Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:19
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çoban olmak

Rüyada çoban olmak

Kayıtsız Üye
Rüyada çoban olmak ne demektir Bir kişinin rüyasında çoban olduğunu görmesinin anlamını yazar mısınız ?


Cevap: rüyada çoban olmak

Vamık
Rüyada Çoban Olmak

Rüyada görülen çoban halkın büyükleridir. Çobanı görmek şanın yüceligine ,insaf ve adaletle davranmaya yorumlanır. Koyun sürüsünü otlatırken bir hayvanını kurdun kaptıgını ve ötekilerin de kaçtıgını görmek o yerden hükümetin zulmünden dolayı halkın kaçtıgına delalet eder. Danyal (a.s) diyor ki ; koyun çobanlıgı ettigini gören hayır ve menfaate nail olur. Beygir çobanlıgı memuriyete ,merkep çobanlıgı berekete ve hacca gitmeye delalet eder.
Rüyasında çoban olup hayvan sürülerini güttügünü gören bir memuriyete girer; bir çobanla konuştugunu görmek bir iş bulmak için bir yere başvurduguna ,veya işinden ayrılıp başka bir işe girecegine delalet eder. sürülerini otlatırken bir agaca yaslanıp kaval çaldıgını gören ,veya bir çobanın çaldıgı kavalı dinleyen; ölümünü beklemedigi bir kimsenin ani ölümünden dolayı onun mirasına konar.
Başka bir yorumcuya göre; rüyasında çoban olup koyun güttügünü görmek bulundugu işte baş olacagına ,çoban olup kaval çaldıgını görmek, emrinde bulunanlara veya arkadaşlarına hayrı dokunacagına ,koyunları sürerek köye getirdigini görmek bulundugu yer halkı tarafından sevildigine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Cami görmek ne demektir?

rüyada çoban olmak, rüyada coban olmak, rüyada çobanlık yapmak

Bu kategoride yer alan Cuma günü bin tane salavat okur ve iki rekat namaz kılarsa Peygamberimizi rüyada görür mü başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çoban olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.