğum yaptığını görmek ne demek?

arifselim
Merhaba. Üst ön dişi bu şekilde düştüğünü görmek iyi olarak yorumlanmaz. Genellikle yakın akrabalardan gelecek olan üzücü bir habere tabir edilir. Bazende bu rüya bir tartışmanın çıkması ve tatsızlık yaşanması olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda makyaj yaparken agizma mavi bir ışık tutuyorum. Işığı tutunca çürük dişlerim birden yerinden oynuyor. Bende oynamisken çekeyim diyorum. Elimle sag ve sol tarafta alt orta azilarimi çekiyorum. Ne olarak yorumlanir


arifselim
Çok farklı anlamları olabilir bunun için kişiye özel bir şekilde yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Bu rüya genel bir mana olarak çok zor durumda olan birine yardımda bulunacağına ve bir sıkıntısını gidereceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben 15 yaşındayım.rüyamda dişime demir gibi ağır bir şey çarptı ve çok ağrımaya başladı.Birşey .oldu mu diye elimi uzattığımda dişimin sallandığını fark ettim ve arkasından dişimin elimde kaldığını fark ettim alt çenemin öndeki sağ dışı düştü. Ne anlama gelmekte ?


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin baba tarafından bir akrabasına yorumlanır. Üzülecekleri haberler almalarına ve sıkıntılara düşmelerine işaret olarak tabir edilir. Kişiye ve durumuna özel olarak yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada bir arabadaydım. Sol alt köpek dişimin sallandığını ve çıkardığımı gördüm. Ardından yanındaki başka bir diş de sallanıp düştü. Herhangi acı hissetmedim. Ailemin yanına geldiğimde gülümseyerek ağzımı gösterdim dişlerimin düştüğünü gösterdim. Genel olarak mutluydum rüyamda. Ama diş işle ilgili rüyalar genelde çok olumsuz yorumlanmış. Lütfen tabirini yaoar mısınız?


arifselim
Evet maalesef çoğunlukla dişlerin düşmesi olumsuzdur ama bu her zaman değili. Eğer diş çürümüş ve düşmüş ise, çekilmiş ise yada çocukların dişleri düşmüş ise bu hayırlıdır. Yinede kişiye ve rüyaya göre yorum değişebilir. Bu rüyan ise aile içerisinde yaşanacak tartışmalar yüzünden çok kötü günler geçireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ses
Rüyamda üst arka azı dişlerimden birinin düştüğünü gördüm elime geldi yerine baktım boşluktu sonra 2 önündeki ön azı dişimin de sallandığını farkettim biraz elimle salladım sonra onun da düşmesinden korkup bıraktım iyi bakarsam düşmez belki diye düşündüm. Kanayıp kanamadığını net hatırlayamıyorum. Düşen dişin boşluğu kansız temizdi ama düşerken ya da sallanan dişte kanama olmuş olabilir gibi hatırlıyorum ama oluk oluk değil birden kan sızması ve ardından kanamamış gibi temiz olması şeklinde.


arifselim
Bu gördüğün rüyanda maalesef olumlu manaya yorumlanmaz. Rüya sahibinin üzgün, kederli ve sıkıntılı bir döneme gireceğini ifade eder. Bazende maddi ve manevi zarara uğramaya işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Bazençaresiz
Merhabalar. Rüyamda ön alt sağ tarafta iki dişimin düştüğünü gördüm. Sallanıyordu çok zorlanmadan dilimle çıkarıverdim. Dişlerin kökleri yoktu ama kanadığını gördüm. Biri büyük biri küçüktü. Yan yanaydılar.Dişlerim dudağıma yakın bir yerde ağzımın sağ tarafındaydılar. Dışarıdan fark edilir mi diye düşünürken uyandım. Anlamlı bir rüya gibi geldi merak ettim. Yorumlayabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.


arifselim
Merhaba. Benzeri şekilde görülen diğer tüm rüyalar gibi dişin sallandıktan sonra düşmesi iyi olarak yorumlanmaz. Böyle bir rüya özellikle aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalara ve sorunlara tabir edilir. Yinede daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Güllllllll
Selamın aleyküm ben rüyamda üst çenedeki dişimin biri önde biri arkada olmak üzere ikisinin düştüğünü ama hiç aci çekmeden düştüğünü gördüm ama garip olan farkli zamanlarda düştüğünü biri annemin babasinin evinde düştüğünü gördüm diğer üstten arkadaki dişimin annemle başka bir memlekette gezerken kaybolduğumuzu o zaman düştüğünü gördüm yorumlarsaniz çok sevinirim çok teşekkürler şimdiden bide rüya hayir olsun diye dua ettim başka ne yapabilirim?

Okudunuz mu?  Rüyada Dal Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Aile ve akrabalar arasında sorunlara ve canın sıkılmasına yorumlanır. Uyandıktan sonra görülen rüya için hayır dilemek yeterlidir. Bunun dışında dileyen sadaka verebilir buda uygun ve güzel olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyam da kız arkadaşimla bir şeyler yaşıyorduk ve bir anda durdum sonra ben aynanın karşısına geçtim ve azı disim sallaniyordu diğer dişlerim de dokununca sallanıyordu sonra dişlerin boyle düzeni bozulmuş ve en sonunda azı iki disimi ben kendim çektim


arifselim
Bu rüya farklı olarak ve hayırla yorumlanır. Umudunu artık kestiği ve bir gelişme beklemekten artık vazgeçtiği bir şeyin bir anda düzelmesine ve mutluluk yaşamasına işaret olarak tabir edilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda önce bir çocuğa sarıldım. Sonra yukarıdaki dişlerimden bir tanesi düştü. Herkes sayende sallanan diş düştü diye sevindi. Ama baktım ki o diş benim dişim. Ardından sırasıyla bütün yukarıdaki dişlerim düştü dişler temiz ve büyüktü ama ağzım kanıyordu. Peçete koyup düşen dişlere bakıyordum. Sonra nasıl konuşacağım diye düşünürken uyandım.


arifselim
Hayırlı günler. Tam ve net bir şekilde yorumlamak için sana özel tabir edilmelidir. Genel olarak karşılanması zor bir zarara uğramaya ve bir sürü aksilikleri peş peşe yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Ben rüyamda on ust disim sallanio dr gosteriorum drek doktor eliyle alio yere atio disimi bende disimi yere atinca neden attiki ben onu geri taktirirdim die aradigim yerde boyle insaat kumu pislikleri olan bir yer gibi iclerinde disimi ariorum


arifselim
Merhaba. rüya sahibi için sıkıntıya düşmeye, maddi sorunlar yaşamaya ve canını sıkacak gelişmelere işaret olarak yorumlanır. Bu durumdan kurtulmak için verilecek mücadeleye de tabir edilir. En doğrusu Allah’tan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamlar olsun herkese.ben bir rüya gördüm rüyamda üst çenede sag taraftaki azı dişin ilkinin düştüğünü gördüm.rüyayı gördüğüm günün akşamı babam vefat etti.perşembeyi cumaya bağlayan gece Hakkın Rahmetine kavuştu.


Tohat
Öncelikle Allah rahmet etsin ve sizlere sabır versin. Rüyada görüp de yaşadıklarınız tabiri olmuş. Azı dişinin düşmesi aile reisinin sağlığı ve hayatıyla alakalı bir durumdur ki bunu da maalesef yaşamışsınız.


MustafaÖZKARA
Rüyamda bütün dişlerimin çürümüş olduğunu ve bir doktor tarafından aralarından kurtçuk çıkardığını, sonrasında alt dişlerimin hepsini çıkararak çene etleri in içerisinden ahtapot kollarına benzer birşeyler çıkardıklarını sonrasında da bütün vücudumu dilimlenmiş etler gibi denizde yüzüğünü ve sonra onların hepsinin balık olduğunu gördüm. Hayır olsun inşAllah. Rüyamın tabiri nedir acaba. Selam ve dua ile…


Tohat
Çürümüş olan dişler yaşadığın bazı sıkıntı ve huzursuzlukların işaretidir. Dişlerini çektirmen veya dökülmesi bu sıkıntıların giderilmesi, rahatlaman ve sorunların bitmesi anlamı taşımaktadır. Dişlerinin arasından çıkan kurtçuklar gıybet olarak tabir edilir. Gıybet etmemeye özen gösteren biri değilsen buna dikkat etmen gerektiğine, etmiyorsan etrafındaki kimselerin senin hakkındaki konuşmalarına, ahtapota benzeyen canlı görmen ise çeşitli özelliklere sahip olduğuna ve bu niteliklerini değerlendirmen gerektiğine işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.


rüyada diş düşmesi, rüyada dis dusmesi, rüyada dişin düşmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada deniz ve gemi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada diş düşmesi ne demektir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.