Anasayfa
23 Haziran 2021, 18:46
Sure Ayet
Yönetici

Miladi takvimin aylarının süresi

Miladi takvimin aylarının süresi

demet
Arkadaşlar miladi takvimin ay süresi kaçtır konu hakkında eğitici bilgi verir misiniz ?


Cevap: miladi takvimin aylarının süresi

Muhasibi
On iki aydan oluşan miladi yılın aylarının isimleri ve bu ayların süreleri şöyledir: Ocak 31; Şubat 28, 29; Mart 31; Nisan 30; Mayıs 31; Haziran 30; Temmuz 31; Ağustos 31; Eylül 30; Ekim 31; Kasım 30; Aralık 31. Ayrıca her yıl ilkbahar, yaz, sonbahar, kış olmak üzere dört mevsime ayrılmıştır. Yıl, her biri kavuşum ayının dörtte birine tekabül eden elli iki haftaya bölünmüştür.

Okudunuz mu?  Yatakta Uzanarak Felak Nas Ayetel Kürsi Okumak

Cevap: miladi takvimin aylarının süresi

ela damla
çok işime yaradı süper hocam aferinli yıldız ve gülen yüz yapıştırdı yaşasın


Cevap: miladi takvimin aylarının süresi

yağmur
harika ödevim bitti yaşasın çok ama çok mutluyum


Deniz Ela
On iki aydan oluşan miladi yılın aylarının isimleri ve bu ayların süreleri şöyledir: Ocak 31; Şubat 28, 29; Mart 31; Nisan 30; Mayıs 31; Haziran 30; Temmuz 31; Ağustos 31; Eylül 30; Ekim 31; Kasım 30; Aralık 31. Ayrıca her yıl ilkbahar, yaz, sonbahar, kış olmak üzere dört mevsime ayrılmıştır. Yıl, her biri kavuşum ayının dörtte birine tekabül eden elli iki haftaya bölünmüştür. Cevabınız çokk güzel hocamdan aferin aldım .D şurup deyil he neyse ben bu siteyi çok beğendim ama keşke hicri takvimide yazsaydınız…

Okudunuz mu?  Hırs ile ilgili ayetler

Kayıtsız Üye
benimde çok işime yaradı teşekkürler ödevlerimi buradan yapıyorum


miladi takvimin aylarının süreleri, miladi takvimin ayların süreleri nelerdir, miladi takvimde ayların süreleri

Bu kategoride yer alan Helal, haram, sevap, günah hakkında hadis-i şerif ve âyetler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Miladi takvimin aylarının süresi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.