Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğin insanı görmek ne anlama gelir

Rüyada sevdiğin insanı görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Rüyada sevdiğin insanı görmek ne anlama gelir Bir kişinin rüyada sevdiğini görmesi ne anlama gelmektedir ?


Cevap: Rüyada sevdiğin insanı görmek ne anlama gelir

Fetva Meclisi
Rüyada Sevdiği Kişiyi görmenin anlamı

Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma demektir, güzel bir evliliğe yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada birine adres tarif etmek

Rüyada eski sevgili’yi görmek ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir.

Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada sobada ateş yakmak

Sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir.

Bazen de, rüyada sevgilinizi görmek, sevgilisi olanlar için ayriliga, olmayanlar için yeni bir sevgili edinecegine isarettir.


İstihare rüyası yorumlarmısınız

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam istihare namazına yattım sevdiğim adamla bir yola girmemiz hayırlımı hayırsızmı die ilk rüyamda o bir yere gidıodu bende onun peşine gidıodum uyandım sonra uyandımda içim ferahtı ama sonra birdaha yattım bu defada sevdim adam bize gelıor teyzemle tanışıyor sonra oteki teyzem ogrenıo annene dicem sizi diıor bende korkuorum biran korku kaplıyor içimi daha sonra sevdime git hadi gelemeden kimse diorum oda gidiyor ama anneme demior teyzem daha sonra rahatlıyorum daha sonra bir yerdeyiz ama herkes namaz kılıo büyük cemaat var insanlar var annemle arka tarafa geçıoruz bizim arkamızdada sevdıgım adam oturuor annemle konuşuyor ama annem bilmıo onla benı daha sonra ben arka arka düşerken sevdim benı tutuyor eli elime değiyor uyandım daha sonradan hocam istihare hayırlımıdır bir yola girmek istioruz hayırlıysa İnşaAllah

Okudunuz mu?  Rüyada şeytan ve melek görmek

Yorum: Rüyada sevdiğin insanı görmek ne anlama gelir

arifselim
Aleykum selam. Rüyaların hayırlı ve olumludur. Diğer yorumlarda da sık sık söylediğimiz gibi önemli olan işaret rüyadan ziyade insanın içine gelen hissi yani kalbinin neye meylettiğidir. Bu his daha açık bir işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada şeyh görmek ne anlama gelir? tabiri nedir?

rüyada sevdigini yarali gormek, rüyada sevdiğin insanı görmek, yuxuda sevdigin insani gormek ne demektir

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğinin kolunu ısırmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğin insanı görmek ne anlama gelir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.