Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada sevdiğin kişiyi görmek ne anlama gelir bilgi verir misiniz Rüyada sevgiliyi görmek ne anlama gelmektedir ?


Cevap: Rüyada sevdiğin kişiyi görmek

Fetva Meclisi
Sevdiğin kişiyi rüyanda görmek

Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma demektir, güzel bir evliliğe yorumlanır.

Rüyada eski sevgili’yi görmek ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir.

Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza yorumlanır.

Sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir.

Bazen de, rüyada sevgilinizi görmek, sevgilisi olanlar için ayriliga, olmayanlar için yeni bir sevgili edinecegine isarettir.


Cevap: Rüyada sevdiğin kişiyi görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda Sevdiğim kişinin Başkasına hatta bir Çok kişiye Sözle yakınlık gösterdiğini gördüm bu Kötüye mü yorumlanır ?

Selamunaleyküm ben birini seviyorum henüz aramızda bir bağ Yok fakat bir kaç defa rüyamda birbirimizi sarılırken gördüm ve bana geç kaldığım için özür dilerim diyordu sarılırken bunun anlamı nedir ?


Cevap: Rüyada sevdiğin kişiyi görmek

arifselim
Bu tür rüyaları tabir eden rüya tabircileri bu tür rüyaları psikolojik anlamda yorumlamışlardır. Sevdiğiniz kimseyi kıskandığınıza yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Aleykum selam. Eğer aranızda hiç bir bağ yoksa bu rüyanın özel bir yorumu da yoktur. İnsanın düşündüğü, etkilendiği ve bilinçaltına yerleşen şeylerin rüyasına zaman zaman yansıması çok normal bir durumdur.


Kayıtsız Üye
İyi gunler rüyamda önce yegenimi okul çıkışında gördüm ve biseyden dolayi tirip atarcasina hareketler yaptim ve yola devam ettim, yolun devaminda sevdigim (fakat o bilmiyor) kızı gördüm gercek hayatta hiç konusmadik daha ama rüyamda sevdigim meraba diyip elimi sıktı tam elimi birakacagim zaman ben isaret parmagini cani acimayacak sekilde sıktım oda gozlerime bakti ve yola devam ettik. Lutfen bana yardımcı olun baska soracak tanidigim yok yardim ederseniz çok yardımcı olmus olursunuz teşekkür ederim…


arifselim
İyi günler kardeşim. Bu rüyanın özel bir tabiri yoktur. Bilinçaltına yerleşen düşüncelerinden dolayı görülebilir. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek en doğru olanıdır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Sansar Görmek (imam nablusi)

Sezginerdeniz
Benim eski sevgilim (hala seviyorum) sanki ölmüşte beni görmek için evime ziyarete geliyor. Annenin yanına gittinmi diyorum gittim Babamın da gittim ordan yanına geldim diyo. Ölen biri nasıl gelebilir ki diyorum cevap vermiyor. Geziyoruz dışarda dokunuyorum insan gibi ama sadece ben görebiliyorum Acaba normal hayatta hastamı olacak başına biseymi gelecek cevaplarsanız sevinirim


arifselim
Bu sadece bir rüyadır. Geçmişten kalan izlerin sende hala silinmediğinden ibarettir ve özel bir yorumu yoktur. Rüyayı gören kişi için bazende yeni sayfalar açarak mutlu olacağına tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam. Ruyayi goreli iki gün oldu gördklerimden bazilari gercek oldu birisi olmadi sadece size onu soracaktim. Sözlüm vardi fakat aramzda bir ayrilik oldu. Ondan bana msj gelyrdu annenle konusamadik doğru duzgun vs. Iyi yonde yani yasadklarmzla ilgili msjlardi. Normalde annemle konusmamsti rüyamdada pisman olms gibiydi. Daha snra ben ona olumsuz yonde msj atyrdum o msjida kuzenlerimden biri goruyordu bana kotu sozler soyluyrdu. Sonra kapiya ciktik annem ben ve kardeslerm. Sözlüm geldi kendi evi gibi direk mutfaga girdi uzerinde beyaz tisort vardi yanls hatrlamyrsam dograma tahtasini aldi ve sürekli biseyler dogradi ama ne dogradgni bilmiyrm. Bi baktm uzerndeki tisort gitms altnda pantolon var. Sonra kardesm bir dolabi aciyor o dolapta benm ona ait sakladgm hatiralar oluyr kardesmde küçük bir sandk getryr o normaldede var sozlum bunlari goruyr tabi bütün esyalarn uzeri beyaz bir seyle ortulmus. Sonra ilk basta bahsettgm kuzenmin kardesi gelyr eve. Biz mutfaktayz hala. Uzerine biseyler giy diyrm bir bakyrm beyaz mi desem gri mi desem o renklerde askili giyiyr o kisa uzun giy diyrm bisey olmaz diyr ama hala dograma tahtasiyla ugrasyrdu. Hocam bu ruyayi gordgm ilk gun ilk bahsettgm kuzenm geldi. Ikinci gunu yani dun onun kardesi geldi ben sadece sasrdm.


arifselim
Aleykum selam. Rüyanın bir kısmı yada tamamı ortaya çıkabilir. Esasen rüyaların bazıları çıkar, bazılar hiç çıkmaz ve tersi ile dahi yorumlanabilir. Rüyan çok ayrıntılı olsa da maalesef bizim bildiğimiz kadarıyla çok özel bir yorumu olmaz. Çünkü insanın duyguları bir şekilde rüyalarına yansıyabilir ve bu tür rüyalar tabir edilmez. Ama daima Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam ben eskiden görüştüğüm kişiyle yaklaşık 1-1.5aydır görüşmüyorum artık bitti yani aramızdaki herşey ama sürekli rüyamda birbirimizi sarılırken öperken görüyorum bunun anlamı nedir ben onu çok seviyorum hala onunda beni sevdiğini düşünüyorum biz sevgili dahi olmadık sadece görüştük ve anlaşamadık bitti


arifselim
Aleykum selam. Bunun anlamı onu hala unutamadığına ve sevdiğine işaret eder. Bu tür durumlarda benzeri rüyalar çok görülebilir ve özel bir manada tabir edilmez. Çünkü insan etkilendiği şeyleri bir şekilde rüyasında görebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ecemmmm
Hayırlı günler az önce üye oldum.hacet namazı kılıp yattım. Rüyamda sevdiğim kişiyi gördüm Cafe’deydi üstünde kırmızı çeketi vardı. Onu görünce bende Cafe’ye girdim ama arka tarafta bahçesi varmış oda beni görünce geliyor sonra ben salıncakta sallanıyorum onu gözden kaybediyorum onu görebilmek için daha hızlı sallanıyorum adete uçuyorum sonra onun anne ve babasını görüyorum babası bize başsağlığına gelmiş kahverengi bir takım giymiş ve başında foter şapka var annesinde gördüm ama o gündelik kıyafetle gelmiş başındaki yazmayı bile güzel bağlamamış benimle konuşmuyorlar ben hala salıncakta sallanıyorum üstümde şifondan uzun bir elbise var uzun kollu Eflatun tablet mor da olabilir benimle hiç konulmuyorlar önce benim hakkımda iyi bir şey konuştuklarını sonrada kötü konuştuklarını düşünüyorum karar veremiyorum sonra oğulları onların dediğini yaptığı için vicdanı rahat onların yanında duruyor benimle hiç konuşmuyor.sonra kalabalık içinde babam misafirleri yolcu edeceğini söylüyor.küs olduğum bir arkadaşımı görüyorum bana sesleniyor çok üzüldüm diyor bende ona "seni rüyamda gördüm iyiymisin " diyorum oda iyiyim diyor sonra başka bir arkadaşım şekeri ben ikram ederim misafirlere diyor sonra halamı görüyorum şeker tabağında eteğine bişey dökülüyor bende başka etek vereyim diyorum sözde babaannem ölmüş yorumlayabilirmisiniz teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada sakız ağacı Görmek (imam nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Gördüğün rüya ile hacet namazının bir ilgisi yoktur. Çünkü hacet namazından sonra rüya görülür diye hiç bir alaka yoktur. Bir rüya olarak ise sevdiğini böyle görmek, sevineceğin, heyecanlanacağın ve mutlu olacağın gelişmelere işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gerçekte uzaktan sevdiğim kişinin bizim evde geçivi misafir olarak kalfığını gördüm hatta gece o uyurken onu öpmeye gittim ama o uyanıktı uyanık olduğunu farkedince hemen diğer odaya kaçtım o sırada kocasından dayak bir akrabamızda evimize gelmişti tabi o kargaşada bana sormadı niye opmek istediğimi sonrada uyandım


arifselim
Böyle bir durumda bu tür görülen rüyaların yorumu olmaz. Çünkü duygula ve düşünceler bir şekilde rüyalara yansıyabilir ve tabirleri de olmaz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleykum hocam rüyamda sevdigim adamı gördüm üç yıldır bir birimizi seviyoruz ve hiç bir sorunumuz yok . Bu sabah rüyamda Annesi babası kendisi benim amcam ve yengemle birlikte bizim evimize geliyorlar ve ben çok heyecanlı mutluyum Abim gülerek mutfağa yanıma geliyor bu adam seni istemeyemi geldi yoksa diyor ben abimden utandıgım için hayır iş yerinden müşterim diyorum sonra bir bardak suyu yere çömelerek içiyorum bir bardakta babasına götürüyorum ve yengem bir yandan onlara çok güzel bir çorba hazırlıyor ben de yardım etmek için başında dikiliyorum rüyayı gördügüm saat tam beşi beş gece uyandım sabah ezanı okundu beş dakika sonra hocam rica etsem yorumlar mısınız


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyayı gören kişi kendi kazancına sahip olup kendi ayakları üzerinde duracağına, duygularını ve geçmişini gözden geçirerek bazı durumları göz önüne alacağı şeklinde tabir olunur. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölen sevdiğimi ve ablamı gördüm.Ben yatakta üzülüp ağlıyorum çok kötü bir haldeyim. Sonra erkek arkadaşım yanıma gelmiş sarılıp o da benimle beraber yatıyor. Ben çok kotuyum. Uyuyorum. Uyanınca erkek arkadaşım yanimdan usulca kalkıyor. Benim halime üzülmüş halde ve sevgi dolu çok masum bakıyor. Ablamda ayakta bize bakıyor oluyor. Sonra parmağımda yüzük var. Erkek arkadaşımla benim nisan veya söz yüzüğü bilmiyorum. Ablam yuzugumu almış ona bakıyor. Çok güzelmiş diyor. Sonra erkek arkadaşıma dönüp nerden aldın falan diye soruyor. Ben ağlamaktan kötü haldeyim gözümü çok az açabiliyorum. Bana bakıyorlar ablam çok üzülüyor senin ölümüne diyor. Erkek arkadaşımın ölümüne ağlıyormusum ama erkek arkadaşım yanımda yaşıyor gibi ablamla konuşuyor. Sonra ben gidiyim abla sen yanındasin dimi diyor gidiyor. Tam gitme anını hatırlamıyorum. Bu kadardı ne anlama gelir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada silahlı adam görmek

Tohat
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah. Kendiniz için planladığınız bazı şeylerin gerçekleşmesi ile ilgilidir. Kalbiniz rahatlayacak ve hafifleyecek siz de istediklerinizi yaşayabilecek bir noktaya geleceksiniz. Hakkıyla bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evlenmek istediğim bir erkek bana mutfakta eliyle ilaç hazırlıyordu. Ve ilacı kendi eliyle ağzıma verdi. İlaç biraz acıydı ama yemem gerektiğini biliyordum ilaç olduğu için. Bir de bana ilk defa ismim ile hitap etti. Daha önceden hitap edecek bir durum olmamıştı gerçek hayatta. Bu rüya o kişinin hayırlı mı hayırsız mı olacağı hakkında bilgi verir mi?


Tohat
Aklınızda ve hayalinizde olan bir şeyin emek ve çaba sarf ederek gerçekleşeceği anlamı taşımaktadır. Fakat bunun sevdiğiniz mi başka bir hayaliniz mi olduğunu bilmenin imkanı yok. Dolayısıyla hayırlı olup olmadığını söylemek de. En doğrusunu Allah bilir.


18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamın karakterleri ben, tanımadığım büyük bir kız, benim şimdiki sevdiğim ve İnşAllah’ta hep seveceğim kişi ve sevdiğin kişinin ya eski sevgilisi ya da çok yakın bir arkadaşı vardı. Gerçek hayatta ben onların sevgili olduğundan şüphelendim ama emin değilim. Neyse, rüyaya dönecek olursak. Ben bir sevgili edinmişim kendime ama kimin sayesinde emin değilim ve sevdiğim kızın yanına gidiyoruz ve sevdiğim kızın yanında da benim başta anlattığım çocuk var. Biz bir plan yapıp, kararlaştırıp deniz kıyısına konuşmaya gidiyoruz. Neyse gidiyoruz ve gittiğimizde çok kısa bir süreliğine bir konu üzerine konuşuyoruz ve o konu bitiyor ve benim rüyamda sevgilim varken hâlâ, ben gerçekte sevdiğim kişiyi seviyorum. Sonra bir ara şöyle düşünüyorum. Acaba gerçekten kaderim bu mu? Razı mı gelmeliyim? Ya bana nasip olmazsa? Gibisinden şeyler düşünüyorum sevdiğim kız hakkında ve sonra rüyamdaki sevgilimden ayrılıyorum, tabi nasıl ayrılıyorum emin değilim ve ayrılmaktan kastım öyle sevgiliden ayrılmak değil sadece evlere dağılmak anlamında ve sonra tanıdığım bir başka kişi ile deniz kıyısındaki kayalıklara oturuyoruz ve konuşuyoruz. Kayalıklarda yanımdaki kişi benim rüyamdaki edindiğim sevgili de olabilir, en yakın arkadaşım da olabilir tam emin değilim, daha çok arkadaşımdır diye hatırlıyorum. Neyse, sonra sevdiğim kişiye bakıyorum ve o eğleniyordu o benim size anlattığım çocukla. Eğlenmekten kastım onunlaydı ve konuşuyorlardı, gülüyorlardı falan vs. Neyse sonra ben kayalıkların arasında bir dergi gördüm ve dergide benim sevdiğim rapçi Eminem ile ilgili bir şey vardı, büyük ihtimalle yine bir rekor kırmıştı ve bu sefer onun yaptığı rekorun tarihi onun doğum yılından bir yıl önceyi gösteriyordu. Yani doğum yılı 1973’se 1972 gösteriyordu ama rüyanın devamını hatırlayamıyorum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada sözlüsünü görmek

Not: Rüyamda edindiğim sevgili normalde siyah saçlı ama saçlarını kirli yani kapalı altın sarısına boyatmış ve birazcık da bakımsızdı ve kız benden birazcık daha uzundu. Suratı ovalimsi bir şeydi ve yüzünde birkaç tane sivilce vardı. Tanımıyorum onu gerçekte de.

Not: Bu benim sevdiğime karşı sevgimin azalacağı anlamına mı geliyor? Çok korkuyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Olumlu gelişmelere kapı aralayacak bir rüya değildir. Geçmişten yaşadığınız veya yeni bir olayla gündeme gelecek bir olay ile birlikte üzüleceğiniz, hatta kabuğunuza çekilerek herkesten ve her şeyden uzaklaşmayı tercih edeceğiniz bir dönem yaşayacağınıza delalet eder. Fakat sevdiğinizden soğuyup soğumayacağınızı ile alakalı olup olmadığını bilmek mümkün değildir. Sizin hayatınızı veya sizi sizi etkileyecek bir durumla ilgili olup karamsarlığa sürüklenmenize neden olabilir. Dua edip tevekkül etmek gerekir. En doğrusunu bilen bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar! Henüz 1 ay bile olmadan benden ayrılan eski sevgilimi rüyamda gördüm dün gece. Bir otel/pansiyon tarzı bir yerdeydik. Tesadüfen olmuş gibiydi her şey. Hatta odada tanıdığımız bir kız vardi ama kim olduğunu hatırlamıyorum. Eski sevgilimle dışarı çıktık, yürüdük, eli belimdeydi sürekli ve ikimiz de mutluyduk. Odaya çıkarken bana tekrar bizim barisabileceğimizi söyledi, biz olmuşuz dedi. Ben olmayacağını, benim ona bir daha güvenmeyecegimi (bunu içimden) söyledim. Yorumlarsaniz sevinirim. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin kız arkadaşını görmek

Tohat
Merhabalar. Rüyan, üzüntü ve kederin sonucu görülen bir rüyadır. Hem yapılan bir durumdan dolayı hatalı olup pişman olduğunu hem de ciddi bir yola girerek evliliğe karar verebileceğini gösterir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda; sevdiğin kızın sosyal medya hesabına bakıyordum ve bir baktım bir sürü fotoğraf paylaşmış. Normalde çok fazla fotoğraf paylaşan birisi değil ama rüyamda bayağı bir paylaşmıştı ve ayrıca başka mekanlara gidip orada da fotoğraflar çekinmişti. Mesela bir fotoğrafında üstünde sarı bikini vardı çünkü denizde çekinmişti ve kameraya çok güzel gülümsüyordu. Farklı farklı pozisyonlarda çekiniyordu mesela arkası dönük gibi. Ayrıca mekan dediğime bakmayın kötü anlamda demedim, aynı bar gibi. Teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı o kişiyi çok düşünmekten veya ona olan ilginden dolayı görmüş olabilirsin. Bu rüyaya başka bir yorum yapmam mümkün değil maalesef. İnsanların yoğun bir duygusal süreçten geçtiklerinde böyle rüyaları görmeleri çok normal bir durumdur. Allah’tan hayırlısını dile bu yeter. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm rüyamda gerçekte de uzaktan sevdiğim kişiyi gördüm (hislerimiz karşılıklı ama hiç konuşmadık) ben onu tekrar gördüğüm için çok mutluydum ama o bana sert bir ifade ile bakıyordu hatta bazen sanki bilerek hiç bakmıyor gibiydi ilk önce evinin önünden geçerken ona bakıp gülümsedim beni görünce çok şaşırdı ama sonra sert bir ifade ile baktı dediğim gibi (ve gerçekte kapalı olduğum halde rüyada açıktım nedense) sonra da bir düğünde kendisini nikah şahidi olarak gördüm baya uzaktan ona bakıyordum o da bakıyor mu diye baya baktım ama o ya bakmıyordu yada sert bir ifade ile bakıyordu orasını tam göremiyordum ve çok üzgündüm bu sebeple. bunun anlamı nedir veya var mıdır? bilinçaltı da olabilir mi? çünkü uyumadan önce onu baya düşünüp dua da etmiştim

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin öldüğünü duyup ağlamak

arifselim
Aleykum selam. Evet, bilinçaltı olma ihtimali çoktur. Diğer anlamı ise, bazı hata ve günahlar işlendiğine yada işlenmemesi için gören kişiye bir ikaz gibi kabul edilebilir. Yinede sonuçta bu sadece bir rüyadır ve kesin anlamı yoktur. Hayırlısını dileyin bu en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


tugba911
Merhaba rüyamda ayrı olduğum nişanlımı gördüm sözde barışmışız sokak ortasında kocaman yuvarlak bir taştan oturma yeri var orada annem babam kardeşlerim oturuyor nişanlımda onların ortasına oturmus üstünde de pembe bir ceket var bu arada renksiz gördüm rüyadaki herseyi siyah beyaz gibi bir tek ayrı oldugum nişanlımın üstündeki ceketin rengi pembe.. Sözde barısmısız bende gidip yanlarına oturuyorum şaşkınlıkla bakıyorum böyle sonra uyandım yorumlar mısınız acaba..


Tohat
Merhaba. Bu rüya senin içindeki niyetlerin bir yansıması niteliğinde olup onunla karşılaşmak, barışmak, eski günleri yad etmek ve tekrar birlikte olmak isteğinin bir göstergesidir. Doğruyu bilen bir tek Allah’tır.


girlselma
Rüyamda sevgilimle geziyodum sonra yemek yemeğe gittim yemeğimizi yedik ablamı gördüm eniştemle yanımıza gelmişler sizde yemek yiyin diye buyur etmişiz sevgilimle onlarında karınları tok olduğu İçin yememişler sonra sevgilim beni eve bırakmak İçin arabaya binmişiz eve yaklaşınca ben arabadan indim sevgilimde indi ve bana alyans yüzük taktı sarıldı öptü bir kagıda da seni seviyorum yazmıştı bunun anlamı nedir sizce?


Tohat
Bir kısmetin habercisi olarak kabul edilen rüyanda izdivacın gerçekleşeceği, bunun için evlilik için adımlar atılıp hazırlıklara başlanacağına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen yalnız Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleykum,

Rüyamda ayrıldığım, ama hala sevdiğim adamla aynı odada oturuyorduk. Kanapede oturuyordu ve bana : Tam 13 ay, ve 8 veya 12 (tam hatırlamıyorum) görüşmedik, konuşmadık dedi. Üzülerek bunu söyledi, suratı düşüktü.

Yorum için Allah razı olsun


Tohat
Ve aleylüm selam. Geçmişte bilerek veya bilemeyerek de olsa yapılmış olan bazı davranış veya sözlerin bugün gün yüzüne pişmanlık olarak ortaya çıkmasına ve senin bu duruma üzülmene neden olmasıyla telafi etme ihtimaline delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Sosyal Paylaşım Sitesi Görmek

islambirligi
Selamünaleyküm,
Rüyamda uzun süredir sevdiğim kızı gördüm.
Şu şekilde oldu (hatırladığım kadarıyla)
Öncelikle sınıftaydım, öğretmene bir şey sormak için gittim öğretmen bekle dediğinde en öndeki sıraya izin alarak oturdum.
Sonra sevdiğim kişi biraz yana kayar mısın dedi. Ben tabii dedikten sonra hafif yana kaydım o oturdu.
Oturduktan sonra başını hafifçe omzuma koydu ve koluma girdi. Millet şaşırdı ve hafif bir tebessüm ettiğimi hatırlıyorum sonrasında uyandım.
Bu nedir, neyi gösterir? Teşekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüklerin olumlu seyirde gelişmesi ve güzel hisler hissetmiş olman gerçekte de güzel gelişmelerin yaşanacağını gösterir. Fakat bu sevdiğin kişi ile alakalı olmayıp senin bir haber almana, istediğin ve umduğun bir dileğinin gerçekleşmesi gibi olaylar vuku bulabilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,

Rüyamda iki üç sene önce karşılıksız sevip unuttuğum kişiyi gördüm.
Önce arkadaşımlaydık,bir yere gidecek muhabbet edecektik. O sırada eski sevdiğim çocuğu gördüm ve rahatsız oldum… Biz arkadaşımla yola devam ederken oda arkadaşlarıyla peşimizden geliyordu,bir şey yapmıyordu ama yine de rahatsız oluyordum.
Orada rüya bitti.


Tohat
Ve aleyküm selam. Müjde anlamına gelen hayırlı bir rüyadır. Olmasını arzu ettiğin bir durumun yakın zamanda gerçekleşmesine ve bunun senin hakkında mutluluk verici bir durum ile sonuçlanmasına, daha çok başarılar elde etmene delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


selma
Merhaba rüyamda bir binadayım iş yeri gibi bir yer orada sevdiğim kişiyi görüyorum o benimle acaba konuşacak mı diyorum içimden onun baktığını görüyorum ama benle konuşmuyordu içimden benle konuşmayacak diyordum sonra bir anda bana bakıp bana doğru kalem attı kalem yere düştü sonra bana baktı ve bana doğru geldi daha sonra bana sorular sormaya başladı daha sonra el ele tutuştuk merdivenlerden aşağı doğru gittik ayaklarımızı da birbirine çarpıştırarak merdivenlerden yürüyorduk birbirimizi çok özlemiş gibiydik daha sonra yukarıda kalemim kaldı diye söyledim oda bana ben kendim getiririm dedi sonra bir anda kendimizi yukarıda gördüm sonra bir kadın ona bizim çocuğumuz var dedi ben de ona bakıyordum onun da kabul ettiğini anladım rüyam burada bitti

Okudunuz mu?  Rüyada siyah uzun elbise giymiş beyaz tenli birini görmek

Tohat
Merhaba. Özel hayatında kimse yoksa bu rüyan bir birlikteliğe delalettir. Birlikteliğin varsa bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sevdiğin kimsenin başka birisiyle olduğunu görmen ise hayatta mutsuz olacağın bir olay yaşayacağına işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


İsimsiz85
Selamün Aleyküm Hocalarım,

Bir müddet görüşüp daha sonra irtibatı kestiğim bir bey vardı kendisi bana biraz tavırlıydı en son. Geçen gece kendisini rüyamda gördüm bir bankta oturuyordu elinde de bir balon vardı onu şişirmekle uğraşıyordu benim de üstümde şık bir elbise vardı elimde de küçük bir çanta bir cemiyete katılacakmışım onun önünden geçerken bir selam vereyim bakayım hala tavırlı mı bana diyorum yanına gidip selam vereceğim beni görür görmez yüzünü asıp diğer tarafa çeviriyor ama kafasını çevirdiğinde de beni gördüğüne sevindiği için gülüyor ben de yanına gidip "görüyorum güldüğünü beni görünce mutlu oluyorsun işte niye hala kapris yapıyorsun" diye soruyorum seslenmiyor sonra ben bir gün söylüyorum "o gün nikahım var istersen sen de gel" diyorum çok üzülüp yüzünü bana dönüyor ben de "seni sınayıp tepkini ölçmek için söyledim merak etme evlenmiyorum" diyorum rahatlıyor. Kendisi aylardır görmediğim birisi olunca ve rüyama girince merak ettim ve danışmak istedim. Rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum. Allah hepinizden razı olsun. İyi çalışmalar diliyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Geçmişte bıraktığın bir mesele olduğundan buna bağlı olarak açıklanmaktadır. Bazı olaylarda, kişilerde yaşadığın konularda vicdan duyduğun bir mesele olabilir, herhangi birine bir haksızlık yapmış veya üzmüş olabilirsin. Bu vicdan sorgusunun yansıması olarak kabul edilmektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.


tugbasaran
Selamün Aleyküm hocam. Ben gerçek hayatta beğendiğim birisini, ilerde adı konulabilecek kişiyi gördüm rüyamda. Rüyamda arabamız bozulmuştu abim araba bozuldu sen tamirciye götür dedi ben de araba kullanmayı bilmiyorum nasıl götüriyim dediğimde o zaman x kişisiyle git o arabayı göstersin sen başında dur dedi. Daha sonra biz arabaya bindik hiç bir şekilde konuşmadık. Sanayiye gittiğimiz zaman o arabanın sorunu anlatırken ordaki çalışanların bana yan gözle baktığını gördü ve birden elimi tuttu. Şunu belirtmek isterim ki gerçek hayatta aramızda hiç bir şey yok, hatta rüyada da yoktu ben sadece rüyamda onu beğenip takdir ediyordum ama onun bundan haberi yoktu, gerçekte de yok. Her neyse sonra arabayı hallettikten sonra eve gidiyoruz. Evde annem o çocuğun pantalonunu ütülüyo ve bende anne ver ben ütülerim diyorum. Annem bana ütüyü verirken, kızım MaşAllah çok yakışıyosunuz ( aramızda olan o el tutuşma meselesini bilmeden söylüyo bunu) seni bugün istemeye gelseler bugün veririm diyo. Mümkünse anlamını öğrenebilir miyim?

Okudunuz mu?  Rüyada sevgilinin kol saati hediye etmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın tabirinde olumsuzluk mevcut değildir. Hatta hayırlı anlamlar içermektedir. Rüya sahibi ilerleyen zamanlarda hayırlı olaylar yaşayacak veya çok mesut olacağı haberler alacağına delalettir. Öte yandan alınacak yardımlara, çevrede rüya sahibini seven kişilerin bir konuda kendilerini göstererek ona yapacakları iyiliklere de işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Zek
Hocam hayırlı günler rüyamda sevdiğim kızdan erkek çocuğum olduğunu görüyorum , kaldırımda yürüyoruz sevdiğim kız ile bebek de yanımızda ben matematik dehası yapacağım diyorum bir çok matematik terimi sayıyorum sonra ben inşAllah sonu hayırlı olur gibi bir dua ediyorum sonra sevdiğim kız ile elele tutuşuyoruz ben bir şeye yatırım yapmam lazım diyorum neye yapsam acaba diyorum sevdiğim kişi ellimi sıkıca tutuyor asla ayrılmayalım diyor.


Tohat
Hayırlı günler. Rüyada gördüğün şekilde istediğin gibi bir yuva kurarak mutlu olacağına kuracağın bu evlilikle birlikte huzuru ve saadeti yakayacağına aynı zamanda müjdeli günler göreceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada sevdigin kisiyi gormek mumsema, rüyada sevdiğin kişiyi görmek, rüyada sevdigin erkegi gormek mumsema

Bu kategoride yer alan Rüyada silahla vurulmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğin kişiyi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.