Anasayfa
15 Eylül 2023, 8:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birini çıplak görmek ne demek

Rüyada birini çıplak görmek ne demek

Kayıtsız Üye
rüyamda sevdigim insanı üstü çıplak gördüm güya özürlü bir kardeşi varmış bende evine gitmişim acaba hayırmıdr sermidir bilemedim


Cevap: rüyamda sevdigim insanı üstü çıplak gördüm güya özürlü bir kardeşi varmış bende evine gitmişi

rana
rüya ile amel edilmez,
imam nablusiye göre:

Okudunuz mu?  Rüyada kendi içine cin girmesi

SEVGİLİ

Rüyada sevgilinizi görmek, sevgilisi olanlar için ayrılığa, olmayanlar için yeni bir sevgili edineceğine; sevgilinizle aranızda tartışma çıkarak ayrıldığınızı görmek, bir rakibinizin sizden alacağına işarettir.

ÇIPLAKLIK

Kirmani’ye göre kendisini çıplak ve bir iş için soyunmuş görmek, eğer bu iş dine ait ise, dünyadan menfaat görmeğe, fakat ahirette aksine delalet eder. Çarşıda veya bir takım kimseler arasında çıplak olduğunu ve cinsi organlarının meydanda olduğu için halkın kendisine baktığını ve herkesten utandığını görmek, herkesten sakladığı ve öğrenilmesini istemediği bir ayıbının ortaya çıkacağına işarettir. Bir mescitte soyunduğunu gören, günahlarından soyunur, bir rivayete göre de ibadete ve dini vazifelerine gayret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada 4 büyük melekten birini görmek

Çıplak olup cinsiyet organlarının ve vücudunun bazı kısımlarını kapatacak bir şeyi olduğunu gören malının büyük bir kısmını kaybeder. Ancak geçinebilecek kadarı ile yetinir. Çırılçıplak olup üzerinde hiçbir şey olmadığını ve fakat kendisine bakılmadığı gibi, kendisi de cinsiyet organlarının açık bulunduğunu bilmediğini gören, eğer hasta ise iyileşir, kederli ise kurtulur, borçlu ise borcunu öder, zengin ise malını kaybeder, veya evini satar yahut eşinden ayrılır. Bir rivayete göre bu rüya tövbeye ve dünyadan göçerek ahirete yönelmeğe bazılarına göre ise, haram mal kazanarak başkalarının hakkını gaspedeceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada sübhaneke duasını görmek

Rüyada çıplaklık iç yüzün sağlamlığına yorumlanır. Bazan da insana pişmanlık verecek şeye yorumlanır. Bir kimse rüyada elbiselerini çıkardığını görse, o kimse öğüt verip dost görünen ve düşmanlığını gizleyen bir düşmanı olduğunu anlar.

Rüyada bir mecliste çıplak olduğunu gören kimse rezil olur. Bir yerde tek başına çıplak olduğunu görenin düşmanı onun hatasını araştırır. Ancak gayesine erişemez. Hasta olan bir kimse sarı renkli bir elbisesinden soyunduğunu görse, iyileşir. eğer soyunduğu elbise kirli ise, kederden kurtulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Kurtlanmış salatalık görmek anlamı ve tabiri nedir?

Bazı yorumcular, çıplak olmanın ithamdan kurtulmaktır derler. Ölmüş bir kimse rüyada çıplak bir halde görülse o şahıs dünyadan sevapsız gittiği halde cennete girer diye yorumlanır. Üzüntülü bir kimse, rüyada çıplak görülse, o kimse üzüntü ve kederinden kurtulur.

Bazı yorumculara göre rüyada çıplak olmak, çapkın olmaya yorumlanır. Bir kadının rüyada siyah bir elbiseden soyunup çıplak kaldığını görmesi, karanlıktan sonra aydınlığa kavuşmaya yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada amca oğlundan evlilik teklifi almak

Yorum: Rüyada birini çıplak görmek ne demek

mumsema
rüyada başkasını çiplak görmek, halk arasında pek hoş karşılanmasa da yorumları genelde iyidir.
< Rüyada çıplaklık iç yüzün sağlamlığına yorumlanır. >
rüyada birini çiplak görmek nedir
< Rüyada birini çiplak görmek ne demek güzel talihe, hak edilen güce, parasal yükü bulunan dosttan kurtulmaya, iyi zamanlara, verimli uğraşlar gerçekleştireceğine, birkaç hafta içinde alınacak iyi havadise, şöhrete kavuşmaya, emniyetli olmaya, maddi sıkıntılardan uzak durmaya >


rüyada başkasını çiplak görmek ne demek diyanet, rüyada başkasını çiplak görmek ne demek, rüyada birini çiplak görmek ne demek

Bu kategoride yer alan Rüyada Allah razı olsun demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birini çıplak görmek ne demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.