Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:15
Alim
Yönetici

Hacı baran efendi

Hacı baran efendi

ihvaı müslim
Allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun.Bu yazıyı okumaya başlamadan önce bütün meşayihi kiram efendilerimize peygamber efendilerimize ve bütün kaaf ve ehli müslümanların ruhları için bir fatiha okuyalım….
Baran efendi çok muhterem ve çok hoş bir insandır. Herşeye sinirlenmez,kızmaz,herkese güler yüz ve sevgisiyle karşılar ve peygamberimizin yapmış oldugu gibi güler yüzle dini islamı tebliği etmeye çalışır. Tek deri peygamber efendimiz gibi ümmeti Muhammedi cehennem azabından kurtarmaktır.Onu seven onu görn feyiz muhabbetinen etkilenir ve bunu yaşayan pek çok kişi vardır.Bu muhterem insan şuan 84 yaşında ve hala bu görevii sürdürmektedir..Adabı muaşeret kurallarından ayrılmayıp şeriatı ahmeidyeyi Muhammediyeyi yaymak için elinden geleni yapmkatadır.Allah uzun ömürler versin.DUA İLE….

Okudunuz mu?  Peygamberimizin sağlık için söylediği hadisler

Cevap: Hacı baran efendi

Kayıtsız Üye
ben çamurlu yollarda gezen sizleri seven kardeşiniz samsundan recep özbey saygıyla hürmet eder selamlarımı sunarım.


hacı baran efendi, baran efendi, baran efendi ankara

Bu kategoride yer alan Musa Topbaş Kimdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hacı baran efendi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.