Anasayfa
2 Mart 2023, 21:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğim kişinin evimize gelmesi

Rüyada sevdiğim kişinin evimize gelmesi

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm mumsema, sevdiğim bir kişi var. O da beni seviyordu ama artık istemediğini söyledi, rüyamda arayla iki kere sevdiğim kişinin bizime eve geldiğini gördüm. Ev biraz da kalabalıktı. Bunun yorumu ne olabilir?


Cevap: rüyada sevdiğim kişinin evimize gelmesi

rana
ve aleykümüşselam ve rahmetullah kardeşim,

eğer evlenme yaşındaysan evlen ve sevdiğin insan esin olsun, zinadan uzak dur ve yaklaşma..

rüya ile amel edilmediğini bilmeni isterim.. bunu Efendimiz (s.a.v.) söylüyor..

imam nablusiye göre:

SEVGİLİ
Rüyada sevgilinizi görmek, sevgilisi olanlar için ayrılığa, olmayanlar için yeni bir sevgili edineceğine; sevgilinizle aranızda tartışma çıkarak ayrıldığınızı görmek, bir rakibinizin sizden alacağına işarettir.


Cevap: rüyada sevdiğim kişinin evimize gelmesi

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm, bende rüyamda sevdiğim kişiyi gördüm ama biraz farklıydı. Bizim eve gelmişti ama benim evim olduğunu bilmeden arkadaşıyla birlikte bizde ders çalışıçaktı sizce bunun anlamı ne olabilir?


arifselim
Rüyada sevdiğini görmek hayırlıdır. Yakında ulaşılacak olan başarılara ve hayatınızdaki olumlu gelişmelere işaret eder. Genelde uzun zamandır olmasını umduğunuz bir şeyin olmasına yorumlanır.


yoseobelif
islam aleminde sevgili olmak günah diye biliyorum . şu yaşıma kadar hiç kimseyle sevgili olmadım . birine aşık olsam bile içimde gizledim O.Ö


arifselim
Sevgili hayatı yaşamak caiz değildir. Sevmek elde olan bir duygu olmasa bile bu duygunun esiri olmamak gerekir. Nefsine hakim olup kendisini haramdan koruyana ne mutlu.


Kayıtsız Üye
Sevgilimin bizim eski evimize geldiğini gördüm ve dün de eski evimizde olan bir rüya görmüştüm bu gece de sevgilimle beraber uyudum ve babam görmeden onu balkondan çıkardım bunun yorumu ne olabilir


arifselim
Bu rüyalar hayra yorumlanır. Müjdeli haberlere moralin düzelmesine işaret eder. Bazen de çok uzun zamandır istediğiniz bir gelişmesinin meydana gelmesine yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm bende rüyamda sevdiğim kişinin bizim evimize misafir olarak geldiğini ve işimde de bana yardım etmek istedi bende gerek yok dedim sizce bu ne anlama geliyor .


arifselim
Aleyküm selam. Sevdiğinin eve gelmesi hayırlıdır. Müjdeli haberlerin alınmasına ve bazı isteklerinizin gerçekleşmesine işaret eder.


Kayıtsız Üye
Rüyamda aşık olduğum adamın evimize misafir olduğunu pijama falan gıgdiğini gördüm bende çok mutluydum ..


arifselim
Bu rüyanız güzel gelişmeler yaşayacağınıza ve isteklerinizin olacağına yorumlanır. Bazende müjdeli haberlerin alınacağına yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba mumsema
Daha önceden çıkıpta ayrıldığım ama hala Sevdiğim kişi bizim eve ailesiyle gelmişti
Fakat benim olduğumu bile bile
Annesi benim ona aşık olduğumu fark edince odama gelip onun senden yaşı büyük ve o damlayı seviyor demişti.damla da uğurun ilk aşkı


arifselim
Merhabalar hanım kardeşim. Rüyanız o kişiyle bir ilgisi olarak değil ama sizin için alacağınız müjdeli haberlere, isteklerinizin gerçekleşmesine işaret eder. Bu tür rüyalar çoğunlukla hayırla yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Ben eski sevdiğimi gerçekte olan sevgilisiyle evime geldiğini gördüm. Evde annem ben yengem ve yiğenlerimde vardı. Eski sevdiğim sevgilisini devamlı yalnız bırakıp içeride telefonla konuşuyordu. Evden çıkarken sınırlı bir şekilde yüzüme baktı kapıyı açtı tam çıkacakken eve farklı misafirler geldi oda geriye doğru geldi ev kalabalık oldu ve uyandım ama rüyamda hiç onunla konuşmadım

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğimle beni ayırmaya çalışıyorlardı

arifselim
Merhaba. Bu rüya sizin için hayırla yorumlanır. Sizin için hayırlı gelişmelere, sürprizlere ve müjdeli haberler almaya tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda şuan seni sevmiyorum dese de beni seven bir erkeğin evimize gelmesi ve bizde kalması ne anlama gelir


arifselim
Çok sevineceğin ve mutlu olacağın müjdeli haberler almaya işaret eder. Nasip, kısmet ve hayırlı haberleri işitmek olarak da yorumlanmıştır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm Hocam bende rüyamda sevdiğim insanın bizim eve misafir olarak geeceğini ancak annemin misafirleri istememesi ve sürekli söylendiğini gördüm en sonunda onlar bizim evimize gelemeden rüyamdan uyandım bunun sonucu nedir?

Hocam Selamın Aleyküm ben rüyamda sevdiğim erkeğin ailesi ile birlikte bizim eve geleceğini ama annemin misafirleri istemediğini gördüm tam onlar bizim eve gelecekken rüyamdan uyandım bunun delaleti denir


arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Bazı sorunların çıkmasına, üzücü sözlerin işitilmesine ve bazı engellerle karşılaşmak anlamında tabir edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Şirine9620
Rüyamda sevdiğim adamın annesini babasını ve erkek kardeşi bize gelmişler beni görmeye ve gülüyorlar babası benim için çok güzel şeyler söylüyor annesiylede yeşillik yollarda yürüdük kardeşide çok iyiydi ben . Biz sevdiğim çocukla ciddi düşünüyorduk fakat onun mesleğinin sıkıntıları var o yüzden aramız biranda çok açıldı halen konuşuyoruz ama sevgili değiliz ???


arifselim
Bu rüya o kişi ile ilgili olur veya olmaz bunu Allah bilir. Ancak bu senin için hayırlı bir kısmete ve çok mutlu olacağın gelişmelere tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Seyfettin 19
S.a rüyamda sevdiğim kız bize gelmişti. Aileme beni sordu. Ben de heyecanlandım. Ama kız gerçekte sevgilim değil, bana hiç pas vermiyo.


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya illa o kimse ile ilgili olması gerekmez. Senin için sevineceğin gelişmelerin yaşanacağı manasında tabir edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


ecem..
Selamünaleyküm sevdiğim kişi bize geliyor ve biz doğum günü kutlaması yapcaz onun için ne anlama geliyor


arifselim
Aleyküm selam. Rüya sahibi için oldukça sevindirici ve mutluluk verici gelişmelere işaret eder. Sevineceğin sürprizlere ve olmasını arzuladığın şeylerin gerçekleşmesine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Zeynepglr
Selamın aleyküm rüyamda sevdiğim çocuk bizde babamla yemek yiyordu biz daha önceden sevgili olup ayrıldık şuan ayrıyız yani bu rüyanın anlamı ne acaba ?


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya tek bir şekilde tabir edilmez. En makbul olan tabiri bu kimsenin nasibinin çıkması ile evlenmesine alamet eder. Ayrıca bekarlar için güzel bir evlilik yapmak anlamındadır. Evliler içinse bu evliliğinde yaşayacağı sorunlara yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Betkadliya
Merhaba mumsema, rüyamda sevdiğim kişiyi bizim bahçede abimle otururken gördüm (o beni sevmiyo ama) daha sonra babasıyla birlikte geldiler sonra yemek yediler öyle işte ama ben rüyamda içimden sevdiğim kişinin sevgilisi vardır kesin dedim sizce rüyamin anlamı nedir şimdiden teşekkürler.?

Okudunuz mu?  Rüyada silah sesi duymak nedir

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya çoğunlukla yeni bir başlangıç yapmaya ve gören kimse için hayırlı bir kısmete alamet eder. Olmasını çok istediğin bir şeyin olması manasında da yorumlanmıştır. En doğrusunu elbette sadece Allah bilir.


sevdiğim
Selam Aleyküm ben sevdiğim kızı bizim eve geldini gördüm ve Annemi ayaklarına kafasını koymuş yüzünü okşuyordu


arifselim
Aleyküm selam. Güzel bir rüya olarak yorumlanır. Birbirini seven kimseler için bu rüya geleceklerine dair hayaller kurmaya, hazırlıklar yapmaya ve sevinecekleri güzel gelişmeler yaşamaya tabir edilir. Elbette hakkıyla ancak Allah bilir.


mm4846
selamın aleyküm rüyamda sevdiğimi bizim evimize geldiğini ona sarıldığımı daha sonrada ayrı yerlerde uyuyacağımızı gördüm . ne ile yorumlanır inşAllah hayra yorulur


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya genellikle hayırla, mutlulukla ve sevinçle yorumlanır. Rüyada sevdiğinin evinize geldiğini görmek, çok sevineceğin güzel ve sürpriz gelişmelere işaret eder. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
ben rüyamda sınıftan bir arkadaşımın amasyadan bolu ya yanıma geldiğini gördüm ve nişanlı olduğumu da gördüm nişanlımın evinde kaldı çocuk sizce bunun açıklaması ne olabilir


arifselim
Bu rüya bekar kimseler için hayırlıdır. Dini bütünlüğüne dikkat etmesine ve inancının kuvvetli olmasına alamet edilir. Bu rüya evli kimseler için işlerinin yolunda olmasına ve güzel gelişmelere alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben rüyamda evlenmeyi düşündüğüm kişiyi bizim eve geldiğini gördüm ..konuşuyoruz fakat aynı zaman da sevdiğim kişinin getirdiğini bildiğim bir bebek var ağlıyor ..bi ara susturmaya çalışıyorum ona dönüyorum konuşuyorum..annem de salonda sesi geliyor bişeylerle uğraşıyor..( bayanım )


arifselim
Aleyküm selam hanım kardeşim. Rüyalar güzel olaabilir ve hayırlı olarak da yorumlanabilir ama şunu unutma rüya ile amel edemeyiz ve sonuçta bunlar rüyadır ve kesin olmazlar. Bu şekilde görülen rüyalar genellikle insanın içinde ukde kalan ve vicdan azabına neden olan bazı durumlardan dolayı öldüğuna yorumlanır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Meraba sevdiğim bir kız var ama o onu sevdiğimi bilmiyor çok kötü kaptırdım kendimi yaklaşık 2 aydır ona karşı duygularım var ama hiç de konuşmadık ve dün rüyamda gördüm bizim eve gelmişti sadece 2 miz vardık biraz konuşuyorduk ama ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum sizce bu nedir ?


arifselim
Merhaba. Bu durumda görülen rüyaların hiç bir anlamı olmaz. Bunlar senin bilinçaltına yerleşen ve çok düşünerek kendini meşgul ettiğin düşüncelerden dolayı gördüğün rüyalardır. İnsanın çok düşündüğü şeyler zaman zaman rüyasına girmesi normal bir durumdur.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğimin bizim köye geldiğini ve annemle birlikte düğün yemeği yaptıklarını gördüm.bu tam olarak iyi mi kötü mü


arifselim
Bu hayırlı bir rüyadır. Hayatta güzel ve mutlu olacağın gelişmeler yaşanacağına alamet eder. Bekar kimseler için sevdikleri ile evlilik için atılacak adımlar manasında da tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada şeytanı hissetmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Erkek arkadaşımın annesi beni rüyasında görmüş elimde bir tepsi ve üzerinde mumlar varmış kapıyı çalmışım ve içeri girmişim yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya için ancak hayırlı ve güzel bir rüyadır diyebiliriz. Güzel ve sevinçli gelişmeler yaşanmasına ve mutlu olmaya alamettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sevdiğim kız daha önce ettiğim teklifte reddetmişti ve rüyamda onu evime geldiğini gördüm annemin yanına gelmiş oturuyordu bende normalden rahat birşekilde yayılarak uzanmış elimdeki telefonla oynuyordum sonra evden çıktığını gördüm , eve çıktıktan bir kaç zaman sonra geri döndüğünü gördüm


arifselim
Büyük ihtimalle bu rüya bilinçaltına yerleşen bir düşünceden dolayı görülebilir. Bir görüşe göre ise bu rüya sevineceğin ve mutlu olacağın bir haber almak manasındadır. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
s.a bn rüyamdar ard arda sevdiğimi görüyorum ve son gördüğüm rüyada sevdiğim bzm evde yemek yiyor ve çok kalabalığız yer bulamadığım için yanında mesafa koyarak oturuyorum.


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya Allah’ın izniyle çok mutlu olacağın hayırlı ve sürpriz gelişmelerin yaşanması manasında tabir edilmiştir. Gönül ilişkileri olanlar için evlilik için atılacak adımlar manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S. A ben rüyamda çok sevdiğim kızla aynı sofrada yemek yedim ve bu sofrada sevdiğim kızın bir kaç arkadaşı ve benim ailemde vardı ama benim sevdiğim kız şu an bir başkasıyla konuşuyor zaten. Sizce bir anlamı varmıdır bu rüyanın.


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya o kız açısından değil ama senin acından yorumlanır ve güzel bir rüyadır. Sıkıntılarından kurtulmaya ve önüne çıkacak olan fırsatları değerlendirerek Allah’ın izniyle karlı çıkmaya işarettir. Ayrıca bolluk ve bereket manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evimize eski sevgilimin annesi ve abisi geliyordu ama kendisi yoktu.Annem babam ve eski sevgilimin ailesi birlikte oturuyorlardı.Ben kendi odamdaydım gitmiyordum yanlarına.Beni de kendi yanlarına çağırıyorlardı oturmam için.En sonunda yanlarına gittim oturdum koltuğa.Bir iki konuştuk.Bu rüyanın anlamı nedir acaba


arifselim
Eski sevgilinin ailesinden birilerinin evine geldiğini görmek gören kimse için sevineceği güzel gelişmelere alamet eder. Eğer bir gönül ilişkisi varsa bu evlilik ile ilgili atılacak adımlar anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda sevdiğim çocuğun bizim eve geldiğini gördüm çok şaşırdım bizde misafir vardı onlara hizmet ediyordum çocukla hiç konuşmadık sadece bir ara ben birşeyle uğraşırken göz göze geldik ben şaşkın bir şekilde bakakaldım o bana gülümsedi. sonra bir erkek önde çocuk arkada gittiler çocuk siyah deri mont ve siyah pantolon giyinmiş arkalarından mutlu bir şekilde baktım o an benim evimi artık biliyor diye sevindim daha sonra ben akrabalarım bir yere gittik orda bir erkeği gösterdiler bana bende istemediğim için ordan uzaklaştım. ancak sevdiğim çocukta akrabalarıyla bir eve gitmiş o evde bekar bir kızla evlendirilmek için. bekar kızın ve sevdiğim çocukla ailesinin bulunduğu evin önüne geldim bir kızla beraber. üzgün bir şekilde beklerken birden sevdiğim çocuk yanıma geldi oda bir erkekle ben konuşmaya başladım mutlu bir şekilde ama o hiç konuşmadı sadece gülümsedi lütfen yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiği kişiyle evlendiğini görmek

arifselim
Rüyan bilinçaltı olma ihtimali vardır çünkü bazen etkilendiğin bir şeyin rüyaya yansıması çok sık görülebilir. ayrıca sevineceğin gelişmelerin olmasına ama bununla birlikte sıkıntılı bir süreçten geçeceğine tabir edilir. Bunlar sonuçta bir rüyadır ve asla kesin mana ifade etmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm
Rüyamda sevdiğim kişinin bize geldiğini gördüm ama tekti ve o hariçinde herkesin yüzü bulanıktı rüya güzelde olsa uyanınca huzursuz oluyordum bunun anlamı nedir acaba


arifselim
Aleyküm selam. Diğer rüyaların yorumunda olduğu gibi güzel bir rüyadır. Sevindirici ve güzel gelişmelerin olacağına alamet eder. Ayrıca aklında olan soru işaretleri olduğuna ve bunların hala giderilmediği anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Öncelikle selamün aleyküm,
Evdeydik ailecek oturuyorduk akrabalarımızdan birisi misafirliğe gelmişti ardından kapı bir kere daha çaldı bu sefer de işte sevdiğim kişi eve geldi bunun açılımı nedir


arifselim
Aleyküm selam. Bu şekilde görülen rüyalar hayırlıdır ama çok ayrıntılı bir yorumları olmaz. Sevineceğin bazı güzel gelişmelerin olacağına tabir edilir. En doğrusu Allah’tan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ailemle birlikteydim ve sevdiğim kişide sanki bizim ailemizin bir parçasıymış gibi bizimle aynı evde kalıyodu bunun anlamı nedir ?


arifselim
Bu rüyaya özel bir yorum yapamam. Olumsuz bir anlamı yoktur ancak bir rüya tabir edilebilmesi için manası açık denilen rüyalardan olmalıdır. Görülen her rüya tabir edilmez. Allah’tan hayırlısını dileyin.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben rüyamda hoşlandığım erkeği gördüm ben arkadaşımla oturuyordum ve o erkek geldi arkadaşıyla ve annemle sonra o erkek anneme artık görümce olduk dedi ama o erkek arap sızce bunun anlamı nedir ??


arifselim
Aleyküm selam. Sevineceğin bazı şeylerin ve gelişmelerin olacağına alamettir. Elbette düşündüğün bazı şeylerin rüyana bir yansıması olabilir ve hiç bir manası da olmayabilir. Bekar ve evlilik çağında olan kızlar için kısmetlerinin açık olmasına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm, rüyamda sevdiğim kişi bizim evimizdeymiş sonra ailem geliyor ve kimse olumsuz bir tepki vermeden hoş geldin diyor, birlikte akşam yemeği yiyoruz herkes olumlu ve güleryüzlüydü anlamı nedir acaba


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüyaların çoğunlukla işareti insanın bilinçaltına yerleşen düşüncelerinin bir şekilde rüyasına yansımasından ibaret olup özel bir manası yoktur. Diğer bir yoruma göre ise, sevineceğin ve mutlu olacağın haberler alacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda hoşlandığım çocuğun bizim eve iftar yapmaya geldiğini gördüm ona iftar sofrası hazırladım ve bana iki tane karpuz almıştı gelirken ne demektir acaba …

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlenmesi

arifselim
Merhaba. Sevineceğin şeylerin meydana gelmesine, kaygılarından kurtulmana ve isteklerinin zamanla tek tek meydana geleceğine tabir edilir. Bu sonuçta bir rüyadır ve hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok sevdiğim bir kız kuzenimin bize geleceğini öğrendim telefonla gerçek hayatta gelmesini çok istediğim bir kişiydi


arifselim
Rüyan bilinçaltı olabilir. İnsan bir şeyi çok istediğinde ve düşündüğünde o şeyi rüyasında görmesi mümkündür. Bunun dışında bu rüyayı özel bir şekilde tabir edemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annem sevgilimi gördüğünü,içerde oturduğunu ve beğendiğini söyledi. İçeri gittiğimde oturuyordu. Sonradan ev kalabalıklaştı. Bende onu gelen kişiler görmesin diye saklıyordum


arifselim
Senin için bu rüya sevineceğin güzel ve sürpriz gelişmelere işaret eder. Bazende gören kimsenin bilinçaltına yerleşen düşüncelerin rüyasına bir şekilde yansımasından ibarettir denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Melis
Rüyamda sevgilimin küçük kız kardeşi ile evime geldiklerini gördüm . Annemde evdeydi, sevgilim ve kardeşi sandalyede oturuyordu . Sevgilimi tam öpecekken annem odama girdi . Bende hemen eğilip kardeşiyle ilgilenmeye başladım . Anne bak bebeği getirmiş diyip annemi yolladım . Annem içeri giremesin diye yatağımı kapıya doğru ittirdik . Sonra sevgilim ben ve kardeşi yatağıma uzandık ben kardeşini uyutmaya çalışırlen sevgilimin kolları bana dolanıktı ve beni izliyodu .

Devamı yok . Rüyalarımın manasına her baktığımda doğru çıkıyor, illa ki yaşıyorum manasında anlatılanları . Lütfen cevap vermeyi esirgemeyin .


arifselim
Bir çok rüya olduğu gibi yada benzeri şekilde çıkabilir. Ama bu her rüya çıkar demek değildir. Rüyan güzeldir ve sevineceğin gelişmelere alamet eder. Çoğu sevgililer için bu rüyalar bilinçaltı olup tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevgilim değil de beni önceden seven bir erkek arkadaşım(ben de onu seviyordum ama sevgili olmadık) akşam bir laç arkadaşıyla evime geliyordu. Benimle konuşmak istiyordu ama babam kızacağından konuşamıyorduk. Bir gün gece boyunca balkonda yattı. Babam erkek kardeşimin arkadaşı sandı ve ne işleri var burda diye kızdı. Ertesi gün yine geldiler. Ben yine konuşamadım aslında istiyordum ama babam kızar diye konuşamıyordum.Sonra onlara gidin burdan derken rüya bitti.


arifselim
Rüyan bilinçaltı olup özel bir şekilde tabir edemeyiz. Eski sevgilileri görmek ya yeni bir başlangıç yapmaya, yada eski günlerden kalan izlerin hala silinmediğine ve unutulmadığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rulin
Selamın Aleyküm. Bem rüyamda kendi evimde 3 arkadaşımı ve onlarla yakın arkadaş olan sevdiğim çocuğu gördüm. 3 arkadaşımda erkek bir arada. Bir tanesiyle çok yakınım. Yakın olduğum o arkadaşım gelip bize gidiyor 2 arkadaşım ve sevdiğim çocuk akşam bizde kalıyor üstelik evde babam ve annemde var ve babam onları çok sevmiş. Resmen üstüne titriyordu onların. Çok garip bir rüya yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Aleyküm selam. Rüyan bazı sevineceğin gelişmeler olacağına işaret eder. Çoğu kere bu tür rüyalar bilinçaltı olan duygu ve düşüncelerin bir şekilde rüyaya yansımasından ibarettir ve yorumda yapılmaz. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Saat görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
SA rüyamda sevgilim ve ailesi geldiler ben hiç merahaba diyemedim ve erkek arkadaşım hiç olmadığı gibiydi koltukta uzanıyordu.rüya dışında ailem sevgilimi biliyolar ama çok karşılar daya yediğim zamanlar bile oluyor sizce rüyanın anlamı nedir.


arifselim
Aleyküm selam. İnsanın bu rüyaları görmesi ve etkilenmesi normaldir. Ne var ki rüyaların yüzde doksanı düşüncelerden ve etkilenilen şeylerden dolayı görülür ve özel bir şekilde tabir edilmezler. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda hoşlandığım erkeğin yanında küçük bir kız çocuğu ve yaşlı bir amcayla evimize geldiğins gördüm. Evdeki bütün eşyalar alt üst olmültü ama bu normaldi. Sonra benim odamda onun namaz kıldığını gördüm ve çok şaşırdım. Acaba anlamı nedir? Allah a emanet olun


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya alınacak olan güzel bir haber manasındadır. Evlilik ile gelişmelere, müjdeli haber almaya ve mutlu olmaya tabir edilir. Bazen bilinçaltı rüya olarakta kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


tek duam
Selâmün aleyküm
Benim bir sevdiğim var bir süredir hiç görüşmüyoruz.
1. Rüyamda sevdiğim çocuk ile babam birlikte evimize geliyor bir süre oturdukları sonra bizden pek hoşnut olmadığını anlıyorum ve kalkıp gidiyor kardeşim yanıma gelip, Sevdiğimin giderken merdivenleri adeta 2 şer 3 er inip yani besbelli kaçıyordu sanki diyor. Bunun üzerine ben sevdiğim çocuğa bir mesaj attım, mesajda şunu yazıyorum: bir sorun mu var diye. Attığım mesaja olumlu veya olumsuz bir mesaj bekliyorum ama gelmiyor.
2. Rüyam ise şöyle : ben bir alışveriş merkezine gitmek istiyorum ama yolu bilmiyorum, güya o bana yolu gösterecek alışveriş merkezine yetişiyorum ve onu görüyorum çok daha yakışıklı adeta yüzünün pek nurlu olduğunu geçiriyorum içimden, alışveriş merkezinde bulunan mağazayı gösterip hemen uzaklaşmak, kaçmak istiyor. Kısa Kısa cevaplar veriyor sorularıma.
Rüyalarımı yorumlar mısınız, neye delalet eder. Allah razı olsun sizden inşaAllah.


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya, içinde bulunduğun durumun daha kötü bir duruma girmesine işaret eder. Daha çok uzaklaşmaya veya olumsuz gelişmeler yaşamaya yorumlanır.

İkinci rüyan ise, önceki rüyana yakın bir şekilde tabir edilebilir. Uzaklaşmak istemek ya bilinçaltı olur yada gerçek hayatta da uzaklaşmak manasında olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


betül t.
Selamün aleyküm. Bu gece rüyamda dışarda geziyordum ve sevdiğim çocuğu görmüş gibi oldum sonra emin olmak için tekrar arkama baktım, önüme döndüm heyecanlı bir şekilde yürümeye devam ettim. Sonra koşarak yanıma geldi ve üzgün bir şekilde keşke seninle böyle olmasaydık keşke sende beni sevseydin dedi içimi o an bir huzur kapladı bende hep seni sevdim dedim. Gülümsedi ve orada uyandım. Yorumlarsanız çok mutlu olurum Allah razı olsun.


arifselim
Aleyküm selam. Birbirine karşı gönül ilişkisi olanların benzer şekilde rüyalar görmesinin bir önem ve anlamı yoktur. Eğer rüyaların genellikle neden görüldüğü bilinseydi bu rüyalar asla sorulmazdı bile. Ancak gönül ilişkisi olanların bunları merak etmesi içlerindeki sevgi ve ilgiden kaynaklanır.

Okudunuz mu?  Rüyada sırrın ortaya çıkması

Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda 2 haftadır konuşmadığım sevgilimin ile bir arabada akşam karanlığında yolda olduğumuzu görüyorum ve sonra bizim eve onunla birlikte geliyoruz bizim evde bir anda çok kalabalıklaşıyor tüm akrabalarım evde ve daha sonra sevgilimin ailemden çekinerek gittiğini görüyorum yorumunuz için teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Sevgili ile buluşmak ve eve gelmesi, sevineceğin gelişmelerin olmasına yada hayatında yeni bir başlangıç yaparak mutlu olacağına alamet eder. Ancak bir görüşe göre de bu dönemlerde görülen böyle rüyalar ancak bilinçaltı olarak kabul edilir ve yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim adam ailesiyle birlikte bizim eve kahvaltıya gelmişler ama haber vermeden geldiler sevdiğim adamın üzerinde mavi takım elbisesi vardı sonra annem de geldi eve ve onlara güzel bir kahvaltı hazırladık güler yüzlüydü Hem onlar hem biz


arifselim
Eğer karşılıklı bir gönül ilişkisi olan kişi bu rüyayı görmüş ise, sevdiği insanla hayallerini gerçekleştirmek için bir adım atacaklarına, sevinecekleri işler yapacaklarına ve eşya alarak hazırlık yapacaklarına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız üye
Merhaba . Rüyamda biz ailem ile yemek masasında oturmuş yemek yiyorduk. Daha sonra sevdiğim kişi bize gelmişti ve annem babam ve halamla çok güzel anlaşıyordu. Ve onların içinde de bana takılarak şakalaştığını gördüm benimle. Bunun yorumu nedir


arifselim
Merhaba. Evlenme niyeti olan kimseler için bu rüya kısa bir zamanda evlilikle ilgili sevinecekleri gelişmeler olacağına işaret eder. Çoğunlukla bu dönemlerde görülen rüyaların yorumu yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben rüyamda sevdiğim erkeğin evimize geldiğini gördüm ama beni hiç umursamıyordu yan yana oturmamıza rağmen. Ve sevdiğim kişinin eski sevgilisiyle bizim balkonda konuştuğunu gördüm hava çok kötüydü kar yağmur vardı ne anlama geldiğini açıklarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler


arifselim
Merhaba. İki şekilde açıklanabilir. Birincisi bu rüya aranızda şiddetli tartışmaların ve sorunların meydana gelmesine işaret eder. Diğer yorumu ise bunlar bilinçaltı olup genellikle duygusal süreçlerden geçenlerin görmesi mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Feyzaa
Merhaba. Benim bir sevgilim vardı benden 1 ay önce ayrıldı. Ama ben hâlâ unutamadım. Rüyamda ailesiyle bize geliyordu. Annesini iki farklı şekilde gördüm. Gerçekte de annesini merak ediyodum. Beni whatsapp tan engellemişti engeli kaldırıyordu ve bir sürü kalp yolluyordu bunun anlamı nedir sizce yardım edebilir misiniz?


arifselim
Merhaba. Böyle bir süreç içerisinde görülen rüyanın bir yorumu olmaz. Bilinçaltına yerleşen düşüncelerin bir şekilde rüyaya yansımasından ibaret sayılır. Yoğun duygusal süreçlerden geçildiğinde benzeri rüyaları görmek normaldir ve tabiri yoktur.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim erkek babamın evine gelerek bende varım ve babamla konuşuyor bizim için bende çok mutlu oluyorum ayrıca ben istihare namazı kılmıştım ve rüyamda bunu gördüm hayırlımı olucak diye yorumunuz nedir teşekkürler 🙂


arifselim
Rüyan güzel bir rüyadır. Ancak istiharenin tüm şartları yerine geldikten sonra yapılmalıdır. Örneğin evlenmek istediğin kişi hakkında ilk önce gerekli araştırmalar yapılır ve kararsız kalınırsa istihare yapılabilir. Ayrıca istiharede en önemli işaret kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissindir.

Okudunuz mu?  Rüyada Salıncakta Sallanmak Ne Demek

Kayıtsız üye
Merhaba rüyamda sevdiğim kişiyi gördüm kendi evinden kaçmış bizde kalmak istediğini söylüyordu ama gerçek hayatta bana kuş ya da dargın gibi neyse evimize geliyordu bizde onu sorgulamadan eve alıyorduk ama o geldiğinde ev dağınık vaziyetteydi işte yerde meyveler sebzeler eşyalar falan filan sonra annemden banyoyu göstermesini istedi annem de gösterdi elini yüzünü filan yıkadı sonra benim annem bir topludur var ya burayı görse gibisinden cümle kurdu tam hatırlamıyorum orayı ne yazık ki. Sonra bende biraz utandım bu lafa karşılık neye işaret gelir lütfen yazar mısınız teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Aralarında gönül ilişkisi olanlar için sevinecekleri gelişmelerin meydana geleceğine işaret olarak yorumlanır. Eğer çok yoğun bir duygusallık döneminden geçiyorsan bu durumda bunun özel bir yorumu yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda platonik olduğum çocuğun bizim eve geldiğini gördüm. Ev kalabalıktı babam, amcamlar, yengemler vardı.o bana bakıp gülümsüyordu. Ben çok şaşırmıştım . Bana sevgiliymişiz gibi davranıyordu ve babamlarda mutluydu. (Bu arada ben bu çocuğa açılmıştım ama bana böyle birşeyin olamayacağını söylemişti ve buna rağmen ben onu unutamıyorum yazma cesareti de bulamıyorum kendimde )


arifselim
Maalesef karşılıksız olan bu tür durumlarda görülen rüyalarında bir yorumu ve anlamı yoktur. Çünkü insanın yaşadığı yoğun duygusal süreç rüyalarına bir şekilde yansıyabilir ve yorumlanmaz. Allah’tan hayırlısını dile bu en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hayırlı cumalar cuma sabahı sevdiğim kişiyi bizim eski evde gördüm evimiz darmadağın bütün aile evde annem onu hiç sevmez normalde ama rüyada ona çok iyi davranıyor ve beni tanımıyormuş gibi davranıyor beni görmek için gelmiş nasıl biri kişiliğe sahip olduğumu görmek için ev darmadağın olduğunu görünce hiç hoşuna gitmiyor ona pilav ve yoğurt karışık vermek istiyorum ben ona diyorum ki ben bunu çok seviyorum ods almıyor sonra kalkıp her yeri tertemiz yapıyorum ama o birden yök oluyor arkamı dönünce


arifselim
Aleyküm selam. Evlenme niyetinde olan kişiler için sevinecekleri gelişmelerin olacağına tabir edilir. Şayet rüya sahibi yoğun bir duygusal dönemden geçiyorsa bu durumda bilinçaltı bir rüya olarak kabul edilir ve yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba selamın aleyküm ben rüyamda sevdiğim çocuğu gördüm köydeydik biz ailesiyle geliyordu oda sonra biz beraber başka yere geçiyorduk benim kuzenlerim de vardı yanımızda şarkı söyledi bize sonra giderken dönüp dönüp bana baktı el salladı ve gittikten sonra mesaj atmaya başladı


arifselim
Merhaba. Böyle bir rüya için sadece sevindirici gelişmeler yaşayacağına tabir edilir diyebiliriz. Bundan başkada özel bir şekilde tabir edemeyiz. Gönül ilişkileri olan kişilerin benzeri rüyalar görmeleri normaldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Üniversite için istihare

Kayıtsız Üye
Merhaba ben istihareye yatmıştım rüyamda aşık olup olmadığıma tam olarak emin olamadığım kişinin evimize geldiğini ailemle birlikte salonda oturduğunu görüyordum ben de çok utanıyodum sadece kapının ucundan bakıyordum yanlarına gitmiyordum sonrasında ev halkı aşık olduğun çocuk gelmiş gibisinden bir dedikodu çıkarıyodu herkes öğreniyordu ben de çok utanıyordum öyle değil diyordum utanıp kaçıyordum. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
Merhaba. İstiharenin önemi ve kesinliği kalbe verilen ve rüyaya yatan kişi tarafından hissedilen kalbi hiştir. Olayın önemi yoktur.


Asker
Merhaba hocam rüyamda beyaz evcil tavşan beslediğimi gürdüm tavşanlarla evimde oyalanarak sevdiğim kızın bizim eve gelmiş ve o da kapı da bize bakıyordu kardeşi ile birlikte gelmiş di cvp larsan sevinirim


Tohat
Merhaba. Bazı şeylere yetişmek adına plan program yapmadan hareket edip yorulacağınıza delalet ederken bir yandan da yaşadığınız hayat için şükredecek ve duygularınız yakınlarınız tarafından önem kazanıp değer görecektir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtir.


İpek
Selamünaleyküm hocam sevdiğim kişinin evimize eşim olarak geliyor güzel bir şekilde ağırlıyoruz ailem damadım diye sesleniyor ve namaz kılmıyordu normalde rüyada namaza başlamıştı çok sevinmiştim bizden biri olmuştu artık ailemizden biri ve bn hiç konuşmuyordum olanları şaşkınlıkla izliyordum ama mutluydum,ne olabilir tabi en hayırlısını Rabbim bilir tahminen inşAllah..?


Tohat
Ve aleyküm selam. Hem aile ortamında hem de iş hayatında mutlu olacağın sıkıntısız dönemler geçireceğine, var olan sorun ve sıkıntıların ise geride kalarak huzurlu ferah günlerin yaşanacağına dair bir rüyadır. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


Uğurdd
Rüyamda platonik olarak sevdiğim kız bizim eve misafir gelmişti ailesiyle beraber ben olanları anlamaya çalışıyordum ama parmağımdanda kan akıyordu ve kanı temizlemeye çalışıyordum sevdiğim kız görmesin diye çaba gösteriyordum gördü eline ne oldu bişeyin varmı dedi biraz tedirgin bir sesle bende bişey yok ya kanıyor dedim sonra o soruyu sormasıyla kan durdu elimi temizledim


Tohat
Bu rüya sevgilisi olmayanlar için bir ilişkiye başlama ve bunun devamını getirme olarak tabir edilmektedir. Sürpriz gelişmeler, beklenmedik olaylar ve sevindirici hadislerin yaşanmasına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.


Rüyalarım
Rüyamda Bir anda bizim evde buldum kendimizi. Başka bir yerdeydi aynı şehirde bile değildik gelmiş. Sonra rüyamda bana çok yoğun olduğuyla ilgili çok galesiz bir şey söyledi ben yine sinirlendim. Çünkü ayrılma sebebimiz hep bu bahaneleri ve aramıza giren mesafeydi. Ben ayrılmıştım ve yakın zamanda da neredeyse aklıma gelmiyordu. Sonra odama aldım ben bunu daha önceden buna yazdığım hissettiğim ne varsa bütün kağıtları önüne fırlattım ve al oku dedim. Ben anlatamıyorum sanırım sen anlamıyorsun belki bunlar yardımcı olur dedim çıktım gittim.. yorumlar mısınız acaba


Tohat
Hayırlı günler. Rüyanda sorun olarak gördüğün durum aslında gerçekte olumlu bir gelişmeye müjde olarak tabir edilir. Ciddi bir ilişkiye yelken açıp mutlu olacağın ve evlilik ile taçlandıracağın bir yola girmeye hazırlanabilirsin. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada sigara içmek

1905
Benim gerçekte hoşlandığım bir erkek var seviyorum hatta ama sevgili olmak istemiyorum bizim evin mutfağında denk geliyoruz bir anda kendimi yerde uzanmış onu da üstümde buluyorum o bacağıma dokunmaya çalışıyordu tabi kıyafetlerimiz var gece yatarken pijamalar falan sonra altından çıkıp onun üstüne geçiyorum (söylemeye utanıyorum açıkçası) üstünde biraz ileri geri hareket yapıyorum sonra üstümdeki pantolon gibi oluyor pijama sandığım sıkıyor beni sonra kapı açılma sesi duydum annem gılin yatak odası kapısı açılmış babam uyanmış ben odama gidiyorum o da ben ne yapım dedi baktı gülümsedi baban burada dedi ben de tebessüm ettim bitti rüya. Teşekkürler şimdiden


Tohat
Hayırlı günler. Böyle bir rüya ilişkisi olmayanlar için yeni birliktelik, sözlü olmak, nişanlanmak ve evlenmek gibi anlamlar ifade eder. Yeni ve ciddi bir yola girme ihtimalin olacağını gösterir. Bazen de bu rüya şeytanın vesvesesi olabileceğinden üzerinde durmak gerekmez. Allah’tan hayırlısını istemek ve dua etmek en iyisi. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Hayırdır inşAllah. Rüyamda bizim evin bir kısmının dışardan isteyenin gelip hayır yemekleri verdiği bir yermiş gibi 15 yıldır uzaktan sevdiğim adamın ve ailesinin bizim evimiz olduğunu bilmeden burada yemek verdiğini, mangalları gelen kalabalığı gördüm. Sevdiğim adamı yorulduğu için olacak bir şandelyeye yeni oturmuş 15 yaş daha genç gördüm. Hemen bizim eve geçip uzanıp dinlenmesi için boş yatak bakıyorum. Aynada kendimi görüp üstüme başıma çeki düzen vermeye çalışıyorum. En son küpelerimi ararken uyandım.


Tohat
Hayırlı günler. Her şeyin en güzeli ve en bereketlisine nail olacağına, evinde bolluğun işlerinde bereketin hiç eksilmeyeceğine, hem ailede oluşacak hoş anlaşmalara ve maddi rahatlığa hem de sıkıntısız ve sorunsuz geçecek günlere işaret eder. Rüyan aynı zamanda insanlarla iyi anlaşan ahlaki güzel kimse olduğuna da delalettir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsızüyee
Rüyamda eski sevdiğim erkek bizim eve geliyordu. Ben tam banyoya girerken onu görüyorum . Daha sonra rüyada ben uyuyakalmışım sabah olup anneme soruyorum sevdiğim erkek nerde kaldı diye. Annem diyor ki ben ona yer yatağı serdim diğer odada uyudu ve sen uyurken sohbet ettik seni çiftlikte yaşıyor sanmış o çok zengin bir ailenin çocuğu diyor


Tohat
Hayırlı günler. Özellikle özel hayatında yaşayacağın sevinç ve mutlu günlere işarettir. Karşılıklı birbirine değer veren, sayan bir çifte ve sırtınızı dayayacağınız güzel anılar biriktirmenize işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını eylesin.


rüyada sevdiğin kişinin evine gelmesi, rüyada sevdiğinin evine gelmesi, rüyada sevgilinin eve gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiği kişiyle evlendiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğim kişinin evimize gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.